Προς το περιεχόμενο

μνημη HP pavillion

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προφατα αγορασα εναν hp pavillion 990κατι τελος παντων..και ειδα ορι η μνημη του ειναι χωρισμενη στα δυο..εχει κανονικα τον εσωτερικo σκληρο και to hp recovery..αυτο το δευτερο τι ακριβως ειναι επειδη ειμαι κ λιγο ασχετος..νομιζω ειναι κατι αμα χαλασει ο υπολογιστης ν επανλθουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις..εγω εκενο π δεν χω καταλαβει ειναι αν'αυτο για να γινει χρειαζεται να γραψω το hp recovey σε καπιο dvd να κανω δηλ backup 'η αν αρκει απο μονο ετσι οπως ειναι και απλα οταν ερθει η στιγμη του προβληματος εγω θα ατησω καποιο κουμπι και θα επανελθει ο υπολογιστης...το ξ ερω οτι ρωταω βλακεια τωρα αλλα τι να κανω πρεπει καποιος να μου εξηγησει...πρεπει δηλ.να κανω backup to recovery και να το κρατησω σε κανα dvd 'η αρκει απο μονο του?

Δημοσ.

με το δευτερο partiotion Που εχει ο δισκος σου, το δευτερο κομματι δλδ που ειναι λογικα γυρο στα 11 γιγα, σε περιπτωση που κατι παει στραβ και δεν διορθωνεται στα windows απλα κανεις επανεκκινηση πατας αν θυμαμαι καλα το F11 και σου ξαναεπαναφερει το φορητο στην κατασταση που ηταν οταν τον αγορασες.

Αν θες γραφεις αυτα τα δεδομενα σε dvd με το εργαλειακι που εχει και απλα σβηνεις τα δεδομενα απο το partiotion αυτο και το χρησιμοποιεις. Αμα χρειαστει να περασεις παλι windows βαζεις το dvd μεσα μπουταρεις και περιμενεις να στο φερει στην αρχικη κατασταση.

Εγω θα σου προτεινα βεβαια καθαρη εγκατασταση windows με dvd vista ωστε να απαλλαγεις και απο το "σαπιο" λογισμικο που βαζουν μεσα π.χ. norton και αλλα διαφιμιστηκα.(μετα πρεπει να περασεις και τους drivers πραμα σχετικα ευκολο ακολουθωντας τη λογικη του next- next-next)

Δημοσ.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το γράψεις σε δισκάκι(α)!

Θα το κάνεις μέσω του recovery manager (είναι στην εναρξη), δεν είναι τιποτα δύσκολο.. ;)

Δημοσ.

οπως λέει και ο juniorjack πρεπει να τα περάσεις και σε dvd γιατι αν καει ο δίσκος, απο μόνο του το partition δεν κάνει τίποτα...και απόσο ξέρω η hp δεν δίνει dvd με το λειτουργικό..

Δημοσ.
οπως λέει και ο juniorjack πρεπει να τα περάσεις και σε dvd γιατι αν καει ο δίσκος, απο μόνο του το partition δεν κάνει τίποτα...και απόσο ξέρω η hp δεν δίνει dvd με το λειτουργικό..

Επειδη θελω να βγαλω το σκληρο και να βαλω εναν μεγαλυτερο (που θα εχει 2 parts), γινεται να αποθηκευσω με το dvd που λετε τις εργοστασιακες ρυθμισεις που ειχε οταν το αγορασα?

Επισης παρατηρησα οτι ο C:// ειναι σε FAT32 ενω ο D:// σε NTFS

O νεος δισκος που θα βαλω ειναι σε NTFS

μπορει να φορτωσει σε NTFS το recovery αρχειο του DVD?

Δημοσ.
Επειδη θελω να βγαλω το σκληρο και να βαλω εναν μεγαλυτερο (που θα εχει 2 parts), γινεται να αποθηκευσω με το dvd που λετε τις εργοστασιακες ρυθμισεις που ειχε οταν το αγορασα?

Επισης παρατηρησα οτι ο C:// ειναι σε FAT32 ενω ο D:// σε NTFS

O νεος δισκος που θα βαλω ειναι σε NTFS

μπορει να φορτωσει σε NTFS το recovery αρχειο του DVD?

Ανοιξε το recovery manager->advanced options->recovery disc creation.

Εκεί με πολύ απλά βήματα θα φτιάξεις recovery discs (2 dvd), από τα οποία μπορείς ανα πάσα στιγμή να επαναφέρεις το σύστημα σου όπως ήταν οταν το πρωτοάνοιξες.Μετά αν θες μπορείς να σβήσεις το recovery partition.

(όλα αυτά τα εξηγεί το manual..)

Δημοσ.
Ανοιξε το recovery manager->advanced options->recovery disc creation.

Εκεί με πολύ απλά βήματα θα φτιάξεις recovery discs (2 dvd), από τα οποία μπορείς ανα πάσα στιγμή να επαναφέρεις το σύστημα σου όπως ήταν οταν το πρωτοάνοιξες.Μετά αν θες μπορείς να σβήσεις το recovery partition.

(όλα αυτά τα εξηγεί το manual..)

ΟΚ τα βρηκα σέυχαριστω πολυ

Ρωταω γιατι δεν ειχα manuaλ. Το πηρα μεταχειρισμενο το lap

Θα παιξει ομως το backup σε νεο NTFS(αντι για το FAT32 που ειχε)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...