sakourdelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Βασικά το pc είναι της κοπέλας μου και έχασε όλα τα προγράματα.Όλους τους φακέλους όπως και τα accessories.Δε ξέρω αν πείραξε κάτι.Δηλαδή πάω start - all programs και είναι τελείως άδειος.Γνωρίζει κανείς τι παίζει????Ευχαριστώ πολύ!!!
tsakonas Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δοκιμασε επαναφορα συστηματος σε παλιοτερη ημερομηνια...αν υπαρχει....
lineage Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Βασικά το pc είναι της κοπέλας μου και έχασε όλα τα προγράματα.Όλους τους φακέλους όπως και τα accessories.Δε ξέρω αν πείραξε κάτι.Δηλαδή πάω start - all programs και είναι τελείως άδειος.Γνωρίζει κανείς τι παίζει????Ευχαριστώ πολύ!!! Μου εχει συμβει και σε εμενα αυτο ... Τελικα εκανα επαναφορα συστηματος μιας και δεν υπηρχε αλλος τροπος..
sakourdelos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Επειδή δεν υπάρχει,πως αλλιώς διορθώνεται το πρόβλημα???
GiOrGoSk21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μήπως με κάποιο τρόπο έχουν γίνει hidden οι φάκελοι των προγραμμάτων του start menu; Με προγράμματα επεξεργασίας των Windows μπορείς αν το δεις αυτό,π.χ. το Advanced Uninstaller Pro(το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν,έχει 30 days trial αν θυμάμαι καλά) έχει επιλογή για να κρύβεις και να εμφανίζεις όσους φακέλους θες απ'το start menu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.