Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους μπήκα κι εγώ στην next gen εποχή αφου αγόρασα το xbox360 με δώρο το Pro...Ως εκεί όμως η χαρά μου μιας και το pro 2009 με ψιλοξενέρωσε και με έκανε να βαρεθώ μιας και μου φαίνεται οτι είναι μια απο τα ίδια....Το θεωρώ βαρετό τώρα πια και ήδη μετάνιωσα που το πήρα.Κατέβασα όμως το demo του Fifa 2009 και παιδιά ειλικρινά έπαθα πλάκα!!!Πορώθηκα μέχρι αηδίας κι έφαγα κόλλημα τρελό(με το demo όλα αυτά,που να είχα και την full version...)!!!

Ειλικρινά όποιος θέλει κι ενδιαφέρεται ανταλλάζω το pro 2009 (αυθεντικό ειναι και μόλις 3 ημερών) με το fifa 2009 (αυθεντικό με ενδιαφέρει μόνο και να είναι και σε καλούτσικη κατάσταση)....Όποιος θέλει pm.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επιτέλους μπήκα κι εγώ στην next gen εποχή αφου αγόρασα το xbox360 με δώρο το Pro...Ως εκεί όμως η χαρά μου μιας και το pro 2009 με ψιλοξενέρωσε και με έκανε να βαρεθώ μιας και μου φαίνεται οτι είναι μια απο τα ίδια....Το θεωρώ βαρετό τώρα πια και ήδη μετάνιωσα που το πήρα.Κατέβασα όμως το demo του Fifa 2009 και παιδιά ειλικρινά έπαθα πλάκα!!!Πορώθηκα μέχρι αηδίας κι έφαγα κόλλημα τρελό(με το demo όλα αυτά,που να είχα και την full version...)!!!

Ειλικρινά όποιος θέλει κι ενδιαφέρεται ανταλλάζω το pro 2009 (αυθεντικό ειναι και μόλις 3 ημερών) με το fifa 2009 (αυθεντικό με ενδιαφέρει μόνο και να είναι και σε καλούτσικη κατάσταση)....Όποιος θέλει pm.

δύσκολο φίλε, ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι παίζει, νομίζω πάντως θα βρείς πολύ καλές προσφορές σε ebay και διάφορα καταστήματα στο Internet..

Δημοσ.

Κοίτα, το δικό μου Fifa το πήρα γύρω στα 30-35 ευρώ από ebay (Αγγλία), χωρίς κουτί και manual όμως.

Τώρα να βρεις κάποιον που να σου κάνει τέτοια ανταλλαγή, μάλλον... περίεργος θα είναι για να έχει αγοράσει και τα δύο και να 'χει προτιμήσει το Μπρο από το Fifa.

Δημοσ.

Φίλε, χλωμή η ανταλλαγή που προτείνεις. Εγώ είμαι die hard pc gamer αλλά τελικά αναγάστηκα να αγοράσω xbox μόνο και μόνο για το fifa. Ψάξε σε ebay καλύτερα.

Δημοσ.

Το ξέρω αλλά όσο ζείς ελπίζεις....:P

35 ευρω το βρήκα κι εγώ στο http://www.play.com αλλά θα μου μείνει το προ μετά.Καλά θα δω τι θα κάνω...Άμα το ήξερα θα έπαιρνα την συσκευασία που έδινε δώρο το Gears of War.

Δημοσ.

Εμ, έπρεπε να διαβάσεις το thread αυτό πριν αγοράσεις το 360! Τόσους μήνες τα λέμε ότι το Fifa09 είναι μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Manager mode, 2ρη χρονιά, έχω Σαραγόσα.

1 αγώνας super cup Ισπανίας με Μπάρτσα

2 αγώνας Ρεαλ πρωτάθλημα

3 αγώνας Μπάρτσα πρωτάθλημα

...

Τελειώνει ο πρώτος γύρω και ξεκινάει ο δεύτερος. Παίζω με Μπάρτσα την 1τη αγωνιστική του δευτέρου γύρου εκτός και την 2ρη αγωνιστική του δευτέρου γύρου πάλι με Μπάρτσα εντός !!!!!

Ρεαλ πουθενά!

Πως εγιν' αυτό;

Δημοσ.

