anamenos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 σκουλήκια είναι αυτά που βγαίνουν από τα μάτια τους???
ACMILANGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Πήγα να παίξω κ γω fifa... Μάλλον το resident evil έβαλα όμως... πως έγινε αυτό;lol
rodin002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Στο 360 δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάποιο guest account. Με το που πατήσεις το Y το account εμφανίζεται αμέσως, γι' αυτό είπα ότι όλα γίνονται αυτόματα. Όσο για το Υ στο PS3, θεωρητικά πρέπει είναι το τριγωνάκι, αν δεν έχεις αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις. Πάλι δεν κατάλαβα..Το guest account θα το φτιάξω στο πσ3 η στο φιφα; Πως το φτιάχνουμε;
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Απλώς πάτα Υ (τριγωνάκι) στην οθόνη που διαλέγεις τις αντίπαλες ομάδες, να δεις τι θα σου κάνει.
pantnick Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 πως έγινε αυτό;lol Έκανε κατι κολληματάκια στο loading και με το που άρχισε το ματς είδα τον χάρο με τα μάτια μου... Αλλα μόνο στο πρόσωπο τα είχα αυτά... Πάντως κ άλλοι είχαν παρόμοια περιστατικά.. Στο πρώτο μάλλον για cheat μου κάνει...
ACMILANGR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Έκανε κατι κολληματάκια στο loading και με το που άρχισε το ματς είδα τον χάρο με τα μάτια μου... Αλλα μόνο στο πρόσωπο τα είχα αυτά...Πάντως κ άλλοι είχαν παρόμοια περιστατικά.. Στο πρώτο μάλλον για cheat μου κάνει... ακόμα γελάω!
lak10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 το πηρα και εγω σημερα για ps3 απλα ανωτερο του προ τα εχω και τα 2 βεβαια απλα κλεινω προς το FIFA ειναι πιο φυσικο στις κινησεις
anamenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 http://www.easportsworld.com/en_US/video/1910059 φοβερό ψαλιδάκι που σκόραρα...
s33k3rgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Σημερα πηρα και εγω το ps3 (psn ID: s33k3rgr) οποτε σε λιγο καιρο θα ειμαι διαθεσιμος για φιλικα και πρωταθληματακια.Και λεω σε λιγο καιρο γιατι ακομα μαθαινω το παιχνιδι.Οποτε ευλογο ειναι να εχω και καποιες αποριες. 1). Υπαρχει καποιο channel η τελως παντων καποιο room που θα βρισκω ελληνες παιχτες? Εχει lag με ξενους η αλλιως ειναι playable?Για αρχη με ενδιαφερουν κυριως τα Unranked matches... 2). Υπαρχουν Ελληνες παιχτες που παιζουν με manual πασσες/σεντρες κτλ.Εχω καταλαβει οτι το παιχνιδι μονο ετσι λεει να το παιζεις και οχι με τσατσιες.Βασικα μονο στο short passing λεει να βαλεις semi-auto 3). Χρειαζεται να κανω τιποτα ρυθμισεις στο ρουτερ η θα δουλεψει αυτοματα με Upnp?? Αυτα τα ολιγα σιγουρα θα εχω και αλλες ερωτησεις αλλα προς το παρων αυτες μου ηρθαν στο μυαλο.
ACMILANGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Σημερα πηρα και εγω το ps3 (psn ID: s33k3rgr) οποτε σε λιγο καιρο θα ειμαι διαθεσιμος για φιλικα και πρωταθληματακια.Και λεω σε λιγο καιρο γιατι ακομα μαθαινω το παιχνιδι.Οποτε ευλογο ειναι να εχω και καποιες αποριες.1). Υπαρχει καποιο channel η τελως παντων καποιο room που θα βρισκω ελληνες παιχτες? Εχει lag με ξενους η αλλιως ειναι playable?Για αρχη με ενδιαφερουν κυριως τα Unranked matches... 2). Υπαρχουν Ελληνες παιχτες που παιζουν με manual πασσες/σεντρες κτλ.Εχω καταλαβει οτι το παιχνιδι μονο ετσι λεει να το παιζεις και οχι με τσατσιες.Βασικα μονο στο short passing λεει να βαλεις semi-auto 3). Χρειαζεται να κανω τιποτα ρυθμισεις στο ρουτερ η θα δουλεψει αυτοματα με Upnp?? Αυτα τα ολιγα σιγουρα θα εχω και αλλες ερωτησεις αλλα προς το παρων αυτες μου ηρθαν στο μυαλο. σωστος ο vaios
Blackjim Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-feedback/346224-fifa-2010-ideas-thread-3.html#post6017788 My 2 cents. Γιατι το βρισκω παντελως ηλιθιο να εχεις κορεατικες και αυστραλιανες ομαδες και να μην εχεις της καλυτερες της ανατολικης ευρωπης ή της αργεντινης. Μπορειτε καποιος να παιξετε ενα exhibition game με την Sporting Lisbon και να μου πει αν του βγαζει την ομαδα με 11 ή ... 10 παιχτες? Χτες με εναν φιλο μου παιζαμε ( του την εδωσε να παρει Sporting ) και διαπιστωσαμε οτι εχει 10 παιχτες. Στην αρχικη line-up , το ενα απο τα 2 σεντερ φορ ειναι τερματοφυλακας! Αλλα με οποιον παιχτη και να τον αλλαξει , δεν εμφανιζεται ποτε.
anamenos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-feedback/346224-fifa-2010-ideas-thread-3.html#post6017788My 2 cents. Γιατι το βρισκω παντελως ηλιθιο να εχεις κορεατικες και αυστραλιανες ομαδες και να μην εχεις της καλυτερες της ανατολικης ευρωπης ή της αργεντινης. Μπορειτε καποιος να παιξετε ενα exhibition game με την Sporting Lisbon και να μου πει αν του βγαζει την ομαδα με 11 ή ... 10 παιχτες? Χτες με εναν φιλο μου παιζαμε ( του την εδωσε να παρει Sporting ) και διαπιστωσαμε οτι εχει 10 παιχτες. Στην αρχικη line-up , το ενα απο τα 2 σεντερ φορ ειναι τερματοφυλακας! Αλλα με οποιον παιχτη και να τον αλλαξει , δεν εμφανιζεται ποτε. κάντο report στα forum της EA μήπως προλάβουν και το διορθώσουν...
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Άντε, τι θα γίνει μ' αυτό το patch, ακόμα το περιμένουμε.
Martin_05 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχως μετα απο καμποσα ματς διαπιστωνω οτι το ΦΙΦΑ ειναι ενα arcade ποδοσφαιρακι με περιτυλιγμα simulation. Οι τακτικες φευγουν απο το παραθυρο οταν αρχιζεις και τελειοποιεις το συστημα μπαλια τρυπα+γρηγορος επιθετικος+τετ α τετ. Το off the ball στην περιοχη ειναι ανυπαρκτο, οι τεχνιτες παιχτες καταπινονται απο γρηγορα κριαρια, η μπαλα παει πιο συχνα στο δοκαρι απο οτι σε αγωνα πολο και αραια και που μπαινουν και γκολ που δεν ειναι τετ α τετ. Συν τα καμποσα και χοντρα bugs (πλεονεκτημα WTF??) και το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι ανταξιο των πρωτων καλων εντυπωσεων. Απο το παιχνιδι θα επαιρνα τα animations, τα γαματα τακλιν και τζαρτζαρσιματα και τον ελεγχο στην πασα (αντε και τα custom tactics+τα ρεαλιστικα ροστερς) και θα τα μετεφερα στο φετινο PES. Σε ολα τα υπολοιπα, ΑΙ, teamwork, στησιμο ομαδας, φαντασια στην αναπτυξη- επιτευξη γκολ, ισορροπια gameplay, exploitability το ΦΙΦΑ ειναι παλι υποδεεστερο. Το Προ ειναι σαφως πιο ξεκαθαρο στον τομεα gameplay και παιζει απολαυστικα χωρις πολλες βλακειουλες, τριπλιτσες, rabona, madonna klp. Ενταξει ναι, ειναι στασιμο και ξυλινο αλλα παταει πολυ καλυτερα στο γηπεδο. Αν τολμησουν να κανουν ενα βημα παραπερα και πλησιασουν το ΦΙΦΑ στο οπτικο κομματι και στην ελευθερια στις κινησεις, χωρις να διαταραξουν την λεπτη ισορροπια που εχουν βρει εδω και χρονια στο καθαρα game μερος σιγουρα θα μιλαμε για το απολυτο ποδοσφαιρακι. Για το ΦΙΦΑ θα ειναι πιο δυσκολο πιστευω μιας και εχω την αισθηση οτι εχουν ξεκινησει αναποδα. Δηλαδη πρωτα σιγουρευτηκαν οτι το παιχνιδι μοιαζει με αληθινο ποδοσφαιρο και υστερα ασχοληθηκαν με τις ισορροπιες του ως game. Μακαρι να πλησιασουν και οι δυο εξισου κοντα. Φετος και οι δυο εκδοσεις ειναι ισως τα κορυφαια ποδοσφαιρακια ever.
