Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια βοηθηστε λιγο.στο playstation 3 στο fifa 2009 οταν παιζουμε ,2 ατομα, ας πουμε ενα πρωταθληματακι με δυο ομιλους γιατι δεν αφηνει τον αλλον να παιξει αντιπαλο, αλλα σου επιτρεπει να παιξεις μονο την ομαδα που εχεις διαλεξει.εντωμεταξυ δεν μπορεις να τις διαλεξεις ολες γιατι σου λεει μονο 4 ομαδες οτι μπορεις να παρεις(και στα δυο control).control εχω ενα κανονικο και ενα με καλωδιο αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.Βασικα ας μου πει καποιος γιατι δεν αφηνει να κανεις select sides οποια ομαδα θελεις.Στο pro δεν το κανει

αυτο.

ελπιζω να μου απαντησει καποιος.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδες, ειμαι ενα βημα πριν το σπασω, αν οχι το πλει,τοτε το φιφα..

ειστε σιγουροι οτι ειναι καλο παιχνιδι;εχω παψει να διασκεδαζω οταν παιζω..αυτο δεν ειναι το νοημα;

δεν μπορει να ειμαι τοσο χαλιας

το παιχνιδι ειναι πολυ αργο, μεχρι να δωσεις πασα στην εχουν παρει, οι αντιπαλοι σε περνανε για πλακα και συ δεν περνας ουτε το κεντρο, και σου βγαζουν καθετες μπαλιες στην πλατη της αμυνας με καθε απιθανο τροπο οτι αμυνα και να παιζεις..

εχω αρχισει να εκνευριζομαι.

Δημοσ.
ρε παιδες, ειμαι ενα βημα πριν το σπασω, αν οχι το πλει,τοτε το φιφα..

ειστε σιγουροι οτι ειναι καλο παιχνιδι;εχω παψει να διασκεδαζω οταν παιζω..αυτο δεν ειναι το νοημα;

δεν μπορει να ειμαι τοσο χαλιας

το παιχνιδι ειναι πολυ αργο, μεχρι να δωσεις πασα στην εχουν παρει, οι αντιπαλοι σε περνανε για πλακα και συ δεν περνας ουτε το κεντρο, και σου βγαζουν καθετες μπαλιες στην πλατη της αμυνας με καθε απιθανο τροπο οτι αμυνα και να παιζεις..

εχω αρχισει να εκνευριζομαι.

you need practice...

Δημοσ.

Αν το παιχνίδι σου φαίνεται αργό, βάλτο σε μεγαλύτερη ταχύτητα (από τη σχετική ρύθμιση). Το να διορθώσεις όμως την σχετικά αργή απόκριση στις πάσες (και γενικά στις ενέργειές σου) δεν διορθώνεται. Χρειάζεται προπόνηση, όπως είπαν οι φίλοι πιο πάνω. Κατά πάσα πιθανότητα είσαι συνηθισμένος (όπως και οι περισσότεροι από μας) στο... φλιπεράκι που ονομάζεται Pro, με το αέναο -όσο και αφύσικα γρήγορο- παιχνίδι πάνω-κάτω, με τις αστραπιαίες αντιδράσεις κλπ. Το ότι βέβαια στο Pro κόβεται στη μέση το animation του κίνησης του παίχτη, ώστε να επιτευχθεί η άμεση απόκριση, δεν φαίνεται να ενοχλεί πολλούς από τους Pro fans. Κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα δεν το έχουν καν παρατηρήσει ή το θεωρούν φυσιολογικό. Τα ίδια ισχύουν και για τη μηδενική αδράνεια των παιχτών του... ανωτέρω φλιπερακίου.

Δημοσ.

ναι,προφανως θελω προπονηση.βασικα το μηνυμα μου ενειχε μια δοση χιουμορ και αυτοσαρκασμου.

εχω φτασει στο σημειο που αποσπαω συνηθως λευκες ισοπαλιες, παλι καλα

σε ενα πρωταθλημα με ασχετους ειμαι 19/20! ειναι μια προοδος!

παντως εξακολουθω να πιστευω πως ειναι προβληματικο στο θεμα ταχυτητας-αποκρισης των εντολων

Δημοσ.

Ρε παιδια βοηθηστε λιγο.στο playstation 3 στο fifa 2009 οταν παιζουμε ,2 ατομα, ας πουμε ενα πρωταθληματακι με δυο ομιλους γιατι δεν αφηνει τον αλλον να παιξει αντιπαλο, αλλα σου επιτρεπει να παιξεις μονο την ομαδα που εχεις διαλεξει.εντωμεταξυ δεν μπορεις να τις διαλεξεις ολες γιατι σου λεει μονο 4 ομαδες οτι μπορεις να παρεις(και στα δυο control).control εχω ενα κανονικο και ενα με καλωδιο αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.Βασικα ας μου πει καποιος γιατι δεν αφηνει να κανεις select sides οποια ομαδα θελεις.Στο pro δεν το κανει

αυτο.Δηλαδη 2 ατομα στον ιδιο ομιλο με 4 ομαδες και αλλο εναν ομιλο με αλλες 4 δεν μπορουν να παιξουν.αντιπαλο εχει μονο το computer ενω θελουμε εμεις να παιζουμε τους αντιπαλους σε καθε ματς με την ομαδα μας.δεν σε αφηνει να κανεις select sides.

