virussnake Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Γεια σας, έχω πρόβλημα με έναν εξωτερικό σκληρό WD MyBook 500GB… Είναι από τις πρώτες σειρές MyBook και τον έχω κανα δύο χρόνια τώρα, στο συγκεκριμένο σκληρό υπάρχει κουμπάκι ον-οφ και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς το Safety usb removal των windows. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν αναγκάστηκα να τον χρησιμοποιήσω σαν «υποδοχέα» τόρεντ. Από ότι έχω καταλάβει ο δίσκος έκλεισε ενώ χρησιμοποιούσε τα εν λόγο αρχεία για το torrent client και από τότε δεν μπορώ να τον ανοίξω. Σε Vista μου λέει Not accessible/ wrong parameter και με παραπέμπει σε φορμάτ και σε XP βλέπει τον δίσκο ως μη φορμαρισμένο και μου ζητάει και εκεί φορμάτ. Στο παρελθόν άλλος παλαιότερος δίσκος της WD μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα αφού έκλεισε πάνω σε data transfer αλλά επανήλθε από μόνος του!
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 εσυ θες να σωσεις τα αρχεια να υποθεσω?με καποιο recovery προγραμμα οπως file scavenger.
virussnake Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Βασικά θα ήθελα να φτιαχτεί χωρίς πολλά πολλά… Με τέτοιου είδους πρόγραμμα πόσος χρόνος θα χρειαστεί; Κατέβασα το DataLife Guard από το σάιτ της WD και έκανε ένα οχτάωρο τεστ, διόρθωσε bad sectors αλλά χωρίς να δω κάποια βελτίωση!!
virussnake Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Λοιπόν έχω το app σε Full Licence υπάρχει κάποια επιλογή για repair? η απλά μπορώ να κάνω back up για φορμάτ? δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία backup μιας και ειναι 500gb και είναι σχεδόν γεμάτος!
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 εσυ τι θες τελικα?να επαναφερεις τον δισκο η να τον κανεις format?αν εχει bad sectors ο δισκος τοτε καλυτερα αλλαγη δεν λεει να τον κρατησεις γιατι σιγουρα 8α βγαλει και αλλα και τα programs της wd ειναι για τεστ οχι για επαναφορα.αν δεν τα διορθωσουν τα bad αυτα τα προγραμματα τοτε δεν ειναι ασφαλες να χρησιμοποιεισεις τον δισκο.αν ειναι εγγυση αλλαγη αλιως μην βαλεις σημαντικα πραγματα μεσα.
virussnake Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 το θεμα μπορει να κλεισει εκανα μπακ υπ και φορματ με το scavenger... περιπου 17 ωρες πηρε αλλα τουλαχιστον δε χαθηκαν τα δεδομενα και λειτουργει κανονικα ο σκληρος
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ωραιο προγραμματακι ε?επαναφερει μεχρι και απο raid 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.