Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Snoob δεν με νοιαζει το αν ο Κουλογλου ειναι φιλοχρηματος, δεν με νοιαζει αν ο Κουλογλου βγαζει 7 εκατομμυρια ευρω την εβδομαδα και ζηταει απο την ΕΡΤ αυξηση ωστε να παιρνει 7.5 εκατομμυρια την εβδομαδα, δεν με νοιαζει αν η αποδοση(στην εκπομπη) του Κουλογλου εχει πεσει 76%, δεν με νοιαζει τιποτα για αυτον. Δεν θα κοιταξω το ανουσιο δεντρακι ωστε σκοπιμως να ξεχασω το δασος του Αμαζονιου! Θα κοιταξω το δασος! Θα κοιταξω οτι η ΕΡΤ ειναι δουλος. Θα κοιταξω οτι η κυβερνηση δεν εφαρμοζει αυτα που λεει το ονομα της. Την δημοκρατια δηλαδη.... "Ανούσιο δεντράκι" είναι το να εξετάσουμε αν αυτός που φωνάζει ότι αδικείται υπέστη λογοκρισία; (εγώ την εκπομπή με τη γενιά των 700 ευρώ τη βλέπω κανονικά προγραμματισμένη, τι στο διάβολο λογοκρισία είναι αυτή "Ανούσιο δεντράκι" είναι ο χρόνος που επέλεξε ο δημοσιογράφος να διαμαρτυρηθεί για το ότι υφίσταται λογοκρισία; "Ανούσιο δεντράκι" ότι ακόμη και αν ήθελε να εμποδίσει το θέμα για την Κίνα, η ΕΡΤ δεν μπορούσε να το εμποδίσει; (όπως δεν εμπόδισε σωρεία άλλων επεισοδίων με θέματα "δυσάρεστα" για την κυβέρνηση Και "δάσος" είναι ότι ένας παχυλά αμοιβόμενος δημοσιογράφος, θυμάται εκ των υστέρων να καταγγείλει λογοκρισίες, αλλά επειδή μας προσφέρει έναν στόχο που βολεύει τη γενικότερη ιδεολογικοπολιτική μας τοποθέτηση, "δε μας νοιάζει" τι κάνει η αφεντομουτσουνάρα του, στην κυβέρνηση να βρούμε ευκαιρία να τα χώσουμε; ΟΚ, πάσο, πάμε για το δάσος. Υ.Γ. Αυτό το "δεν με νοιάζει", και την παράγραφο που το ακολουθεί, με την άδειά σου, θα το κρατήσω για να το αντιγράψω αυτούσιο την επόμενη φορά που κάποιος διαμαρτυρηθεί για την υποκρισία των παπάδων ή όποιων άλλων ηθικολόγων που μας καλούν σε δράση, χωρίς να κοιτάζουν τι κάνουν οι ίδιοι (ή, καταφεύγουν στο εύκολο "σημασία δεν έχει τι κάνει ο εκπρόσωπος της τάδε θέσης, σημασία έχει πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί η θέση αυτή σε έναν ουτοπικό κόσμο). Καλή συνέχεια.
izerman76 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Συμφωνώ με snoob - αν ο Κούλογλου ήταν ο πραγματικά αδέσμευτος δημοσιογράφος που θέλει να παρουσιάζει ότι είναι, θα έπρεπε να είχε αντιδράσει νωρίτερα, και να υπερασπιστεί τα βασικά δημοσιογραφικά του δικαιώματα. Η ιστορία τώρα δίνει την έντυπωση προσπάθειας ηρωικής εξόδου. Αυτό δεν ακυρώνει την αθλιότητα της κρατικής τηλεόρασης - αλλά το να περάσουμε στο άλλο άκρο και να αγιοποιήσουμε τον Κούλογλου (ο οποίος ως επι το πλείστον στην εκπομπή του μετέφραζε απλά ξένα ντοκυμαντέρ) είναι πολύ τραβηγμένο.
Krokodilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 "Ανούσιο δεντράκι" είναι το να εξετάσουμε αν αυτός που φωνάζει ότι αδικείται υπέστη λογοκρισία; (εγώ την εκπομπή με τη γενιά των 700 ευρώ τη βλέπω κανονικά προγραμματισμένη, τι στο διάβολο λογοκρισία είναι αυτή Αυτο ειναι το μονο μη ανουσιο και μαλιστα ειναι το απολυτως χρησιμο και κρισιμο να εξεταστει. Αν δεν υπεστη λογοκρισια τοτε ο Κουλογλου ειναι ο υποκριτης και κακος της υποθεσης. Ομως στην προκειμενη περιπτωση ειναι σαν ειμαστε στο 1700 και να κανουμε υποθεσεις για το αν υπαρχει η αλλη πλευρα της σεληνης, τη στιγμη που δεν την βλεπουμε. Η ΑΠΟΛΥΤΗ λογικη λεει οτι υπαρχει! Ομως δεν μπορεις να το αποδειξεις. Ετσι και εδω. Η απολυτη λογικη λεει οτι η ΕΡΤ δεν θελει να βλαψει με κανεναν τροπο τον αρχοντα που την κυριευει. Ομως δεν μπορουμε να το αποδειξουμε. "Ανούσιο δεντράκι" είναι ο χρόνος που επέλεξε ο δημοσιογράφος να διαμαρτυρηθεί για το ότι υφίσταται λογοκρισία; Προφανως. Μπροστα στην καταργηση της δημοκρατιας με την μεθοδο της λογοκρισιας(αν υπαρχει βεβαια τελικα) απο ενα μεσο μαζικης ενημερωσης, τα όποια διαβολικα "παιχνιδια" του, ενος ατομου, Κουλογλου, προς προσωπικο οφελος ειναι ψυγμα.... Και "δάσος" είναι ότι ένας παχυλά αμοιβόμενος δημοσιογράφος, θυμάται εκ των υστέρων να καταγγείλει λογοκρισίες, αλλά επειδή μας προσφέρει έναν στόχο που βολεύει τη γενικότερη ιδεολογικοπολιτική μας τοποθέτηση, "δε μας νοιάζει" τι κάνει η αφεντομουτσουνάρα του, στην κυβέρνηση να βρούμε ευκαιρία να τα χώσουμε; Μα δεν αντιλεγω, ουτε καν εκφερω αποψη αν ο Κουλογλου ειναι ψευτης και υποκριτης και συμφεροντολογος. Υπερτατα κατακριτεος αν ειναι ενα τουλαχιστον απο αυτα! Αλλα οπως λεω και παρακατω δεν ειναι αυτο το προβλημα. Το προβλημα ειναι η κυβερνηση που κυβερναει και παιρνει τις κρισιμες αποφασεις για την λειτουργια και καλη και ευρυθμη ζωη ολων των πολιτων, να μην υποκρινεται, να μην ψευδεται και να φροντιζει για ολους του πολιτες ισομερως. Το προβλημα ειναι το κρατικο τηλεοπτικο μεσο μαζικης ενημερωσης, οπου πληρωνεται απο ολους τους πολιτες, για να καταγραψει ολα τα γεγονοτα και να τα μεταδωσει εις το ακεραιον, να μην διαλεγει επιλεκτικα τι θα μεταδωσει. Αυτα τα 2 τελευταια αποτελουν αληθινα προβληματα. Και τα πιο κρισιμα. Το αν ο γειτονας μου κλεβει την εφορια, τρομερα κατακριτεον, τρομερα απαραδεκτο αλλα δεν επηρεαζει την ζωη των αλλων παρα μονο λιγα δισεκατομμυρια φορες λιγοτερο απο οτι οι ανεντιμες πραξεις μιας κυβερνησης. Οποτε σιγα μην ασχοληθω με τον γειτονα. Θα ασχοληθω με την κυβερνηση. Υ.