Προς το περιεχόμενο

Γινετε να κανω GPS στο λαπτοπ?

george_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια οπως βλεπετε τον τιτλο...

Tο αμαξι μου εχει βαση για το λαπτοπ στη μπροστινη θεση του και το αλλο μηνα θα παμε διακοπες στη ευρωπη με το αμαξι και σκεφτομαι ενα τροπο χωρις να χαλασω πολλα χρηματα για GPS φυσικα ξερω οτι υπαρχουν διαφορετικα GPS φτηνα Μου ηρθε μια καλη ιδεα να το κανω αυτο φυσικα αν ειναι δυνατον...

Λοιπον ειναι δυνατον να βαλω μια καρτα της GPS στο λαπτοπ και να βλεπουμε τους χαρτες στο λαπτοα οπως τα αλλα κανονικα GPS αν ναι πως μπορω να το κανω αυτο?? Η να αγορασω ενα φτηνο GPS ???

Η ξερετε καποιο αλλο τροπο ????

Το λαπτοπ μου ειναι Toshiba Portege R500-10U

Ευχαριστω ....

Δημοσ.

Αγορασε ενα GPS της Garmin να κανεις την δουλεια σου...

Στον φορητο θα παιδευτεις οχι με το GPS module, αλλα με τα προγραμματα για Navigation! Έχει ενα της Microsoft, το οποιο καλυπτει Ευρωπη γενικα... Ελλαδα οχι... και δεν πρεπει να δινει turn by turn οδηγιες. Ένα Bluetooth GPS module κανει 70-80 ευρω παντως.

Και ετσι για την ιστορια... ποιο αμαξι δινει μπροστα θεση για φορητο????

Δημοσ.

Και μια δική μου απορία. Το λάπτοπ δεν είναι επικίνδυνο να το έχεις ανοιχτό μέσα στο αυτοκίνητο? Εννοώ με τα σκαμπανεβάσματα-τραντάγματα,στροφές κλπ.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια ...

kirimis δηλαδη αμ παρω το Bluetooth GPS module θα ειναι μια χαρα μετα? και πρεπει να κατεβασω αλλο προγραμμα ?? σορρυ που εκανα αυτη τη ανοητη ερωτηση γιατι εχω μπαρδεψει λιγακι...

Land_Of_Banania .... Δεν υπαρχει κανενα προβλημα επισης ενας φιλος μου μου εφτιαξε μια πολυ καλη βαση με καλυματα με αφρολεξ και εμεινα πολυ ιακονοποιμενος επισης στη αρχη ειχα την ιδια απορια που ειχες και φοβομουν μην παθει τπτ αλλα μεχρι τωρα ολα οκ...

Δημοσ.

ξεχασα να αναφερω αυτη η βαση εχει 2 μικρα λαστιχα τα οποια που τα δενει το λαπτοπ για να μην ξεφυγει απο τη θεση ....

kavala7 εψαξα αυτο το λινκ αλλα πως μπορω για να κατεβασω το προγραμμα?? αν εχεις ασχοληθει με τετοιο μπορειτε να μου πειτε ευχαριστω ..

Δημοσ.

μπορεις να βαλεις ενα bluetooth GPS και να εγκαταστησεις το αντιστοιχο προγραμμα της garmin, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

στο αυτοκινητο,ο σκληρος θα τα φτυσει γρηγορα....την ειχα κανει αυτην την πατεντα 10 χρονια πριν....και χαλαρωσε μια βιδουλα μεσα στο λαπτοπι και τα γ@μησε ολα....προσεξε το αυτο....τα λαπτοπια δεν ειναι για να κανουν βολτες με το αυτοκινητο...και ειδικα εν λειτουργεια....

επισης ,για το καρμιν δεν ξερω,αλλα το ντεστινεειτορ δεν μπορεσα να το δουλεψω με μπλουτουθ....μονο με σειριακο....

Δημοσ.

stauros772000

αληθεια? ευχαριστω πολυ γι την συμβουλη τελικα θα το βγαλω απο το αμαξι δεν θελω να παθει τπτ το λαπτοπ γιατι το αγορασα 2,500ευρο... και θα ψαξω ενα καλο φτηνο GPS για να το το τοποθετησω στο αμαξι ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...