Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσείς οι μπαναρισμένοι πως θα κάνετε το update του Fifa ?

εμείς οι μπαναρισμένοι δεν έχουμε κάνει ακόμα update το dashboard...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες εχω μια ερωτηση, βεβαια δεν ξερω αν μπορει να με βοηθησει κανεις.

ισως δεν ειναι θεμα γνωσης του φιφα αλλα γενικα ποδοσφαιρου,δεν ειμαι και ο καλυτερος.θελω μερικες συμβουλες.

συνηθως παιζω συστημα 3-5-2 ή 3-6-1 γενικα για να χω αρκετο κοσμο στο κεντρο,αλλα στο φιφα ειδικα βγαινω συνεχεια εκτεθημενος.

μολις πανε στο κεντρο,εμπειροι αντιπαλοι στο ιντερνετ, περνανε συνεχεια καθετες μπαλιες στην πλατη της αμυνας μου και εννοειται πως οι αμυντικοι ειναι ανυπαρκτοι.

τι θελω;

εσεις σαν πιο εμπειροι ποδοσφαιρκα να μου δωσετε καμια συμβουλη πως να στησω την ομαδα, δεδομενου οτι δεν εχω και πολλες γνωσεις.

επισης εχω μεγαλο προβλημα στο σκοραρισμα, χανω απο παιχτες που σε ενα παιχνιδι κανω 24 ευκαιριες, και αυτοι 5-6 το πολυ και παρολα αυτα με νικουν, ενω εγω χανω τα απιστευτα.βεβαια αυτο μαλλον ειναι θεμα εμπειριας στο παιχνιδι.

προσπαθησα να βαλω τα χειριστηρια manual αλλα πασες-σουτ πανε στο γαμο του καραγκιοζη.

οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Φίλε, κι εγώ ήμουν fan του 3-Χ-Χ σε ό,τι ποδοσφαιράκια έπαιζα μέχρι τώρα, αλλά στο φίφα το να παίξεις με τρεις παίκτες στην άμυνα είναι σκέτη αυτοκτονία. Αυτό, γιατί πολύ απλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι αντίπαλοι επιθετικοί είναι πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί από τους αμυντικούς (αυτό ισχύει για τις περισσότερες ομάδες). Προφανώς οι σχεδιαστές του παιχνιδιού δεν γνωρίζουν ότι όταν κάποιος ντριπλάρει δεν μπορεί να τρέχει τόσο γρήγορα όσο όταν τρέχει χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Υπάρχουν βέβαια ελάχιστες εξαιρέσεις παικτών όπως ο μέσι και ο κουτσιανικούλης (!!!) που μπορούν να τρέχουν πολύ γρήγορα με την μπάλα στα πόδια, αλλά στο φίφα αυτό είναι κανόνας και όχι εξαίρεση. Είναι απλά λάθος σχεδιασμού. Σε συμβουλεύω να παίζεις με τέσσερις στην άμυνα και offensive (πάτα το d-pad δεξιά) για να έχεις πιο πολύ κόσμο στο κέντρο και να πιέζεις πιο πολύ μπροστά. Φυσικά, αυτή είναι η δική μου λύση, δεν ξέρω αν θα ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού σου, αλλά δοκίμασέ το.

Όσον αφορά στα σουτ, μεγάλο πρόβλημα. Το μόνο πιο εκνευριστικό από το να χάνεις το 90% των τετ α τετ (συνήθως μάλιστα η μπάλα πάει στο δοκάρι για κάποιον λόγο), είναι να τρως το κλασικό γκολ-ριμπάουντ. Κάποιος πρέπει να πει στους σχεδιαστές του παιχνιδιού ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν οι τερματοφύλακες στις ακαδημίες είναι ότι την μπάλα τη διώχνεις πλάγια όταν κάνεις μη σταθερή απόκρουση και όχι στον άξονα. Αυτό το πρόβλημα το είχαν τα φίφα από το '99, αλλά μυαλό δεν έβαλαν. Γενικά, οι τερματοφύλακες στο παιχνίδι είναι ανύπαρκτοι, η συμπεριφορά τους είναι τελείως αλλοπρόσαλλη. Θα πρέπει να τους φτιάξουν ξανά εκ του μηδενός στο επόμενο φίφα.