ελπιζω να ξερει και να μου απαντησει καποιος.

Δημοσ.

αυτο.Δηλαδη 2 ατομα στον ιδιο ομιλο με 4 ομαδες και αλλο εναν ομιλο με αλλες 4 δεν μπορουν να παιξουν.αντιπαλο εχει μονο το computer ενω θελουμε εμεις να παιζουμε τους αντιπαλους σε καθε ματς με την ομαδα μας.δεν σε αφηνει να κανεις select sides.

ελπιζω να ξερει και να μου απαντησει καποιος.

Αδερφέ 3 posts έχεις κάνει και τα 2 είναι ίδια... Αφού δεν σε αφήνει το παιχνίδι δεν μπορείς...τόσο απλά. Δεν υπάρχει κόλπο. Μπορεί εσυ να θες να παίρνεις τον αντίπαλο και βάζεις αυτογκόλ.

Δημοσ.

Άσχετο εντελώς με Fifa άλλα έτυχε να το δω τώρα και... οποία συγκίνησις.

Subbuteo. Τελικός παγκοσμίου κυπέλλου το 1990 στη Ρώμη με τον μεγάλο Τσακίρη, θυμάμαι που διάβαζα για τα κατορθώματά του στο Αγόρι. Βρήκα το βίντεο εντελώς τυχαία.

Τότε δεν υπήρχαν online ποδοσφαιράκια, δεν υπήρχε Fifa ή Pro. Μόνο το Kick Off 2 στην Amiga και το Subbuteo στο πάτωμα. Α ρε μεγάλες εποχές, πέρασαν κιόλας σχεδόν 20 χρόνια, αν είναι δυνατόν.

Δημοσ.

Βρε φιλαρακο δεν ειναι δυνατον να μην σε αφηνει το παιχνιδι.δηλαδη αναγκαστικα οταν θελουν να παιξουν δυο ατομα τι θα παιζουν;η απλα διπλακια στο kick off;η θα αντιμετωπιζουν το computer στο πρωταθληματακι που θα κανουν (ομιλοι ) για να παιξουν;και τι; θα περιμενουν ποτε και αν θα παιξουν αντιπαλοι;δεν ειναι δυνατον.Στα πιο παλια fifa δηλαδη μεχρι και το 2007 δεν το εκανε αυτο.Μαλλον θα ειναι καποια επιλογη και απλα και εγω ρωταω αν τη ξερει κανείς.Δεν ειναι δυνατον να το εκαναν τοσο βλακεια

Δημοσ.
Βρε φιλαρακο δεν ειναι δυνατον να μην σε αφηνει το παιχνιδι.δηλαδη αναγκαστικα οταν θελουν να παιξουν δυο ατομα τι θα παιζουν;η απλα διπλακια στο kick off;η θα αντιμετωπιζουν το computer στο πρωταθληματακι που θα κανουν (ομιλοι ) για να παιξουν;και τι; θα περιμενουν ποτε και αν θα παιξουν αντιπαλοι;δεν ειναι δυνατον.Στα πιο παλια fifa δηλαδη μεχρι και το 2007 δεν το εκανε αυτο.Μαλλον θα ειναι καποια επιλογη και απλα και εγω ρωταω αν τη ξερει κανείς.Δεν ειναι δυνατον να το εκαναν τοσο βλακεια

Αν άφηνε το παιχνίδι αυτό θα μπορούσαν όλοι να κάνουν boosting! Έτσι γίνεται στο Fable 2 για παράδειγμα με το co op όπου αν ανοίξεις το χειριστήριο μπαίνεις απευθείας στο παιχνίδι και ... δεν συνεχίζω γιατί δεν μ αρέσει να δίνω cheats.

Δημοσ.

Δηλαδη ειμαι με ενα φιλο μου σπιτι ,θελουμε να παιξουμε fifa και εσυ λες οτι ειμαστε αναγκασμενοι να παιζουμε μονο φιλικα.Δεν ειναι δυνατον!Απλα μπορουσες να πεις οτι δεν ξερεις!

Δημοσ.

Μην ψεύδεσαι... μοχλό ακόμα δεν πέταξα. Ναι, έχω φτάσει πολλές φορές πολύ κοντά. Γιατί όπως είπε και ο Σάκης Τσιώλης "Αυτό δοκιμάζει τα νεύρα μας αλλά εκτός από αυτό, κινδυνεύει και η υγεία μας"

να παίζεις τόσους αγώνες μονότερμα τον άλλον και να βάζει σε 1 επίθεση 1 γκολ στο 90+

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...