y0shi Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Με επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΡΤ σήμερα, Δευτέρα 12-5, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή. Αναλυτικά η ΕΡΤ αναφέρει: «Έπειτα από συνάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου και του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης, κ. Δημητρίου Γόντικα με τον δημοσιογράφο κ. Στέλιο Κούλογλου, ανακοινώθηκε στον κ. Κούλογλου ότι δεν θα συνεχιστούν στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές ʽΘεματική Βραδιάʼ και ʽΡεπορτάζ χωρίς Σύνοραʼ. Η ΕΡΤ ευχαριστεί τον κ. Κούλογλου για τη συνεργασία του.» Στη συνάντηση ο κ. Παναγόπουλος είπε στον κ. Κούλογλου ότι η συνεργασία με την εκπομπή δε θα συνεχιστεί επειδή απλά… «δεν του αρέσει». Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης αυτής εξηγεί καλύτερα η επιστολή που προηγήθηκε και εστάλη από τον Στέλιο Κούλογλου προς το γενικό διευθυντή της ΕΡΤ: --------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ- ΕΡΤ Kύριε Γόντικα, Εδώ και ένα μήνα περίπου μάταια προσπαθώ να εξασφαλίσω μια επιστολή από την ΕΡΤ, ώστε να βγάλω δημοσιογραφική βίζα για την Κίνα. Μόλις χθες με ειδοποιήσατε μέσω του κ. Αναστασόπουλου ότι η διοίκηση δεν θέλει να προβάλω εκπομπή για την Κίνα. Για το ντοκιμαντέρ «Από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έχουν γίνει ήδη όλες οι προετοιμασίες (εισιτήρια, διαμονή και εταιρεία παραγωγής στο Πεκίνο), έχει συλλεχθεί αρχειακό υλικό καθώς έχουν γίνει ήδη συνεντεύξεις, όπως με την βιογράφο του Μάο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν «πολιτικοί λόγοι» για την άρνηση σας, θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση και σας ζητάω να με διευκολύνετε, γιατί χωρίς δημοσιογραφική βίζα η έρευνα στην Κίνα γίνεται δυσκολότερη. Εν τω μεταξύ από διάφορες πηγές μέσα στην ΕΡΤ μαθαίνω ότι η εταιρεία δεν θα ανανεώσει την συνεργασία μαζί μου για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά. Αυτό μου προκαλεί έκπληξη καθώς είναι γενικώς αποδεκτό ότι και οι δύο εκπομπές που παρουσιάζω δεν υστερούν σε ποιότητα των υπόλοιπων του σταθμού. Από οικονομικής πλευράς είναι αποδοτικές λόγω των πολλών διαφημίσεων (έφτασα να έχω φέτος 16 λεπτά διαφημιστικά σποτ μέσα σε μια ώρα), ενώ και από πλευράς θεαματικότητας (5% Μέσος όρος το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και 4.1% η Θεματική Βραδιά, φέτος) ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο της ΕΤ-1. Ως αιτία για τη διακοπή της συνεργασίας αναφέρεται το περιεχόμενο των εκπομπών μου και ειδικότερα το γεγονός ότι προγραμμάτισα την προβολή της έρευνας για την γενιά των 700 ευρώ και την ακρίβεια, παρότι η διοίκηση μου ζήτησε να την ματαιώσω. Επειδή σε εκπομπές όπως αυτές που παρουσιάζω ο προγραμματισμός (ταξίδια, ντοκιμαντέρ κλπ) ξεκινάει από τον Ιούνιο θα ήθελα να με ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν αν θα συνεχισθεί ή όχι η συνεργασία μας. 9-5-2008 Μετά τιμής, Στέλιος Κούλογλου. ---------------------------------------------------------------------- Η ανακοίνωση της εκπομπής: http://www.rwf.gr/newanak-new.php?anakinosis_id=75'>http://www.rwf.gr/newanak-new.php?anakinosis_id=75 Αφήστε τα σχόλια σας στο site της εκπομπής ή στη σελίδα του ΡΧΣ στο facebook. http://www.rwf.gr
elena blue Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ντροπη για τους ιθυνοντες της ερτ. απο το κακο στο χειροτερο η ελληνικη τηλεοραση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Τα συγχαρητήριά μου στην ΕΡΤ που επιτέλους διακόπτει αυτή την άθλια εκπομπή. Καιρός να επιστρέψουμε στο πραγματικό επίπεδο και την κουλτούρα: Άννα Δρούζα και Εurovision ftw! Προτείνω επίσης να μπει σε επανάληψη ο Άγνωστος Πόλεμος και, στη θέση του ΡΧΣ, να μπει ωριαία ενημερωτική εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αναμνηστική από την πάλαι ποτέ ΥΕΝΕΔ.
elena blue Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Τα συγχαρητήριά μου στην ΕΡΤ που επιτέλους διακόπτει αυτή την άθλια εκπομπή. Καιρός να επιστρέψουμε στο πραγματικό επίπεδο και την κουλτούρα: Άννα Δρούζα και Εurovision ftw! Προτείνω επίσης να μπει σε επανάληψη ο Άγνωστος Πόλεμος και, στη θέση του ΡΧΣ, να μπει ωριαία ενημερωτική εκπομπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αναμνηστική από την πάλαι ποτέ ΥΕΝΕΔ. γιατι, απιθανο το θεωρεις να συμβει ΚΑΙ αυτο;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 γιατι, απιθανο το θεωρεις να συμβει ΚΑΙ αυτο; Όχι, τίποτα δεν θεωρώ απίθανο πια. Γι'αυτό τους δίνω ιδέες, μπας και με διορίσουν διευθυντή προγράμματος...
pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Στο καλό! Απαίσια εκπομπή,απορώ πως την κρατήσανε τόσο καιρό στον αέρα. Άντε,ελπίζω να βάλουν κανα τηλεγλέντι σαν το "Στην υγειά μας" ή το "Κυριακάτικο τραπέζι"...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δηλαδή με μαθηματική ακρίβεια θα καταλήξουμε να συμπεράνουμε πως ταϊζουμε άχρηστα κοπρόσκυλα στην ΕΡΤ όπως δηλαδή και στην ΔΕΗ ή αλλού. Αλλά θα αφήσω να το πει άλλος αυτό για να μην πληγωθεί ο Platano και φάω πάλι ban.
