Προς το περιεχόμενο

αλλαγή επεξεργαστή σε laptop...γίνεται???

freespire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

ερωτησή μου για τους γνώστες θα φανεί γελοία...

έχω ενα toshiba a100 233 με core duo T2300 στα 1.66ghz.

εχω ''φαγωθεί'' να τον πουλήσω...για να παρω 'αλλο με ποιο δυνατό επεξεργαστή.

η ερώτηση είναι εάν μπορώ να αλλάξω σε αυτόν επεγεργαστη....γνωρίζει κανείς?και αν ναι που μπορώ να απευθυνθώ?

ευχαριστώ πολύ!1:-)http://www.insomnia.gr/forum/images/smilies/smilie.png

:-)

Δημοσ.

Δεν γινεται να βαλεις και οτι θελεις απο επεξεργαστη αλλα λογικα μπορεις να βαλεις καποιο αλλο μοντελο.

τσεκαρε λιγο το manual να δεις τι παιρνει και μετα η μονη λυση μου κανει ebay για αγορα φθηνου επεξεργαστη, γιατι δεν ξερω αν ειδες τιμες e-shop θα παθεις εμφραγμα

Δημοσ.

βασικά δεν τον συμφέρει καν από το e-shop τώρα έχει τον Τ2300 και μπορεί να πάρει μόνο τον Τ5600 για καλύτερο που είναι καθαρά πεταμένα λεφτά και μετά έρχεται και το θέμα ψύξης γιατί μιλάμε για λάπτοπ και όχι για σταθερό....

Δημοσ.

για αυτους τους 2 τουλαχιστον που αναφερεις μιλαμε για την ιδια θερμικη ισχυ οποτε κανενα προβλημα, γενικα δεν νομιζω οτι αξιζει αλλαγη επεξεργαστη σε φορητο εκτος και αν βρεθει καμια ευκαιρια.\Καπου ειδα μια αγγελια με εναν καμενο φορητο αν θελεις φιλε ριξε μια ματια ή εδω ή στο adslgr το ειδα(μοντελο επεξεργαστη δεν θυμαμαι βεβαια)

Δημοσ.

η θερμοκρασία του επεξεργαστή δεν βγαίνει μόνο απο τα Watt που καταναλώνει αλλά έιναι συνάρτηση συχνότητας και τάσης και της λανθάνουσας μνήμης που έχει

δεν είναι έτσι απλό, ο 5600 θα είναι πιο ζεστό cpu το θέμα είναι οτι απλά δεν αξίζει να αλλάξει τον 2200 με τον 5600

Δημοσ.

ναι το καλυτερο ειναι να παρω καινουριο γιατι μπλεκει πολυ το πραγμα...ελα ομως που δεν αγοραζει κανεις αυτον που εχω..:cry:

Δημοσ.
ναι το καλυτερο ειναι να παρω καινουριο γιατι μπλεκει πολυ το πραγμα...ελα ομως που δεν αγοραζει κανεις αυτον που εχω.

Ποιος είναι ο σημαντικότερος λόγος που θέλεις να αλλάξεις την cpu του φορητού σου?δεν παίζει παιχνίδια?αργεί στις εφαρμογές?

Δημοσ.
Ποιος είναι ο σημαντικότερος λόγος που θέλεις να αλλάξεις την cpu του φορητού σου?δεν παίζει παιχνίδια?αργεί στις εφαρμογές?

ακριβώς αυτό ρε παιδιά μ έχει βάλει σε πολλές σκέψεις τώρα τελευταία. Γιατί πέρνουμε όλο καινούργια και καινούργια pc? Εφόσον έχουμε φτάσει στην εποχή που ακόμα και ένα pc με pentium 4 και dual channel μνήμες ας πουμε μπορεί να τρέξει οτιδήποτε στα windows εκτώς από κάποια παιχνίδια (Βλ. Crysis)...

Τα πιό πολλά κολλήματα σε "παλιά" συστήματα οφείλονται σε ιούς και γενικά σε software...

Η μήπως όλοι θέλουν να τρέχουν 50 παράθυρα στο firefox και ταυτόχρονα απαιτητικά προγράμματα? Άρα πιός ο λόγος και για μια ακόμα αναβάθμιση??? :fear::fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.
ακριβώς αυτό ρε παιδιά μ έχει βάλει σε πολλές σκέψεις τώρα τελευταία. Γιατί πέρνουμε όλο καινούργια και καινούργια pc? Εφόσον έχουμε φτάσει στην εποχή που ακόμα και ένα pc με pentium 4 και dual channel μνήμες ας πουμε μπορεί να τρέξει οτιδήποτε στα windows εκτώς από κάποια παιχνίδια (Βλ. Crysis)...

Τα πιό πολλά κολλήματα σε "παλιά" συστήματα οφείλονται σε ιούς και γενικά σε software...

Η μήπως όλοι θέλουν να τρέχουν 50 παράθυρα στο firefox και ταυτόχρονα απαιτητικά προγράμματα? Άρα πιός ο λόγος και για μια ακόμα αναβάθμιση??? :fear::fear::fear::fear::fear:

Συμφωνω, εγω μπορω να δουλεψω ακομα και σε συστημα p3 1GHz αρκετα ανετα, εκτος φυσικα απο πολυ απαιτητικες εφαρμογες.

Επισης ξεχασες να πεις οτι θελει και λιγο συντηρηση ενα συατημα οπως τα windows.

Αλλα και εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θελει αναβαθμιση επεξεργαστη, εκτος και αν νομιζει οτι μπορει να βαλει τετραπυρηνο πανω του

Δημοσ.
Άρα πιός ο λόγος και για μια ακόμα αναβάθμιση?

εφόσον, από τι φαίνεται, εσύ μπορείς κ δεν έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι τέτοιο..(όπως να παίζεις crysis ή να ανοίγεις 50 παράθυρα) μην κάνεις την αναβάθμιση γιατί ουσιαστικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα τ ιδιαίτερο..

Δημοσ.
εφόσον, από τι φαίνεται, εσύ μπορείς κ δεν έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι τέτοιο..(όπως να παίζεις crysis ή να ανοίγεις 50 παράθυρα) μην κάνεις την αναβάθμιση γιατί ουσιαστικά δεν θα σου προσφέρει τίποτα τ ιδιαίτερο..

εννοω ρε φίλε εφόσον έχει ήδη έναν core 2 duo τι παραπάνω ζητάει σε εναν πιο αναβαθμησμένο core 2 duo? έναν αριθμό σε ένα benchmark?

σωστός ο disqualified...512 παραείναι λίγη ram :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...