wizzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 δεν είδα αν το έγραψε κάποιος, αλλά τελικά η εκπομπή για την γενιά των ?700 θα προβληθεί.
simba88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Υπογράψτε τη διαμαρτυρία κατά της ΕΡΤ Μεταβειτε στην διευθυνση: http://www.petitiononline.com/RWF1/petition.html Σε επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΡΤ την Δευτέρα 12-5, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, αναφέρει ότι «Έπειτα από συνάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου και του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης, κ. Δημητρίου Γόντικα με τον δημοσιογράφο κ. Στέλιο Κούλογλου, ανακοινώθηκε στον κ. Κούλογλου ότι δεν θα συνεχιστούν στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές ʽΘεματική Βραδιάʼ και ʽΡεπορτάζ χωρίς Σύνοραʼ. Η ΕΡΤ ευχαριστεί τον κ. Κούλογλου για τη συνεργασία του.» Στη συνάντηση ο κ. Παναγόπουλος είπε στον κ. Κούλογλου ότι η συνεργασία με την εκπομπή δε θα συνεχιστεί επειδή απλά .... «δεν του αρέσει». Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης αυτής εξηγεί καλύτερα η επιστολή που προηγήθηκε και εστάλη από τον Στέλιο Κούλογλου προς το γενικό διευθυντή της ΕΡΤ: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ- ΕΡΤ Kύριε Γόντικα, Εδώ και ένα μήνα περίπου μάταια προσπαθώ να εξασφαλίσω μια επιστολή από την ΕΡΤ, ώστε να βγάλω δημοσιογραφική βίζα για την Κίνα. Μόλις χθες με ειδοποιήσατε μέσω του κ. Αναστασόπουλου ότι η διοίκηση δεν θέλει να προβάλω εκπομπή για την Κίνα. Για το ντοκιμαντέρ «Από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έχουν γίνει ήδη όλες οι προετοιμασίες (εισιτήρια, διαμονή και εταιρεία παραγωγής στο Πεκίνο), έχει συλλεχθεί αρχειακό υλικό καθώς έχουν γίνει ήδη συνεντεύξεις, όπως με την βιογράφο του Μάο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν «πολιτικοί λόγοι» για την άρνηση σας, θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση και σας ζητάω να με διευκολύνετε, γιατί χωρίς δημοσιογραφική βίζα η έρευνα στην Κίνα γίνεται δυσκολότερη. Εν τω μεταξύ από διάφορες πηγές μέσα στην ΕΡΤ μαθαίνω ότι η εταιρεία δεν θα ανανεώσει την συνεργασία μαζί μου για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά. Αυτό μου προκαλεί έκπληξη καθώς είναι γενικώς αποδεκτό ότι και οι δύο εκπομπές που παρουσιάζω δεν υστερούν σε ποιότητα των υπόλοιπων του σταθμού. Από οικονομικής πλευράς είναι αποδοτικές λόγω των πολλών διαφημίσεων (έφτασα να έχω φέτος 16 λεπτά διαφημιστικά σποτ μέσα σε μια ώρα), ενώ και από πλευράς θεαματικότητας (5% Μέσος όρος το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και 4.1% η Θεματική Βραδιά, φέτος) ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο της ΕΤ-1. Ως αιτία για τη διακοπή της συνεργασίας αναφέρεται το περιεχόμενο των εκπομπών μου και ειδικότερα το γεγονός ότι προγραμμάτισα την προβολή της έρευνας για την γενιά των 700 ευρώ και την ακρίβεια, παρότι η διοίκηση μου ζήτησε να την ματαιώσω. Επειδή σε εκπομπές όπως αυτές που παρουσιάζω ο προγραμματισμός (ταξίδια, ντοκιμαντέρ κλπ) ξεκινάει από τον Ιούνιο θα ήθελα να με ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν αν θα συνεχισθεί ή όχι η συνεργασία μας. 9-5-2008 Μετά τιμής, Στέλιος Κούλογλου. Η ομάδα του λογοκριμένου Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα φωτογραφήθηκε χτες με μπλουζάκια που έγραφαν ";Το λογοκριμένο μου της ΕΡΤ"; - λογοπαίγνιο με το γνωστό διαφημιστικό σλόγκαν της ΕΡΤ .... Με λίγα λόγια ο Κούλογλου προφανώς ενόχλησε με την θεματολογία του. Παντως ο Κούλογλου θα βρει άμεσα στέγη εκεί που δεν θα απαιτείται έγκριση υπουργού για την προβολή των ρεπορταζ του. Mε ποιο τροπο ομως ειναι ο καθενας απο μας διατεθειμενος να αντιδρασει?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 λολ, ποιο πετίσιον ρε παιδί άνοιξα ; έδωσα ένα λινκ στου κοπρόσκυλου.Αν διάβαζες και αρκετά σχόλια στις υπογραφές θα έβλεπες και ανθρώπους να έχουν αμφιβολίες για την λογοκρισία. Η αγανάκτηση τους δεν είχε να κάνει με αυτό που κόλλησες εσύ. Κατάλαβα πως διαβάζεις και πως καταλαβαίνεις, πιο πολύ σεβασμό θα έδειχνες αν δεν απαντούσες. Και πού να το ξέρω ρε παιδί ότι το petition δεν είναι δικό σου; Στο χωριό μου με έχουν μάθει, αν ποστάρουμε κάτι που ΔΕΝ είναι δικό μας, να το λέμε. Ειδάλως, θεωρείται δικό μας. Έστω, λοιπόν, στο petition του κοπρόσκυλου. Τώρα που έμαθα πως δεν είσαι το κοπρόσκυλο, θα φροντίσω να μη διαπράξω το ίδιο σφάλμα στο μέλλον. Τα σχόλια τα διάβασα. Αν εσύ διάβαζες το δικό μου σχόλιο θα καταλάβαινες ότι πουθενά δε λέω ότι ΟΛΑ τα σχόλια στο εν λόγω petition είναι θετικά. ΑΛΛΟΣ χρησιμοποίησε το επιχείρημα "κανένας δεν πάει να αγιοποιήσει τον Κούλογλου" κι εγώ απλά του έδειξα πως υπάρχουν άνθρωποι που μάλλον αυτό κάνουν. Αν εγώ έγραφα κάπου "κανένας δεν κριτικάρει τον Κούλογλου", ναι, θα είχε νόημα η ατάκα σου. Ως έχει, συνεχίζεις απλά την τέχνη του να απαντάς για να απαντάς. Τεράστιος σεβασμός στο συνομιλητή αυτός. Αυτά, και να χαιρόμαστε τα παλλικάρια που γράφονται για να διαδώσουν μια είδηση και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν και να δουν ότι κάποιος άλλος έχει αναφέρει ΗΔΗ το κατεβατό που μας ρίχνουν.
