Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι είναι μεγάλη π#$@^#α η σονυ σε αυτα. και σημειώστε οτι αντικαθιστά με refurbirst κονσολα.

Σήμερα τους πήρα τηλ και μου τα μάσαγαν!Μου είπαν ότι μου έδωσαν ανακατασκευασμένη και του λέω,ρε φίλε ήταν καινούρια του κουτιού αυτή που μου έδωσαν με ζελατίνες!Και συνέχισε να μου τα μασάει.Όταν του είπα πως έφυγα χωρίς να μου δώσουν κάποιο χαρτί,δεν με πίστευε!Έχω αφήσει πλέον τα στοιχεία μου να με καλέσουν!!Όταν τους διάβασα τον νόμο,πάγωσε το παληκάρι και μου τα μασούσε,και κατέληξε να μου λέει στο τέλος πως πρέπει να ανανερωθεί η εγγύηση!!

Και ο άγιος φοβέρα θέλει!!Ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια!!!

Τί είναι το refurbirst??

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ανακατασκευασμένη σημαίνει, τη κωλοκατασταση ειναι αυτη στην ελλαδα, ο καθενας πουλα οτι θελει και οπως θελει, ενχωρια λαμογια οι μερες σας ειναι μετρημενες... ολα τα λεφτα στα ξενα e-shops και ebay!

Δημοσ.

Πουλάει και όσο θέλει, να προσθέσω. Δεν είναι δυνατόν να πήρα καινούριο Fifa09/360 από ebay με 35 ευρώ (από ιδιώτη στην Αγγλία) και στα Πλαίσια του τόπου τούτου να κοστίζει διπλάσια λεφτά. Φαίνεται βγάζουμε διπλά λεφτά από τους Άγγλους και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Δημοσ.

Aνακατασκευασμένη μου είπε και ο κύριος στο τηλ από την σόνυ αλλά εγώ επιμένω πως αυτό που μου έδωσαν ήταν ολοκαίνουριο,αψεγάδιαστο και μάλιστα σφραγισμένο στο κουτί του..Τι να πω?Αγοράζουμε σαβούρα και μας το αντικαθιστούν με άλλη μεταχειρισμένη σαβούρα?!?!Έλεος.....:mad:

Δημοσ.

Καλησπέρα..Τελικά με τα πολλά πολλά και μη με πέρνοντας τηλ από την σόνυ όπως μου είχαν πει για την εγγύηση,τους πήρα εγώ και οι βρεγμένες γάτες,μου είπαν πολύ απλά πως θα μου αποστείλουν επιστολή με την ανανεωμένη εγγύηση!:devil:

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας.Μένω υπόχρεος..:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα..Τελικά με τα πολλά πολλά και μη με πέρνοντας τηλ από την σόνυ όπως μου είχαν πει για την εγγύηση,τους πήρα εγώ και οι βρεγμένες γάτες,μου είπαν πολύ απλά πως θα μου αποστείλουν επιστολή με την ανανεωμένη εγγύηση!:devil:

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας.Μένω υπόχρεος..:-)

Μετά από 2 ημέρες,η acs μου χτύπησε την πόρτα και μου άφησε μια επιστολή της σόνυ.

Είχε ένα κατεβατό με άλλες μάρες κουκουνάρες και στην τελευταία παράγραφο με ενημέρωναν πως η εγγύηση μου ανανεώθηκε.Μιλόντας με έναν φίλο του πατέρα μου που δούλευε πριν στην σόνυ,μου είπε πως η σόνυ παίζει τέτοια μπινιά στους πελάτες της όπου οι 9 στους 10 τσιμπάνε.Έτσι οι ελάχιστοι που θα ασχοληθούν με την εγγύηση σαν εμένα,είναι τόσοι λίγοι και έτσι η σόνυ βγαίνει και πάλι κερδισμένη.

