geokalamias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια οποιος ξερει ας μου πει τι συμβαινει.Ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ πιο πανω σχετικα με κατι αποριες. Το θεμα ειναι οτι φανταστηκα οτι για να μην ειμαι ranked δεν εχω αρκετα skill points.Παιζοντας ομως αρκετες φορες τα skill points ανεβηκαν και εχω καπου στα 1350.Το θεμα ειναι οτι στι λιστα του leaderboard ο τελευταιος εχει λιγοτερα και παρολα αυτα εγω ειμαι ακομα unranked.Το ιδιο ισχυει και για την χωρα μου την ελλαδα.Ρε παιδια ειναι πολυ περιεργο αυτο.Please οποιος γνωριζει κατι σχετικα με το θεμα να με βοηθησει να καταλαβω τι συμβαινει.Ευχαριστω
speedy23 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Απ'οτι θυμαμαι περσυ επρεπε να ειχες μια σημαντικη διαφορα μεταξυ νικων και ηττων.Ισως να ιχυει το ιδιο και φετος. Το early cross (RB + σέντρα νομίζω) χρησιμεύει σε κάτι? Και βεβαια.Οταν ο παιχτης σου που εχει την μπαλα δεν ειναι στο υψος της μεγαλης περιοχης και θες να σεντραρεις,τοτε αυτον τον συνδυασμο πρεπει να χρησιμοποιησεις για να παει καλα η σεντρα και να παει προς το κεφαλι καποιου συμπαικτη σου.Αν πατησεις μονο το κουμπι της σεντρας,πιθανοτατα η μπαλα θα παει στο γαμο του καραγκιοζη.Βοηθαει και στο να αιφνιδιασεις και τον αντιπαλο σου καθως απ'οσο εχω δει πολυ λιγοι το χρησιμοποιουν
Blackjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Εχει κανεις απο δω ενεργοποιημενο το Live Season? Aν ναι , του κανει τπτ περιεργα σημερα? Ενω μεχρι το μεσημερι επαιζε κανονικα με update χθεσινο , απο το απογευμα και μετα το βγαζει σαν να μην το εχω αγορασει καν :confused: ( εχω αγορασει αυτο με τους 1200 ποντους , ολα τα πρωταθληματα ). Δε ξερω αν ειναι γενικο το κολλημα ή οχι. edit Τελικα ειναι γενικο το προβλημα και ελπιζω να το φτιαξουν συντομα. -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 09 : 05 : 02----- http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/361580-fifa-09-update-notes.html FIFA 09 Update Notes We are pleased to announce a game update for FIFA 09 on Xbox360 and PS3, hopefully arriving sometime next week. In line with community feedback, we have spent time improving the gameplay experience and addressed the following problems: - Fixed side-stepping issue on lofted through balls Fixing the issue where a player sidesteps when trying to control a lofted through ball instead of running straight onto it and controlling it, was a top priority for the EAC development team. We’re happy to say that the team at EAC has been able to fix this problem and it will be included in the game update. - Improved advantage rule: fixed goals being called back for free kicks There was a problem in the advantage rule whereby the referee would call back a goal if it was scored when the advantage was being played. Instead the referee would give a FK or a PK to the fouled player. This issue has been resolved in the game update. Goals that are going in when a foul is committed will count when they score. - Improved number assigning in Manager Mode When signing a player in Manager Mode the player now makes a more sensible decision, based on this position, on which number he would like, whereas previously he would always take the number 2. - Allowed up to 8 user-controlled teams in Tournament Mode After installing the game update it will be possible to play in Tournament Mode with up to 8 user-controlled teams. This gives the option to host bigger events with your friends to compete in offline-tournaments. Have fun! - Removed ability to bring custom teams into Online ranked matches Everybody has the option to transfer players in his favorite team and create his own custom dream team. This is an option we want to offer everybody to enjoy the feeling of creating own teams and play matches online or offline. When it comes to ranked competitive online matches we think only real teams should compete against each other to keep everybody’s chances even. So with the update it is no longer possible to enter a ranked match with a custom created team. You will still be able to upload your customized team online as in customized starting line-up with the existing players of that team’s roster - Fixed Stadium 23.Maj lag issue We fixed a major frame rate issue in 23.Maj stadium. - Fixed join issue in Online Team Play Lobbies A game hang issue occurred during search for available OTP game sections within the lobby rooms has been resolved.
