Προς το περιεχόμενο

τι κάνει εναν άντρα ευτυχισμένο?

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Moυνοδουλος ειναι αυτος που τον οριζει το μουνι, που το εχει ψηλα και υπερβαινει τα παντα.

Βαλε κατι που σου αρεσει να κανεις πολυ και κατι που σου αρεσει να κανεις λιγοτερο, μονο που στο 2ο θα εισαι παρεα με γκομενα και μαλιστα οχι μια γκομενα που εισαι στο ψησιμο ή που ειναι τρελο μωρο ή που δεν θα την ξαναδεις. Μια γκομενα που μπορει και να σου κατσει αλλα δεν την κυνηγας και καιρο ας πουμε

Τι απο τα 2 θα κανεις?

Αν κανεις το 2ο εισαι μουνοδουλος, απλο

εγω σκεφτομαι αλλιως.

ή θα κανω αυτο που μου αρεσει ή θα ειμαι με τη γκομενα! αυτο πως λεγεται?

για παραδειγμα

α) οταν γουσταρω να παιξω μουσικη (ερασιτεχνης DJ), ειτε σε club, παρτυ, καφετερια κτλ. ΔΕ θελω ουτε καν να τη βλεπω μπροστα μου τη γκομενα.

δε θελω να υπαρχει σε ακτινα κατω του 1 χιλιομετρου κοντα μου.

(γιατι αφοσιωνομαι σε αυτο που κανω)

β) οταν γουσταρω να ειμαι με τη γκομενα, δε θελω να με ενοχλει κανεις, κλεινω κινητα σταθερα μσν κτλ και ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτην!

επαναλαμβανω, ΟΤΑΝ γουσταρω σε καθε μια απο τις περιπτωσεις.

τι ειμαι?

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω σκεφτομαι αλλιως.

ή θα κανω αυτο που μου αρεσει ή θα ειμαι με τη γκομενα! αυτο πως λεγεται?

για παραδειγμα

α) οταν γουσταρω να παιξω μουσικη (ερασιτεχνης DJ), ειτε σε club, παρτυ, καφετερια κτλ. ΔΕ θελω ουτε καν να τη βλεπω μπροστα μου τη γκομενα.

δε θελω να υπαρχει σε ακτινα κατω του 1 χιλιομετρου κοντα μου.

(γιατι αφοσιωνομαι σε αυτο που κανω)

β) οταν γουσταρω να ειμαι με τη γκομενα, δε θελω να με ενοχλει κανεις, κλεινω κινητα σταθερα μσν κτλ και ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτην!

επαναλαμβανω, ΟΤΑΝ γουσταρω σε καθε μια απο τις περιπτωσεις.

τι ειμαι?

:rolleyes:

μμμμμμμμμμμμμμμμμ

Άνθρωπος

νομίζω

Δημοσ.

Το ποδόσφαιρο και ο γυναικείος κώλος.

Συμβολικό είναι , μπορεί να μην είναι μπαλα πες οτι είναι ξέρω γω τεννις ,η κάποιο άλλο σπορ. Η σχετική διαταραχή του ορμονικού άξονα είναι δεδομένη , σε βιολογικά στοιχεία κλειδιά στην θέαση μια ωραίας γυναίκας όπως είναι βυζιά , κώλος κτλ και ΔΕΝ μπορούν να περάσουν απαρατήρητα την ωρα της προσπάθειας , period. Εχουν γίνει ΚΑΙ ατυχήματα ...

Δημοσ.
ΟΚ αυτό το πόστ εξηγεί τα πάντα.Είσαι ο ορισμός του μο@νόδουλου φίλε.Και μην το πάρεις σαν προσβολή' date='η αλήθεια είναι που την ομολογείς και μόνος σου.

Να ξέρεις απλά οτι αυτοί που κουβαλάνε ίδια μυαλά με εσένα είναι υπεύθυνοι που η κάθε πατσαβούρα την έχει δεί Μόνικα Μπελούτσι.Από εγωισμό και μόνο θα έπρεπε να σταματήσεις να πάιζεις το παιχνίδι τους.[/quote']

Σε αυτό έχεις κάτι περισσότερο απο δίκιο φυσικά και η κάθε πατσαβούρα το έχει δεί Μόνικα Μπελούτσι γιατί τους το δίνουν το δικαίωμα αυτό πολλοί άντρες.

Δημοσ.
Σε αυτό έχεις κάτι περισσότερο απο δίκιο φυσικά και η κάθε πατσαβούρα το έχει δεί Μόνικα Μπελούτσι γιατί τους το δίνουν το δικαίωμα αυτό πολλοί άντρες.

Δεν είναι κακό να εκτιμάς τον εαυτό σου.Μέχρι ενός σημείου φυσικά...

Δημοσ.

παιδια παιδια γυριζω σε ενα λεπτακι! μη φυγετε, επιστρεφω....

chat το καναμε εδω μεσα!

ποτε θα το κλειδωσεις λουσιφερ?

Δημοσ.
Ok, you give head to get head, we get it!
Pretty much

Μην το παμε μονο σε backdoor γιατι ο τελευταιος αντρας καλος στις backdoor ηταν ο Γκαλης

Δημοσ.
Eγω σε υποστηριζω, κι εσυ με αποπαιρνς?

στον προηγουμενο το απαντησα.

ευχαριστω που με υποστηριζεις γλυκια μου.... ευτυχως που εχουμε και σενα εδω μεσα και κανεις την εξαιρεση ;)

Δημοσ.
Θα αστειευεσαι, δινω 3 μηνες γυναικιας γκρινιας αν καταφερω να παρω στο ΦΜ τον Groghe(τερματοφυλακας της Gremio, εχει και γερμανικο διαβατηριο αλλα ζητανε 20Μ οι κωλοΒραζιλιανοι και εγω εχω μπατζετ 18Μ).

:lol: Είναι προφανές ότι το αξιακό μας σύστημα διαφέρει...

Δημοσ.
Pretty much

Μην το παμε μονο σε backdoor γιατι ο τελευταιος αντρας καλος στις backdoor ηταν ο Γκαλης

Αν και το σχολιο πηγαινε πιοτερο στον αποπανω σχετικα με τη διαδραση του με τη γυναικα, η δικη σου θεαση ομολογουμενως ανταλακλα αρχεγονους φοβους.

Ενα παραδειγμα δωσαμε, δεν ειναι σε καθε περιπτωση "κυριολεκτικο" το παρεδωσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...