babinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 γεια σας φιλοι μου το προβλημα μου εντοπιζεται στο οτι δεν μπορω να διαβασω τον κοινοχρηστο σκληρο του σταθερου υπολογιστη, απο τον φορητο μου στο τοπικο δικτυο. αυτο συμβαινει και με τον φορητο στα vista και στα xp. ο σταθερος εχει xp. το μηνυμα που λαμβανω ειναι το παρακατω.... αυτο συμβαινει σε εξωτερικους σκληρους και οχι στους εσωτερικους.... Καμια βοηθεια.... Ευχαριστω προκαταβολικα
babinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 συγνωμη για την επαναληψη κανεις δεν μπορει να βοηθησει???
slaughter Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 βασικά το είχε κ εγώ αυτό το πρόβλημα με ενα εξωτερικό δίσκο σε pc me xp κ ενα άλλο pc me vista. Ψάξε λίγο τα δικαιώματα που έχεις δώσει σε αυτόν τον δίσκο στα XP. πρόσεχε γιατί αν το δίσκος δεν ανοίγει κ κλείνει μαζί με το pc, μπορεί να πάρει κάποιο άλλο γράμμα (e.g. F και οχι D) κ για αυτό να μην το δείχνει. Γενικά είναι θέμα Permission κ κάποιες φορές επηρεάζεται κ από το μέγεθος του φακέλου που μοιράζεις. PS: Δοκίμασε να κάνεις share φακέλους (με όχι πολυ μεγάλο μέγεθος) κ όχι όλο τον δίσκο... Αν ψάξεις λίγο στο google θα βρείς κ άλλες λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.