Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός δίσκος και υπερβολικά αργή μεταφορά δεδομένων

Gatekeeper13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτα χαιρετώ τα μέλη του insomnia καθώς είναι το πρώτο μου post. :mrgreen:

Μπαίνω τώρα στο ψητό. Αγόρασα σήμερα απο το e-shop έναν εξωτερικό Seagate 500GB usb και όπως και με έναν προηγούμενο εξωτερικό έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Καθώς προσπάθησα να κάνω αντιγραφή απο έναν εσωτερικό δεδομένων μεγέθους 130 GB περίπου, είδα ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ να έχει μεταφέρει μόλις 12GB δηλαδή 3GB την ώρα!!! Σίγουρα δεν φταίει ο σκληρός καθώς είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και με έναν προηγούμενο. Πιστεύω ότι υπεύθυνες είναι οι θύρες USB. H motherboard μου(ASUS A8R-MVP) αναφέρει ότι όλες οι θύρες είναι USB 2.0 αλλά στη ταχύτητα, μόνο τέτοιες δεν είναι.

Συγκεκριμένα όποια συσκευή κι αν συνδέσω αναφέρουν τα Windows "η συσκευή θα λειτουργήσει ταχύτερα αν τη συνδέσετε σε μια θύρα USB 2.0". Να προσθέσω ότι οι ρυθμίσεις στο BIOS είναι σύμφωνες με αυτές που αναφέρει το manual της motherboard.

Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει να με ενημερώσει πως γίνεται να διορθωθεί το πρόβλημα μήπως και λειτουργήσει ο εξωτερικός αξιοπρεπώς...

Δημοσ.

Τα Windows που εχεις εχουν περασμενο τουλαχιστον το service pack 1?Αν εχεις καποιο sp περασμενο και παλι δεν γινεται τιποτα κοιταξε αν εχουν περαστει οι drivers για το usb2.Στο device manager πρεπει να εχεις στους controllers usb ,enchanced host controller.Αν εχεις καποια συσκευη με κιτρινο ερωτηματικο πολυ πιθανο να ειναι οι controllers για το usb2 .Κανε δεξι κλικ εκει και μετα αυτοματη ενημερωση drivers και μπορει να το λυσεις το προβλημα

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς λύθηκε το πρόβλημα φίλε μου. Ήθελε ενημέρωση το πρόγραμμα οδήγησης (που να φανταστώ. Νόμιζα ότι γίνονταν αυτόματα με την εγκατάσταση) Να 'σαι καλά...

Άντε να ρθουν οι Γιαννακόπουλοι να πάρουμε και κανα champions league :-D

Δημοσ.
Τρομαρα σας...

Οταν ποσταρεις απαντας σε κατι ουσιωδες για να βοηθησεις καποιον και οχι σε καποιο offtopic σχολιο που έκανε ένας χρηστης του φορουμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...