izerman76 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Λοιπόν, ξαναδιαβάζοντας το κείμενο του Κούλογλου, θαύμασα για άλλη μια φορά την ακέραιη δημοσιογραφική συμπεριφορά του. Παραθέτει σαν αιτία απόλυσης του (από διάφορες ανώνυμες πηγές μέσα στην ΕΡΤ) το ότι ενοχλεί το περιεχόμενο των εκπομπών του. Και καταγγέλει για λογοκρισία τη διοίκηση της ΕΡΤ επειδή του ζήτησε (έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον αυτός) να μην προβάλει την εκπομπή, αλλά ειδικότερα το γεγονός ότι προγραμμάτισα την προβολή τηςέρευνας για την γενιά των 700 ευρώ και την ακρίβεια, παρότι η διοίκηση μου ζήτησε να την ματαιώσω . Πρώτη φορά βλέπω λογοκρισία στην οποία ο λογοκριμένος προχωράει κανονικά στον προγραμματισμό της εκπομπής του. Επίσης, ο Κούλογλου δεν έπαιρνε δημοσιογραφική βίζα επι ένα μήνα για την Κίνα, αλλά υποψιάστηκε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει μόλις δεν του ανανεώσαν το συμβόλαιο - μέχρι τότε δεν υπήρχε λογοκρισία, γιατί προφανώς τα χρήματα που έπαιρνε από την ΕΡΤ ήταν πάνω από τις δημοσιογραφικές ευαισθησίες του. Και νομίζω πως αν τους ενόχλησε η εκπομπή για την Κίνα, Για το ντοκιμαντέρ «Από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έχουν γίνει ήδηόλες οι προετοιμασίες (εισιτήρια, διαμονή και εταιρεία παραγωγής στο Πεκίνο), έχει συλλεχθεί αρχειακό υλικό καθώς έχουν γίνει ήδη συνεντεύξεις, όπως με την βιογράφο του Μάο. δε θα προχωρούσαν στις παραπάνω διεργασίες.
Lomar Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 δλδ το να λένε κολαριές εξαιτίας της κατακραυγής του κόσμου, εσύ το αποκλείεις;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 δλδ το να λένε κολαριές εξαιτίας της κατακραυγής του κόσμου, εσύ το αποκλείεις; Προσωπικά, τίποτε δεν αποκλείω. Άλλοι αποκλείουν το ενδεχόμενο να λέει "κολαριές" ο Κούλογλου. Αυτό που προτιμώ είναι να εξετάζω τα δεδομένα: 1) Η γενιά των 700 έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα (να χαρώ λογοκρισία) 2) Η μη ανανέωση συνεργασίας (για του χρόνου) δε συνιστά ούτε απόλυση, ούτε λογοκρισία, ειδικά σε μια χώρα που ευτυχώς οι ζοφερές ημέρες που η ΕΡΤ αποτελούσε μονοπώλιο αποτελλούν μακρινό παρελθόν. Κανάλια υπάρχουν άφθονα, πολύ σημαντικότερα από την ΕΡΤ, που φτάνουν στην ομογένεια δωρεάν, χωρίς το νταβατζιλίκι της ΔΕΗ. 3) Τόσα χρόνια, έχει παίξει ανεμπόδιστα άπειρα θέματα πολύ "ενοχλητικά" χωρίς να καταγγείλει καμία λογοκρισία. Αυτά ως προς το πρακτικό σκέλος της καταγγελίας. Όμως, για μένα υπάρχει και το ηθικό. Και αυτό σημαίνει ότι, αντίθετα με άλλους χρήστες, δεν μπορώ να παραγνωρίσω τη στάση που έχει κρατήσει ο καταγγέλλων. Οπότε, όταν βλέπω τον Κούλογλου να λέει, πείτε μου αν θα συνεχίσουμε, αντί να αποκλείει ο ίδιος για λόγους ηθικής τάξης κάθε περίπτωση συνεργασίας με τέτοια άτομα (εφόσον αυτά που λέει είναι αλήθεια), κάτι μου βρωμάει. Κι όταν μάλιστα δημοσιοποιεί το θέμα μόνο όταν πλέον μαθαίνει οριστικά πως τέρμα το κρατικό παραδάκι, και χίλια δίκια να έχει επί της καταγγελίας (επαναλαμβάνω, εγώ λογοκρισία δε βλέπω, ειδικά αν κρίνουμε τι είδους εκπομπές έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια και ότι αυτοί που τον λογοκρίνουν ήταν αυτοί που του έδωσαν και 2η εκπομπή) οφείλω να διερωτηθώ, τι περίμενε...και αν, τελικά, θα τα μαθαίναμε ποτέ αυτά, αν του έδιναν την επιστολή για τη βίζα. Ειλικρινά, την άποψή μου δεν μπορώ να την κάνω σαφέστερη. Πουθενά δεν επικροτώ την απόφαση της ΕΡΤ να διακόψει τη συνεργασία, πουθενά δε λέω ότι ο Κούλογλου ήταν χειρότερος από άλλες εκπομπές (ή αθλητικά "προϊόντα") που τα χρυσοπληρώνουμε. Από αυτού του σημείου, όμως, μέχρι του να καταγγέλλω λογοκρισίες, χωρίς να υπάρχει κάποιο στοιχείο ή δεδομένο πέρα από αυτά που ο Κούλογλου ανωνύμως αναφέρει πως του κατήγγειλαν κάποιοι, υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Neurotic_Fest Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Και πού να το ξέρω ρε παιδί ότι το petition δεν