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μπαλιές τρύπες γενικά στα διπλά δεν γίνονται εύκολα. Στο μονό όμως (ειδικά στο be a pro) είναι αρκετά συνηθισμένες γιατί οι αμυντικοί πιέζουν πολύ ψηλά (διορθώνεται από τα tactics). "Off the ball στην περιοχή" εννοούμε τις παράλληλες κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι παίχτες για να ξεμαρκαριστούν? Ότι θα μπορούσε να υπάρχει λίγο παραπάνω κίνηση είναι αλήθεια, αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να είναι αφύσικο. Ίσα ίσα που αρκετές φορές έχω δει παίχτες να κάνουν ωραιότατα κοψίματα από μόνοι τους (ειδικά στο be a pro). "Οι τεχνιτες παιχτες καταπινονται απο γρηγορα κριαρια"... εχμ, αυτό γίνεται εδώ και 20 χρόνια στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Πώς όμως γίνεται οι μισοί να ισχυρίζονται αυτό το πράγμα και οι άλλοι μισοί να λένε ότι στο online αν ο αντίπαλος αρχίσει να παίζει με LT+RS και να κάνει κολπάκια δεν κόβεται με τίποτα... Αποφασίστε πια. Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα γκολ είναι τετ-α-τετ, κυρίως στο μονό. Έχουμε δει όμως και γκολ με κάθε τρόπο, από κόρνερ, από γιόμες, από φάουλ, με ψαλιδάκια, με κεφαλιές (επιτέλους), μακρινές φωτοβολίδες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αφύσικο στον τρόπο που μπαίνουν τα γκολ. Αν θέλετε τη γνώμη μου, θα μπορούσε μελλοντικά να διορθωθεί το φαινόμενο το ΑΙ να βάζει ΠΑΡΑ πολλά γκολ από κεφαλιές. Εκεί που θα συμφωνήσω είναι στα δοκάρια. Κάθε φορά που ξεκινάω αγώνα είμαι κατά 70% σίγουρος ότι θα δω δοκάρι (είτε δικό μου, είτε του αντιπάλου). Υπάρχει μια πιθανότητα να γίνουν δύο δοκάρια. Αλλά περισσότερα είναι πολύ σπάνιο, καναδυο φορές (από τους εκατοντάδες αγώνες που έχω παίξει) θυμάμαι να είχα δει 3 δοκάρια. Όλα αυτά με το σουτ στο semi, γιατί αν το βάλετε στο manual πολύ δύσκολα να πάει στο δοκάρι. Το πλεονέκτημα έχει κάποια προβλήματα αλλά γενικά έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τον τρόπο που χειρίζονταν το θέμα τα προηγούμενα PES (για το φετινό δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει κιόλας). Παρά τα όποια στραβά του, το Fifa παραμένει χρόνια μπροστά από το PES και φυσικά κατ' εμέ δεν χωράει καμία σύγκριση ανάμεσα στα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.