Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω είμαι πολύ γκαντέμης..Το απόγευμα που έπαιζα,σε κάποια φάση χανόταν ο ήχος από τις εξέδρες και ξαναερχόταν,εως ότου χάθηκε η φωνή του speaker!!Πήγα στις ρυθμίσεις ήχου και εκεί κόλλησε το play!Έκανα restart και από το restart και μετά,δεν μου διαβάζει κανένα παιχνίδι!!!Τι μπορεί να φταίει?Έχετε ξανάκούσει κάτι τέτοιο?Αύριο θα το πάω στην sony..

Ακούω τις γνώμες σας..

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σοβαρά,τι μπορεί να έπαθε??Δεν είναι περίεργο?Το ps2 το έχω λιώσει 3 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα και το ps3 τώρα??

με άλλα games είναι OK???

Δημοσ.
με άλλα games είναι OK???

Kανένα παιχνίδι δεν μου διαβάζει!Ούτε και κάνει κάποιο περίεργο ήχο όταν εισάγω το δισκάκι!Απλά δεν το διαβάζει!Κανένα game που του βάζω..Κατά τάλλα τα demo τα τρέχει κανονικά που είναι στον σκληρό...Απογοητεύτικα...ή καλύτερα στεναχωρήθηκα που με άφησε το play μου.....:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Παιδια οσοι απο εσας παιζουν με manual controls μονο, ας μου στειλει καποιο μυνημα .Θα του στειλω κατι που σιγουρα θα τον ενδιαφερει.

Δημοσ.
Kανένα παιχνίδι δεν μου διαβάζει!Ούτε και κάνει κάποιο περίεργο ήχο όταν εισάγω το δισκάκι!Απλά δεν το διαβάζει!Κανένα game που του βάζω..Κατά τάλλα τα demo τα τρέχει κανονικά που είναι στον σκληρό...Απογοητεύτικα...ή καλύτερα στεναχωρήθηκα που με άφησε το play μου.....:cry::cry::cry:

πριν το πας στην σονυ. δοκίμασε να κάνεις το τελευταίο firmware update. αν το έχεις ηδη κανει πήγαινε στα settings και κανε ρεστορ ντεφαλτ σετινκς και κατι τετοια παρόμοια που εχει.9δεν θυμαμαι συγκεκριμένα:-)).

αν δεν πετύχει τιποτα και εχεις εγγύηση τραβα στο σερβις. αν εισαι εκτός εγγύησης σε χρεώνουν 300! eyro:mad: οποτε η πιεσε να στην επεκτείνουν σε δυο χρονια(διάβασε παρόμοια thread) η τραβα παρε ενα χκουτι

Δημοσ.
πριν το πας στην σονυ. δοκίμασε να κάνεις το τελευταίο firmware update. αν το έχεις ηδη κανει πήγαινε στα settings και κανε ρεστορ ντεφαλτ σετινκς και κατι τετοια παρόμοια που εχει.9δεν θυμαμαι συγκεκριμένα:-)).

αν δεν πετύχει τιποτα και εχεις εγγύηση τραβα στο σερβις. αν εισαι εκτός εγγύησης σε χρεώνουν 300! eyro:mad: οποτε η πιεσε να στην επεκτείνουν σε δυο χρονια(διάβασε παρόμοια thread) η τραβα παρε ενα χκουτι

Kαταρχάς 1000 ευχαριστώ και σένα και όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου..Πριν λίγο είδα το μνμ αλλά έχω επιστρέψει ήδη από την σόνυ.Μου το αντικατέστησαν με καινούριο:-)!Έχω ακόμη εγγύηση για 4 μήνες..Ελπίζω να μου αντέξει,διότι,όπως μου είπε και το παλικάρι εκεί στην σόνυ''αν σου χαλάσει εκτός εγγύησης,έλα να κουβεντιάσουμε για το κόστος'' και απότι κατάλαβα,θα είναι πολλά τα λεφτά!

Από που συμπέρανες για τα 300€?Πάντως και ο ίδιος ο υπάλληλος παραδέχτηκε πως τους έχουν φέρει και άλλες κονσόλες πίσω με τα ίδια συμπτώματα!!(Κρίμα που δεν ήξερε,που μπορεί να οφειλόταν)Το ps3 είχε δεχθεί όλα τα διαθέσιμα updates και firmware αλλά δεν έκανα αυτό που έλεγες για default settings..Ελπίζω από δω και στο εξής,να μην είμαι τόσο γκαντέμης...

Δημοσ.

Χμ, τι πάει να πει εγγύηση 4 μήνες? Αν πάρεις νέα συσκευή, δεν δικαιούσαι ολόκληρη την αρχική εγγύηση?

Δημοσ.
Χμ, τι πάει να πει εγγύηση 4 μήνες? Αν πάρεις νέα συσκευή, δεν δικαιούσαι ολόκληρη την αρχική εγγύηση?
Δυστυχώς αυτό ήξερα και εγώ,αυτό μου είπαν και από την γραμμή καταναλωτή!Όταν πήρα όμως τηλ και τους ρώτησα,μου είπαν:Η σόνυ επιλέγει την αντικατάσταση και όχι την επισκευή.Η εγγύηση είναι η πρωταρχική και ισχύει για ένα χρόνο από την αγορά!

Αύριο θα ξανά πάρω την sony hellas μπας και γίνει τίποτε..Δεν έχω και καμία όρεξη να πληρώσω ένα κάρο λεφτά αν πάθει κάτι και είναι εκτός εγγύησης..

Παρόλο το καινούριο ps3,συνεχίζω να έχω lag στο online με 1024kbps ενώ στο 08 δεν είχα καθόλου.Πως εξηγήτε?Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά και συγνώμη αν σας κουράζω..;)

Δημοσ.

Ψάχτο το θέμα, μην τους αφήσεις έτσι. Έριξα μια ματιά σε παρόμοια forum και βρήκα ότι το ίδιο πράγμα το κάνει και σε πολλούς άλλους η αντιπροσωπεία της $ony. Δεν ανανεώνει την εγγύηση. Ωστόσο, όπως έγραψε και ένα παλικάρι σε άλλο forum, πρέπει να ισχύει το εξής:

...σύμφωνα με το νόμο 2251/1994 «Για την προστασία του καταναλωτή», όπως αυτός τροποποιήθηκε επίσης το 2002 σε συμμόρφωση με την οδηγία 44/1999 της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκύπτει ότι η αντικατάσταση μέρους ή ολόκληρης της συσκευής αυτόματα επιφέρει ανανέωση της εγγύησης.

Το άρθρο 5 του συγκεκριμένου νόμου μπορείς να το δεις εδώ και στην παράγραφο 4 αναφέρει το εξής:

4. Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.

Λίγο άσχετα με το Fifa όλα αυτά αλλά εφόσον είναι ευκαιρία να χτυπήσουμε την τρισκατάρατη βρωμο-$ony, ας το κάνουμε. Ψάξε το θέμα με αναφορά σε ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...