Προς το περιεχόμενο

iBook G4

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα ibook G4 και μολισ προχθές μου κολάει στο start image με το μηλαρακι και τον κυκλο απο κάτω. καμία ιδεα?

Δημοσ.

1. Βάζεις το Installation Disk 1 μέσα.

2. Start-up πατώντας το C (μέχρι να βγεί το cd welcome menu)

3. Διαλέγεις γλώσσα, και μετά πάνω αριστερά πατάς Utilities-> Disk Utility-> διαλέγεις το δίσκο σου και κάνεις Repair Disk/Repair Disk Permissions.

4. Άμα για κάποιο λόγο το πρόβλημα παραμείνει, Archive and Install (για πληροφορίες ξαναρώτα ή http://www.apple.com/support)

Δημοσ.

Λοιπον εκανα verify disk/verify disk permissions και παλι δεν ανοιγε οποτε λεω ασ κανω φορματ το κλεινω το ξανανοιγω διαλεγω αγγλικα παταω continue παω να πατησω continue και δεν κλικαρει παταω πανω installer/file/edit/window/help tpt...λεω δεν θα κλικαρει αλλα κραταω πατημενο στο παραθυρο και το κουναει κανονικα αρα κανει click... τι να κανω?

Δημοσ.

Η διαδικασία πάει ως εξής, δε ξέρω κατα πόσο έκανες αυτά που θα πώ, αλλα στα λέω για να ξαναδοκιμάσεις..

1. Διαλέγεις Αγγλικά.

2. Πατάς continue, σου ζητάει σε ποιο Volume (Σκληρό δίσκο) θέλεις να κάνεις installation.

3. Κάνεις Highlight το δίσκο, και ύστερα πατάς στο κουμπάκι που λέει Options.

4. Στο νέο Options παράθυρο κάνεις Τικ, Archive and Install (Preserving Users and Network Settings).

5. Ok.

6. Αρχίζεις το installation.

Δημοσ.

ανοιγει ο installer, διαλέγω γλώσσα πατάω continue, επομενο βήμα introduction, παω να πατήσω continue αλλα δεν κανει κλικ απανω του, ενω μπορω να μετακινησω το παραθυρο.

Δημοσ.

Εκεί που σου λέει να διαλέξεις που θέλεις να κάνεις το installation σου δίχνει το δίσκο σου;; δώσε καμία φωτό να καταλάβω που έχεις κολλήσει...

Άμα έχεις φτάσεις εκει που σου λέει να διαλέξεις δίσκο και δε βρίσκει δίσκο σημαίνει hdd failure.

Αλλα καλύτερα να μου εξηγήσεις περισσότερα...

Δημοσ.

Δεν είναι grayed out οπότε θα έπρεπε να πατιέται... δε λέω πως φταίει το mouse αλλα θές εναλλακτικά να δοκιμάσεις μία φορά με άλλο mouse ;;

Επείσης... δοκίμασε το εξής... κάνε quit τον installer, κάνε restart, και στο Start Up πάτα το SHIFT (για ένα χρονικό) ωστε να κάνεις boot στο safe mode.

Πες μου αν κάτι απο τα 2 δούλεψε... πιστεύω θα σε βάλει στο Safe Mode.

Δημοσ.

ακόμα μια ιδέα: τι έκδοση του osx είσαι?

δοκίμασε να ξαναπεράσεις το τελευταίο μεγάλο update manually

πέσμου την έκδοση και θα σου πω ανάλογα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...