aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Moυνοδουλος ειναι αυτος που τον οριζει το μουνι, που το εχει ψηλα και υπερβαινει τα παντα.Βαλε κατι που σου αρεσει να κανεις πολυ και κατι που σου αρεσει να κανεις λιγοτερο, μονο που στο 2ο θα εισαι παρεα με γκομενα και μαλιστα οχι μια γκομενα που εισαι στο ψησιμο ή που ειναι τρελο μωρο ή που δεν θα την ξαναδεις. Μια γκομενα που μπορει και να σου κατσει αλλα δεν την κυνηγας και καιρο ας πουμε Τι απο τα 2 θα κανεις? Αν κανεις το 2ο εισαι μουνοδουλος, απλο εγω σκεφτομαι αλλιως. ή θα κανω αυτο που μου αρεσει ή θα ειμαι με τη γκομενα! αυτο πως λεγεται? για παραδειγμα α) οταν γουσταρω να παιξω μουσικη (ερασιτεχνης DJ), ειτε σε club, παρτυ, καφετερια κτλ. ΔΕ θελω ουτε καν να τη βλεπω μπροστα μου τη γκομενα. δε θελω να υπαρχει σε ακτινα κατω του 1 χιλιομετρου κοντα μου. (γιατι αφοσιωνομαι σε αυτο που κανω) β) οταν γουσταρω να ειμαι με τη γκομενα, δε θελω να με ενοχλει κανεις, κλεινω κινητα σταθερα μσν κτλ και ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτην! επαναλαμβανω, ΟΤΑΝ γουσταρω σε καθε μια απο τις περιπτωσεις. τι ειμαι?
papahlamidas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 εγω σκεφτομαι αλλιως.ή θα κανω αυτο που μου αρεσει ή θα ειμαι με τη γκομενα! αυτο πως λεγεται? για παραδειγμα α) οταν γουσταρω να παιξω μουσικη (ερασιτεχνης DJ), ειτε σε club, παρτυ, καφετερια κτλ. ΔΕ θελω ουτε καν να τη βλεπω μπροστα μου τη γκομενα. δε θελω να υπαρχει σε ακτινα κατω του 1 χιλιομετρου κοντα μου. (γιατι αφοσιωνομαι σε αυτο που κανω) β) οταν γουσταρω να ειμαι με τη γκομενα, δε θελω να με ενοχλει κανεις, κλεινω κινητα σταθερα μσν κτλ και ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτην! επαναλαμβανω, ΟΤΑΝ γουσταρω σε καθε μια απο τις περιπτωσεις. τι ειμαι? μμμμμμμμμμμμμμμμμ Άνθρωπος νομίζω
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 εκτος απο αυτο λενε οτι ειμαι και μο*νοδουλος.... και τους ρωταω τη γνωμη τους.
Fidelio Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Το ποδόσφαιρο και ο γυναικείος κώλος. Συμβολικό είναι , μπορεί να μην είναι μπαλα πες οτι είναι ξέρω γω τεννις ,η κάποιο άλλο σπορ. Η σχετική διαταραχή του ορμονικού άξονα είναι δεδομένη , σε βιολογικά στοιχεία κλειδιά στην θέαση μια ωραίας γυναίκας όπως είναι βυζιά , κώλος κτλ και ΔΕΝ μπορούν να περάσουν απαρατήρητα την ωρα της προσπάθειας , period. Εχουν γίνει ΚΑΙ ατυχήματα ...
Berolinezos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ΟΚ αυτό το πόστ εξηγεί τα πάντα.Είσαι ο ορισμός του μο@νόδουλου φίλε.Και μην το πάρεις σαν προσβολή' date='η αλήθεια είναι που την ομολογείς και μόνος σου. Να ξέρεις απλά οτι αυτοί που κουβαλάνε ίδια μυαλά με εσένα είναι υπεύθυνοι που η κάθε πατσαβούρα την έχει δεί Μόνικα Μπελούτσι.Από εγωισμό και μόνο θα έπρεπε να σταματήσεις να πάιζεις το παιχνίδι τους.[/quote'] Σε αυτό έχεις κάτι περισσότερο απο δίκιο φυσικά και η κάθε πατσαβούρα το έχει δεί Μόνικα Μπελούτσι γιατί τους το δίνουν το δικαίωμα αυτό πολλοί άντρες.
slipknot Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Σε αυτό έχεις κάτι περισσότερο απο δίκιο φυσικά και η κάθε πατσαβούρα το έχει δεί Μόνικα Μπελούτσι γιατί τους το δίνουν το δικαίωμα αυτό πολλοί άντρες. Δεν είναι κακό να εκτιμάς τον εαυτό σου.Μέχρι ενός σημείου φυσικά...
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 παιδια παιδια γυριζω σε ενα λεπτακι! μη φυγετε, επιστρεφω.... chat το καναμε εδω μεσα! ποτε θα το κλειδωσεις λουσιφερ?
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 φανταστειτε λοιπον ποσες πατσαβουρες εχουμε εδω μεσα που πουλανε εξυπναδες! Αντίο.....
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ok, you give head to get head, we get it!Pretty muchΜην το παμε μονο σε backdoor γιατι ο τελευταιος αντρας καλος στις backdoor ηταν ο Γκαλης
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Eγω σε υποστηριζω, κι εσυ με αποπαιρνς? στον προηγουμενο το απαντησα. ευχαριστω που με υποστηριζεις γλυκια μου.... ευτυχως που εχουμε και σενα εδω μεσα και κανεις την εξαιρεση
Humphrey Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Θα αστειευεσαι, δινω 3 μηνες γυναικιας γκρινιας αν καταφερω να παρω στο ΦΜ τον Groghe(τερματοφυλακας της Gremio, εχει και γερμανικο διαβατηριο αλλα ζητανε 20Μ οι κωλοΒραζιλιανοι και εγω εχω μπατζετ 18Μ). Είναι προφανές ότι το αξιακό μας σύστημα διαφέρει...
BIAP Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Pretty muchΜην το παμε μονο σε backdoor γιατι ο τελευταιος αντρας καλος στις backdoor ηταν ο Γκαλης Αν και το σχολιο πηγαινε πιοτερο στον αποπανω σχετικα με τη διαδραση του με τη γυναικα, η δικη σου θεαση ομολογουμενως ανταλακλα αρχεγονους φοβους. Ενα παραδειγμα δωσαμε, δεν ειναι σε καθε περιπτωση "κυριολεκτικο" το παρεδωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.