είναι δικό σου; Στο χωριό μου με έχουν μάθει, αν ποστάρουμε κάτι που ΔΕΝ είναι δικό μας, να το λέμε. Ειδάλως, θεωρείται δικό μας. Έστω, λοιπόν, στο petition του κοπρόσκυλου. Τώρα που έμαθα πως δεν είσαι το κοπρόσκυλο, θα φροντίσω να μη διαπράξω το ίδιο σφάλμα στο μέλλον. Τα σχόλια τα διάβασα. Αν εσύ διάβαζες το δικό μου σχόλιο θα καταλάβαινες ότι πουθενά δε λέω ότι ΟΛΑ τα σχόλια στο εν λόγω petition είναι θετικά. ΑΛΛΟΣ χρησιμοποίησε το επιχείρημα "κανένας δεν πάει να αγιοποιήσει τον Κούλογλου" κι εγώ απλά του έδειξα πως υπάρχουν άνθρωποι που μάλλον αυτό κάνουν. Αν εγώ έγραφα κάπου "κανένας δεν κριτικάρει τον Κούλογλου", ναι, θα είχε νόημα η ατάκα σου. Ως έχει, συνεχίζεις απλά την τέχνη του να απαντάς για να απαντάς. Τεράστιος σεβασμός στο συνομιλητή αυτός. Αυτά, και να χαιρόμαστε τα παλλικάρια που γράφονται για να διαδώσουν μια είδηση και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν και να δουν ότι κάποιος άλλος έχει αναφέρει ΗΔΗ το κατεβατό που μας ρίχνουν. Τώρα άμα σου πω ότι το παίζεις αφελής πάλι θα προσβληθείς, όταν γράφεις την αποψή σου τα λες μια χαρά, όταν απαντάς δεν μπαίνεις στον κόπο να καταλάβεις τι λέει ο άλλος. Ο λόγος που απάντησα περισσότερο στο λαθάκι είναι γιατί μου πέρασε απ'το μυαλό ότι περισσότερα μπορεί να κατάλαβες από αυτό παρά απ'ότι άλλο έγραψα. Γι'αυτό και αυτές οι σπόντες εμπάθειας ίσως. Το ζουμί της υπόθεσής σου είναι αυτές οι δύο εύστοχες αναφορές... Παραδείγματα αρκετά, αλλά αν μου ζητήσεις να τα στοιχειοθετήσω, δυστυχώς δε γράφω τις εκπομπές του Κούλογλου για να αναφέρω καρέ. Θυμάμαι χαρακτηριστηκα την εντύπωση που είχε προκαλέσει η σαθρότητα του σκεπτικού του στην εκπομπή για την επίδραση που έχει η Αμερικανική άκρα δεξιά και οι θεωτικοί στο πολιτικό γίγνεσθαι της "υπερδύναμης". Έπαιρνε συνεντεύξεις από διαφόρους Ευαγγελικούς, τους οποίους στα μπρέικ για σχολιασμό "ακραίους" τους ανέβαζε, "ακραίους" τους κατέβαζε. Χαρακτήριζε μάλιστα τα επιχειρήματά τους, ΠΡΙΝ ακόμη τα προβάλει, στοιχείο δεοντολογικά απαράδεκτο. Παρακολουθούσες το διάλογο να δεις πού στο καλό είναι το ακραίο που σε έχει προϊδεάσει ότι θα πει ο Αμερικάνος, και δεν έβρισκες τίποτε. Είχανε και δουλεμένες έτοιμες απαντήσεις τα "Αμερικανάκια", του ξεφεύγανε, ήταν και η σύνταξη των ερωτήσεών του τριτοκοσμική, δεν ήθελε και πολύ να του ξεγλιστρήσουν. Κοντολογίς, είχε μια άποψη ο Κούλογλου, την πέρναγε στο σχόλιο, άσχετο αν το υλικό που είχε μαζέψει το στήριζε αυτό. Κι αυτή ήταν η βασική μου αντίρρηση: όχι στο ότι δε μου άρεσε η άποψη του Κούλογλου (λ.χ. στο ρόλο των θεωτικών στην Αμερική συμφωνώ μαζί του) αλλά η προσέγγιση η δημοσιογραφική. Γενικά, κάποια στιγμή το πάθος με το οποίο βλέπει διάφορα θέματα τον έκανε να ξεφεύγει. Άλλο παράδειγμα, τα οδοιπορικά στη Βολιβία. Όταν ξεκινάς ένα οδοιπορικό για έναν άνθρωπο που πήγε να ξεκινήσει αντάρτικα ανά τη Λατινική Αμερική, το πρώτο που πρέπει να εξετάσεις είναι το κίνητρό του. Με "αγιογραφικές" προσεγγίσεις του Τσε (ο μοναχικός αγνός επαναστάτης που πήγε να αλλάξει τον κόσμο), δε γίνεται δουλειά. Αν θέλω τέτοια γλυκανάλατα, παίρνω να διαβάσω τα Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας. Όχι ότι η δουλειά που επιχειρεί να κάνει ο Κούλογλου είναι εύκολη. Κάθε άλλο. Αλλά, γι' αυτό παίρνει ένα σκασμό λεφτά και νομίζω ότι πρέπει να έχω υψηλότερες απαιτήσεις από έναν πολυγραφότατο δημοσιογράφο, από ό,τι από τα γελοία τηλεγλέντια ή τις Καλομοίρες. Το γιατί βρήκα τη στάση του ανεπαρκή στο συγκεκριμένο θέμα της "λογοκρισίας", το εξήγησα, νομίζω, ήδη. ... τις οποίες και αντιλαμβάνομαι αλλά και δεν με πείθεις ως προς το τελικό συμπέρασμα . Μπορείς να πεις ότι αυτό γίνεται λόγω κοινωνικοπολιτικής ταύτισης, θεοποίησης ή ότι άλλο. Να πω αν σε βοηθάει ότι την εκπομπή για τον Τσε κουράστηκα να την δω μέχρι το τέλος, έχοντας δει αρκετές αντίστοιχες αφηγήσεις. Όλα τ'αλλα που γράφεις είναι επαναλήψεις του ίδιου πράγματος ως επί το πλείστον. Νομίζω είναι