Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδη ειμαι με ενα φιλο μου σπιτι ,θελουμε να παιξουμε fifa και εσυ λες οτι ειμαστε αναγκασμενοι να παιζουμε μονο φιλικα.Δεν ειναι δυνατον!Απλα μπορουσες να πεις οτι δεν ξερεις!

Ναι, μόνο φιλικά μπορείτε να παίξετε, ή να βρείτε κι άλλους 2-3 να παίξετε τουρνουά.:-)

Δημοσ.
Αν υποψιαστώ οτι παίζετε ΟΣΦΠ ΑΕΚ διπλό θα πεθάνω..

όχι πάντα... έχουν γίνει βέβαια και ιστορικά με του πειρατές της Μελβούρνης και άλλες θρυλικές ομάδες...

Δημοσ.

Δεν παλεύονται οι 1-2-3 σταρ ομάδες...

Έπαιξα αρκετά για να πάρω κάτι ρημαδοachievement και έβριζα κάθε ένα απο τα 90+ λεπτά..

Οι παίκτες πάνε σαν κουράδες και για να βάλεις γκόλ... δε βάζεις..

Δημοσ.
Δεν παλεύονται οι 1-2-3 σταρ ομάδες...

Έπαιξα αρκετά για να πάρω κάτι ρημαδοachievement και έβριζα κάθε ένα απο τα 90+ λεπτά..

Οι παίκτες πάνε σαν κουράδες και για να βάλεις γκόλ... δε βάζεις..

εμ... κρυβόσουν από το live όσο ήμανε μέσα... τώρα που μπαναρίστηκα κάνεις δηλώσεις... να σε παίξω με hearts of ΟΑΚ και εσύ να έχει Barca

Δημοσ.

υπαρχει καποιο κουμπι ή καποια ρυθμιση στο πσ3 που να επιλεγεις και να κανουν κινηση οι επιθετικοι σου να βγαινουν στην πλατη της αντιπαλης αμυνας και να τους τροφοδοτεις με through pass;

Δημοσ.

Ε μα με τις άθλιες ομάδες είναι τα ωραία. Αν πάρετε την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ όλα καλά φαίνονται. Για πάρτε όμως καμια νορβηγική ή καμια τσέχικη να δείτε τη γλύκα.

Δημοσ.
Ε μα με τις άθλιες ομάδες είναι τα ωραία. Αν πάρετε την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ όλα καλά φαίνονται. Για πάρτε όμως καμια νορβηγική ή καμια τσέχικη να δείτε τη γλύκα.

ετς... αλλά ο Κλαϊν στα σαλόνια έμαθε το τόπι... εμείς που περάσαμε και από τις αλάνες είμαστε αλλιώς...

όχι για μένα... για τον φουκαριάρη τον coach μου

Δημοσ.

και εγω αυτης της αποψης ειμαι, και εμπαινα να παιξω online και ειμαι που ειμαι ασχετος, τα ετρωγα σαν χαπακια...

Δημοσ.

Ιδιαίτερα στο live και επειδή οι μόνες ομάδες που βλέπεις να κυκλοφορούν είναι mu/chelsea/arsenal/inter/milan/barca δεν παλεύεται να πάρεις κάτι άλλο...

Μου πήρε ένας κακομοίρης (ενώ είδε οτι πήρα mu) μια β αγγλίας.. Ε του τα ρίχνεις ή δεν του τα ρίχνεις τα 7 μπαλάκια μετά...

Κλάιν δεν μιλάς ε;.. Δεν θα ξαναμπώ live?

Δημοσ.
Κλάιν δεν μιλάς ε;.. Δεν θα ξαναμπώ live?

Εγώ ξέρω ότι και καλά μπαναρίστηκες όταν μπήκα στο live... αυτό τα λέει όλα

Δημοσ.

Καλημερα:-)

Μετα απο αρκετα χρονια PES, ειπα να δοκιμασω και εγω το FIFA διαβαζοντας τοσο καλα λογια.

Μια ερωτηση για update (PS3). Εβαλα τον κωδικο που ειχε στο βιβλιαρακι και ενεργοποιησα το Ισπανικο πρωταθλημα για το adidas live season. Κατεβασε κατι και τελος.

Γενικο update, αλλων ομαδων, μεταγραφες Ιανουαριου κτλ θα πρεπει να πληρωσω το adidas live season για καθενα απο τα πρωταθληματα ή ειναι δωρεαν? Και αν ειναι δωρεαν, σε ειδοποιει οτι εχει Update ή πρεπει εσυ να το ψαξεις?

Ευχαριστω πολυ:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...