BIAP Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 1. Mασα. 2. 3. GTA IV - For PC- PC- PC- PC-The joy of smashing keyboards- Με ολες τις πιθανες παραλλαγες σε προτεραιοτητα και σε συνδυασμους.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εγώ είμαι με τον φιντέλιο πάντως για άλλη μια φορά Έντιτ: ΒΙΑΡ καλή μου αυτό ΔΕΝ είναι μία πίπα.
χάπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ..αν και δεν με πειθει αυτή η ύποπτη για σωκρατική άγνοια τοποθέτηση , εντάξει , πρεπει να παμε σε private room για να σου εξηγήσω αναλυτικά τι εννοώ , περι χειραγώγησης και τα συναφή. Σαφώς και δεν είναι καλό , ωστόσο λειτουργεί υπερ σας με τον σωστό χειρισμό... έχεις π.μ. !
Houston Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Έντιτ: ΒΙΑΡ καλή μου αυτό ΔΕΝ είναι μία πίπα. μπορείς να μας δείξεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν είμαι βέβαιος ποιος κάνει κάτι περισσότερο λάθος, αυτός που ρωτάει ό,τι ρωτάει η μπι²μπο ή αυτός που "έχει" μια απάντηση. Ακούτε τον φιντέλιο. Δεν ξέρω ακριβώς ποιο το νόημα αυτού που προσπαθείς να πεις αλλά όπως και να 'χει τώρα έχεις κι εσύ μια -το ίδιο- χρήσιμη τοποθέτηση με όλους εμάς τους προηγούμενους. Εγώ πάλι περιμένω την καταραμένη βραδινή ώρα που θα πάρω το όχημά μου το οποίο είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από άντρες, να πάω στο $%%$ το εργοστάσιο το οποίο φυσικά και είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από άντρες, στο οποίο θα παράγουμε προϊόντα χρήσιμα για το πλανήτη Γη όπως τα περισσότερα δηλαδή. Επειδή όμως ακόμα και τα σουτιέν και οι κιλότες είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από άντρες, το λιγότερο που θέλω από αυτόν τον καταραμένο κόσμο είναι ένα πιάτο φαί και μια πίπ... Επειδή ουδέποτε είχα καλές σχέσεις με τη μαμά μου, τα υπόλοιπα είναι απλώς αερολογίες. Έτσι κατασκευάστηκε ο κόσμος. Όποιος έχει διάθεση να τον αλλάξει τα εργαλεία κρέμονται στον τοίχο και είναι δωρεάν.
xartial Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 βαρεθηκα να ασχολουμαι με το τι κανει εναν ανδρα ευτυχισμενο, υποτιθεται οτι εγω επρεπε να τον κανω ευτυχισμενο... (και εννοω με το εγω την καθε κοπελα του καθε ανδρα...) το θεμα ειναι τι προσφερει ο ιδιος ανδρας σε εμενα;;;; (και παλι το εμενα σημαινει την καθε κοπελα του καθε ανδρα...) :confused:
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω ακριβώς ποιο το νόημα αυτού που προσπαθείς να πεις αλλά όπως και να 'χει τώρα έχεις κι εσύ μια -το ίδιο- χρήσιμη τοποθέτηση με όλους εμάς τους προηγούμενους. Εγώ πάλι περιμένω την καταραμένη βραδινή ώρα που θα πάρω το όχημά μου το οποίο είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από άντρες, να πάω στο $%%$ το εργοστάσιο το οποίο φυσικά και είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από άντρες, στο οποίο θα παράγουμε προϊόντα χρήσιμα για το πλανήτη Γη όπως τα περισσότερα δηλαδή. Επειδή όμως ακόμα και τα σουτιέν και οι κιλότες είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από άντρες, το λιγότερο που θέλω από αυτόν τον καταραμένο κόσμο είναι ένα πιάτο φαί και μια πίπ... Επειδή ουδέποτε είχα καλές σχέσεις με τη μαμά μου, τα υπόλοιπα είναι απλώς