προφανές ποιος πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη προκατάληψη. Αφού δεν σου άρεσε η γενίκευση (πέρα απ´το ότι είτε δεν την κατάλαβες είτε απλά απέρριψες ν'απαντήσεις σε κάποια πράγματα και το θεώρησες προφανές) της ερμηνείας σου περί αυτονόητης μηδενικής ανοχής στην πρώτη ηλεκτρική εκκένωση συνειδητής υποψίας ή εναλλακτικά της ηλίου φαεινότερης καθυστερημένης αντίδρασης στην λογοκρισία ( μετά τον εμπλουτισμό των δυο αναφορών στα μέτρα σου, είχες και πέντε ποστ ευκαιρία να το εξαντλήσεις) να σου πω έστω με απλά λόγια ότι η αγανάκτηση τόσου κόσμου οφείλεται στο κόψιμο αυτό καθαυτό, η λογοκρισία είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν οι περισσότεροι που αντιδρούν ως αιτία, ορισμένοι το βλέπουν πολιτικά κάποιοι άλλοι απλά και μόνο απ'την διαπίστωση ότι η επικράτηση της σκουπιδίλας έχει ένα σκόπο ανεξάρτητα απ'το ποιος κυβερνά κτλ κτλ. Ο Κούλογλου δηλαδή και να είχε τις σκοπιμότητες που υπονοείς ήξερε ότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο το συγκεκριμένο κοινό ( του οποίου και το δικαίωμα να μετράει η γνώμη του στην αξιολόγηση του προγράμματος αγνοήθηκε ) να συμφωνήσει μαζί του. Παρόλα αυτά κάποιοι υπέγραψαν το πετισιον που μιλούσε για λογοκρισία ακόμη και αν ανοιχτά στα σχόλια τους λέγανε ότι η λογοκρισία είναι βαριά κουβέντα, όχι εγώ δεν ήμουν ένας από αυτους. Το συμπέρασμά μου : κρύβεις την αρνητική σου προδιάθεση πίσω απ´την θεοποίηση, ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου. Άμα το έθετες και ποιο ευγενικά κατά την εκτίμηση μου πάντα δεν θ'ασχολούμουνα τόσο πολύ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Τώρα άμα σου πω ότι το παίζεις αφελής πάλι θα προσβληθείς, όταν γράφεις την αποψή σου τα λες μια χαρά, όταν απαντάς δεν μπαίνεις στον κόπο να καταλάβεις τι λέει ο άλλος. Δεν προσβάλλομαι. Καταλαβαίνω την ανάγκη προσφυγής σε χαρακτηρισμούς. Το ποιος δεν απαντάει στην ουσία αυτών που λέει ο άλλος, ευτυχώς τα μηνύματα είναι εδώ και όποιος θέλει διαβάζει και βλέπει. Τα "λολ ρε παιδί" και τα "αφελής" ποιος επίσης τα εισήγαγε στην κουβέντα, και τι σημαίνει αυτή η προσπάθεια, επίσης όποιος θέλει καταλαβαίνει. ... τις οποίες και αντιλαμβάνομαι αλλά και δεν με πείθεις ως προς το τελικό συμπέρασμα . Μα, ειλικρινά, απαντώ σε άλλον άνθρωπο (το Lomar) και νομίζεις ότι προσπαθώ να πείσω εσένα; Ή οποιονδήποτε άλλο; Την άποψή μου γράφω. Όλα τ'αλλα που γράφεις είναι επαναλήψεις του ίδιου πράγματος ως επί το πλείστον. Νομίζω είναι προφανές ποιος πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη προκατάληψη. Σε πειράζει η επανάλληψη των επιχειρημάτων μου, τη στιγμή που απαντώ διαδοχικά σε 4 διαφορετικούς χρήστες; Εφόσον ρωτάνε πράγματα που έχω αναπτύξει εκτενώς, αναφερόμενοι ονομαστικά σε εμένα, τι θέλεις να κάνω; Όταν μετά από τόση ανάπτυξη θέσεων, υπάρχει άνθρωπος που γράφει ότι "δεν καταλαβαίνει" πώς υποστηρίζω κάτι (άσχετο αν αυτό που "δεν καταλαβαίνει" εγώ δεν το έχω πει πουθενά), πώς διαμαρτύρεσαι σε μένα; Δε σε είδα να γράφεις απευθυνόμενος σε εκείνο, "λολ ρε παιδί, μην είσαι αφελής, δεν το γράφει πουθενά αυτό που λες". Και μετά, κατηγορείς εμένα για προκατάληψη; Χάσανε οι λέξεις το νόημά τους. Αφού δεν σου άρεσε η γενίκευση (πέρα απ´το ότι είτε δεν την κατάλαβες είτε απλά απέρριψες ν'απαντήσεις σε κάποια πράγματα και το θεώρησες προφανές) της ερμηνείας σου περί αυτονόητης μηδενικής ανοχής στην πρώτη ηλεκτρική εκκένωση συνειδητής υποψίας ή εναλλακτικά της ηλίου φαεινότερης καθυστερημένης αντίδρασης στην λογοκρισία ( μετά τον εμπλουτισμό των δυο αναφορών στα μέτρα σου, είχες και πέντε ποστ ευκαιρία να το εξαντλήσεις) Και μετά, ζητούσες από τη BIAP να γράφει "συγκεκριμένα"... Λοιπόν, άλλη μία: "Αυτονόητη" θα θεωρούσα τη μηδενική ανοχή, εάν και εφόσον αυτά που λέει ο Κούλογλου αποδεικνυόταν. Να ξεσηκωθεί κάθε συνάδελφος του Κούλογλου, για λόγια του αέρα, όχι, δεν το θεωρώ αυτονόητο. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο γράφοντας "ηλεκτρική εκκένωση" και άλλες μνημειώδεις αοριστολογίες, οπότε διευκρίνισέ το μου, αν έχεις την καλοσύνη, να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα. να σου πω έστω με απλά λόγια ότι η αγανάκτηση τόσου κόσμου οφείλεται στο κόψιμο αυτό καθαυτό, η λογοκρισία είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν οι περισσότεροι που αντιδρούν ως αιτία, ορισμένοι το βλέπουν πολιτικά κάποιοι άλλοι απλά και μόνο απ'την διαπίστωση ότι η επικράτηση της σκουπιδίλας έχει ένα σκόπο ανεξάρτητα απ'το ποιος κυβερνά κτλ κτλ. Καλά κάνουν και αντιδρούν και σκέφτονται ό,τι θέλουν. Απλά, σε αυτό ακριβώς που λες (η λογοκρισία είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν) συνεχίζω να απορώ, πού στην ευχή τη βλέπουν τη ρημάδα τη λογοκρισία, όταν, το γράφω για τέταρτη φορά, λογοκρισία τύποις και ουσία δεν υπάρχει. Περιμένω ένα αντεπιχείρημα στο πώς, μα τον Τουτάτη, είναι λογοκρισία η από του χρόνου διακοπή μιας συνεργασίας σε μια κοινωνία χωρίς τηλεοπτικό μονοπώλιο, στο πώς είναι λογοκρισία να διακόπτουν μια συνεργασία αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ λογοκρισία όταν του δίνανε δεύτερη εκπομπή, πώς τον "λογοκρίνουν" όταν Η Γενιά των 700 παίζει κανονικά, πώς τον λογοκρίνουν όταν έπαιξε την εκπομπή για τον Πούτιν, με τον οποίο έχουν γίνει μπίζνες τεράστιες, πώς τον λογοκρίνουν όταν έχει παίξει κατ' επανάλειψη εκπομπές για την ακρίβεια, και σχόλιο, μηδέν. Με τη δική μου θέση, απορείς και διαμαρτύρεσαι για τον τρόπο μου. Με τη θέση αυτών που πιπιλάνε τόσες μέρες τη λέξη "λογοκρισία", δεν απορείς. Φαντάζομαι κάπου εδώ θα μου εξηγήσεις πού έγκειται η λογοκρισία; Ο Κούλογλου δηλαδή και να είχε τις σκοπιμότητες που υπονοείς ήξερε ότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο το συγκεκριμένο κοινό ( του οποίου και το δικαίωμα να μετράει η γνώμη του στην αξιολόγηση του προγράμματος αγνοήθηκε ) να συμφωνήσει μαζί του. Παρόλα αυτά κάποιοι υπέγραψαν το πετισιον που μιλούσε για λογοκρισία ακόμη και αν ανοιχτά στα σχόλια τους λέγανε ότι η λογοκρισία είναι βαριά κουβέντα, όχι εγώ δεν ήμουν ένας από αυτους. Το συμπέρασμά μου : κρύβεις την αρνητική σου προδιάθεση πίσω απ´την θεοποίηση, ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου. Άμα το έθετες και ποιο ευγενικά κατά την εκτίμηση μου πάντα δεν θ'ασχολούμουνα τόσο πολύ. Κάποιοι υπέγραψαν το petition εκφράζοντας επιφυλάξεις, κάποιοι δήλωσαν συμπαράσταση μέχρι πέρατος της ιστορίας, κάποιοι μίλησαν για φασισμούς. Και ξαναρωτάω, μιας και το φόρτε σου είναι να απαντάς στην ουσία, είπα εγώ πουθενά ότι ΟΛΟΙ έκαναν το άλφα ή βήτα πράγμα; Γιατί επιμένεις να μου απαντάς σε πράγματα που δεν έχω πει; Ως την ώρα που μπήκα να συμμετάσχω στην κουβέντα, ΟΛΟΙ όσοι είχαν γράψει στο thread ερμήνευαν την ιστορία μονοσήμαντα. Είπα να δώσω και μια εναλλακτική θεώρηση. Απλό; Έπεσαν στην αρχή του θέματος κάποια σχόλια είτε ειρωνικά, είτε απόλυτα. Θέλησα να δείξω ότι η υπόθεση ίσως να μην είναι τόσο μονοδιάστατη. Δε σε πείραξε η ειρωνία εκείνων των σχολίων, σε πείραξε όμως η δικιά μου. Να σου πω γιατί νομίζω ότι συμβαίνει αυτό; Γιατί η ειρωνία εκείνων των σχολίων ήταν προς την κατεύθυνση των δικών σου πεποιθήσεων, ενώ η ειρωνία των δικών μου σχολίων σε κατεύθυνση που ακούγεται ενοχλητική στα αυτιά σου. Οπότε, κι εγώ αν σε είχα δει από την αρχή να λες "παιδιά, μην ειρωνεύστε", θα θεωρούσα πως έχεις μια αυστηρή στάση στο θέμα του ύφους των μηνυμάτων. Όταν, όμως, σε ενοχλεί η μία κατεύθυνση της ειρωνίας και όχι η άλλη, νομίζω ότι για άλλο λόγο αντέδρασες. Αντίδραση στην κατεύθυνση και την ερμηνεία που έδινα στην κουβέντα ήταν. Τα υπόλοιπα, είναι για να λέμε. Καμία αρνητική προδιάθεση δεν κρύβω. Λέω ότι α) δε βρίσκω καμία απόδειξη ούτε ένδειξη λογοκρισίας και β) βρίσκω πολλά τουλάχιστον ύποπτα σημεία στη στάση του Κούλογλου. Ελπίζω, ειλικρινά, να μη βρεθεί κι άλλος να με ρωτήσει τι εννοώ. Όχι ότι θα μου προκαλέψει έκπληξη.