Γ. Αυτό το "δεν με νοιάζει", και την παράγραφο που το ακολουθεί, με την άδειά σου, θα το κρατήσω για να το αντιγράψω αυτούσιο την επόμενη φορά που κάποιος διαμαρτυρηθεί για την υποκρισία των παπάδων ή όποιων άλλων ηθικολόγων που μας καλούν σε δράση, χωρίς να κοιτάζουν τι κάνουν οι ίδιοι (ή, καταφεύγουν στο εύκολο "σημασία δεν έχει τι κάνει ο εκπρόσωπος της τάδε θέσης, σημασία έχει πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί η θέση αυτή σε έναν ουτοπικό κόσμο). Ναι μονο που δεν καταλαβες κατι. Οταν λεω "δεν με νοιαζει το αν ο Κουλογλου ειναι φιλοχρηματος, δεν με νοιαζει αν ο Κουλογλου βγαζει 7 εκατομμυρια ευρω την εβδομαδα και ζηταει απο την ΕΡΤ αυξηση ωστε να παιρνει 7.5 εκατομμυρια την εβδομαδα", και επειδη τα παντα ειναι σχετικα, εννοω δεν με νοιαζουν ολα αυτα ΣΕ ΣΧΕΣΗ με το πραγματικο προβλημα. Σε εναν τελειο κοσμο με τον Κουλογλου να παιρνει μισθο παχυλο θα με ενοιαζε. Αλλα ζωντας σε αυτην την τραγικη υποκριτικη πραγματικοτητα, δεν με νοιαζει αν ΕΝΑΣ δημοσιογραφος παιρνει παχυλο μισθο. Δεν με νοιαζει ξαναλεω γιατι αποτελει το 0.00000000000001% του προβληματος. Την ωρα που καποια αλλα προβληματα που προκαλουνται απο σαφεις αιτιες-προσωπα, εχουν σαφως μεριδιο που φτανει και το 10% πχ. Με νοιαζει λοιπον το υπολοιπο προβλημα(99.99999999999999%) και οι αιτιες του. Οποτε δνε μπορεις να το χρησιμοποιησεις(το δνε με νοιαζει) οπως σκοπευες....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κοντολογίς, η διοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει δικαίωμα να επιλέγει (και βέβαια να κρίνεται, αυστηρά) με ποιους θα συνεργάζεται. Και το να πει πως ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ δε θα συνεργαστούμε άλλο (όχι πως του κόβει τη χρηματοδότηση για τα φετινά, όχι πως δε θα παίξει τις εκπομπές του, αλλά πως για του χρόνου πρέπει να αναζητήσει άλλη στέγη) αποτελλεί προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας; Έχεις δει τις εκπομπές που έπαιξε ο Κούλογλου στο διάστημα που υποτίθεται ότι κοίταζαν να τον λογοκρίνουν. Αν έτσι λογοκρίνουν οι καρεκλοκένταυροι της ΕΡΤ, ξεφτυλίζουν τον όρο, αυτό θα πω μονάχα. Και γιατί λογοκρίνεται; Επειδή ο Κούλογλου θα φύγει από την ΕΡΤ που τη βλέπουν τρεις και ο κούκος και τη θυμόμαστε τι σούπερ που είναι μονάχα κάτι τέτοιες ώρες, και θα πάει ως ήρωας της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας του τύπου σε κάποιο από τα πάμπολα (και με πολύ ισχυρότερη απήχηση) ιδιωτικό κανάλι; Φίμωση, Krokodilos, θα ήταν ΑΝ η ΕΡΤ ήταν κάποιο κανάλι με σοβαρή απήχηση ή είχε το μονοπώλιο. Από τη στιγμή που τα ιδιωτικά ΚΑΙ παίζουν δορυφορικά, ΚΑΙ πολύ σημαντικότερη απήχηση έχουν, εγώ θαρρώ πως αν όσα καταγγέλει ο Κούλογλου είναι αλήθεια, κέρδος του Κούλογλου είναι η κοντόφθαλμη αντιμετώπισή του από τη διοίκηση της ΕΡΤ. Κι αυτό γιατί, το έχω πει ήδη (κι αν διάβασες τα προηγούμενα μηνύματά μου θα το είδες, είμαι σίγουρος) πως μπορεί να έβρισκα πως οι εκπομπές του είχαν κάνει μεγάλη κοιλιά (12 χρόνια δεν είναι λίγα) και πως αυτά που "αποκάλυπτε" στα ντοκιμαντέρ του τα έβρισκες ΟΛΑ μέσα στα πέντε πρώτα αποτελέσματα του θείου γούγλη, αλλά από κάτι Καλομοίρες, τηλεγλέντια, Δάφνες Μπόκοτες και λοιπά φυντάνια που έφαγαν και τρώνε αρχοντικά με τα λεφτά σου και τα λεφτά μου, απείρως καλύτερος ήταν. Έτερον-εκάτερον, όμως...