Neurotic_Fest Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Aίσχος και από μένα.Δεν χάνουμε τίποτε να τους το δείξουμε.Νομίζω το σχόλιο του paredwse υπερτερεί μιας επιστολής με "σοβαρό" ύφος που είχα στο μυαλό μου. http://www.ert.gr/en/ertae/Contact/index.asp
Lomar Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 αγανακτώ ρε γμτ κάθε φορά που μια σεβαστή (ως προς το μέγεθος) μερίδα πολιτών εγκρίνει ένα κρατικό πρόγραμμα (είτε είναι πρόγραμμα καθαριότητας, είτε είναι ψυχαγωγική/ενημερωτική εκπομπή) και τους πόρους που ξοδεύονται για αυτό, και ιδιαίτερα περισσότερο, όταν αποτελεί και λαμπρή εξαίρεση της κρατικής μετριότητας, και βρίσκονται στο τέλος (πάνω στην ακμή του, ή ακόμα χειρότερα στην αρχή του) κάτι καρεκλοκένταυροι (που λέει κ ο Καραμανλής) και το καταστρέφουν για οφθαλμοφανείς μικροπολιτικούς λόγους! αν ενδιαφέρεται κανείς και έχει σχετική επίγνωση για τους μηχανισμούς και τις λειτουργίες της ερτ, ας ξεκινήσουμε κάποιου είδους διαμαρτυρία μέσα απο το φόρουμ (αν το επιτρέπει ο admin) και αργότερα πιστεύω οτι όλα τα μπλογκ και αρκετά σοβαρά φόρουμ θα μιμηθούν τη κίνηση αυτή. Τουλάχιστον ο Κούλογλου θα συνεχίσει την εκπομπή του - λογικά - σε κάποιο σκάι, αλλά πιστεύω (έτσι ρε π0ύστ1 μ, για το γμτ) οτι το λιγότερο απο αυτή την υπόθεση είναι να παραιτηθούν ορισμένα κεφάλια. Μιλάμε για "διευθυντές" προγράμματος στην ερτ, όχι για υπουργούς που βρίσκονται σε πραγματικά νευραλγικές θέσεις του κράτους, επομένως ακόμα ένας καραγκιόζης λιγότερος δε πρόκειται να επηρεάσει την "εύρυθμη" και "αξιοκρατική" λειτουργία του εθνικού μας σταθμου, έως ότου βρεθεί ο επόμενος βολεμένος που θα καλύψει το γρανάζι του (που να ιδιωτικοποιηθεί και αυτός μαζί με τον πΟΤΕ!!!).
Ma3str0 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μάλιστα.... από το κακο στο χειρότερο η Κρατικη τηλεόραση. Μια από τις ελάχιστες εκπομπές που έχουν απομείνει στην τηλεόραση που πραγματικά αξίζει κάποιος να τις βλέπει και αυτή ακυρώνεται γιατι δεν είναι του γούστου του κύριου Παναγόπουλου. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς...δεν ξέρω τι να πω πλέον για την κατάσταση της τηλεόρασης... κρίμα. Τήλε-πλύση εγκεφάλου - Ενημέρωση 1-0
lary7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Πραγματικά μου έκανε τεράστια εκπληξη αυτή η εξέλιξη. Το ΡΧΣ ειναι απο τις εκπομπές που βλέπω ανελιπώς απο το 199* έως σήμερα. Κάθε πεμπτη έκανα διάλειμα απο το διάβασμα και εβλεπα τον Κούλογλου... Πραγματικά θα ήταν καλή ιδέα αν μπορούσε να συντάξει κάποιος μια λιτή επιστολή και να την στείλουμε σε όλα τα κανάλια ενυπόγραφη.Πλήρώνουμε σαν τους χαζούς την ΔΕΗ, τουλάχιστον ας δείξουμε οτι υπάρχει μια αντίδραση, μέσα μάλλιστα απο ένα μεγάλο και δημοφιλές φορουμ.
thanos-buzzzzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι. Τι αλλο να πουμε. Ντροπη. Κυριε Παναγοπουλε (ψιτ παιδια, και εσεις εκει πισω, στα παρασκηνια), βγηκε ο ηλιος. Ξ υ π ν η σ τ ε κυριε Παναγοπουλε. Φτιαξτε τηλεοραση.Δημοσια τηλεοραση.΄Η σηκωθειτε και πατε καμια βολτιτσα σε κανεναν αλλο (ιδιωτικο) σταθμο. Τεραστια η απωλεια για την ΕΡΤ.
iced Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Πραγματικα, απορουσα τοσο καιρο πως και εκαναν προβολη και δεν ειχε λογοκριθει. Ειλικρινα μου εκανε μεγαλη εντυπωση οποτε δεν μου ηρθε καμια ιδιαιτερη πληροφορια μολις διαβασα το τοπικ Κριμα
KWSN_Men Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Κάτι που θυμήθηκα... Μάης 2007, τελικός Champions League στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρούσες πολλές διεθνείς προσωπικότητες, του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ποιος είναι λοιπόν ο πρώτος VIP που εστιάζει ο φακός του αγαπημένου μας t-shirt; Ο κ. Παναγόπουλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.