mdr21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εδω και κανα μηνα εχω παρει αυτο το ασυρματο Logitech keyboard/mouse. Το προβλημα ειναι οτι το mouse εχει εμβελεια το πολυ 1,5μ (!!) , εννοειται χωρις ΚΑΝΕΝΑ εμποδιο αναμεσα σε Mouse και δεκτη και ενω βρισκονται σε ιδιος υψος. Αλλιως η εμβελεια πεφτει πολυ. Στο keyboard τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα αφου η εμβελεια φτανει με το ζορι τα 3μ. Αλλαξα και μπαταριες και το προβλημα συνεχιζεται. Στη συσκευασια και στο νετ δεν βρηκα καπου να αναφερεται η εμβελεια. Αλλα πιστευω βασει κοινης λογικης το 1,5μ ειναι απαραδεκτο. Να το παω στο πλαισιο για αντικατασταση ή θα μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο το 1,5μ? Γινεται να ζητησω αντικατασταση με καποιο bluetooth keyboard/mouse καταβαλλοντας την διαφορα? (πχ αυτο)
alt10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 πες τωρα οτι σου γυαλισε το αλλο και αστα αυτα... πλακα κανω παντως ειναι απαραδεκτο το δικο μου σετ που το ειχα παρει απο το lidl πριν 6 χρονια και πιανει το min 6 μ . δεν νομιζω να κανουν καποια αλλαγη μονο μεσα σε 14 μερες γινεται διαπραγματευση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.