Επείσης και να έχει λήξει η εγγύηση ενός χρόνου και πάλι μπορούμε να τους την φορέσουμε κολλάρο βάση ευρωπαικής νομοθεσίας όπου όλα τα ηλεκτρονικά προιόντα έχουν 2 χρόνια εγγύηση(και σε αυτό η σόνυ κάνει την πάπια).Τρανό παράδειγμα που μου έφερε εκείνος ο γνωστός που δούλευε στο σερβις της σόνυ ήταν με ένα πελάτη όπου είχε πάει για σέρβις μια τηλεόραση 1,5 χρόνου και αρχικά η σόνυ πήγε να τον χρεώσει.Όταν όμως τους πληροφόρησε πως είναι δικηγόρος και τους κόλλησε τον νόμο στα μούτρα,τότε εκείνοι το βούλωσαν και του την επισκεύασαν χωρίς καμία επιβάρυνση.

Ωστόσο ο γνωστός μου με ενημέρωσε πως η πολίτική της σόνυ να δίνει ανακατασκευασμένα είναι σε όλη την ευρώπη.Μαζεύουν λοιπόν όλα τα πλεί από την ευρώπη και αποστέλλοντε στο Βέλγιο(εμείς τουλάχιστον εδώ δεν έχουμε ειδικούς για να τα επισκευάσουν) όπου επισκευάζοντε,τους αλλάζουν το πλαστικό περίβλημα(το οποίο κοστίζει ελάχιστα για την σόνυ) και μετά τα ξαναδιανέμουν στην ευρώπη όπου τα δίνουν σαν καινούρια πολλές φορές στους πελάτες που έχουν πρόβλημα με την κονσόλα..Αν δεν είσαι ψαρωμένος μπορεί να σου πουν και την όμορφη λέξη ''ανακατασκευασμένο'' όπου ουσιαστικά σημαίνει μεταχειρισμένο..Μπορεί στον προκάτοχό του να είχε παίξει 10 ώρες,μπορεί και 100000.Που σημαίνει αυτομάτος και την αποδυνάμωση στο ματάκι που διαβάζει τους δίσκους.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως το πλει που έχω τώρα,δουλεύει υποδειγματικά(τουλάχιστον προς το παρόν) και η εγγύηση του είναι ανανεωμένη για ένα χρόνο-και αν χρειαστεί εγώ θα τους την κάνω για 2 χρόνια.Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Όποτε πέφτει κανείς στην αντίληψη σας με τα ίδια προβλήματα εγγυήσεων που είχα εγώ,ενημερώνετε τον.Δεν θα μας κάνει ότι θέλει η σόνυ η ταναπου.

Να'στε καλά.:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάγκες τι γίνεται με το πρόβλημα του fifa 2009 με το πλεονέκτημα, που αρχικα δίνεται και μετά σε σταματάει δίνοντας φάουλ. Υπάρχει μήπως κανένα κουμπί που να μην, που να σου δίνει το πλεονέκτημα και να μήν σε σταματάει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γραφω αυτο το ποστ επειδη τον τελευταίο μηνα με παρα πολλους φιλους που εχουμε μιλησει ολοι λενε το ιδιο.Το live στο φιφα εχει γίνει για γέλια.Μιλαμε για καθυστερηση που φτανει και τα 1000ms η και παραπανω ενω άλλες φορες πολλες κινησεις του παιχνιδιου δεν εκτελουνται καθόλου όπως πασες σουτ κλπ.

Απο την καθυστερηση οι παιχτες μοιαζουν χαμενοι μεσα στο γηπεδο και ενω η μπαλα είναι διπλα τους σε πολλες φασεις ουτε που την βλεπουν.

Το θεμα έχει καταντησει αηδια και θα έλεγα οτι αν η microsoft εχει σκοπο να δημιουργει πελατες 2 ταχυτητων δηλαδη ξενους που θα τρεχουν νορμαλ την υπηρεσια και Έλληνες που θα είναι τα κοροιδα και αφου το προιον στην Ελλαδα δεν διατιθεται επισημα και δεν εχει ουτε υποστηριξη καλυτερα θα εκανε να μπλοκαρει τις Ελληνικες ip και να μην πουλαει κατι που στην Ελλαδα ετσι και αλλιως δεν δουλευει αλλα ουτε και υποστηριζεται.

