Martin_05 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Εχω παιξει αρκετα διπλα και οντως αν γυρισεις ολα τα μπακ με βελακια πισω και παιξεις defensive λιγοστευουν οι πιθανοτητες για through ball. Ομως ετσι δεν γινεται και σχεδον καμια φαση με αποτελεσμα αρκετα βαρετο θεαμα. Και παλι ομως, το γκολ θα προελθει συνηθως απο μια ολιγωρια των ΑΙ αμυντικων σε τετοια μπαλια. Ειδικα σκαφτη. Απλα τα υπολοιπα στο παιχνιδι δεν λειτουργουν τοσο ευκολα οσο αυτο με αποτελεσμα παρα πολυς κοσμος στο online να παιζει κατα αυτον τον τροπο. Ουτε παραλληλες συρτες απο τα πλαγια ειναι αποτελεσματικες (εκει ειναι που το Off the ball με χαλαει. Δεν κανουν κινησεις να ξεμαρκαριστουν παιχτες διπλα σε προφανεις θεσεις για γκολ) , ουτε σεντρες ιδιαιτερα, ουτε σουτ εξω απο την περιοχη. Γενικα οταν σκοραρω εχω την αισθηση οτι αυτο το γκολ το εχω ξαναβαλει..πασα, σπριντ κλπ. Για τους τεχνιτες μιλαω κυριως για σχετικα αδυναμους παιχτες στυλ Μεσι, Αγουερο, Ριμπερι. Πιστευω οτι θα επρεπε να ειχαν ενα κλικ πιο γρηγορες και κοφτες κινησεις. Το παιχνιδι εναντιον ΑΙ εχει πιο πολλη πλακα απο το Προ, αλλα χανει αρκετα στο διπλο με τα ασφυκτικα πρεσινγκ και το ανελεητο τρεξιμο και through balling. Τα παιχνιδια ακομα και οταν νικας σε αφηνουν με μια αισθηση ανικανοποιητου. Δεν ξερω, οι υπολοιποι που το εχουνε λιωσει τι λενε?
s33k3rgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Νομιζω προσωπικα οτι ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα game που εχουν γινει ποτε....
ACMILANGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 martin νομίζω πως κανεις μεγάλο λάθος σε όλα όλα ειναι θεμα custom tactics, το ότι εβαλες τα βελάκια back δεν εκανες και κάτι σπουδαίο απο τα custom tactics ρυθμίζονται τα πάντα. πχ πόσο ψηλά να αμύνεται η άμυνα, βασικό στο ρίσκο που θα πέρνεις για να κλέψεις την μπάλα και να βγείς στην αντεπίθεση πόσο βάθος να κρατάει η άμυνα πόσο κοντά να ειναι οι παίχτες μεταξύ τους στην αμυνα και πόσο στην επίθεση, πόσο γρήγορες κινήσεις να κανουν πόσο κοντά να μαρκάρουν οι αμυντικοί τους αντιπάλους πόσο συχνά θέλεις να μπαίνουν στην μεγάλη περιοχή (crossing) πόσο συχνα θέλεις να στύνονται για σούτ πως να παίζουν,αλλάζοντας θέσεις η οργανωμένα και άλλα πολλά σε πληροφορώ πως με την τακτική που έχω φτιάξειελάχιστη πιθανότα υπάρχει να δεχτώ γκόλ με μια απλή through pass. επίσης πιστεύω πως το να λές ότι το FIFA ειναι arcade είναι κάπως ιεροσιλία. Γιατί στο FIFA πρέπει να σκέφτεσαι την λεπτομέρεια, δεν είναι απλά "γυρίζω και σουτάρω" και ειναι μέσα, παίζει ρόλο πως θα έχεις το σώμα γυρισμένο, πότε θα γυρίσεις, αν θα κάνεις 1 βήμα παραπάνω κτλ. Και αν δεν σου άρεσαν οι off the ball κνήσεις τι να πούμε για το pes 2009 που κάνουν ελάχιστες κινήσεις. Όσες φορές παίζω το PES09 αισθάνομαι ότι παίζω ενα κουτσό ΣΤΑΤΙΚΟ παιχνίδι, πάσα,κοντρολ,στρίψιμο,πάσα, τέτοιο fluid, Εγώ την έχω καταβρεί με το FIFA09 