Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την default του παιχνιδιού. Δηλαδή την Pro, με zoom/height κλπ. στο default. Είχα παίξει τόσο πολύ be a pro στο Fifa08 και το Euro που την έχω συνηθίσει, δεν μπορώ να παίξω με άλλη.

Αντίθετα στα κανονικά παιχνίδια, η tele μου φαίνεται πολύ μακρινή (όπως μου φαινόταν και στο PES) και πολλές φορές, ειδικά εναντίον του AI, προτιμώ την Dynamic με full zoom out.

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 05 : 29 : 03-----

Έλα mihranalthaqafi, άκυρα όσα σου είπα πιο πάνω. Παράτα τα όλα και παίξε Dead Space. Το βράδυ εννοείται, με φώτα σβηστά και ήχο στο τέρμα.

Και μετά που θα έχει πάει η πίεση στο διακόσια και δεν θα μπορείς να κοιμηθείς με τίποτα, βάλε ένα Fifa να ηρεμήσεις, να την πέσεις.

Εγώ αυτό κάνω. Έβαλα και το γκολάκι μου στη Stoke και πάω για ύπνο. Εφτά αγώνες να τελειώσει η δεύτερη σεζόν του Be A Pro. Να δούμε, θα μπορέσω του χρόνου να πάω στο Μπερναμπέου?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι. Μπορουν στην ιδια κονσολα 2 ατομα να παιξουν online εναντιον 1 ή εναντιον αλλων 2 ατομων;;;

Ή γινεται στην ιδια κονσολα να παιξουν 2 ατομα Online στο Be A Pro-Online???

Δημοσ.
Έχω παίξει 2 vs 1 αλλα κ 2vs2 γίνεται...

Και στο be a pro γίνεται..

Ειναι ευκολο να μου πεις πως γινεται;;; Εψαχνα χθες αλλα δεν τα καταφερα....

Δημοσ.
Σωστά, γίνεται μόνο με Guest account. Πατάς ένα Υ στο δεύτερο joypad και όλα γίνονται αυτόματα.

Πως φτιάχνεις guest account; Το Y στο ps3 ποιο είναι; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στο 360 δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάποιο guest account. Με το που πατήσεις το Y το account εμφανίζεται αμέσως, γι' αυτό είπα ότι όλα γίνονται αυτόματα. Όσο για το Υ στο PS3, θεωρητικά πρέπει είναι το τριγωνάκι, αν δεν έχεις αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...