Για τα σουτ, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν σουτάρεις έχοντας κρατημένο το κουμπί με το οποίο κάνεις τις "ειδικές κινήσεις" (στο controller config: new alternate είναι το κάτω αριστερά wing), το σουτ γίνεται πιο "τεχνικό" και μπορείς να το ελέγξεις καλύτερα. Γενικά, είναι δύσκολο έως αδύνατο να ελέγξεις την τροχιά της μπάλας στα σουτ με το αναλογικό. Υποτίθεται ότι παίζεις με αναλογικό μοχλό αλλά το παιχνίδι είναι σαν να αναγνωρίζει 8 διακριτές θέσεις, όπως το ψηφιακό χειριστήριο. Οπότε είναι περισσότερο θέμα του να σουτάρεις από τη σωστή απόσταση από το τέρμα, παρά να δώσεις τη σωστή κατεύθυνση στο χειριστήριο.

Δύο τελευταίες συμβουλές από τη δική μου εμπειρία στο παιχνίδι:

1. Απόφευγε να βγάζεις τον τερματοφύλακα στα τετ α τετ. Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου η έξοδος είναι αυτοκτονία.

2. Παίζε συχνά το τεχνητό offside, το οποίο δεν είναι, όμως, τόσο αυτοματοποιημένο. Πρέπει να το ορίσεις ως στρατηγική στο dpad (αν δεν υπάρχει ήδη) και να πατάς την αντίστοιχη κατεύθυνση δύο φορές ώστε να τραβηχτεί προς το κέντρο η αμυντική γραμμή σου. Όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι ρίσκο, αλλά αν το μάθεις καλά θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Δημοσ.

Για δοκίμασε φίλε το 4-4-2 και φέρε τους αμυντικούς σου πιο κοντά στον τερματοφύλακα.Στο κέντρο βάλε 2 αμυντικά χαφ και 2 πλάγιους χωρίς να τους σκορπίσεις πολύ.Και φυσικά 2 επιθετικούς με τον έναν λίγο πιο πίσω απο τον άλλον.Έτσι έχεις και στην άμυνα άτομα αλλά και στην επίθεση.Αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να το συνηθίσεις και στην αρχή μπορεί να μην τα καταφέρεις.Μια άλλη λύση (αυτό το σύστημα χρησιμοποιώ εγώ) είναι το 4-3-3 που είναι και πιο επιθετικό.Η άμυνα ίδια,στο κέντρο τα αμυντικά χαφ πάλι 2 αλλά λίγο πιο αραιωμένα κι ένας επιτελικός μέσος πιο μπροστά(στο κέντρο μπορείς να τεστάρεις βάζοντας 1 αμυντικό χαφ και 2 κεντρικούς μέσους).Στην επίθεση 2 πλάγιους επιθετικούς και έναν στο κέντρο για να έχεις άτομα στην επίθεση.Φρόντισε όμως οι 2 πλάγιοι να έχουν και καλή σέντρα για να μπορείς να επιτίθεσαι απο τα πλάγια βγάζοντας καλές μπαλιές στον κεντρικό επιθετικό σου.

Ελπίζω να σε βοήθησα...πειραματίσου μέχρι να βρείς αυτό που σου ταιριάζει.Παίζει ρόλο και η ομάδα που έχεις και το τι παίχτες θα χρησιμοποιήσεις σε κάθε θέση.

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ παιδια, θα ξεκινησω με τις συμβουλες σας και θα σας ενημερωσω για το αν τα καταφερνω. παιζει παντα και η εκδοχη να ειμαι τελειως αμπαλος! :)

Δημοσ.

καλημερα...μου συμβαινει κατι απιστευτο...στο φιφα 09 σε ps3 δεν μπορω να παιξω διπλο!!!μου κολλαει η εικονα οταν παταω καποιο κουμπι στο 2 χειρ.ενω μονος μου παιζω κανονικα...ξερει κανεις κατι....ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

σοβαρα τωρα, δωσε περισσότερες πληροφορίες και κανε και αλλες δοκιμες ( άλλαξε την κατανομή των χειριστηριων ασπουμε βαλτα στο 3-4 4-5 κτλ ) σβησε το game data (οχι το save προς θεου) και κανε update γενικώς δοκίμασε πραματα γιατι το game (dvd) να φταίει ειναι δυσκολο, ειναι κουλο προβλημα. βαλτο και στο γκουγκλ

Δημοσ.
καλημερα...μου συμβαινει κατι απιστευτο...στο φιφα 09 σε ps3 δεν μπορω να παιξω διπλο!!!μου κολλαει η εικονα οταν παταω καποιο κουμπι στο 2 χειρ.ενω μονος μου παιζω κανονικα...ξερει κανεις κατι....ευχαριστω!!!!

Tα gamepads που εχεις ειναι sixaxis και dual shock ή ειναι διαφορετικης μαρκας?Σε ρωταω γιατι εχω κι εγω το ιδιο προβλημα αλλα το gamepad που παιζω ειναι το sixaxis και το 2ο ειναι ενα saitek(usb) που εχω απο παλια.Οταν ξεκιναει το παιχνιδι με το που πατησω κατι στο 2ο gamepad παγωνει η εικονα.Αυριο θα εχω στα χερια μου ενα dual shock οποτε θα ξερω που ειναι το προβλημα.

