pantnick Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα μας σαν ΑΕΚτζήδες.
butters9013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδη ειμαι με ενα φιλο μου σπιτι ,θελουμε να παιξουμε fifa και εσυ λες οτι ειμαστε αναγκασμενοι να παιζουμε μονο φιλικα.Δεν ειναι δυνατον!Απλα μπορουσες να πεις οτι δεν ξερεις! Ναι, μόνο φιλικά μπορείτε να παίξετε, ή να βρείτε κι άλλους 2-3 να παίξετε τουρνουά.
klainmaingr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αν υποψιαστώ οτι παίζετε ΟΣΦΠ ΑΕΚ διπλό θα πεθάνω..
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αν υποψιαστώ οτι παίζετε ΟΣΦΠ ΑΕΚ διπλό θα πεθάνω.. όχι πάντα... έχουν γίνει βέβαια και ιστορικά με του πειρατές της Μελβούρνης και άλλες θρυλικές ομάδες...
klainmaingr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παλεύονται οι 1-2-3 σταρ ομάδες... Έπαιξα αρκετά για να πάρω κάτι ρημαδοachievement και έβριζα κάθε ένα απο τα 90+ λεπτά.. Οι παίκτες πάνε σαν κουράδες και για να βάλεις γκόλ... δε βάζεις..
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παλεύονται οι 1-2-3 σταρ ομάδες...Έπαιξα αρκετά για να πάρω κάτι ρημαδοachievement και έβριζα κάθε ένα απο τα 90+ λεπτά.. Οι παίκτες πάνε σαν κουράδες και για να βάλεις γκόλ... δε βάζεις.. εμ... κρυβόσουν από το live όσο ήμανε μέσα... τώρα που μπαναρίστηκα κάνεις δηλώσεις... να σε παίξω με hearts of ΟΑΚ και εσύ να έχει Barca
basilis5 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει καποιο κουμπι ή καποια ρυθμιση στο πσ3 που να επιλεγεις και να κανουν κινηση οι επιθετικοι σου να βγαινουν στην πλατη της αντιπαλης αμυνας και να τους τροφοδοτεις με through pass;
butters9013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Στο ΧΒΟΧ είναι το RB, άρα στο PS θα είναι το R1. ή μήπως LB και L1? Δεν θυμάμαι, ψάχτο.
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ε μα με τις άθλιες ομάδες είναι τα ωραία. Αν πάρετε την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ όλα καλά φαίνονται. Για πάρτε όμως καμια νορβηγική ή καμια τσέχικη να δείτε τη γλύκα.
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ε μα με τις άθλιες ομάδες είναι τα ωραία. Αν πάρετε την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ όλα καλά φαίνονται. Για πάρτε όμως καμια νορβηγική ή καμια τσέχικη να δείτε τη γλύκα. ετς... αλλά ο Κλαϊν στα σαλόνια έμαθε το τόπι... εμείς που περάσαμε και από τις αλάνες είμαστε αλλιώς... όχι για μένα... για τον φουκαριάρη τον coach μου
kabamaru21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εχουμε κανα νεο για το ποτε βγαινει το patch?
basilis5 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ε μα με τις άθλιες ομάδες είναι τα ωραία. Αν πάρετε την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ όλα καλά φαίνονται. Για πάρτε όμως καμια νορβηγική ή καμια τσέχικη να δείτε τη γλύκα. και εγω αυτης της αποψης ειμαι, και εμπαινα να παιξω online και ειμαι που ειμαι ασχετος, τα ετρωγα σαν χαπακια...
klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ιδιαίτερα στο live και επειδή οι μόνες ομάδες που βλέπεις να κυκλοφορούν είναι mu/chelsea/arsenal/inter/milan/barca δεν παλεύεται να πάρεις κάτι άλλο... Μου πήρε ένας κακομοίρης (ενώ είδε οτι πήρα mu) μια β αγγλίας.. Ε του τα ρίχνεις ή δεν του τα ρίχνεις τα 7 μπαλάκια μετά... Κλάιν δεν μιλάς ε;.. Δεν θα ξαναμπώ live?
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κλάιν δεν μιλάς ε;.. Δεν θα ξαναμπώ live? Εγώ ξέρω ότι και καλά μπαναρίστηκες όταν μπήκα στο live... αυτό τα λέει όλα
TSOPK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα Μετα απο αρκετα χρονια PES, ειπα να δοκιμασω και εγω το FIFA διαβαζοντας τοσο καλα λογια. Μια ερωτηση για update (PS3). Εβαλα τον κωδικο που ειχε στο βιβλιαρακι και ενεργοποιησα το Ισπανικο πρωταθλημα για το adidas live season. Κατεβασε κατι και τελος. Γενικο update, αλλων ομαδων, μεταγραφες Ιανουαριου κτλ θα πρεπει να πληρωσω το adidas live season για καθενα απο τα πρωταθληματα ή ειναι δωρεαν? Και αν ειναι δωρεαν, σε ειδοποιει οτι εχει Update ή πρεπει εσυ να το ψαξεις? Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.