thanos-buzzzzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κανενας δεν αγιοποιει κανενα.Και μη μου πειτε οτι το 95% των δημοσιογραφων δεν κανει καποιους συμβιβασμους... Ο κουλογλου μας πειραξε...Με αυτη τη δουλεια του. Καλη η κακη... Τελος παντων. Ο καθενας εχει τις ευαισθησιες του. Καποιοι θελουν να τον κρινουν επειδη δε μιλησε πιο πριν.Δικαιωμα τους. Ομως υπαρχουν αντεπιχειρηματα. Ηδη ειπωθηκαν καποια. Τη σκεψη "ο Κουλογλου τα παιρνει απο τη δημοσια τηλεοραση για αυτο δε μιλουσε"...Δηλαδη, αν ηταν σε καποιο αλλο καναλι δε θα τα επαιρνε?Δεν το καταλαβαινω αυτο... Μηπως τωρα θα δυσκολευτει να βρει αλλο τηλεοπτικο σταθμο?.. Και εκει θελω να πιστευω θα συνεχισει τη δουλεια του. Συγνωμη δλδ, το εργο του δε μιλουσε?. Πολυ σημαντικοτερο απο οποιουδηποτε ειδους αλλη διαμαρτυρια. Με τη δουλεια του ερχεται σε επαφη με τους τηλεθεατες.Και ασκει αμεσα κριτικη στα τεκταινομενα. Αυτο ενοχλησε καποιους, αν κρινουμε (οσοι θελουμε) απο τη συγκεκριμενη αποφαση που εληφθη. Συγνωμη κιολας, Θα υπεγραφε επισημως η ΕΡΤ πως "σταματουμε την εκπομπη του κυριου Κουλογλου επειδη... δε μας αρεσει." Σε επισημο εγγραφο. Δε νομιζω πως μπορουμε να ζητησουμε κατι τετοιο απο την ΕΡΤ... Ο Κουλογλου ειπε καποια πραγματα απο την πλευρα του. Μιλησε με τις "αναποδεικτες ανακριβειες" του.(με η χωρις "-"). Περιμενουμε τωρα ολοι την αντιδραση της ΕΡΤ στις συκοφαντιες που δεχεται η ιδια. Μια μηνυση μια αντιδραση,ενα κατι...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κανενας δεν αγιοποιει κανενα.Και μη μου πειτε οτι το 95% των δημοσιογραφων δεν κανει καποιους συμβιβασμους... Ο κουλογλου μας πειραξε...Με αυτη τη δουλεια του. Καλη η κακη... Τελος παντων. Ο καθενας εχει τις ευαισθησιες του. Άλλο "κάποιους συμβιβασμούς" και άλλο διαπραγματεύομαι να συνεχίσω εκεί που πήγαν να με λογοκρίνουν δύο φορές. Νομίζω. Βέβαια, όπως λες κι εσύ, ο καθένας με τις ευαισθησίες του. Τώρα, για την αγιοποίηση, δες πρώτα τα σχόλια στο petition που άνοιξε ο Neurotic Fest, λ.χ. (μαζί σου Στέλιο ως το τέλος) και τα ξαναλέμε. Και το "κανένας" είναι μεγάλη κουβέντα, οι πιθανότητες είναι πως, όπως και το "ποτέ", θα σου γκρεμίσει το επιχείρημα.... Τη σκεψη "ο Κουλογλου τα παιρνει απο τη δημοσια τηλεοραση για αυτο δε μιλουσε"...Δηλαδη, αν ηταν σε καποιο αλλο καναλι δε θα τα επαιρνε?Δεν το καταλαβαινω αυτο... Μηπως τωρα θα δυσκολευτει να βρει αλλο τηλεοπτικο σταθμο?.. Και εκει θελω να πιστευω θα συνεχισει τη δουλεια του. Κάτι τέτοια διαβάζω και αναρωτιέμαι γιατί κάνω τον κόπο να κάθομαι να γράφω. Είπα εγώ πουθενά ότι, π.χ., αν του έκανε τις ίδιες ιστορίες η διοίκηση του MEGA θα ήταν αλλιώς; Τι δεν καταλαβαίνεις; Στο μήνυμα ακριβώς πάνω από το δικό σου γράφω ακριβώς αυτό που λες κι εσύ, πως ευκολότατα θα βρεις θέση σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Διάλογος-μονόλογος πάει να γίνει... Συγνωμη δλδ, το εργο του δε μιλουσε?. Πολυ σημαντικοτερο απο οποιουδηποτε ειδους αλλη διαμαρτυρια. Με τη δουλεια του ερχεται σε επαφη με τους τηλεθεατες.Και ασκει αμεσα κριτικη στα τεκταινομενα. Αυτο ενοχλησε καποιους, αν κρινουμε (οσοι θελουμε) απο τη συγκεκριμενη αποφαση που εληφθη. Τώρα τους ενόχλησε; Δεν τους ενόχλησε για τον Πούτιν (με τον οποίο κλείσανε συμφωνίες τεράστιες) και τους ενόχλησε υποτίθεται η Κίνα; Στην οποία δώσαμε τη φλόγα, η παράσταση τελείωσε και πάμε για άλλα; Τον Πούτιν, γιατί δεν πήγαν να το λογοκρίνουν; Ακριβώς επειδή το έργο του μιλούσε, χρόνια, και μάλιστα οι "φιμωτές" του φρόντισαν να του δώσουν και δεύτερη εκπομπή, δύο πράγματα μπορώ να υποθέσω: ή ότι τα περί λογοκρισίας είναι λόγια του αέρα, ή ότι λογοκρισία επιχειρούσαν να του επιβάλλουν και πριν, αλλά για κάποιους λόγους δεν τα κατάφερναν, αλλά ο Κούλογλου ζύγισε τα υπέρ της παραμονής του στην ΕΡΤ και δε μίλαγε. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν μπορώ να καταλήξω σε ευνοϊκό συμπέρασμα για τον Κούλογλου. Αυτά τα ολίγα. Ό,τι είχα να πω το είπα, δε νομίζω πως έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Ευχαριστώ όσους διάβασαν τα μηνύματά μου, καλή συνέχεια.