το fifa 2009 είναι μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever.To pes 2009 μας απογοήτευσε για μια ακόμη χρονιά λόγω των λίγων(και πάλι)ομάδων που είναι επίσημες και ακόμα περισσότερο φέτος που δεν είχε μεταγραφές(άσχετα αν μπεις online από το xbox 360 τουλάχιστον και κατεβάσεις το update).Αν και φέτος πρωτοτύπησε βάζοντας την διοργάνωση του Champions League.ΌΜΩΣ το fifa από την έκδοση 07 έχουν αλλάξει ριζικά και τα γραφικά(αισθητή αλλαγή σε xbox 360-ps3)το gameplay και η κίνηση των παιχτών.Κάθε χρόνο ρε παιδιά περιμένουμε το pro και όταν έρχεται πάλι είμαστε δυσαρεστημένοι λόγω ελλείψεων άρα λογικό είναι αρκετά άτομα να στρέφονται στο fifa.Άντε ρε Konami κάνε καμία τρανταχτή αλλάγη μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα!!!!!!!!

Δημοσ.

Μόνο εγώ δυσκολεύομαι να παίξω με το joystick που έχει το χειρηστήριο του xbox360;Γιατί δεν έχει έναν αξιοπρεπές σταυρό και το xbox360 όπως έχει και το PS2-3;Αν και δεν ξέρω για την έκδοση στο PS3 αλλά στο xbox δεν σε αφήνει να παίξεις με τον σταυρό.Μιλάμε δεν μπορώ να κάνω ντρίμπλα με τίποτα....

Κατά τα άλλα τόσα χρόνια φανατικός σε παιχνίδια ποδοσφαίρου δεν έχω ξαναπαίξει καλύτερο παιχνίδι ποτέ μου!Φανταστικό παιχνίδι!

Δημοσ.

Το 360 σε αφήνει να παίξεις με το σταυρό, ψάχτο στα controls. Είναι οι 2 τελευταίες επιλογές αν θυμάμαι καλά, το Movement ή κάπως έτσι.

Δημοσ.
Το 360 σε αφήνει να παίξεις με το σταυρό, ψάχτο στα controls. Είναι οι 2 τελευταίες επιλογές αν θυμάμαι καλά, το Movement ή κάπως έτσι.

Α ναί;Κάτι είναι κι αυτό.Σε ευχαριστώ πολύ!

Πάντως ο σταυρός στο χειρηστήριο του xbox είναι τουλάχιστον άθλιος....ίσως να φταίει κιόλας που είχα μάθει-συνηθίσει σε αυτόν του ps1 και ps2...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά είναι όντος πολύ καλό (σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα).

Απλά επειδή είμαστε όλοι PROιστορικοί παίζουμε ένα ματσ και βάζουμε στην άκρη το Fifa επειδή δε ξέρουμε τα "κόλπα" του και νομίζουμε οτι δεν υπάρχουν καν.

Κάθισα και έπαιξα 2-3 μέρες (σε fast mode γιατί αλλοιώς φαίνετε περίεργο αν είσαι συνηθισμένος στην Proιστορική εποχή...),

στην αρχή semi-pro και με δυσκολία έβαζα γκολ και τώρα παίζω professional και κερδίζω. Συνήθεια είναι.

Σε gameplay είναι καλύτερο γιατί είναι ποιο φυσικό (όχι μόνο κινήσεις αλλά και χειρισμό). Ακόμα και στα πέναλτι δεν είναι θέμα τύχης που θα πέσεις αλλά παρατηρώντας το σουτ τινάζεσαι και πέφτεις σωστά (όπως και ένας πραγματικός τερματοφύλακας).

Θετικά:

Όμορφα γραφικά στα cinematics (φάουλ κτλ) και γενικότερα παντού.

Εθυστικό gameplay αν το μάθεις (αυτό είναι + γιατί αντέχει στο χρόνο).

Φυσικός χειρισμός (σε κάνει να νιώθεις το ποδόσφαιρο δηλαδή δε σου περνάει το οτι είναι στητό το όλο θέμα).

Αρνητικά:

Κάποια bugs στα γραφικά (πχ όταν βγαίνει έξω μια ψηλή μπαλιά προς την κάτω μεριά του γηπέδου η μπάλα εξαφανίζετε στον αέρα προτού φύγει από την οθόνη).

Το τέρμα φαίνεται μικρό σε σχέση με τον υπόλοιπο αγωνιστικό χώρο.

Δεν συμβαδίζουν πολλές φορές οι φάτσες τον παιχτών με την πραγματικότητα. (Αλλά προσωπικά δε με ενοχλεί γιατί προσπερνάω τα cinematics και στο πραγματικό παιχνίδι δε φαίνονται καν από την απόσταση της Tele κάμερας).