Neurotic_Fest Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δεν προσβάλλομαι. Καταλαβαίνω την ανάγκη προσφυγής σε χαρακτηρισμούς. Το ποιος δεν απαντάει στην ουσία αυτών που λέει ο άλλος, ευτυχώς τα μηνύματα είναι εδώ και όποιος θέλει διαβάζει και βλέπει. Τα "λολ ρε παιδί" και τα "αφελής" ποιος επίσης τα εισήγαγε στην κουβέντα, και τι σημαίνει αυτή η προσπάθεια, επίσης όποιος θέλει καταλαβαίνει. Ξανά λολ, παραθέτω το σχόλιο που περιείχε, αλλά αν δεν είμαι θεότρελος έσβησες εκ των υστέρων, έναν αχταρμά δικών μου κουβεντών που δεν είχαν να κάνουν με την ουσία του ποστ μου και μου επέστρεψες όταν απλά μπορούσες να πεις " δεν σε καταλαβαινω ρε άνθρωπε, όλα αυτά μου φαίνονται αοριστολογίες" Έμεινε μόνο η επανάληψη. Κρέμασες την επόμενη απάντηση μου δηλαδή. Μία τελευταία φορά, γιατί δεν την αντέχει ο οργανισμός μου τόση αοριστολογία: Ο ίδιος ο Κούλογλου γράφει πως στην κατ' ιδίαν τους συνάντηση ο Παναγόπουλος του είπε πως διακόπτουν συνεργασία επειδή απλά "δεν του αρέσει" η εκπομπή. Στην ίδια ιστοσελίδα, ο Κούλογλου γράφει πως "ως αιτία αναφέρεται..." Ρωτάω, και απάντηση πέραν κάτι ιστοριών για πλέμπες ΔΕΝ παίρνω, ξέρει κανείς ΠΟΥ, ακριβώς, αναφέρεται αυτή η αιτία; Σε ποιο έγγραφο; Σε ποια απάντηση του Παναγόπουλου; Αν η "αιτία" που αναφέρει ο Κούλογλου είναι δική του ερμηνεία των λόγων, καλώς και σεβαστή η ερμηνεία που δίνει, αλλά να ξέρουμε τι γράφουμε και πώς παρουσιάζουμε σαν "γεγονός" μια άποψη. Εφόσον, όπως γράφεις "κανείς από εμάς δεν ξέρει τι έχει συμβεί", γιατί σπεύδεις να ασπαστείς την ερμηνεία που δίνει ο Κούλογλου; Κάτι έγραφες για προκαταλείψεις... Καμία "μαϊμού" δεν ξεψυρίζω. Βλέπω δύο φράσεις στην ίδια ιστοσελίδα που η μία αντικρούει την άλλη και προσπαθώ να καταλάβω τι από τα δύο ισχύει. Ομοίως, βλέπω έναν άνθρωπο που καταγγέλει (κατόπιν της ανακοίνωσης ότι οσονοούπω διακόπτεται το μέλι) ότι πήγαν να του βάλουν απαράδεκτο χέρι. Και όμως, αυτός ο άνθρωπος, ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει να δέχεται το μέλι από αυτούς που καταγγέλει ότι πήγαν να τον λογοκρίνουν, αρκεί να του δίνανε τα χαρτιά για τη δημοσιογραφική βίζα. Και αυτό, εσένα, δε σε ξενίζει, από έναν άνθρωπο που βγαίνει και κάνει τον τιμητή των πάντων; Εντάξει, προφανώς έχουμε διαφορετικά κριτήρια. Πολύ μεγαλύτερη αξία θα είχε για μένα να σηκωνόταν αιφνιδιαστικά ο Κούλογλου, καταγγέλλοντας απόπειρα λογοκρισίας και να έφευγε από το άκοπο μέλι του κράτους. Τώρα, που έμαθε πως μέλι γιοκ, ό,τι και να πει, για μένα είναι πολύ αργά. Όσο, μάλιστα, καταγγέλει απαράδεκτες απόπειρες επέμβασης στο δημοσιογραφικό του έργο, τόσο περισσότερο θα λέω πως τώρα που φωνάζει, τα κίνητρα των φωνών του είναι ύποπτα. Μα, ειλικρινά, απαντώ σε άλλον άνθρωπο (το Lomar) και νομίζεις ότι προσπαθώ να πείσω εσένα; Ή οποιονδήποτε άλλο; Την άποψή μου γράφω. Aπαντάς στον bandito σε κάτι που ζήτησα και γω μέσα στις "αοριστολογίες" μου. Ένα από τα αποτελέσματα του να εκφράζουμε την αποψή μας θέλουμε δεν θέλουμε είναι να πείσουμε κάποιον για την ορθότητα της ή να μην τον πείσουμε, περιττό νομίζω. Και μετά, ζητούσες από τη BIAP να γράφει "συγκεκριμένα"... Mετά ζητάω απ'την ΒΙΑΡ να απαντήσει σε αυτό που ρώταγα εσένα και παραθέτεις, τονίζοντας στην παράθεση και σε σένα πάλι ότι αν αρχίσουμε την κουβέντα που είχα στο μυαλό μου θα κολλούσαμε σε λεπτολογίες άνευ νοήματος από ένα σημείο και μετά, για σένα ίσως άνευ νοήματος απ´την αρχή, εγώ την έχω αυτήν την τάση και δεν ξέρω εάν από κουσούρι θα την εξελίξω στο μέλλον αλλά εν πάσει περιπτώση το είπα από μόνος μου. Η "μύγα τραχανά" πήγαινε σε αυτό που άρχιζες να ξεδιπλώνεις, προφανώς επηρεασμένος και από αυτά που έσβησες, πιο εύστοχα θα μπορούσα να πω "απ'την μύγα σξιγκι" Σε πειράζει η επανάλληψη των επιχειρημάτων μου, τη στιγμή που απαντώ διαδοχικά σε 4 διαφορετικούς χρήστες; Εφόσον ρωτάνε πράγματα που έχω αναπτύξει εκτενώς, αναφερόμενοι ονομαστικά σε εμένα, τι θέλεις να κάνω; Όταν μετά από τόση ανάπτυξη θέσεων, υπάρχει άνθρωπος που γράφει ότι "δεν καταλαβαίνει" πώς υποστηρίζω κάτι (άσχετο αν αυτό που "δεν καταλαβαίνει" εγώ δεν το έχω πει πουθενά), πώς διαμαρτύρεσαι σε μένα; Δε σε είδα να γράφεις απευθυνόμενος σε εκείνο, "λολ ρε παιδί, μην είσαι αφελής, δεν το γράφει πουθενά αυτό που λες". Και μετά, κατηγορείς εμένα για προκατάληψη; Χάσανε οι λέξεις το νόημά τους. Λοιπόν, άλλη μία: "Αυτονόητη" θα θεωρούσα τη μηδενική ανοχή, εάν και εφόσον αυτά που λέει ο Κούλογλου αποδεικνυόταν. Να ξεσηκωθεί κάθε συνάδελφος του Κούλογλου, για λόγια του αέρα, όχι, δεν το θεωρώ αυτονόητο. