ten-ten Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Κατά καιρούς έχω δει οτι απαγορεύονται να γράφουμε για sites με cracks για παιχνίδια . Το θεωρώ κοροιδϊα απο την στιγμή που έχετε database με υπότιτλους.Οι υπότιτλοι είναι τα "crack" των ταινιών (τουλάχιστον για εμάς τους Έλληνες). Δεν θέλω να κάνετε database με cracks για παιχνίδια( δεν ταιρίαζει κίολας με το style του Insomnia,σεβαστό)αλλά τουλάχιστον να μπορούμε να γράφουμε για sites με cracks.Aυτά ήθελα να πω , ελπίζω να καταλάβατε το σκεπτικό μου πχ: Bee Movie DVDRip XviD-DiAMOND vs NFS_PRO_DVDcrack Βρήτε την διαφορά :rolleyes: και τα δύο είναι για τα "backup" Θα ήθελα να ακούσω μερικές απόψεις χρηστών αλλά και απο admin...
kx5 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Οι υπότιτλοι είναι τα "crack" των ταινιών ...αλλά για την ώρα κανένας δεν ασχολείται μαζί τους. Νομικά λοιπόν το insomnia είναι καλυμμένο. Αν αποφασίσουν οι εταιρίες - με κάποιο τρόπο - να απαγορεύσουν τη διακίνηση τους, τότε είναι σίγουρο ότι θα φύγουν και από εδώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Κατά καιρούς έχω δει οτι απαγορεύονται να γράφουμε για sites με cracks για παιχνίδια . Το θεωρώ κοροιδϊα απο την στιγμή που έχετε database με υπότιτλους.Οι υπότιτλοι είναι τα "crack" των ταινιών (τουλάχιστον για εμάς τους Έλληνες). Δεν θέλω να κάνετε database με cracks για παιχνίδια( δεν ταιρίαζει κίολας με το style του Insomnia,σεβαστό)αλλά τουλάχιστον να μπορούμε να γράφουμε για sites με cracks.Aυτά ήθελα να πω , ελπίζω να καταλάβατε το σκεπτικό μου πχ: Bee Movie DVDRip XviD-DiAMOND vs NFS_PRO_DVDcrack Βρήτε την διαφορά :rolleyes: και τα δύο είναι για τα "backup" Θα ήθελα να ακούσω μερικές απόψεις χρηστών αλλά και απο admin... Υπάρχει ένα λάθος στη συλλογιστική σου: εξομοιώνεις δύο τελείως διαφορετικά πράγματα: 1. Οι υπότιτλοι δεν "ξεκλειδώνουν" ένα, κατά τα άλλα, κλειδωμένo αντικείμενο. Χωρίς crack δεν μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι - χωρίς υπότιτλους μπορείς να απολαύσεις μία ταινία (ακόμα και για μας τους Έλληνες). Συνεπώς, από την απλή, πρακτική και λογική άποψη δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. 2. Αν δεν το γνωρίζεις, να σε πληροφορήσω ότι τα cracks ή/και τα key generators είναι μέσα παράκαμψης προστασίας και είναι παράνομο να παρακάμπτεις ή να δίνεις πληροφορίες για παράκαμψη μεθόδων προστασίας ηλεκτρονικών μέσων, σύμφωνα με το άρθρο 6 της οδηγίας 2001/29/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 22ας Μαΐου 2001 για την εναρμόνιση ορισμένων πτυχών του δικαιώματος του δημιουργού και συγγενικών δικαιωμάτων στην κοινωνία της πληροφορίας (δημοσιευμένη στην Επίσημη Εφημερίδα, L 167 σελ. 10). Αντίθετα οι υπότιτλοι δεν είναι ούτε μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν μέσα παράκαμψης προστασίας κατά της αντιγραφής. Οπότε και από νομικής απόψεως δεν υφίσταται καμία σχέση μεταξύ του ενός και του άλλου. Ως εκ τούτου, το forum δεν αντιμετωπίζει τη δημοσίευση υποτίτλων και την δημοσίευση link για cracks ως παρόμοιες, αφού δεν είναι, και δεν υπάρχει καμία σκέψη να επιτραπεί η δημοσίευση συνδέσμων για ιστοσελίδες που φιλοξενούν cracks στο forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.