Neurotic_Fest Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 λολ, ποιο πετίσιον ρε παιδί άνοιξα ; έδωσα ένα λινκ στου κοπρόσκυλου.Αν διάβαζες και αρκετά σχόλια στις υπογραφές θα έβλεπες και ανθρώπους να έχουν αμφιβολίες για την λογοκρισία. Η αγανάκτηση τους δεν είχε να κάνει με αυτό που κόλλησες εσύ. Κατάλαβα πως διαβάζεις και πως καταλαβαίνεις, πιο πολύ σεβασμό θα έδειχνες αν δεν απαντούσες.
Lomar Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αυτό δεν ακυρώνει την αθλιότητα της κρατικής τηλεόρασης - αλλά το να περάσουμε στο άλλο άκρο και να αγιοποιήσουμε τον Κούλογλου (ο οποίος ως επι το πλείστον στην εκπομπή του μετέφραζε απλά ξένα ντοκυμαντέρ) είναι πολύ τραβηγμένο. φίλε, ειλικρινά έχεις δει ποτέ στη ζωή σου κάποια εκπομπή του; και αν ναι θέλουμε στοιχεία εδω μέσα για ολα αυτά που λες. παραδείγματα διαφορετικά οι κωλαριές του καθενός απλά πιάνουν χώρο στο server. ρε snoob τα περι δέντρου κ δάσους μάλλον τα έχεις μπερδέψει μέχρι αηδίας όμως. η ερτ είναι το δάσος ο κούλογλου το δέντρο. σύμφωνα με τη δική σου λογική ο κούλογλου είναι μια οντότητα που αποτελείται απο πολλές ερτ κ η ερτ μια ακέραια μονάδα που αποτελεί ένα μικρό τμήμα του κούλογλου; γιατί με λίγα λόγια αυτό μας είπες προηγουμένος... καλό είναι να μη παίζουμε με τις λέξεις προκειμένου να υποστηρίξουμε απόψεις που δημιουργήθηκαν καθαρά κ μόνο για να δείξουμε οτι κ καλα "διαφέρουμε" απο τη μάζα... Ο κούλογλου πολύ καλά έκανε κ δν έβγαλε βιαστικά συμπεράσματα κ δν πίεσε περαιτέρω καταστάσεις. η ερτ είναι κρατικός οργανισμός κ όχι προσωποκεντρικό ίδρυμα/εταιρεία/κτλ (άσχετο αν - απ'ότι φαίνεται αυτό κατάντησε), για αυτό κ ο κούλογλου δεν επιτέθηκε συγκεκριμένα κάπου. αν το έκανε μπορεί να κατέληγε σε κάτι καλό, ή ακόμα χειρότερα να έτρωγε κράξιμο απο άτομα σαν τον snoob, επειδή κράζει τον εθνικό μας φορέα ενημέρωσης με βδελυρές δικαιολογίες, επειδή ο τελυταίος δε του δίνει αύξηση... έλεος. EDIT λολ, ποιο πετίσιον ρε παιδί άνοιξα ; έδωσα ένα λινκ στου κοπρόσκυλου.Αν διάβαζες και αρκετά σχόλια στις υπογραφές θα έβλεπες και ανθρώπους να έχουν αμφιβολίες για την λογοκρισία. Η αγανάκτηση τους δεν είχε να κάνει με αυτό που κόλλησες εσύ. Κατάλαβα πως διαβάζεις και πως καταλαβαίνεις, πιο πολύ σεβασμό θα έδειχνες αν δεν απαντούσες. αυτό πήγαινε για εμένα;
tomasss Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μιά φάτσα χίλιες λέξεις!:eek: Θα την τυπώσω και θα την κάνω στόχο για τα βελάκια μου.
