Humphrey Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν υπαρχουν κολλητες γυναικες Υπάρχουν, αλλά σπάνια..Ας μην είμαστε απόλυτοι edit: ον τόπικ, ένας άντρας είναι ευχαριστημένος πώτα απο όλα με την κατανόηση και την επικοινωνία που έχει με τη κοπέλα του (όχι γκόμενα...) και μετα με όλα τα υπόλοιπα..Το πρότυπο Al Bundy απευθύνεται μόνο σε συγκεκριμένο κοινό...
thanocaster Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ειναι οι κολλητοι του πιο σημαντικοι απο ΕΣΕΝΑ?δημοσιοποιείς στοιχεία της προσωπικής/ ιδιωτικής σας ζωής? και μετα μου μιλας εμενα για ηλικιες και με αποκαλεις μικρο? που ζεις ηθελα να'ξερα! "στη εποχη που ζουμε η ωριμοτητα των γυναικων ξεχειλιζει οπως τα οπισθια απο το στριγκ!" (by aledjo) ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!! Pwned by aledjo! Aledjo είσαι ΘΕΟΣ!
Houston Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ρε vivivo θα θελα να ξερα μικρό τον αποκαλείς και μπροστά ? τώρα τι προσωπικά στοιχεία δημοσιοποίησες δεν ξέρω (μλκ αν το κανες), αλλά δε νομίζω να μετράει κ πολύ, αν ήταν θα σου λεγε κόφτο Μπαααα δυστοιχώς για μας οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα φιλίες/κολλητιλίκια σχέσεις/ μεταξύ τους παρά εμείς…και όπως και να το κάνουμε είναι πιο κοινωνικές από εμάς.
Fidelio Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ....ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιες ομάδες ανθρώπων ,την σημέρον ημέρα , υπάρχει σε έντονη κλίμακα και το "taste pussy", ως μέσο χειραγώγησης ! Γιατί κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε μερικοί; ... ή μήπως ΔΕΝ καταλαβαίνετε; χαχαχαχαχαχχ
Fidelio Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τι είναι ; Ω μα δεν ξέρεις τι χάνεις χάπι , δεν ξέρεις !
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ξαφνικα ολοι μαμιαδες γινανε εδω μεσα μωρεεεεεεε! ξερω ξερω δεν εχετε αναγκη καμια γυναικα, δε στερηστε τιποτα γι'αυτες, υπαρχουν δεν υπαρχουν το ιδιο ειναι για σας αρκει να εχετε τους κολητους σας και το playstation ε? πειτε μου, λεγονται αντρες αυτοι?? πειτε μου! (αντρας ειναι το αντιθετο της γυναικας, αν δεν υπαρχει γυναικα τοτε δε μπορει να υπαρξει αντρας.) by aledjo
χάπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τι είναι ; Ω μα δεν ξέρεις τι χάνεις χάπι , δεν ξέρεις ! Άμα συνοδεύει τη λέξη "χειραγώγηση" καλό ΔΕ θά'ναι !!!! Τι είναι ? Σοβαρά !
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 edit: ον τόπικ, ένας άντρας είναι ευχαριστημένος πώτα απο όλα με την κατανόηση και την επικοινωνία που έχει με τη κοπέλα του (όχι γκόμενα...) και μετα με όλα τα υπόλοιπα.. Θα αστειευεσαι, δινω 3 μηνες γυναικιας γκρινιας αν καταφερω να παρω στο ΦΜ τον Groghe(τερματοφυλακας της Gremio, εχει και γερμανικο διαβατηριο αλλα ζητανε 20Μ οι κωλοΒραζιλιανοι και εγω εχω μπατζετ 18Μ).
Fidelio Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Άμα συνοδεύει τη λέξη "χειραγώγηση" καλό ΔΕ θά'ναι !!!! Τι είναι ? Σοβαρά !..αν και δεν με πειθει αυτή η ύποπτη για σωκρατική άγνοια τοποθέτηση , εντάξει , πρεπει να παμε σε private room για να σου εξηγήσω αναλυτικά τι εννοώ , περι χειραγώγησης και τα συναφή. Σαφώς και δεν είναι καλό , ωστόσο λειτουργεί υπερ σας με τον σωστό χειρισμό...
Lucifer Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν είμαι βέβαιος ποιος κάνει κάτι περισσότερο λάθος, αυτός που ρωτάει ό,τι ρωτάει η μπι²μπο ή αυτός που "έχει" μια απάντηση. Ακούτε τον φιντέλιο.
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τι κάνει εναν άντρα ευτυχισμένο? H προσήλωση στις παραδόσεις και τα έθιμα
slipknot Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 "στη εποχη που ζουμε η ωριμοτητα των γυναικων ξεχειλιζει οπως τα οπισθια απο το στριγκ!" (by aledjo) Προσκυνώ ταπεινά. ps:Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με την νέα υπογραφή.Την τροποποίησα ελάχιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.