anamenos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ναι και στο http://www.myxbox.gr αν δεν κάνω λάθος...
wanderer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 στο Ivy Lane με overcast και σε επιπεδο δυσκολιας Legendary ,πραγματικα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη κατι πιο ρεαλιστικο και εθιστικο.υπαρχουν και καποια αλλα σταδια που ειναι καλα με overcast,τον ηλιο δεν τον μπορω πολυ φως ρε παιδι μου και καλα κανουν βεβαια.παρολαυτα ενω με overcast οι παιχτες εχουν μια αρμονια και καλη ανταποκριση στο παιχνιδι,οταν παιζω με ηλιο εχω παρατηρησει πως οι παιχτες καπως τρελαινονται,κοβονται αποτομα δηλαδη καποια animation και καποιες φορες πατιναρουν πανω στο γηπεδο( και δεν εχει νακανει οτι ειναι ντερμπι οποτε οι παιχτες εχουν υψηλο ηθικο η κατι τετοιο).επισης και η AI του αντιπαλου πολυ πιεστικη (καθοτι) Legendary αλλα σε καθε παιχνιδι πιεζει ψηλα και για μεγαλο χρονικο διαστημα,ανεξαρτητου δυναμικοτητας ομαδας.αυτα ειναι μερικα καλα αλλα και μερικα πραγματα που ωρες ωρες με<<διαολιζουν>>.αληθεια εχει παρατηρσει κανεις αυτο με το Ivy Lane ,ποσο καλα παιζει και ποσο απολαυστικα ειναι τα χρωματα στο συγκεκριμενο γηπεδο.?ευχαριστιεσαι μπαλα!
s33k3rgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Σορρυ αν ειναι λιγο ακυρο το ποστ μου αλλα ρε παιδια με τις σεντρες πως την παλευεται?Παιζω online κατι ματσακια manual και οι σεντρες μου βγαινουν στο γαμο του καραγκιοζη.Εχετε τιποτα Tips? Ευχαριστω.
nodas_21greek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Σορρυ αν ειναι λιγο ακυρο το ποστ μου αλλα ρε παιδια με τις σεντρες πως την παλευεται?Παιζω online κατι ματσακια manual και οι σεντρες μου βγαινουν στο γαμο του καραγκιοζη.Εχετε τιποτα Tips?Ευχαριστω. Εγώ το πρόβλημα που είχα ήταν ότι ενώ σημάδευα στο πέναλτυ, οι σέντρες βγαίνανε πολύ έξω.Πολύ πίσω δηλαδή. Τελικά αντί να κουνώ τον μοχλό μόνο πάνω ή κάτω τον έκανα και διαγώνια προς το τέρμα και βγαίνουν καλές. Βέβαια δεν είναι εύκολο να υπολογίσεις ακριβώς που να την στείλεις αν δεν παίξεις αρκετά, αλλά και να βρεις το φορ μην ορκίζεσαι ότι δεν θα την στείλει δοκάρι
s33k3rgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εγώ το πρόβλημα που είχα ήταν ότι ενώ σημάδευα στο πέναλτυ, οι σέντρες βγαίνανε πολύ έξω.Πολύ πίσω δηλαδή. Τελικά αντί να κουνώ τον μοχλό μόνο πάνω ή κάτω τον έκανα και διαγώνια προς το τέρμα και βγαίνουν καλές. Βέβαια δεν είναι εύκολο να υπολογίσεις ακριβώς που να την στείλεις αν δεν παίξεις αρκετά, αλλά και να βρεις το φορ μην ορκίζεσαι ότι δεν θα την στείλει δοκάρι Ας βγαλω μια σωστη σεντρα και ας μην την ακουμπησει κανεις.Αισθανομαι οτι ειμαι η μετεμψυχωση του Βυντρα στο Φιφα.
supermario29 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ας βγαλω μια σωστη σεντρα και ας μην την ακουμπησει κανεις.Αισθανομαι οτι ειμαι η μετεμψυχωση του Βυντρα στο Φιφα. Ασε. Δεν εισαι μονος σου..... Και εγω παλευω να βγαλω μια σεντρα της προκοπης αλλα τιποτα. Για να μη πω για τα τετ-α-τετ. Κανω το μοχλο δεξια ή αριστερα πριν το σουτ και παει η μπαλα στο διαολο. Δεν τον κουναω τον μοχλο πριν σουταρω, παντα το πιανει ο τερματοφυλακας..... Γαμω το manual....
