briner Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 παιδια γεια σας εχω αγορασει τα NETGEAR XE104 απο E-SHOP (ΖΕΥΓΑΡΙ) εχω ενα pc στο ισογειο με router siemens CL-110 και συνδεση forthnet 2 play και ενα laptop στον 1 οροφο και θα ηθελα να τα συνδεσω σε δυκτιο d-lan (homeplug) και να εχουν και internet η μητρικη του pc ειναι η ga-m57sli s4 με ενα lan και το laptop εχει επισης ενα lan πωc γινεται βρε παιδια
tsakonas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Απλα τραβας καλωδιο απτο siemens στα netgear και απο κει σε οτι pc,laptop κλπ θες....Το πρωτο pc παραμενει ως εχει.
briner Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ναι βρε φιλε μου αλλα το siemens εχει μονο ενα lan με αυτον τον τροπο που λες αφηνω χωρις ιντερνετ το pc που εχω στο ισογειο και θα εχω ιντερνετ μονο στον επανω οροφο εκτος και αν δεν καταλαβα τι λες
tmjuju Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ναι βρε φιλε μου αλλα το siemensεχει μονο ενα lan με αυτον τον τροπο που λες αφηνω χωρις ιντερνετ το pc που εχω στο ισογειο και θα εχω ιντερνετ μονο στον επανω οροφο εκτος και αν δεν καταλαβα τι λες Τότε να παρεμβάλεις ένα hub / switch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.