Neurotic_Fest Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 αυτό πήγαινε για εμένα; Όχι, στον πάνω-πάνω πήγαινε.
Lucifer Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 tomasss, δεν θα σου ξανασβήσω πολιτικό ποστ, ναι; =)
tomasss Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 tomasss, δεν θα σου ξανασβήσω πολιτικό ποστ, ναι; =) Σε πείραξε η αναφορά μου σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ? Καλά! Αλλά όταν γράφετε: Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic. ... δικαιολογημένα διαγράφεις το σκίτσο και την φωτογραφία που επισύναψα?
random Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 δυό αντιδράσεις απο ΕΡΤ βρήκα (χωρις ψάξιμο, βρέθηκαν στα ημερήσια feeds) απάντηση στην επιστολή του Στέλιου Κούλογλου, έστειλε ο Γ.Δ. Τηλεόρασης της ΕΡΤ Δημήτρης Γόντικας. Προς κ. Στέλιο ΚούλογλουΑθήνα, 12/5/2008 Κύριε Κούλογλου, Αναφέρομαι στην από 9/5/2008 επιστολή σας, την οποία έλαβα ηλεκτρονικά και θα ήθελα να σημειώσετε τα εξής Αναφέρεστε σε προσπάθειά σας τουλάχιστον ενός μηνός να εξασφαλίσετε επιστολή από την ΕΡΤ, προκειμένου να σας εκδοθεί δημοσιογραφική βίζα για ταξίδι στην Κίνα. Στη δική μου αντίληψη το θέμα αυτό ήρθε την 8/5/2008 όταν και απάντησα. Εάν μάλιστα το είχα πληροφορηθεί νωρίτερα, θα σας είχα καταστήσει αμέσως σαφές ότι τα σχετικά με την Κίνα προγράμματα έχουν προ πολλού αποφασισθεί κι εγκριθεί. Περαιτέρω, σας γνωρίζω ότι η ΕΡΤ εδώ και πολλούς μήνες έχει εισέλθει σε διαδικασία συνεννόησης με την CCTV για την ανταλλαγή προγραμμάτων καθώς και έχει προγραμματίσει την παραγωγή πολλών άλλων προγραμμάτων σχετικών με την Κίνα. Άρα, σε σχέση με το προαναφερόμενο θέμα έχουμε καλύψει τις προγραμματικές μας ανάγκες και η από μέρους σας μη έγκαιρη ενημέρωση καθιστά την ένταξη και της δική σας σχετικής εκπομπής αδύνατη. Ως προς την ανανέωση της συνεργασίας μας, ήδη ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Χρήστος Παναγόπουλος στην συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας την 12 Μαΐου 2008 σας ενημέρωσα ότι η ΕΡΤ δεν προτίθεται vα εντάξει εκ νέου στο πρόγραμμά της τις εκπομπές «Θεματική βραδιά» και «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα», καθώς η Διοίκηση της Εταιρείας θεωρεί ότι οι ανωτέρω εκπομπές έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Με τιμή Ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ "Παλαιωμένο προϊόν" χαρακτήρισε το ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ο πρόεδρος της ΕΡΤ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη δημοσιογράφο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ Μελίνα Βαλτζή και συνέχισε «Η εκπομπή σταματάει γιατί δεν μου αρέσει. Εχει παλιώσει. Εχω άλλες εκπομπές που με καλύπτουν», μας είπε, ενώ το σχόλιο του για τις πληροφορίες που λένε ότι η εκπομπή έπεσε θύμα λογοκρισίας ήταν: «Τρίχες κατσαρές. Δεν υπήρξε ποτέ καμιά πολιτική κρούση ή αντίδραση». http://www.mediablog.gr/?p=2388
gtroza Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Η εκπομπή σταματάει γιατί δεν μου αρέσει. Εχει παλιώσει. Εχω άλλες εκπομπές που με καλύπτουν» ευτυχώς που ο λάκης έδωσε τηλεκοντρόλ στον μακακα ! .
firewalker Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλά ο Παναγόπουλος καλό κορμάκι είναι... Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ λένε ότι είναι από τα μεγαλύτερα κομματόσκυλα που υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.