Σκεφτομαι οσους πριν απο 2 μηνες αγορασαν 12μηνη συνδρομη για να πεζουν φιφα που τα χρηματα τους πηγαν στη τσεπη της microsoft για αερα κοπανιστο.

Εκτος και αν η microsoft με το δηθεν live εννοει μονο τα μυνηματα μεταξυ των παιχτων και τα chat.

Φυσικα φταιει και η Ελληνικη νομοθεσια που δεν επιτρεπει στη microsoft να υποστηριξει τεχνικα το προιον της αλλα αφου κατι δεν μπορει να δουλεψει στις προδιαγραφες του το νομιμο και πιο σοβαρο ειναι να μη πουλιεται καθολου.

Δημοσ.
@@ φταίει ο ΄νόμος΄ που δεν έχουμε live στην ελλαδα, το psn πως ηρθε? η ms δεν θελει.

Αν λες για το ps3 το ονλαιν ειναι δωρεαν.Ο νομος απαγορευει το κερδος απο εκμεταλευση ηλεκτρονικου παιχνιδιου.Ακομα και στα ιντερνετ καφε απαγορευονται τα παιχνιδια βαση του νόμου.Οπως απαγορευεται και το στοιχημα μεσω ιντερνετ στην Ελλαδα εκτος αν πεζεις στον οπαπ.Δεν φταιει η microsoft.Ξερει πολυ καλα το νόμο γιαυτο και δεν προχώρησε επίσημα στη διαθεση του live στη χωρα.Δικαίωμα τέτοιας εκμετάλευσης έχουν μόνο τα καζίνο.Τουλάχιστον αυτά ισχύουν μέχρι πρότινος δε ξερω αν άλλαξε κάτι τελευταία.

Το θεμα ειναι πως πουλιεται κατι εστω και με πλαγιο τροπο ενω δεν πληρει της προδιαγραφες του.Καλυτερα να το μπλοκαρουν τελείως ωστε να φανεί και το πρόβλημα που υπαρχει στην παράνομη Ελλάδα με κάτι τέτοιους αντιφιλελεύθερους και αντιευρωπαικους νόμους (ναι πληρωνουμε κάθε χρόνο πρόστιμο στην ΕΕ για αυτόν τον νόμο γιατί έχει κριθεί παράνομος απο το ευρωπαικο δικαστήριο).

Ο νόμος αρχικα φτιάχτηκε (και πολυ σωστα) για να προστατεύσει το κοσμο απο τα "φρουτάκια" που είχε γινει μαστιγα και αργοτερα επεκταθηκε σε ολα τα ηλεκτρονικα παιχνίδια.

Μα καλα δεν μπορουν να τροποποιησουν το νόμο να μην ισχύει εκει που δεν υπαρχει λογος να ισχύει ? Η ms δεν πουλαει φρουτακια και το live δεν είναι κοινωνικη μαστιγα πως είναι δυνατον ομως και την αγγίζει ενας ασχετος νόμος.Κιομως αυτα συμβαίνουν στην Ελλαδα.

Δημοσ.

βασικα καλα τα λες, αλλα αυτο -->Ο νομος απαγορευει το κερδος απο εκμεταλευση ηλεκτρονικου παιχνιδιου---- ειναι λαθος! Γιατι με την ιδια λογικη απαγορευρετε η πωληση ps3 xbox wii και τον παιχνιδιων τους αυτοματος! Εξαλου δεν εχει καμια σχεση που ειναι δωρεαν το πσν γιατι και αυτο εχει χρεωσεις addon content παιχνιδακια και διαφορα αλλα, χωρια που μπορει να βγαλει λεφτα και απο διαφημησεις.

Υσ: ο νομος ειναι καθαρα ελληνική μαλακισμενη παντετα απο αγράμματους ηλίθιους παρακμιακους πολιτικους, αλλα δεν ειναι αυτο που την ζοριζει την ms.Εδω τις προαλες τις καναμε τσιμπουκια για τα windows και το κεντρο τεχνολογιας μη χεσω, σιγα μην αρνηθουμε οποιαδηποτε υπηρεσία-επένδυση για την χώρα μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...