Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Έχει δίκιο ο disqualified.. http://gulf.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=AE&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=114273 Καλύτερη αναβάθμιση δεν μπορείς να κάνεις..κ ναι θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά..
johnykim Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ακριβώς αυτό ρε παιδιά μ έχει βάλει σε πολλές σκέψεις τώρα τελευταία. Γιατί πέρνουμε όλο καινούργια και καινούργια pc? Εφόσον έχουμε φτάσει στην εποχή που ακόμα και ένα pc με pentium 4 και dual channel μνήμες ας πουμε μπορεί να τρέξει οτιδήποτε στα windows εκτώς από κάποια παιχνίδια (Βλ. Crysis)...Τα πιό πολλά κολλήματα σε "παλιά" συστήματα οφείλονται σε ιούς και γενικά σε software... Η μήπως όλοι θέλουν να τρέχουν 50 παράθυρα στο firefox και ταυτόχρονα απαιτητικά προγράμματα? Άρα πιός ο λόγος και για μια ακόμα αναβάθμιση??? :fear::fear: Σωστός,τις περισσότερες φορές που πηγαίνει αργά ένα σύστημα είναι θέμα software.Έχω να το λέω οτι και δεκαπύρινο cpu να πάρει η αδελφή μου θα σέρνεται σε σχέση με τον p4 μου λόγου κακής χρήσης λειτουργικού! Εγώ νομίζω οτι ο επεξεργαστής είναι μια χαρά.Δεν ξέρω αν αξίζει να μπείς στον κόπο τώρα να αλλάζεις cpu σε φορητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.