αερολογίες. Έτσι κατασκευάστηκε ο κόσμος. Όποιος έχει διάθεση να τον αλλάξει τα εργαλεία κρέμονται στον τοίχο και είναι δωρεάν. δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα ξεχασες να πεις οτι ΟΛΑ γινονται για τις γυναικες. παρε οποιο αντικειμενο θες, εξαιτιας των γυναικων φτιαχτηκε.... αν δεν υπηρχαν οι γυναικες τοτε δε θα υπηρχε λογος να τα φτιαξουν ολα αυτα οι αντρες! και ξαναλεω (αντρας ειναι το αντιθετο της γυναικας, αν δεν υπαρχει γυναικα τοτε δε μπορει να υπαρξει αντρας.) by aledjo
BIAP Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 μπορείς να μας δείξεις? Επειδη μαλλον πρεπει να γινει νιανια, "αυτο", φυσικα και ΔΕΝ ειναι μια πιπα. Οπου "αυτο", σημειολογειστε με οση αμετροεπεια διαθετετε. Εξαλλου η συγκεκριμενη συνθεση τετοιες προθεσεις εχει. Απο εκει και μετα, επειδη ειμαι και η πρωτος, απαντησα ειλικρινως και ευθαρσως στην bibibo.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 βαρεθηκα να ασχολουμαι με το τι κανει εναν ανδρα ευτυχισμενο, υποτιθεται οτι εγω επρεπε να τον κανω ευτυχισμενο... (και εννοω με το εγω την καθε κοπελα του καθε ανδρα...) το θεμα ειναι τι προσφερει ο ιδιος ανδρας σε εμενα;;;; (και παλι το εμενα σημαινει την καθε κοπελα του καθε ανδρα...) :confused: Μα'ιστα... Κοπελα μου το μονο που με κανει ευτυχισμενο με την υπαρξη του και μονο ειναι η Παναθα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα ξεχασες να πεις οτι ΟΛΑ γινονται για τις γυναικες.παρε οποιο αντικειμενο θες, εξαιτιας των γυναικων φτιαχτηκε.... αν δεν υπηρχαν οι γυναικες τοτε δε θα υπηρχε λογος να τα φτιαξουν ολα αυτα οι αντρες! Διαφωνώ καθέτως. Όλα για την πάρτι μας τα φτιάξαμε. Ακόμα και τα σουτιέν.
Lucifer Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω ακριβώς ποιο το νόημα αυτού που προσπαθείς να πεις αλλά όπως και να 'χει τώρα έχεις κι εσύ μια -το ίδιο- χρήσιμη τοποθέτηση με όλους εμάς τους προηγούμενους. Εννοώ πως όποιος το ρωτάει αυτό πέφτει στο τριπάκι του 5χρονου πιστεύω πως η ευτυχία ορίζεται -και όποιος το απαντάει θεωρεί πως όχι μόνο την έχει ορίσει, αλλά έχει βρει και το ερέθισμα πρόκλησης. Σκέψου τώρα κάποιον που ζητάει ποια ΠΡΑΞΗ προκαλεί μια αόριστη έννοια σε έναν αόριστο ψυχισμό που δεν γενικεύεται. Ο Άρης όταν έπαιζε με τη Μπάγιερν είχε μεγαλύτερη απόδοση.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ο Άρης όταν έπαιζε με τη Μπάγιερν είχε μεγαλύτερη απόδοση. Λογικο, εδω πηγε να σε προλαβει η Χεταφε πριν τελικα υποκυψεις στην Αγια Πετρουπολη(οπως το ''44, γκουχου)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Συνήθως Lucifer οι πιο απλές ερωτήσεις έχουν τις πιο πολύπλοκες απαντήσεις ή το αντίθετο. Εντάξει, εδώ είναι η περίπτωση που η απλή ερώτηση έχει απλή απάντηση. Το κακό είναι πως αυτή η απάντηση μάλλον δεν συμφέρει. Θα μπορούσε να είναι κάτι πιο βολικό. Υ.Γ Πάντως η ανθρωπότητα τα τελευταία 10.000 χρόνια μ' αυτήν την απάντηση πορεύτηκε. Φαί, ησυχία και μια πίπ..
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Διαφωνώ καθέτως. Όλα για την πάρτι μας τα φτιάξαμε. Ακόμα και τα σουτιέν. πες μου ενα αντικειμενο να στο αναλυσω να δεις οτι φτιαχτηκε εξαιτιας γυναικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.