klinika nekros Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ρε παιδια υπερχει καμια διαφορα αναμεσα σ'αυτα τα δυο?ποιο ειναι καλυτερο και ως προς τι?
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 κάνε μια αναζήτηση με όρους mozilla (ή firefox) vs Internet explorer (κι όχι expolrer) και διάβαζε άρθρα (εδώ στο insomnia). Σε γενικές όμως γραμμές : Firefox : Πιο "ασφαλής" (λιγότερα bugs), παραμετροποιήσιμος (με προσθήκη πάρα πολλών και διαφόρων add-ons, plug-ins, όπως θες πες τα), και πρακτικά μπορεί να συνεχίζει εκεί που ο I.E. κολλάει (συμβαίνει πχ καμμιά φορά με video), και γενικά μπορεί να σου τραβάει ζόρια ο I.E. , ενώ ο firefox να συνεχίζει να δουλεύει (ο fire είναι επίσης open source, ενώ ο άλλος της ακατανόΜα$της, πράγμα που αυξάνει την δημοτικότητά του)
bestoftherest7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 μια χαρα ειναι και οι δυο. ο explorer για μενα δεν πρεπει να κατηγορειται τοσο! ετσι και αλλιως για να κατεβασεις τον firefox πρεπει να μπεις με internet explorer
alex2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 μια χαρα ειναι και οι δυο. ο explorer για μενα δεν πρεπει να κατηγορειται τοσο! ετσι και αλλιως για να κατεβασεις τον firefox πρεπει να μπεις με internet explorer Έχεις μπει ποτέ στην διαδικασία να κατασκευάσεις ιστοσελίδα(χωρίς την βοήθεια CMS)? Αν το κάνεις και δεν βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που η Microsoft έβγαλε αυτόν τον browser εμένα να μην με λένε Αλέξη. Για μένα η σύγκριση είναι ατυχής,είναι σαν να λες Barcelona vs Πανθρακικός (τυχαίο παράδειγμα) Τώρα από την πλευρά του απλού χρήστη που δεν χρησιμοποιεί plugins ΙΣΩΣ ο ΙΕ να μην είναι πολύ χειρότερος.
klinika nekros Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 οκ ευχαριστω για τς απαντησεις! υ.γ:προφανως το expolrer ηταν λαθος εκ παραδρομης...
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ε ναι βρε, αλλά κάνε ένα edit και διόρθωσέ το ετσι και αλλιως για να κατεβασεις τον firefox πρεπει να μπεις με internet explorer ...για μερικούς είναι και η ΜΟΝΗ ουσιαστική χρήση του(άσε που υπάρχουν κι άλλοι τρόποι :ρ )
klinika nekros Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 παντως εμενα για να πω την αληθεια ο explorer μου φαινεται πιο γρηγορος στο κατεβασμα της σελιδας...
washcloud Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εγώ τουλάχιστον που είπα 1-2 πράγματα και για τους 2, δεν ανέφερα ταχύτητα. Υπάρχουν και συγκρίσεις στο web που υποστηρίζουν ότι σε επιμέρους λειτουργίες και overall, ο i.e. ΕΙΝΑΙ πιο γρήγορος (βέβαια υπάρχουν και διάφορα twics για τον firexox, όσον αφορά "ταχύτητα", που ΚΑΙ γι' αυτά μπορείς να βρεις σχετικές αναφορές στο insomnia). Προσωπικά χρησιμοποιώ τον Opera που ούτως ή άλλως τους πατάει κάτω τους προηγούμενους σε κάθε κατηγορία :ρ
darth_revan Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Πιστεύω ότι ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που του αρέσει. Έχω δοκιμάσει τόσο IE, όσο και Firefox και Opera για αρκετό χρονικό διάστημα τον καθένα. Αυτή την περίοδο έχω καταλήξει στον Firefox. Να σου πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω και μεγάλη διαφορά στις ταχύτητες, απλώς ο Firefox μου παρέχει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης: Μπορώ να επιλέξω το theme που μου αρέσει, μπορώ να προσθέσω χρήσιμα add-ons που με διευκολύνουν, ανανεώνεται συχνά, έχει αρκετές επιλογές... μια χαρα ειναι και οι δυο. ο explorer για μενα δεν πρεπει να κατηγορειται τοσο! ετσι και αλλιως για να κατεβασεις τον firefox πρεπει να μπεις με internet explorer Πέρα από την πλάκα, όπως είπαν και οι προηγούμενοι, αυτό που λες δεν είναι απόλυτο. Αν είσαι χρήστης Linux ή MacOS, που έχουν ενσωματωμένο διαφορετικό browser, δεν θα μπεις από τον IE για να κατεβάσεις τον Firefox. Επίσης δεν είναι ανάγκη να τον κατεβάσεις, μπορεί να στον δώσει κάποιος φίλος σου, ή να τον βρεις στο CD κάποιου περιοδικού.
bestoftherest7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 μπηκα στο national vulnerabilitity database και ειδα οτι ο μεγαλυτερος στοχος ειναι ο firefox! α και κατι αλλο ο μονος browser που περασε το accid test ειναι ο opera. προσωπικα στη συνδεση μου ο internet explorer 7 ειναι πιο γρηγορος απο τον mozilla firefox 2.0.0.14
darth_revan Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Παιδιά, στη σελίδα του Safari (εδώ) έχει κάποιες μετρήσεις απόδοσης. Συγκεκριμένα: html performance: Safari: 2.09 Firefox: 3.62 IE7: 4.00 Opera: 5.95 javascript performance: Safari: 0.36 Opera: 0.88 Firefox: 1.50 IE7: 2.19 Σχόλια??
washcloud Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ...με την πρώτη ανάγνωση, πως η apple λέει ό,τι γουστάρει. Στην ΠΡΑΞΗ ο Οpera που χρησιμοποιώ ανοίγει σελίδες γρηγορότερα από firefox και i.e. και όχι αργότερα.
whiteman7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 και εγώ σε opera έχω καταλήξει, σίγουρα πιο γρήγορος από Firefox
underdawg Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 για opera δεν ξερω ακομα αλλα σιγουρα firefox πολυ καλυτερο απο explorer.χαλαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.