Nightstalker Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλησπέρα! Το pc ψιλοσέρνεται, ανοίγω Task Manager και βλέπω ότι τρέχει συνεχώς το AdobeUpdater.exe, τρώει 35-70% της CPU και γενικά κολλάει το σύστημα. Δοκιμάζω kill process και απο το Task Manager αλλά δεν γίνεται τπτ... Επίσης ο Firefox "τρώει" γύρω στα 750ΜΒ μνήμης, είναι φυσιολογικό αυτό? Το pc είναι αρκετά παλιό, P4 στα 2,4 με 1,5GB ram (είχε 2χ256 και πρόσφατα του έβαλα και μια 1χ1GB χωρίς να δω καμια τρελή διαφορά είναι η αλήθεια... ) Τι να κάνω....
Tzimmys Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 AdobeUpdater.exe = Αυτό αναφέρεται στο adobe reader ,στο Acrobat ή σε κάποιο άλλο? Αν αναφέρεται στο reader, απεγκατέστησέ το και εγκατέστησε το foxit reader. Δε θα σου λήψει τίποτα και ενδεικτικά είναι μόλις 2,5 mB σε αντίθεση με τα 40 + του adobe. Για τα 750 mB μνήμης του firefox, όσες καρτέλες και να έχεις ανοιγμένες είναι κομματάκι δύσκολο. Για ιος μου μυρίζει. Κάνε ένα καλό scan και βλέπουμε.
Nightstalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 55 tabs είναι κομματάκι πολλά ε.... Ιος δεν πρεπει να είναι γιατι είχα κολλήσει κάτι trojan πριν κανα μήνα, μου έβγαλαν την πίστη μέχρι να τα ξεφορτωθώ (τελικά δεν τα κατάφερα με όλα), και εν ολίγοις έφαγε φορματ το pc, οπότε εδώ και καμια 20-25αριά μέρες είναι καθαρό! Τελικά απεγκατέστησα ότι prog είχα από Adobe (photoshop, image ready, acrobat reader) αν και διαπίστωσα ο μ****** στο τέλος ότι με το που άνοιγα ένα pdf εμφανιζόταν στο Task manager το εν λόγω .exe! Το Foxit που προτείνεις είναι free ή θέλει "διαδικασίες" και αυτό???
antonl Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Το Foxit Reader είναι free. Όντως βιάστηκες να απεγκαταστήσεις το Adobe Reader αφού όπως διαπίστωσες, ο updater τρέχει μόλις ανοίγεις ένα pdf (παρόλα αυτά δεν έχω βρει τρόπο να τον κάνω disable).
achilleashormovas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αυτόν τον τρόπο δε μας τον γραφεις να τον ξέρουμε και εμεις να απαλλαγούμε μια και καλή από αυτά τα ενοχλητικά downloads!!!! Γιατι και εγώ όταν ανοίγω ένα αρχείο .pdf ξεκινάει αυτόματα το download και μου τη δίνει στα νεύρα! Ότι επιλογές και αν πάτησα κάθε φορά που κάνω cancel το download αυτο το χαβά του!!!! Thanks in advance.
achilleashormovas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Edit -> Preferences -> Internet -> και μετά ξεκλικάρουμε το allow speculative downloading in the background Λογικά έτσι απενεργοποιείται το αυτόματο κατέβασμα στο Acrobat 8
Nightstalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ε, αφου δεν έκλεινε με τπτ το process του Acrobat, το ξήλωσα και ησύχασα! Βέβαια ακόμα δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό ο FF να τρώει 750ΜΒ μνήμης, τουλάχιστον γλύτωσα από το κόλλημα που έτρωγε το σύστημα δουλεύοντας 100% τη CPU συνέχεια. Θα βάλω το Foxit, thanks για την βοήθεια!
Tzimmys Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Να βάλεις, δε θα το μετανοιώσεις. 55 tabs ? Τι κάνεις ρε φίλε? Και δε χάνεσαι?
Nightstalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 LoL! Συνήθεια είναι μωρε... Τα περισσότερα είναι music-blogs, 2-3 forums, 4-5 trackers... κατέβασμα full σε γενικές γραμμές! Ένα σου λέω... 200GB σε ένα μήνα! Το απόγευμα παραλαμβάνω τον καινούριο 750αρη μου, ελπίζω να με καλύψει για κανα 3μηνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.