G_Zisis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Όταν μιλούσα περί εξέλιξης δεν αναφερόμουν στο pro (προς θεού... ) αλλά γενικά στην εξέλιξη της τεχνολογίας,να το πω,και πως φτάσαμε στο σημερινό fifa. Αν κατηγορείς τον τσακατσούκα για τα δύο τελευταία θρίλερ που έβγαλε τότε ok.Πολύ καλά κάνεις!Αλλά να μην τα παίρνει όλα η μπάλα. Τώρα,για το άλλο,μιλάω για την προωθημένη πάσα (through pass,με το Y).Αν και τα δύο τα έχεις στο manual,τότε δεν χάνεται η σημασία της προωθημένης (σαν πλήκτρο εννοώ);
nzeppos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Χμ, ναι αυτή την ερώτηση την έχω ακούσει και στο παρελθόν και ομολογώ ότι δεν είμαι εντελώς σίγουρος για τη διαφορά. Νομίζω ότι με την προωθημένη (με το Υ) έχουμε το πλεονέκτημα ότι ο παραλήπτης της μπάλας κόβει μέσα και τρέχει να την πιάσει ενώ με την απλή manual πάσα δεν γίνεται αυτό. Αν βέβαια παίζουμε teammates με κάποιο φίλο μας, δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά, αφού τον χειρισμό του παραλήπτη δεν τον έχει πια το ΑΙ. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη γιατί έχω κάμποσο καιρό να παίξω με όλα manual, τώρα τελευταία συνηθίζω να παίζω online 2vs2, 3vs3 κλπ και εφόσον δεν ξέρω τι ρυθμίσεις έχουν οι άλλοι, προτιμώ τις default (όλα semi και Through-Long Through στο auto). Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις, που δεν γνωρίζεις τις ρυθμίσεις του αντιπάλου, αν τα έχει βάλει όλα στο auto και εσύ παίζεις στο manual, αυτόματα έχει τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με σένα.
G_Zisis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Κρίμα που δεν διευκρινίζεται από κάπου.Μου μένει ακόμα σαν απορία γιατί όπως είπες,όταν παίζεις με άλλους δεν έχει διαφορά.Και δεν μου αρέσει να έχω τέτοιες απορίες. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις.
jowl_tnt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν αυτά είναι τα μόνα αρνητικά που βρήκες στο ποδοσφαιράκι, τότε πραγματικά σου άρεσε! Καλά, έχει και άλλα αρνητικά όπως και θετικά όμως, απλά ανέφερα δυο-τρία που μου έκαναν μπαμ! Δεν γίνεται να κάνεις τοπικά save. Μπορείς μόνο να ανεβάσεις το γκολ σου στο internet... Όντος ωραία δυνατότητα το upload αλλά το save στη κονσόλα είναι άλλο ένα αρνητικό για μένα... Thanks 4 the tutorial by the way. ΥΓ: Πώς αντέχετε παίζετε στο fast βρε? Για αρχή νομίζω είμαι οκ στο fast. Μπορεί να είναι καλύτερο σε normal όπως το λες αλλά για μένα που έχω να ασχοληθώ με Fifa από το 98-Road to world cup μου φαίνεται πολύ περίεργο και δε την παλεύω να παίξω τόσο αργά από τη μια στιγμή στην άλλη. Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΑ που κατάφερε φέτος να με πάρει με το μέρος της μετά από τόσα χρόνια...
The_Sheep Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 La fin du mercato d'hiver marque également l'arrivée d'une nouvelle mise à jour pour FIFA 09. Disponible en fin de semaine, cette dernière proposera un remaniement complet des effectifs de tous les championnats du jeu de football d'Electronic Arts (derniers transferts, réajustement des onze de départ, etc.). C'est donc le vendredi 6 février que tous les possesseurs de Playstation 3 et Xbox 360 pourront profiter dans la journée de cette mise à jour qui se téléchargera automatiquement dès le lancement du jeu. Pour les joueurs PC, un fichier sera également mis à disposition, à cette même date. ελληνικα, με οτι γαλλικα θυμαμαι και με λιγα λογια, ερχονται ολες οι μεταγραφες στις 6 του φλεβαρη στο φιφα 09, και μααααλον θα ειναι δωρεαν..μαλλον λεω
anamenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 La fin du mercato d'hiver marque également l'arrivée d'une nouvelle mise à jour pour FIFA 09. Disponible en fin de semaine, cette dernière proposera un remaniement complet des effectifs de tous les championnats du jeu de football d'Electronic Arts (derniers transferts, réajustement des onze de départ, etc.). C'est donc le vendredi 6 février que tous les possesseurs de Playstation 3 et Xbox 360 pourront profiter dans la journée de cette mise à jour qui se téléchargera automatiquement dès le lancement du jeu. Pour les joueurs PC, un fichier sera également mis à disposition, à cette même date. ελληνικα, με οτι γαλλικα θυμαμαι και με λιγα λογια, ερχονται ολες οι μεταγραφες στις 6 του φλεβαρη στο φιφα 09, και μααααλον θα ειναι δωρεαν..μαλλον λεω σίγουρα είναι δωρέαν, μίλάμε για την καθιερωμένγ ετήσια patch μεταγραφών...
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 σίγουρα είναι δωρέαν, μίλάμε για την καθιερωμένγ ετήσια patch μεταγραφών... Δωρεάν θα είναι, αν δωθεί σαν patch του παιχνιδιού, η DLC.
anamenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δωρεάν θα είναι, αν δωθεί σαν patch του παιχνιδιού, η DLC. σίγουρα θα είναι δωρεάν, και θα είναι μόνο για μεταγραφές , δύσκολο να δούμε κάτι διαφορετικό
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 τον djebbour θα τον φερει στην ΑΕΚ ? Όχι... στο smackdown θα τον έχει όμως.
pantnick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μαζί με τον Τοροσίδη...Μάθαμε τώρα.Μη μιλήσω για το χθεσινό πελάτιασμα σου με Μεξικάνικη ομάδα.
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μαζί με τον Τοροσίδη...Μάθαμε τώρα.Μη μιλήσω για το χθεσινό πελάτιασμα σου με Μεξικάνικη ομάδα. το μεξικάνικο ποδόσφαιρο έχει κάνει άλματα μπροστά ρε... αλλά θα δεις... θα έρθω σήμερα μετά την δουλειά να σε παίξω κάνα ματς.... oh wait
stathakis21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 μια απορια... εμας απο ελλαδα εχετε προσεξει οτι δε μας κανει rank???? ουτε την ομαδα που ειχαμε φτιαξει ειχε κανει... ξερετε γιατι μπορει να συμβαινει αυτο???
pantnick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 το μεξικάνικο ποδόσφαιρο έχει κάνει άλματα μπροστά ρε... αλλά θα δεις... θα έρθω σήμερα μετά την δουλειά να σε παίξω κάνα ματς.... oh wait Εσείς οι μπαναρισμένοι πως θα κάνετε το update του Fifa ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.