Προς το περιεχόμενο

oc σε q6600

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ανεβασα εχτες τον q6600 απο 2,4 σε 3ghz και μου εκανε επανεκκινηση και πηγε παλι στα 2,4.το oc το εκανα απλως ανεβαζοντας το fsb...πρεπει να δωσω και εξτρα volt για να μεινει σταθερος????πως ανεβαζοντας το vcοre ?και αν ναι ποσο????:devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια μια ερωτηση....αν δουλευει στους 80-85 σε full load και παρολα αυτα δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα,τον εχω με το Prime95 σε full load για 8-10 ωρες και ουτε ζημια ουτε γατα....να ανησυχω η ολλα ενταξει????

ρε man,ναι την ψυκτρα την εχω βαλλει εγω,εχω βαλλει θερμοαγωγιμη αλοιφη την artic silver 5 και εχω κανει τα παντα σωστα.εχω κανει την ιδια διαδικασια 2-3 φορες και μαζι με αλλο φιλαρακι και παρολα αυτα οι θερμοκρασιες παραμενουν παντα ιδιες,τι να πω?δεν ξερω τι μπορει να φταιει????

• 1 μήνα μετά...

καλησπερα παιδια....εχω κανει oc σε εναν q6600 που εχω και απο 2,4 τον εφτασα στα 3,3..απο εκει και επειτα οταν προσπαθω να τον ανεβασω και αλλο π.χ στα 3,7 μου κανει επανεκκινησεις και δεν μπαινει καν στα windows.ψυκτρα εχω την ninga b plus.οι ram δεν παιζει να με κοβουν γιατι ειναι supertalent ddr3 στα 1333mhz και απο οτι διαβασα ειναι οτι πρεπει για oc.επισης το chip της μητρικης ειναι το p35 το οποιο απο οτι ξερω προσφερεται για oc.τι κανω λαθος ρε μορτες????το oc το κανω ανεβαζοντας το fsb,9*370.πρεπει να δωσω και αλλο ρευμα στον επεξεργαστη????τι να κανω????:-D

λοιπον...βαλε 400*9 voltage 1,3875 κ θα παιξει μια χαρα κ ανεβασε κ 0,1 mch k fsb overvoltage

καλησπερα παιδια....εχω κανει oc σε εναν q6600 που εχω και απο 2,4 τον εφτασα στα 3,3..απο εκει και επειτα οταν προσπαθω να τον ανεβασω και αλλο π.χ στα 3,7 μου κανει επανεκκινησεις και δεν μπαινει καν στα windows.ψυκτρα εχω την ninga b plus.οι ram δεν παιζει να με κοβουν γιατι ειναι supertalent ddr3 στα 1333mhz και απο οτι διαβασα ειναι οτι πρεπει για oc.επισης το chip της μητρικης ειναι το p35 το οποιο απο οτι ξερω προσφερεται για oc.τι κανω λαθος ρε μορτες????το oc το κανω ανεβαζοντας το fsb,9*370.πρεπει να δωσω και αλλο ρευμα στον επεξεργαστη????τι να κανω????:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...