freespire Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλησπέρα!!! ερωτησή μου για τους γνώστες θα φανεί γελοία... έχω ενα toshiba a100 233 με core duo T2300 στα 1.66ghz. εχω ''φαγωθεί'' να τον πουλήσω...για να παρω 'αλλο με ποιο δυνατό επεξεργαστή. η ερώτηση είναι εάν μπορώ να αλλάξω σε αυτόν επεγεργαστη....γνωρίζει κανείς?και αν ναι που μπορώ να απευθυνθώ? ευχαριστώ πολύ!1:-)http://www.insomnia.gr/forum/images/smilies/smilie.png
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&category2=SOCKET%20479
koprodogis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν γινεται να βαλεις και οτι θελεις απο επεξεργαστη αλλα λογικα μπορεις να βαλεις καποιο αλλο μοντελο. τσεκαρε λιγο το manual να δεις τι παιρνει και μετα η μονη λυση μου κανει ebay για αγορα φθηνου επεξεργαστη, γιατι δεν ξερω αν ειδες τιμες e-shop θα παθεις εμφραγμα
Vatos_locos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 βασικά δεν τον συμφέρει καν από το e-shop τώρα έχει τον Τ2300 και μπορεί να πάρει μόνο τον Τ5600 για καλύτερο που είναι καθαρά πεταμένα λεφτά και μετά έρχεται και το θέμα ψύξης γιατί μιλάμε για λάπτοπ και όχι για σταθερό....
koprodogis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 για αυτους τους 2 τουλαχιστον που αναφερεις μιλαμε για την ιδια θερμικη ισχυ οποτε κανενα προβλημα, γενικα δεν νομιζω οτι αξιζει αλλαγη επεξεργαστη σε φορητο εκτος και αν βρεθει καμια ευκαιρια.\Καπου ειδα μια αγγελια με εναν καμενο φορητο αν θελεις φιλε ριξε μια ματια ή εδω ή στο adslgr το ειδα(μοντελο επεξεργαστη δεν θυμαμαι βεβαια)
Vatos_locos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 η θερμοκρασία του επεξεργαστή δεν βγαίνει μόνο απο τα Watt που καταναλώνει αλλά έιναι συνάρτηση συχνότητας και τάσης και της λανθάνουσας μνήμης που έχει δεν είναι έτσι απλό, ο 5600 θα είναι πιο ζεστό cpu το θέμα είναι οτι απλά δεν αξίζει να αλλάξει τον 2200 με τον 5600
freespire Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ναι το καλυτερο ειναι να παρω καινουριο γιατι μπλεκει πολυ το πραγμα...ελα ομως που δεν αγοραζει κανεις αυτον που εχω..
Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ναι το καλυτερο ειναι να παρω καινουριο γιατι μπλεκει πολυ το πραγμα...ελα ομως που δεν αγοραζει κανεις αυτον που εχω. Ποιος είναι ο σημαντικότερος λόγος που θέλεις να αλλάξεις την cpu του φορητού σου?δεν παίζει παιχνίδια?αργεί στις εφαρμογές?
coreygaylas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ποιος είναι ο σημαντικότερος λόγος που θέλεις να αλλάξεις την cpu του φορητού σου?δεν παίζει παιχνίδια?αργεί στις εφαρμογές? ακριβώς αυτό ρε παιδιά μ έχει βάλει σε πολλές σκέψεις τώρα τελευταία. Γιατί πέρνουμε όλο καινούργια και καινούργια pc? Εφόσον έχουμε φτάσει στην εποχή που ακόμα και ένα pc με pentium 4 και dual channel μνήμες ας πουμε μπορεί να τρέξει οτιδήποτε στα windows εκτώς από κάποια παιχνίδια (Βλ. Crysis)... Τα πιό πολλά κολλήματα σε "παλιά" συστήματα οφείλονται σε ιούς και γενικά σε software... Η μήπως όλοι θέλουν να τρέχουν 50 παράθυρα στο firefox και ταυτόχρονα απαιτητικά προγράμματα? Άρα πιός ο λόγος και για μια ακόμα αναβάθμιση??? :fear::fear:
disqualified Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ακριβώς αυτό ρε παιδιά μ έχει βάλει σε πολλές σκέψεις τώρα τελευταία. Γιατί πέρνουμε όλο καινούργια και καινούργια pc? Εφόσον έχουμε φτάσει στην εποχή που ακόμα και ένα pc με pentium 4 και dual channel μνήμες ας πουμε μπορεί να τρέξει οτιδήποτε στα windows εκτώς από κάποια παιχνίδια (Βλ. Crysis)...Τα πιό πολλά κολλήματα σε "παλιά" συστήματα οφείλονται σε ιούς και γενικά σε software... Η μήπως όλοι θέλουν να τρέχουν 50 παράθυρα στο firefox και ταυτόχρονα απαιτητικά προγράμματα? Άρα πιός ο λόγος και για μια ακόμα αναβάθμιση??? :fear::fear: Συμφωνω, εγω μπορω να δουλεψω ακομα και σε συστημα p3 1GHz αρκετα ανετα, εκτος φυσικα απο πολυ απαιτητικες εφαρμογες. Επισης ξεχασες να πεις οτι θελει και λιγο συντηρηση ενα συατημα οπως τα windows. Αλλα και εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θελει αναβαθμιση επεξεργαστη, εκτος και αν νομιζει οτι μπορει να βαλει τετραπυρηνο πανω του
Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Άρα πιός ο λόγος και για μια ακόμα αναβάθμιση? εφόσον, από τι φαίνεται, εσύ μπορείς κ δεν έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι τέτοιο..(όπως να παίζεις crysis ή να ανοίγεις 50 παράθυρα) μην κάνεις την αναβάθμιση γιατί ουσιαστικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα τ ιδιαίτερο..
disqualified Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 βασικα νομιζω οτι χρειαζεται παραπανω RAM, γιατι μαλλον ο συγκεκριμενος εχει 512
coreygaylas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 εφόσον, από τι φαίνεται, εσύ μπορείς κ δεν έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι τέτοιο..(όπως να παίζεις crysis ή να ανοίγεις 50 παράθυρα) μην κάνεις την αναβάθμιση γιατί ουσιαστικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα τ ιδιαίτερο.. εννοω ρε φίλε εφόσον έχει ήδη έναν core 2 duo τι παραπάνω ζητάει σε εναν πιο αναβαθμησμένο core 2 duo? έναν αριθμό σε ένα benchmark? σωστός ο disqualified...512 παραείναι λίγη ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.