και δεν το χορταίνω, παίζω manager mode, πήρα μια ομαδούλα μισο αστέρι και την έχω κανει 4,5αστέρια, βάζω ότι γκόλ μπορείς να φανταστείς απο όλες τις θέσεις, έχω custom tactics στημένα στα μέτρα μου, ασφαλές παιχνίδι,χωρίς πολλά ρίσκα,με πολλά crossing, και βάζω γκόλ οργανωμένα ξεκινώντας απο την άμυνα και όχι με μία αντεπίθεση (εκτός αν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά, με ρίσκο), χθές ανέβηκα championship (μα ποιος είμαι! :-P) και έχω αγοράσει μεχρι τώρα sweisteiger,nani,berbatov (το μόνο αρνητικό που βρίσκω ειναι τα καμια φορά συχνά δοκάρια και τό ότι δεν μπορείς να κανεις save τα replay) μαρτιν χρησιμοποιεις το κουμπί για να προωθείς παίχτες;
BucketheadGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 μαρτιν χρησιμοποιεις το κουμπί για να προωθείς παίχτες; Ποιό κουμπί είναι αυτό; Για δώσε περισσότερο info.
ACMILANGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 xbox 360 RB, όταν το πατάς στιγμιαία βλέπεις τους συμπαίχτες να ανοίγονται και να βγαίνμουν μπροστα, επίσης με πατημένο αν δώσεις πάσα, ο παίχτης πασάρει και βγαίνει μπροστά (καλό και για 1-2)
Martin_05 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ACMILAN..το παιχνιδι κατ εμε κρινεται στο πιο ανταγωνιστικο του κομματι, που ειναι το διπλο. Το CPU ειναι προγραμματισμενο να παιζει πιο ρεαλιστiκα. Εχεις δοκιμασει να παιξεις αληθινο ποδοσφαιρο εναντιον ανθρωπων? Εχω παιξει διπλα-οχι στο ιντερνετ ακομα-αλλα απο αυτα φαινεται οτι υπαρχουν ολες αυτες οι τρυπες στο gameplay, στο ΑΙ κλπ. Τα forward runs δεν αρκουν για να αντισταθμισουν το μετριο off the ball, ενω γενικα οι παιχτες δειχνουν να μην εχουν responsiveness σε διεκδικησιμες μπαλιες σε κρισιμες στιγμες. Οι περισσοτεροι στα φορουμ της ΕΑ παραπονιουνται για το μονοδιαστατο online και για τα υπολοιπα που λεω. To pro αλλαζε παντα ελαχιστα καθε χρονο αλλα διατηρουσε την ισορροπια σε καιρια σημεια. Το FIFA προσπαθει να κανει πολλα πραγματα ταυτοχρονα και αναποφευκτα δημιουργουνται ολες αυτες οι αδυναμιες. Τα custom tactics τα πειραζω αρκετα. Κυριως χαμηλωνω την πιεση για να μην πιεζουν ψηλα οι αμυντικοι και δημιουργουνται χωροι, παιζω cover klp. Για το off the ball του προ διαφωνω. Θεωρω οτι οι συμπαικτες σου σε βοηθανε πολυ περισσοτερο, κανουν κινησεις να ξεμαρκαριστουν και ειδικα μεσα στην περιοχη δειχνουν πιο δρστηρια και εξυπνη συμπεριφορα. Μπορει στο FIFA να φαινεται πιο fluid οταν υπαρχουν χωροι και τρεχουν μπροστα, αλλα οταν κλεισουν λιγο οι αμυνες οι περισσοτεροι ξεμενουν απο ιδεες.
anamenos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 φίλε το FIFA επειδή είναι ποδόσφαιρο ότι κάνεις θέλει το σωστό timing τοποθέτηση , δύναμη κτλ κτλ, το pro είναι μονοδιάστατο (όπως ήταν πάντα βέβαια) και για να επιβληθείς του άλλου ή πρέπει να ισορροπήσεις μεταξύ των διαφόρων bugs των κακών AI και των scripted καταστάσεων, στο FIFA δεν συμβαίνει αυτό...
ACMILANGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 δεν ξέρω martin πως σου φαίνεται αυτό. αλλα εγώ στο pro βλέπω ενα ξερό παιχνίδι που θυμίζει παιχνίδι 10ετίας...ούτε off control δεν βλεπω ούτε τίποτα τωρα να σου απαντήσω σε αυτά που είπες, είπες για τρυπες στο gameplay, στο ΑΙ κλπ. εδώ και αν εν υπάρχει τεράστεια διαφορά με το pro! ακόμα και στο διπλό αν ξέρεις να αμύνεσαι σωστά και έχεις τακτική να κρατάς βάθος δεν περνάνε εύκολα οι μπαλιές...τουλάχιστον πολύ πιο δύσκολα απο το PES. για το responsiveness, ειναι άψογο, εκτός αν τρέχεις συνεχώς, γιατί δεν γίνεται την ώρα που το πόδι ειναι μισό μετρο μακρια απο την μπάλα με το πουτάς πάσα σε 0,1ms να δίνει πάσα ο παίχτης, Για το off control ξέρεις γιατί σου φαίνεται ότι κάνουν περισότερες κινήσεις στο pro; γιατί πολύ απλά οι αμυντικοί δεν μαρκάρουν σωστά με αποτέλεσμα να μένουν ελεύθεροι οι συμπαίχτες! γιατί το παιχνίδι ανέκαθεν ήταν φτιαγμένο έτσι ώστε να προσφέρει θέαμα και όχι ουσία. για μένα (και δεν ειμαι υπερβολικός) το pro μετά απο το FIFA 09 δεν υπάρχει, και δεν μπορώ να ασχοληθώ πλέον, γιατί ειναι σαν ειναι 5-6 χρόνια πίσω απο το FIFA, μου μοιάζει πολύ παιδικό. σαν να είναι για 10-12 χρονών παιδιά που δεν μπορούν να παίξουν ενα δύσκολο παιχνίδι και προιμούν ενα arcade. Η για τους casual παίχτες. Οποιοσδήποτε ειναι πάνω απο αυτή την κατηγορία και θέλει κάτι πιο δύσκολο και ρεαλιστικό (hardcore) δεν θα παίξει pro Με τίποτα
dp@pa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 xbox 360 RB, όταν το πατάς στιγμιαία βλέπεις τους συμπαίχτες να ανοίγονται και να βγαίνμουν μπροστα, επίσης με πατημένο αν δώσεις πάσα, ο παίχτης πασάρει και βγαίνει μπροστά (καλό και για 1-2) RB re h LB?
dp@pa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 LB ,συγννώμη, λάθος μου χε χε ... λέω και εγώ..
tommy_angelo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα. Σήμερα τσίμπησα την ΧΒ0Χ 360 Premium 60 GB έκδοση απ το πλαίσιο. Πρίν είχα φτιάξει gamertag και έπαιζα απο ενός φίλου τώρα θα ειμαι πιο συχνά μέσα όπως ειναι λογικό. Απο παιδιά απο εδώ μέσα εχω τον Metza,τον dpapa και τον bald devil gr. Το gamertag μου ειναι aektzisr21 όποιος θέλει ας με κάνει add για να παίζουμε. Αυτά.
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Άμα δεν θέλει να μπει... http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2032543
rodin002 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Άμα δεν θέλει να μπει... http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2032543 Χαχα οντως το εχουν παρακάνει λιγο με το δοκαρι, ας φτιαξουν το ΑΙ των αμυντικων για να μην μπαινει εύκολα γκολ. Μήπως υπάρχει κανένα ελληνικό site για το φιφα που να κανονίζουν αγώνες και κλπ;
s33k3rgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μήπως υπάρχει κανένα ελληνικό site για το φιφα που να κανονίζουν αγώνες και κλπ; κοιταξε φιλε αν εχεις ps3 τοτε υπαρχει ενα site http://www.ps3forums.gr Διοργανωνεται και ενα πρωταθληματακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.