Azerothe Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ανεβασα εχτες τον q6600 απο 2,4 σε 3ghz και μου εκανε επανεκκινηση και πηγε παλι στα 2,4.το oc το εκανα απλως ανεβαζοντας το fsb...πρεπει να δωσω και εξτρα volt για να μεινει σταθερος????πως ανεβαζοντας το vcοre ?και αν ναι ποσο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ναι δοκιμασε να το βαλεις προσωρινα 1,4volt να δουμε αμα θα αναψει σταθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 αν βαλλω 1,4volt και δουλεψει σταθερα να το αφησω εκει???θα ανεβασει λες και αλλο την θερμοκρασια?μιλαω απο internet caffe.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ναι θα την ανεβασει λιγο σε σχεση με τα 1,3 αλλα αμα δεν περνας τους 65-70°C σε φουλ λοαντ αστο ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ρε παιδια μια ερωτηση....αν δουλευει στους 80-85 σε full load και παρολα αυτα δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα,τον εχω με το Prime95 σε full load για 8-10 ωρες και ουτε ζημια ουτε γατα....να ανησυχω η ολλα ενταξει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 α!ξεχασα να πω οτι ειναι b3 step.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Να ανησυχεις, επικειται καψιμο Και το B3 stepping ηταν το χειροτερο για Q6600. Ολα πλεον ειναι G0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 μα το θεμα ειναι οτι στα 2,4 με ψυκτρα ninga plus B.revision,se full load φτανει τους 77.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Φίλε την εγκατάσταση την ψύκτρας την έχεις κάνει εσύ ; Πατάει καλά ; Θερμοαγώγιμη πάστα έβαλες και εαν ναι ποια ; Κάτι δεν πάει καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ρε man,ναι την ψυκτρα την εχω βαλλει εγω,εχω βαλλει θερμοαγωγιμη αλοιφη την artic silver 5 και εχω κανει τα παντα σωστα.εχω κανει την ιδια διαδικασια 2-3 φορες και μαζι με αλλο φιλαρακι και παρολα αυτα οι θερμοκρασιες παραμενουν παντα ιδιες,τι να πω?δεν ξερω τι μπορει να φταιει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αφού είναι Β3 και είδες τέτοιες θερμοκρασίες, μην το παλεύεις, άστο όπως είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 με υδροψυξη θα δω διαφορα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 καλησπερα παιδια....εχω κανει oc σε εναν q6600 που εχω και απο 2,4 τον εφτασα στα 3,3..απο εκει και επειτα οταν προσπαθω να τον ανεβασω και αλλο π.χ στα 3,7 μου κανει επανεκκινησεις και δεν μπαινει καν στα windows.ψυκτρα εχω την ninga b plus.οι ram δεν παιζει να με κοβουν γιατι ειναι supertalent ddr3 στα 1333mhz και απο οτι διαβασα ειναι οτι πρεπει για oc.επισης το chip της μητρικης ειναι το p35 το οποιο απο οτι ξερω προσφερεται για oc.τι κανω λαθος ρε μορτες????το oc το κανω ανεβαζοντας το fsb,9*370.πρεπει να δωσω και αλλο ρευμα στον επεξεργαστη????τι να κανω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackjohn1988 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 λοιπον...βαλε 400*9 voltage 1,3875 κ θα παιξει μια χαρα κ ανεβασε κ 0,1 mch k fsb overvoltage καλησπερα παιδια....εχω κανει oc σε εναν q6600 που εχω και απο 2,4 τον εφτασα στα 3,3..απο εκει και επειτα οταν προσπαθω να τον ανεβασω και αλλο π.χ στα 3,7 μου κανει επανεκκινησεις και δεν μπαινει καν στα windows.ψυκτρα εχω την ninga b plus.οι ram δεν παιζει να με κοβουν γιατι ειναι supertalent ddr3 στα 1333mhz και απο οτι διαβασα ειναι οτι πρεπει για oc.επισης το chip της μητρικης ειναι το p35 το οποιο απο οτι ξερω προσφερεται για oc.τι κανω λαθος ρε μορτες????το oc το κανω ανεβαζοντας το fsb,9*370.πρεπει να δωσω και αλλο ρευμα στον επεξεργαστη????τι να κανω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ok man, θα το δοκιμασω σημερα κιολας και θα σου πω τα αποτελεσματα.ευχαριστω για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.