Μια ερώτηση τώρα, δε υπάρχει η δυνατότητα να γίνει save ένα replay; Δε βρήκα πουθενά αυτή την επιλογή... :fear:

Και άλλη μια, που ακριβός χρησιμοποιούμε LT; Βρήκα οτι αν δε το πατάς συνήθως το σουτ πάει αουτ...

Δημοσ.

Αν αυτά είναι τα μόνα αρνητικά που βρήκες στο ποδοσφαιράκι, τότε πραγματικά σου άρεσε! :-D

Δεν γίνεται να κάνεις τοπικά save. Μπορείς μόνο να ανεβάσεις το γκολ σου στο internet (αφού... σκηνοθετήσεις το replay να φαίνεται όπως εσύ το θέλεις). Δυστυχώς υπάρχει μια μέγιστη διάρκεια, γύρω στα 10-12". To video ανεβαίνει αυτόματα στο account που έχεις φτιάξει στο http://www.eafootballworld.com/en_GB/videos και μπορεί ο καθένας να δει τα γκολ των άλλων (ως δυνατότητα είναι εξαιρετική και έτη φωτός μπροστά από αυτά που προσφέρει ο... ανταγωνισμός, ωστόσο καλά θα ήταν να μπορούσαμε να σώζουμε και τοπικά στην κονσόλα μας).

Το LT χρησιμεύει πρακτικά σε 2 περιπτώσεις. Η μία είναι για να "κόβει" τη φόρα του παίχτη, ώστε να έχει καλύτερο έλεγχο της μπάλας τόσο στο σουτ όσο και στην αλλαγή κατεύθυνσης. Η άλλη είναι ο συνδυασμός LT+δεξί αναλογικού, δηλαδή όλες οι τρίπλες του παιχνιδιού. Υπ' όψιν το παιχνίδι έχει τόσες πολλές κινήσεις και δυνατότητες, που χρειάζονται πολυσέλιδα guides σε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί τουλάχιστον με το προηγούμενο Fifa (το 08).

Ωραιότατο tutorial υπάρχει εδώ: http://www.sportsgamer.com/fifa09/training_camp/

ΥΓ: Πώς αντέχετε παίζετε στο fast βρε? Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό το πράμα, είναι φλιπεράκι. Μπορεί τη δεκαετία του '90 να ήταν αποδεκτό (βλ. Kick Off) αλλά πλέον μόνο γέλιο προκαλεί. Η αφύσικη ταχύτητα, τα τραγικά animations, τα ελεεινά physics της μπάλας, η ανύπαρκτη αδράνεια, η εξωπραγματικά άμεση ανταπόκριση (κόβοντας τα "animations" της κίνησης), το αθλιότατο online και οι αυτόματες πάσες και σουτ είναι τα σήματα κατατεθέν της ΠΡΟϊστορικής γελοιότητας του αρχιλαμόγιου Τσακατσούκα. Μακριά από μας. Ταχύτητα στο normal και όλα στο manual ή έστω στο semi-auto.

Δημοσ.

Καλά δεν είναι σωστό να θάβεις τα προηγούμενα pro για αυτά που πρόσφεραν.Έλεος.Κατηγορείς την konami για το ότι δεν έφτιαξε πριν χρόνια ένα ποδοσφαράκι αντάξιο του σημερινού fifa;Μπορεί να μην υπήρχαν καν οι δυνατότητες εκείνη την εποχή.Γι' αυτό υπάρχει η εξέλιξη. ;-)

Φίλε nzeppo μια ερώτηση τώρα,αν ξέρεις να μου απαντήσεις. :-) Επειδή κι εγώ είμαι υπέρ του όλα στο manual διαπίστωσα κάτι.Αν έχεις την πάσα και την "έξυπνη" πάσα στο manual (πιο simulation αίσθηση),τότε τι διαφορές έχουν μεταξύ τους;Έχω μπερδευτεί λίγο σε αυτό... :confused:

Δημοσ.

Μάλλον κατηγορώ τον Τσακατσούκα και το θίασό του για τα 2 τελευταία Pro, την απίστευτη κοροϊδία του online, τα patches που δεν έφτιαχναν τίποτα, τα χίλια-μύρια bugs (ειδικά του προπέρσινου εκτρώματος), το κλείσιμο των online servers του Pes6 (του τελευταίου που έπαιζε καλά στο online, αν και πάλι όχι τόσο καλά όσο το Fifa09). "Εξέλιξη" και Pro δεν πάνε μαζί.

Τώρα το άλλο που λες για την "έξυπνη" πάσα, ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα? Μήπως είναι έννοια που χρησιμοποιείται σε Wii και PSP? Γιατί στο 360 μία πάσα υπάρχει μόνο (με το Α).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...