hristos 22 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το τηλεφωνο και θελω να ακουσω γνωμες απο τουσ κατοχους του....για το gps του και το wifi του....αυτο ή καλυτερα ενα pda?
sfakattack Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 άλλος ένας εδώ παιδιά για το κινητό.το ψάχνω καιρό σε ξένες ιστοσελίδες και βλέπω ότι τα μόνα αρνητικά σχόλια έχουν να κάνουν με την εμφάνιση.Εγώ προχθές το είδα σε μαγαζί και το λάτρεψα (εμφανισιακά,δεν ήταν ενεργό...). Περιμένω και εγώ τις απόψεις κατόχων.Ακόμα καλύτερα κι ένα review θα ήταν ότι πρέπει...
mihalakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Φίλε για review του κινητού διάβασε εδώ http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195.php Τώρα όσον αφορά το σχέδιο, όταν το είδα σε φωτογραφίες το θεώρησα πολύ όμοφο. Όταν το είδα σε ασημί μου φάνηκε λίγο άκομψο και χοντροκομένο, ειδικά γύρω από την οθόνη που φαίνεται σχετικά μικρή συγκρινόμενη με το μέγεθος του κινητού. Γιάυτό πιστεύω οτι το μάυρο θα είναι καλύτερο. Το έχω δουλέψει και έχει αρκετά γρήγορο μενού σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο το Ν73, αλλά η οθόνη του θα σε απογοητύεσει μάλλον σε μέρη με αρκετό φως μιας και δεν είναι τόσο ευανάγνωστη. Ωστόσο το μεγαλύτερο μειονέκτημα του,το οποίο είναι κάτι που δεν συνηθίζεται κιόλας είναι το πληκτρολόγιο.Είναι τόσο μικρά και κολλητά τα πλήκτρα που κάνεις άπειρα λάθη πληκτρολόγησης και πολλές φορές κατλήγεις να πατάς λάθος κουμπιά. Στο θέμα της οθόνης αλλά και του πληκτρολογίου υπερέχει ξεκάθαρα το αρκετά κοντινό σε τιμή Ν95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.