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο γράφοντας "ηλεκτρική εκκένωση" και άλλες μνημειώδεις αοριστολογίες, οπότε διευκρίνισέ το μου, αν έχεις την καλοσύνη, να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα. Καλά κάνουν και αντιδρούν και σκέφτονται ό,τι θέλουν. Απλά, σε αυτό ακριβώς που λες (η λογοκρισία είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν) συνεχίζω να απορώ, πού στην ευχή τη βλέπουν τη ρημάδα τη λογοκρισία, όταν, το γράφω για τέταρτη φορά, λογοκρισία τύποις και ουσία δεν υπάρχει. Περιμένω ένα αντεπιχείρημα στο πώς, μα τον Τουτάτη, είναι λογοκρισία η από του χρόνου διακοπή μιας συνεργασίας σε μια κοινωνία χωρίς τηλεοπτικό μονοπώλιο, στο πώς είναι λογοκρισία να διακόπτουν μια συνεργασία αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ λογοκρισία όταν του δίνανε δεύτερη εκπομπή, πώς τον "λογοκρίνουν" όταν Η Γενιά των 700 παίζει κανονικά, πώς τον λογοκρίνουν όταν έπαιξε την εκπομπή για τον Πούτιν, με τον οποίο έχουν γίνει μπίζνες τεράστιες, πώς τον λογοκρίνουν όταν έχει παίξει κατ' επανάλειψη εκπομπές για την ακρίβεια, και σχόλιο, μηδέν. Με τη δική μου θέση, απορείς και διαμαρτύρεσαι για τον τρόπο μου. Με τη θέση αυτών που πιπιλάνε τόσες μέρες τη λέξη "λογοκρισία", δεν απορείς. Φαντάζομαι κάπου εδώ θα μου εξηγήσεις πού έγκειται η λογοκρισία; Κάποιοι υπέγραψαν το petition εκφράζοντας επιφυλάξεις, κάποιοι δήλωσαν συμπαράσταση μέχρι πέρατος της ιστορίας, κάποιοι μίλησαν για φασισμούς. Και ξαναρωτάω, μιας και το φόρτε σου είναι να απαντάς στην ουσία, είπα εγώ πουθενά ότι ΟΛΟΙ έκαναν το άλφα ή βήτα πράγμα; Γιατί επιμένεις να μου απαντάς σε πράγματα που δεν έχω πει; Ως την ώρα που μπήκα να συμμετάσχω στην κουβέντα, ΟΛΟΙ όσοι είχαν γράψει στο thread ερμήνευαν την ιστορία μονοσήμαντα. Είπα να δώσω και μια εναλλακτική θεώρηση. Απλό; Έπεσαν στην αρχή του θέματος κάποια σχόλια είτε ειρωνικά, είτε απόλυτα. Θέλησα να δείξω ότι η υπόθεση ίσως να μην είναι τόσο μονοδιάστατη. Δε σε πείραξε η ειρωνία εκείνων των σχολίων, σε πείραξε όμως η δικιά μου. Να σου πω γιατί νομίζω ότι συμβαίνει αυτό; Γιατί η ειρωνία εκείνων των σχολίων ήταν προς την κατεύθυνση των δικών σου πεποιθήσεων, ενώ η ειρωνία των δικών μου σχολίων σε κατεύθυνση που ακούγεται ενοχλητική στα αυτιά σου. Οπότε, κι εγώ αν σε είχα δει από την αρχή να λες "παιδιά, μην ειρωνεύστε", θα θεωρούσα πως έχεις μια αυστηρή στάση στο θέμα του ύφους των μηνυμάτων. Όταν, όμως, σε ενοχλεί η μία κατεύθυνση της ειρωνίας και όχι η άλλη, νομίζω ότι για άλλο λόγο αντέδρασες. Αντίδραση στην κατεύθυνση και την ερμηνεία που έδινα στην κουβέντα ήταν. Τα υπόλοιπα, είναι για να λέμε. Καμία αρνητική προδιάθεση δεν κρύβω. Λέω ότι α) δε βρίσκω καμία απόδειξη ούτε ένδειξη λογοκρισίας και β) βρίσκω πολλά τουλάχιστον ύποπτα σημεία στη στάση του Κούλογλου. Ελπίζω, ειλικρινά, να μη βρεθεί κι άλλος να με ρωτήσει τι εννοώ. Όχι ότι θα μου προκαλέψει έκπληξη. Εδώ δεν υπάρχει να ειπωθεί κάτι άλλο, έχω την εντύπωση πως πέρασαν αρκετά ποστ από αυτό που είπα πως δεν καταλαβαίνω την στάση σου. Ούτε στο προηγούμενο ποστ σχολίαζα τι ανέφερες για το πετισιον πάνω πάνω, έναυσμα ήταν να ξαναπαντήσω σε αυτά που λες, επαναδιατύπωση συμπεράσματος ως προς την λογοκρισία [γιατί στην γενίκευση που έκανα δεν είπα ότι η λογοκρισία ήταν αναγκαία συνθήκη για να τεθεί ηθικό ζήτημα για τους άλλους, το κόψιμο από μόνο του έβαζα σε συσχετισμό με τις οποιεσδήποτε αιτίες (αισθητική, άποψη περί αντικειμενικότητας κτλ) που δεν μπορούν να μην έχουν και μια υποψία πολιτικής ερμηνείας, όχι κομματικής απαραίτητα, και από την διοίκηση αλλά και από την ομάδα του Εξάντα που αν μη τι άλλο γνωρίζω τις απόψεις ενός από αυτήν] : η πρόθεση λογοκρισίας και η λογοκρισία η ίδια είναι εξελισσόμενες διαδικασίες, και ιδιαίτερα πολύπλοκες θα