kosmasgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το άρθρο είναι σκαναρισμένο απο εφημερίδα και είναι πραγματικά σοκαριστικό
Neurotic_Fest Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παλιό αλλά Θεσσαλονίκη."Αποκάλυψις" πάντα σεβαστή. Μου επιτρέπεις μια επέμβαση στον τίτλο... Τραγικό Ατύχημα - Τραγικές Ιστορίες - Γέννηση μιας δημοσιογράφου. Αφιερωμένο εξαιρετικά Χας Κέηκ.
Praetorianos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Εμένα γιατί μου θυμίζει το γνωστό chain letter που κάνει τον κύκλο του κόσμου εδώ και κάτι χρόνια?
papahlamidas Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Θα συμφωνήσω Praetoriano ότι είναι chain letter όπως και εκείνη η ιστορία με τη βελόνα του HIV που τρύπησε μια κοπέλα σε ένα σινεμά. Πάντως δεν θα διαφωνήσω ότι έτσι όπως είναι γραμμένο όλο το κείμενο είναι αρκετά συγκινητικό και αληθινό... Όλοι σίγουρα ξέρουμε ή έχουμε ανθρώπους που έχουμε χάση από παρόμοιες περιπτώσεις...
slipknot Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Κι εμένα για μούφα μου κάνει.Αν όντως είναι αληθινό,ντροπή στη δημοσιογράφο.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Άσχετα απ'το αν είναι ή όχι chain-letter,το πρόβλημα υπάρχει. Άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να δείχνουν διαφημίσεις με ωμό υλικό στη τηλεόραση σαν μια ακραία (γαλλική νομίζω) διαφήμιση που έδειχνε ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Αφού είναι βλήμματα και δεν συνειδητοποιούν ότι αυτό το πράγμα είναι μαλακία δώσ'τους να καταλάβουν. Και είμαι και υπέρ της θανατικής ποινής.Μακάρι κάθε μεθυσμένο οδηγό που προκαλεί θανατηφόρο ατύχημα να τον σκοτώνανε...
Tenshi Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Το άρθρο πότε δημοσιεύτηκε;Είναι τουλάχιστον 2 χρόνια που μου έχουν στείλει το ίδιο >ΑΚΡΙΒΩΣ< κείμενο με mail. Ακόμα και αν υποθέσουμε οτι το κείμενο προέρχεται απο αληθινή ιστορία,πόσο κάφρος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος ώστε να παίρνει συνέντευξη απο κάποιον που ψυχορραγεί στο δρόμο;Προφανώς η δημοσιογράφος δέν ήταν αρκετά "σοκαρισμένη" και έκανε την δουλειά της κανονικά,γράφοντας στο μπλοκάκι ή στο pda στην καλύτερη. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Απο την άλλη αν βρισκόμουν στη θέση του θύματος και ήμουν έτοιμος να αποδημήσω,σίγουρα δέν θα με έπιαναν φιλοσοφικές ανησυχίες...μάλλον θα είχα καταραστεί μέχρι και τις πέτρες για να στοιχειώσω αυτόν που με έφαγε. (Ναι είμαι κακός άνθρωπος και γουστάρω)
k_antoni Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Άσχετα απ'το αν είναι ή όχι chain-letter,το πρόβλημα υπάρχει. Άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να δείχνουν διαφημίσεις με ωμό υλικό στη τηλεόραση σαν μια ακραία (γαλλική νομίζω) διαφήμιση που έδειχνε ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Αφού είναι βλήμματα και δεν συνειδητοποιούν ότι αυτό το πράγμα είναι μαλακία δώσ'τους να καταλάβουν. Και είμαι και υπέρ της θανατικής ποινής.Μακάρι κάθε μεθυσμένο οδηγό που προκαλεί θανατηφόρο ατύχημα να τον σκοτώνανε... Αυτή τη διαφήμιση εννοείς; Ρε παιδιά, το θέμα μας είναι το άρθρο, η δημοσιογράφος ή οι αδικαιολόγητοι θάνατοι νέων ανθρώπων επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν την πλάκα τους, το κομμάτι τους κ τη μαγκιά τους;
The_Judas Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δηλαδή αυτή η κοπέλα ψυχοραγούσε και ταυτόχρονα απήγγειλε όλοκληρο δοκίμιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 γιατί ρε στις ταινίες πως γίνεται αυτό? καλύτεροι είναι?! βγαλμένες από την ζωή είναι και αυτές :p
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παιδιά αυτό είναι αλήθεια, αλλά μην κατηγορείτε τη δημοσιογράφο, η κοπέλα όλα αυτά τα έγραψε με το αίμα της στην άσφαλτο λίγο πριν την βιάσουν κάτι πεινασμένοι λύκοι. Οι Αμερικάνοι έχουν κρύψει την περιοχή του ατυχήματος στο γκουγκλ ερθ για να μη φαίνονται τα φαντάσματα που απαγάγουν εξωγήινους από τις μυστικές εγκαταστάσεις τους. Η δημοσιογράφος ήταν ο Αινστάιν και πέθανε σε ψυχιατρείο.
BLISS Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 γιατί ρε στις ταινίες πως γίνεται αυτό? ...βγαλμένες από την ζωή είναι και αυτές
NoD Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παιδιά αυτό είναι αλήθεια, αλλά μην κατηγορείτε τη δημοσιογράφο, η κοπέλα όλα αυτά τα έγραψε με το αίμα της στην άσφαλτο λίγο πριν την βιάσουν κάτι πεινασμένοι λύκοι. Οι Αμερικάνοι έχουν κρύψει την περιοχή του ατυχήματος στο γκουγκλ ερθ για να μη φαίνονται τα φαντάσματα που απαγάγουν εξωγήινους από τις μυστικές εγκαταστάσεις τους. Η δημοσιογράφος ήταν ο Αινστάιν και πέθανε σε ψυχιατρείο. ΑΧΕαχΕΧαΧΕΑχΕΧεαΧΕΑ. Γαμώ τον κινέζο.
Tempora Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Άσχετα απ'το αν είναι ή όχι chain-letter,το πρόβλημα υπάρχει. Άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να δείχνουν διαφημίσεις με ωμό υλικό στη τηλεόραση σαν μια ακραία (γαλλική νομίζω) διαφήμιση που έδειχνε ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Αφού είναι βλήμματα και δεν συνειδητοποιούν ότι αυτό το πράγμα είναι μαλακία δώσ'τους να καταλάβουν. Και είμαι και υπέρ της θανατικής ποινής.Μακάρι κάθε μεθυσμένο οδηγό που προκαλεί θανατηφόρο ατύχημα να τον σκοτώνανε... Δηλαδή αν δεν σκοτωθεί στο ατύχημα μετά να τον σκοτώσουν....
pappous_soulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Όχι. Και στο ατύχημα αν πεθάνει να τον κάνουν ressurect και να τον σκοτώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.