Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ, η πιο σταθερή μας σχέση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο απ'τον ΟΤΕ. Μου είπαν για υποβάθμιση, αλλά -ένα περίεργο πράγμα- χθες σταμάτησαν οι αποσυνδέσεις. Είπα ότι δεν το συζητώ καθόλου με τέτοιο attenuation να φύγω απ' τα 24mbit και μου είπε ότι θα δώσει πάλι τη γραμμή για έλεγχο και αν ξαναρχίσει τις αποσυνδέσεις να τους ξαναπάρω τηλέφωνο..

Δημοσ.
Προσωπικά δε νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα στη γραμμή.. Αυτή τη στιγμή κλειδώνω στα 17166 kbps και συνεχίζει τις αποσυνδέσεις απτόητο..!

... πως γινεται να κλειδωνει στα 17166 ενω πριν κλειδωνε στα 24 ?? (αντε να κλειδωνε τωρα στα 23 η εστω στα 22 θα το καταλαβαινα, αλλα στα 17 ειναι 'πολυ κατω' για τοσο μικρη αποσταση απο το dslam σου)

Δημοσ.
... πως γινεται να κλειδωνει στα 17166 ενω πριν κλειδωνε στα 24 ?? (αντε να κλειδωνε τωρα στα 23 η εστω στα 22 θα το καταλαβαινα, αλλα στα 17 ειναι 'πολυ κατω' για τοσο μικρη αποσταση απο το dslam σου)

Παίζει ρόλο και το sn margin, πέρα απ'το attenuation. Βέβαια το attenuation αυξήθηκε 1-2 μονάδες αφού μετέτρεψα την σύνδεσή μου σε 24άρα. Δεν ξέρω τι παίζεται.. Απλώς περιμένω ν'αρχίσει πάλι τις αποσυνδέσεις για να καταγράψω νούμερα και να τα πω στον τεχνικό.

Δημοσ.

Έχω χρόνια otenet και πριν από 4-5 μήνες το άλλαξα σε connx 24mbit μιας και είμαι στα 20 μέτρα από τον κόμβο του ΟΤΕ. Όλα καλά για τους πρώτους 2 μήνες. Κλείδωνα κάπου στα 24mbit.

Οταν λες 20 μετρα απο τον κομβο του ΟΤΕ τι εννοεις?Το κτιριο του οτε ειναι 20 μετρα απο το σπιτι σου?

Δημοσ.

Ακούσατε ακούσατε! Ένα συρματάκι ακουμπούσε στο κεντρικό κουτί του ΟΤΕ, εκεί που είναι η γραμμή μου και έκανε παράσιτα. Οι τεχνικοί σήμερα είπαν ότι ίσως αυτό έφταιγε μιας και τώρα δεν έχω καθόλου θόρυβο στη γραμμή του τηλεφώνου.. Για να δούμε..!

Δημοσ.
Ένα συρματάκι ακουμπούσε στο κεντρικό κουτί του ΟΤΕ, εκεί που είναι η γραμμή μου και έκανε παράσιτα. Οι τεχνικοί σήμερα είπαν ότι ίσως αυτό έφταιγε μιας και τώρα δεν έχω καθόλου θόρυβο στη γραμμή του τηλεφώνου..

αν ειναι δυνατον ! ... Και ως 'κεντρικο κουτι' εννοεις τον κατανεμητη της πολυκατοικιας/σπιτιου σου η το καφαο της γειτονιας ?

Δημοσ.
αν ειναι δυνατον ! ... Και ως 'κεντρικο κουτι' εννοεις τον κατανεμητη της πολυκατοικιας/σπιτιου σου η το καφαο της γειτονιας ?

Το καφάο, το καφάο... :) Όλα καλά πάντως με τη σύνδεση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...