έλεγα αν αναγνωρίσουμε ότι έχουμε διανύσει κάποια απόσταση αυτές τις δεκαετίες, το ίδιο ισχύει και για την αντίδραση στην λογοκρισία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ξανά λολ, παραθέτω το σχόλιο που περιείχε, αλλά αν δεν είμαι θεότρελος έσβησες εκ των υστέρων, Απαράδεκτος ακόμη και σαν υπαινιγμός. Δεν έχω σβήσει τίποτε "εκ των υστέρων" και θα ήθελα, αν είχες ίχνος ευθιξίας, να μου δείξεις τι και πού έσβησα. Ειδάλλως, περιμένω ανάκληση του απαράδεκτου, επαναλαμβάνω, υπαινιγμού. Aπαντάς στον bandito σε κάτι που ζήτησα και γω μέσα στις "αοριστολογίες" μου. Ένα από τα αποτελέσματα του να εκφράζουμε την αποψή μας θέλουμε δεν θέλουμε είναι να πείσουμε κάποιον για την ορθότητα της ή να μην τον πείσουμε, περιττό νομίζω. Επειδή εμφανίζεις μία δυσκολία στη διάκριση των εννοιών: δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, το οποίο δεν μπορώ να γνωρίζω, εξάλλου (και στο οποίο δεν έκανα πουθενά αναφορά). Με ενδιαφέρει (και είναι το μόνο που μπορώ να βεβαιώσω) η πρόθεση. Λοιπόν: πρόθεσή μου σαφέστατα δεν είναι να πείσω κανένα. Ειδικά ανθρώπους που μέσα στην απόλυτη ένδοια της "επιχειρηματολογίας" τους καταδέχονται να πετάνε αστήρικτες σπόντες. Επίσης, όταν με κατηγορείς για "επανάληψη" στο μήνυμά σου, δημοσιευμένο 19:41 χθές, πώς θα μπορούσα να φανταστώ, τη στιγμή που έχουν μεσολαβήσει τόσες απαντήσεις μου σε άλλους, ότι εσύ είχες κατά νου σου το μήνυμα προς τον bandito όταν έγραφες για επαναλήψεις (αλλά έκανες quote την απάντησή μου στο Lomar); Από αυτά που γράφεις για τη BIAP, κρατάω μόνο την επανάληψη της παντελώς αστήρικτης και αναληθούς κατηγορίας σου ότι έσβησα οτιδήποτε και περιμένω, το ξαναλέω, αν έχεις υποψία ευθιξίας, είτε να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου, είτε να ανακαλέσεις. Τέλος αφού παραθέτεις τα όσα έγραψα (γιατί, αφού δεν απαντάς σε κανένα σημείο, περιορίζεσαι να πεις ότι "δεν υπάρχει να ειπωθεί κάτι άλλο". Θα περιοριστώ, λοιπόν, κι εγώ μονάχα σε μία ακόμη μνημειώδη υπεκφυγή σου: Γράφεις, (τα bold δικά μου): "η πρόθεση λογοκρισίας και η λογοκρισία η ίδια είναι εξελισσόμενες διαδικασίες, και ιδιαίτερα πολύπλοκες θα έλεγα αν αναγνωρίσουμε ότι έχουμε διανύσει κάποια απόσταση αυτές τις δεκαετίες, το ίδιο ισχύει και για την αντίδραση στην λογοκρισία.. Μετά, διαμαρτύρεσαι που καυτηριάζω τις αοριστολογίες σου. Εγώ μιλάω με συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι σε συγκεκριμένες καταγγελίες ο Κούλογλου έχει άδικο, κι εσύ μου μιλάς για προθέσεις, εξελισσόμενους ορισμούς και εξελισσόμενες αντιδράσεις.
mebe Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Στέλιος Κούλογλου – Πόση ακόμη λογοκρισία;Η συναυλία της Κυριακής 25/5 των Innocent Demons στο Φεστιβάλ Global beat θα είναι αφιερωμένη στο φίλο Στέλιο Κούλογλου που μας τίμησε παραχωρώντας μας 19 Ντοκιμαντέρ από την καταξιωμένη δουλειά του και που όλα προβάλλονται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Global beat. Πειραιάς 23, 24, 25 Μαΐου Ακτή Ξαβερίου http://www.globalbeatfestival.com
Critter Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 O Κουλογλου εκτος απο άμεσα πολιτικου ενδιαφέροντος εκπομπες, έχει κανει και πληθωρα άλλων σημαντικοτατων εκπομπων όπως για παραδειγμα για τα κινητα. Απο εκει και περα στο πολιτικο θεμα, λογικο το βλεπω καποιοι να ειναι εναντιων του και καποιοι υπερ του λογω ιδεολογιας. Το ζητημα ειναι οτι είτε συμφωνουμε έιτε όχι με αυτα που λεει ο Κουλογλου, δεν παυει να ειναι μια εκπομπη που απεχει πολυ απο το μεσο ορο ποιοτητας της Ελληνικης τηλεορασης... Κατα τα άλλα δεν προκειται σιγουρα να χαθει και καλυτερα να τον δουμε σε κανα ΣΚΑΙ ώστε οι εκπομπες του να παιζονται χωρις το μονταζ του σταθμου πανω απο το μονταζ του δημοσιογραφου if you know what i mean.... Τελος να θυμισω οτι καθε χρονο παιρνει απο το συνολο του δημοσιογραφικου χωρου το βραβειο της καλυτερης εκπομπης (δεν θυμαμαι τον τιτλο του βραβειου ακριβως).
Crizzt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε στο δικτυο αρχειο με τις εκπομπες του Κουλογλου? Αν υπαρχει κατι τετοιο βεβαια και συμφωνα με τους κανονες του φορουμ ε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.