ultralisk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 βάλτε στις σέντρες το semi-auto, όχι το assisted
supermario29 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 βάλτε στις σέντρες το semi-auto, όχι το assisted Στο manual τις εχω εγω. Οπως και τα σουτ. Αλλα δεν βγαινουν (οι σεντρες) και δεν μπαινουν (τα γκολ) με τιποτα!
anamenos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Για να βγει σωστά η σέντρα από μακρινή απόσταση (στο semi) να πατάτε μία φορά το (Β) όταν δεν είναι υπό πίεση, αν όχι δοκιμάστε να το πατήσετε δύο φορές και αν θέλετε να την βγάλετε σε παίκτη που είναι κοντά πατήστε το (Β) 2 ή 3 φορές ανάλογα, ή αν είστε εξοικειωμένοι καλύτερα με την lob pass
MiltoZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Το early cross (RB + σέντρα νομίζω) χρησιμεύει σε κάτι?
geokalamias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια.Ειμαι και εγω κατοχος του φιφα στο πς3 και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το παιχνιδι και ειδικα με το ονλαιν οποιος ξερει να με διαφωτισει. 1)Ενω εχω παιξει αρκετα ranked games περιπου 70 και εχω μισες νικες και μισες ηττες περιπου στο leaderboard δεν ειμαι ακομα ranked.Η απορια που εχω ειναι ποσα παιχνιδια πρεπει να παιξεις για να μπεις εκει (εστω και τελευταιος). 2)Αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει αν γνωριζει πως λειτουργει το FIWC online.Γνωριζω πως ειναι τουρνουα για ολους αλλα παροτι εβαλα να παιξω 4 παιχνιδια εκει και νικησα και τις 4 φορες δεν μου εμφανιζε τις νικες παρα μονο τις νικες και ηττες που ειχα στα ranked games.Μηπως θα πρεπει να κανω καποιο ειδικο register η να μπω σε καποιο lobby εκει μεσα? Οποιος γνωριζει ας βοηθησει μαγκες.Ευχαριστω
anamenos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Gears of War 2 (Xbox 360) FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS) Fallout 3 (PC, Xbox 360, PS3) LittleBigPlanet (PS3) WWE SmackDown vs. Raw 2009 (Xbox 360, PS3, Wii, PSP, DS, PS2) Professor Layton and the Curious Village (DS) Mario Kart Wii (Wii) Quantum of Solace (PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, DS) Pro Evolution Soccer 2009 (PC, Xbox 360, PS3) Wii Fit (Wii) Wii Play (Wii) Dr Kawashima's Brain Training (DS) LEGO Batman (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS) Far Cry 2 (PC, Xbox 360, PS3) Mario & Sonic at the Olympic Games (Wii, DS) Fable II (Xbox 360) Guitar Hero: World Tour (Xbox 360, PS3, PS2, Wii) Midnight Club: Los Angeles (Xbox 360, PS3) Carnival: Funfair Games (Wii) High School Musical 3: Senior Year (DS) Saints Row 2 (Xbox 360, PS3) MySims Kingdom (Wii, DS) More Touchmaster (DS) Command & Conquer: Red Alert 3 (PC) Nintendogs: Lab & Friends (DS More Brain Training from Dr Kawashima (DS) Big Brain Academy: Wii Degree (Wii) Ben 10: Protector of Earth (Wii, DS, PS2, PSP) MotorStorm: Pacific Rift (PS3) Tom Clancy's EndWar (PS3, Xbox 360) Star Wars: The Force Unleashed (Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS) Dead Space (PC, Xbox 360, PS3) Tiger Woods PGA Tour '09 (Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii) Mario Kart DS (DS) WALL-E (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS) SEGA Superstar Tennis (Xbox 360, PS3, Wii, DS, PS2) Gran Turismo 5 Prologue (PS3) Family Trainer (Wii) Big Beach Sports (Wii) Family Ski (Wii) με τέτοιες κυκλοφορίες και είναι δεύτερο το FIFA στην Αγγλία...
nzeppos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Έλα, πού είναι τα παλικάρια που φώναζαν υπέρ του Pro, ότι είναι πρώτο σε πωλήσεις και τέτοια. Εδώ μέχρι κι ο γερο-Ζέππος το αγόρασε στο ebay και σε λίγες μέρες θα το έχει αυθεντικούλι (ας όψεται το ban βέβαια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.