Δημοσ.

EA SPORTS creates strategic NEW ONLINE Game MODE CALLED fifa 09 ultimate team for record number of fifa 09 online gamers

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) today announced the development of a unique, downloadable game mode called FIFA 09 Ultimate Team that will deliver a strategic new online experience to the award-winning EA SPORTS™ FIFA 09 on the PLAYSTATION®3 computer entertainment system and Xbox 360® video game and entertainment system. FIFA 09 Ultimate Team challenges gamers to collect or create the most talented football players in the world, develop them into a dream team and then compete online against a legion of challengers to be crowned the ultimate team.

Winner of 25 international game quality awards, FIFA 09 is the most popular EA SPORTS game played online*. Over 141 million games of FIFA 09 have been played on the PLAYSTATION 3 and Xbox 360 by gamers connected online since the game’s European launch on Sept. 25, 2008. An average of 1.25 million games are played online daily, which is a 321 percent increase over FIFA 08. FIFA 09 Ultimate Team expands the FIFA 09 online experience by delivering the ultimate fantasy in club football to the record number of individuals playing while connected online.

“Online is the next great frontier in sports gaming. We are seeing a record number of individuals globally playing FIFA 09 online so we are focused on developing games that maximize the online experience,” said Andrew Wilson, Vice President & Executive Producer for the franchise. “A dedicated team developed FIFA 09 Ultimate Team and they have created a game within the game, delivering a strategic new way to play FIFA 09 that will create hundreds of additional hours of playing time.”

FIFA 09 Ultimate Team challenges gamers to collect 30 different types of bronze, silver and gold virtual cards, including Player, Staff, Contract, Formations, and Tactics, to create their fantasy team. Strategically collect and manage players and different types of cards, and then set the match strategy to win. Carefully select or trade for the right Manager, then choose the best Tactics and Formations that forge the team chemistry necessary to take your club to the top. Plus, deal Gameplay cards on your opponent at key moments of any match for a tactical advantage.

Live the ultimate dream in FIFA 09 Ultimate Team. Create yourself in game, line up alongside your heroes and captain your squad to glory. Customize everything from players and stadiums to the kits and badges, creating the world’s next great football club. Compete offline and online to earn more valuable cards or trawl the market for the ones needed to complete a winning team. Climb the league table or compete in knockout tournaments for the most coveted trophies, where the opposition becomes more difficult after each victory.

Feel the exhilaration as you take your carefully assembled squad into matches and tournaments online against the most formidably talented teams ever assembled—and out play them. Here is the ultimate test of your skills as a player and manger. Write your own legend with FIFA 09 Ultimate Team.

FIFA 09 Ultimate Team will be available as a download to FIFA 09 beginning March 19, 2009. Fans will be able to experience the new game mode by creating a team with a starter package of players and virtual cards and play a five game trial before deciding to purchase the FIFA 09 Ultimate Team mode. FIFA 09 is required.

For more information about FIFA 09 Ultimate Team visit http://www.fifa09.ea.com. Screenshots and product fact sheet can be downloaded at http://info.ea.com.

FIFA 09 Ultimate Team, scheduled for worldwide release on March 19, is developed by EA Canada in Vancouver, B.C. It is rated “E” for everyone by the ESRB and 3+ by PEGI.

* based on average daily online users between Sept. 25, 2008 and January 26, 2009.

Δημοσ.

κατεβασε κανεις το Update?? δυστυχως δεν ειναι δωρεαν και μονο μεσω adidas live season μπορεις.

εχει μεταγραφες στις ελληνικες ομαδες??

(εχει ο παοκ χουτο, σορλεν, λινο ??? :) )

-----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 04 : 33 : 05-----

απανταω στην ερωτηση μου..και με τον δωρεαν κωδικο

tsjpd-jdvoa-samdc-cmkwa-kdetr..ολα δουλευουν καλως

Δημοσ.

Ωραίος. Όντως έτσι γίνεται, επιτέλους Αρσάβιν. Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με Adidas Live, να πω ότι ο συγκεκριμένος κωδικός είναι trial για ένα πρωτάθλημα μόνο, δεν είναι μοναδικός (δηλ. μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν όλοι) και αν δεν έχετε ενεργοποιήσει ποτέ το Adidas Live θα χρειαστεί να το κάνετε (στο ένα πρωτάθλημα που θα επιλέξετε προφανώς), ώστε ακολούθως να σας αφήσει να κατεβάσετε και το κανονικό -συνολικό- update.

Ο Λέτο πάντως δεν βλέπεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...