sundaze643 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Fifa gamers καλή σας μέρα..Πήρα και γω πρόσφατα το παιχνιδάκι για το ps3.Έχω μια απορία.Στο φιφα 08 είχατε προσέξει πως τα animations του κολλούσαν στο ps3 ή το είχα μόνο εγώ αυτό το πρόβλημα? Στο φίφα 09 ευτυχώς κυλούν όλα νεράκι και σπανία να δω κάποιο μικρο κολληματάκι στα animations του.In game είναι πένα-κυλούν όλα ομαλά. Τα κολληματάκια τα έχει προσέξει κανείς στο ps3 ή μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα αυτό?? Αναμένω κάποια απάντηση-να'στε καλά παιδιά!!!!
sundaze643 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Επείσεις είχα διαβάσει πως θα φαίνονται οι αναπληροματικοί και ο προπονητής στον πάγκο.Εγώ στο Ps3 δεν βλέπω κανέναν.Τι τρέχει?
xarhss Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 παιδια δυο ερωτησουλες Α) υπαρχει καπου επιλογη να κανουμε προπονηση οπως στο arena χωρις αμυνα αλλα με ολη την ομαδα. πχ κορνερ, πασες κτλ Β) οταν σας την πεφτει στο τετ-α-τετ οτ ερματοφυλακας μακρια απο το τερμα τι κανετε συνηθως. σουτ πλασε πασα ντριπλα? τι ειναι καλυτερη επιλογη
dp@pa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Επείσεις είχα διαβάσει πως θα φαίνονται οι αναπληροματικοί και ο προπονητής στον πάγκο.Εγώ στο Ps3 δεν βλέπω κανέναν.Τι τρέχει? μαλλον στο 2010 θα βγει αυτο με τους προπονητες, κατι κουλα κανει η ΕΑ ετσι να φενεται και ποιο φρεσκο! αφου το 2009 ειναι η αρχη ....του Φιφα! ..
sundaze643 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Tα κολλήματα στα animations του 08 στο ps3 τα είχε προσέξει κανείς ή μόνο εγώ είθχα αυτό το πρόβλημα? -----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 12 : 42 : 14----- παιδια δυο ερωτησουλεςΑ) υπαρχει καπου επιλογη να κανουμε προπονηση οπως στο arena χωρις αμυνα αλλα με ολη την ομαδα. πχ κορνερ, πασες κτλ Β) οταν σας την πεφτει στο τετ-α-τετ οτ ερματοφυλακας μακρια απο το τερμα τι κανετε συνηθως. σουτ πλασε πασα ντριπλα? τι ειναι καλυτερη επιλογη Chipshot:-)
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: Aν έχετε ενεργοποιημένο το live από μη αγγλόφωνη χώρα, το language pack σας το δίνει δωρεάν για κατέβασμα...
Blackjim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: Aν έχετε ενεργοποιημένο το live από μη αγγλόφωνη χώρα, το language pack σας το δίνει δωρεάν για κατέβασμα...Δε ξερω τι εννοεις language pack.Αν εννοεις τα packs με τους σχολιασμους , σε μενα τα εβγαλε σχεδον ολα free. ( το ισπανικο τα σπαει ) Btw , το Live Season ακομη δε δουλευει!! Κοτζαμ ΕΑ και δε μπορει εδω και βδομαδες να διορθωσει τετοιο προβλημα.Εχει ξενερωσει ολους οσους το αγορασαν... Κριμα. Στο φορουμ απ'οτι βλεπω τρωνε και αγριο κραξιμο ( και δικαιολογημενα εδω που τα λεμε )
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 εμένα που έχω το αγγλικό πρωτάθλημα μόνο, μια χαρά είναι πάντως...
sundaze643 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Αντιμετοποίζω κάποιο πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω το ps3 και ενώ στο online fifa 08 δεν είχα κάποιο πρόβλημα,στο 09 έχω τρελώ lag.Έχω κάνει όλα τα update και του ps3 και του fifa 09 αλλά τίποτα..Η σύνδεση μου είναι 1024..Τι μπορεί να φταίει?Παρακαλώ τα φώτα σας
anamenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 BlackJim τελικά δίκαιο έχεις , όλα τα commentary packs είναι δωρεάν, λάθος δικό μου...
Blackjim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 εμένα που έχω το αγγλικό πρωτάθλημα μόνο, μια χαρά είναι πάντως...Νομιζω δουλευουν προς το παρον μονο τα leagues που εχεις βαλει με το trial code. Δε το αγορασες απο το live εσυ , απλα τον κωδικο απο το manual εβαλες , σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.