bibibo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τι κάνει έναν άντρα ευτυχισμένο και πώς μπορει μια γυναίκα να συμβάλλει σ' αυτό? επίσης οι άντρες έχουν φοβερή αδυναμία στους φίλους τους, σε σημείο που να πιστεύω πολλές φόρες ότι τα κολλητάρια ειναι πιο σημαντικά απο οτιδήποτε άλλο, ακόμα και απο τις γυναίκες (το τελευταίο μου thread γιατι το μώρο μου το κανε λιανά ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ μου ειπε)
χάπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τι κάνει έναν άντρα ευτυχισμένο και πώς μπορει μια γυναίκα να συμβάλλει σ' αυτό? επίσης οι άντρες έχουν φοβερή αδυναμία στους φίλους τους, σε σημείο που να πιστεύω πολλές φόρες ότι τα κολλητάρια ειναι πιο σημαντικά απο οτιδήποτε άλλο, ακόμα και απο τις γυναίκες (το τελευταίο μου thread γιατι το μώρο μου το κανε λιανά ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ μου ειπε) Πως να γουστάρει ρε bibibo το μωρό σου, όταν δημοσιοποιείς στοιχεία της προσωπικής/ ιδιωτικής σας ζωής για εντυπωσιασμό άλλων ? Πάλι καλά που δε σε έχει σουτάρει ακόμα ! Επίσης, θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά, σε "κρεμάει" το μωρό σου για χάρη των κολλητών του ? Εσύ τον "κρεμάς" για τις κολλητές σου ???? Πιστεύω πως ό,τι κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη σε μια σχέση, κάνει κι έναν άντρα...
sarithepunk Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;;; Τς τς τς τον αλητη..Πρωτη φορα το ακουω αυτο
χάπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Παίζει και το λαμπρό ενδεχόμενο να είσαι τόσο κολλητός/ κολλητή του μωρού σου και να περνάς τόσο καλά μαζί (και με τα απαραίτητα "συνοδευτικά" > βλέπε "beer&weed"), που να "παραμελείς" λίγο τους κολλητούς/ κολλητές.
darth_revan Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 επίσης οι άντρες έχουν φοβερή αδυναμία στους φίλους τους, σε σημείο που να πιστεύω πολλές φόρες ότι τα κολλητάρια ειναι πιο σημαντικά απο οτιδήποτε άλλο, ακόμα και απο τις γυναίκες Νομιζώ ότι αυτός είναι ένας διαδεδομένος urban legent :lol::lol: Αυτά οι άντρες τα λέμε στους φίλους μας, μέχρι τελικά να αποδειχθεί το ... αντίθετο.:-D Ρε παιδία, μην προσπαθείτε να βγάλετε κανόνες. Οι άντρες κάνουν αυτό, οι άντρες θέλουν το άλλο... Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει μεγάλη ποικιλία (από την εκνευριστική ευγένεια, ως την απόλυτη γαϊδουριά) και δεν μπορείς να τους τσουβαλιάσεις όλους κάτω από πρότυπα. Αυτό που αρέσει σ' εμένα δεν αρέσει στον κολλητό μου και αυτό που του αρέσει εκείνου εγώ το απεχθάνομαι. Έτσι απλά. Δεν υπάρχουν κανόνες.
χάπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Επίσης, αν γνώριζες πρώτη φορά έναν κολλητό του μωρού σου και του ζήταγες ξερωγώ να σου βρει weed, πιστεύω ότι είτε άντρας ήταν το μωρό σου, είτε γυναίκα, θα ενοχλούνταν το ίδιο...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τι κάνει έναν άντρα ευτυχισμένο και πώς μπορει μια γυναίκα να συμβάλλει σ' αυτό? Πολύ απλά και συνήθως πολύ εύκολα πράγματα σε σχέση με τις γυναίκες. Ικανοποιούμαστε με το τίποτα κι εσείς το κάνετε ολόκληρη Βαβέλ: -Μαγειρεμένο φαΐ, προϊόν που έχει αρχίσει να εκλείπει -Ησυχία, δεν έχουμε όρεξη να μιλάμε συνέχεια -Πίπ... Αυτά.
leftermann Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ο παράδεισος Αιγαία είναι ένας μύθος. Δεν υπάρχει.
Neurotic_Fest Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μια χαρά το έθεσε ο Αιγεας.Να προσθέσω μόνο... Καλή πίπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μια χαρά το έθεσε ο Αιγεας.Να προσθέσω μόνο... Καλή πίπ... Ε, τότε ν' αργήσεις να τάξεις αρραβώνα ή γάμο. Εκμεταλλεύσου την κουτοπονηριά τους.
χάπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Να κι ο μισογύνης... Φίλε Αιγαία, αν το κίνητρο μιας γυναίκας, για να σου πάρει πίπ, είναι να της τάξεις γάμο, ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα είναι καλή πίπ... Help yourself κι άλλαξε target group !
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ειναι οι κολλητοι του πιο σημαντικοι απο ΕΣΕΝΑ? δημοσιοποιείς στοιχεία της προσωπικής/ ιδιωτικής σας ζωής? και μετα μου μιλας εμενα για ηλικιες και με αποκαλεις μικρο? που ζεις ηθελα να'ξερα! "στη εποχη που ζουμε η ωριμοτητα των γυναικων ξεχειλιζει οπως τα οπισθια απο το στριγκ!" (by aledjo)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Όποιος θέλει να φάει, να έχει την ησυχία του και να θέλει πιπες, είναι με μαθηματική βεβαιότητα μισογύνης. Άμα θέλει και πισινό μπορεί να είναι και ανώμαλος. lol Δε με πτοούν οι γυναικείες λογικές χάπι, τσάκισες...
χάπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ειναι οι κολλητοι του πιο σημαντικοι απο ΕΣΕΝΑ?δημοσιοποιείς στοιχεία της προσωπικής/ ιδιωτικής σας ζωής? και μετα μου μιλας εμενα για ηλικιες και με αποκαλεις μικρο? που ζεις ηθελα να'ξερα! +1000 to Aledjo from χάπι edit/ Aigeas τι εννοείς "τσάκισες..." ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.