anamenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Έλα ρε anamenos, άλλαξες επιτέλους το avatar? Τώρα το είδα. ήταν απαίτηση από την βάση του insomnia :lol::lol:
mihranalthaqafi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το εγραψα σε verbatim 2.4χ και παλι τα ιδια.. Unreadable disc.. Δεν φορτωνει καν.... Εχω απογοητευτει γιατι το παιχνιδι τα σπαει και δεν μπορω να το παιξω.. Αν συμβαινει και με οριτζιναλ κοπια τοτε θα βαλω τα κλαμματααααα
anamenos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 κράξετε το παιχνίδι όσο θέλετε γιατί του αξίζει , τουλάχιστον έτσι κάνουν όλα τα fanboys στο forum της ΕΑ... http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Το εγραψα σε verbatim 2.4χ και παλι τα ιδια.. Unreadable disc.. Δεν φορτωνει καν.... Εχω απογοητευτει γιατι το παιχνιδι τα σπαει και δεν μπορω να το παιξω.. Αν συμβαινει και με οριτζιναλ κοπια τοτε θα βαλω τα κλαμματααααα Υπομονή μέχρι 19/11 αλλιώς... pot calibration?
mihranalthaqafi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Υπομονή μέχρι 19/11 αλλιώς... pot calibration? 19/11;;;; Διδυμοι πυργοι;;;; Εγραψα και το Gears χτες ολα κομπλε παιζει κανονικα... Την τρελλα μου μεσα... (Καλα δεν κοιμασαι ποτε εσυ;;; :-p )
klainmaingr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 κράξετε το παιχνίδι όσο θέλετε γιατί του αξίζει , τουλάχιστον έτσι κάνουν όλα τα fanboys στο forum της ΕΑ... http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/ Αυτο είναι ειρωνικό; Γιατί όντως έχει τα προβλήματα που λένε στα φόρουμ...
anamenos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Αυτο είναι ειρωνικό; Γιατί όντως έχει τα προβλήματα που λένε στα φόρουμ... φίλε εγώ δεν αντιλέγω, και εγώ ο ίδιος έχω παραθέσει αρκετές φορές πράγματα που δεν μου αρέσουν στο παιχνίδι, αλλά κάποια άτομα εκεί μέσα το έχουν παρακάνει προσπαθώντας να μας πείσουν ότι εμείς παίζουμε κάτι διαφορετικό από αυτούς...
Blackjim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Περιμενω το βραδυ να δω το νεο update του live season πως θα αλλαξει καποιους παιχτες απο ματς που ειδα το σαββατοκυριακο. Αλλα απο το site ( http://www.eafootballworld.com/en_GB/liveseason ) βλεπω οτι δεχονται αποψεις απο ολους. Αξιζει παντως τα 15? για να εχεις τοσο καλα ενημερωμενη db καθε εβδομαδα!! ( και αυτα γινονται μονο στο fifa ,δε ξερω αλλο sports game με τετοιο support σε εβδομαδιαια βαση! ) Μια ασχετη ερωτηση. Στο profile σας ( που αντιστοιχει σε αυτο που εχετε στο LIVE ) μπορειτε και κανετε κανονικα login? Γιατι εμενα ενω υπαρχει στο site το profile απο το account μου στο LIVE , αν κανω login με το mail μου μπαινει σε ενα ασχετο account που ειχα κανει για να μπω στο site στην αρχη... edit: ακυρο , μαλλον το βρηκα πως το συνδεεις το profile σου.
G_Zisis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά,στο ps3 υπάρχει τίποτα lag,ειδικά σε 10vs10;
papeipa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Περιμενω το βραδυ να δω το νεο update του live season πως θα αλλαξει καποιους παιχτες απο ματς που ειδα το σαββατοκυριακο.Αλλα απο το site ( http://www.eafootballworld.com/en_GB/liveseason ) βλεπω οτι δεχονται αποψεις απο ολους. Αξιζει παντως τα 15? για να εχεις τοσο καλα ενημερωμενη db καθε εβδομαδα!! ( και αυτα γινονται μονο στο fifa ,δε ξερω αλλο sports game με τετοιο support σε εβδομαδιαια βαση! ) Μια ασχετη ερωτηση. Στο profile σας ( που αντιστοιχει σε αυτο που εχετε στο LIVE ) μπορειτε και κανετε κανονικα login? Γιατι εμενα ενω υπαρχει στο site το profile απο το account μου στο LIVE , αν κανω login με το mail μου μπαινει σε ενα ασχετο account που ειχα κανει για να μπω στο site στην αρχη... edit: ακυρο , μαλλον το βρηκα πως το συνδεεις το profile σου. Πες και σε εμας ρε Αντωνη εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να κανω login....
Blackjim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Πες και σε εμας ρε Αντωνη εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να κανω login.... Πηγαινε εδω ( https://profile.ea.com/myinfo.do ), και κανε ενα νεο account. Μετα αν πατησεις στο "Περσονες" ( lmao ) σε ρωταει με ποιο xbox/ps account θες να το συνδεσεις. Βεβαια ειναι τοσο ηλιθιο που αν βαλω το παλιο μου gamertag , το βρισκει με την μια ( που εχω αρκετους μηνες να το χρησιμοποιησω ). Αν βαλω αυτο με το οποιο μπαινω τωρα , δε το βρισκει για κανεναν λογο... και πολυ ασχοληθηκα με το site τους.
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 19/11;;;; Διδυμοι πυργοι;;;; Εγραψα και το Gears χτες ολα κομπλε παιζει κανονικα... Την τρελλα μου μεσα... (Καλα δεν κοιμασαι ποτε εσυ;;; :-p ) Έλα ρε, 19/11 που θα βγει το NXE update και θα περάσουμε όλα τα παιχνίδια στο σκληρό του 360 και θα ησυχάσουμε. Τέρμα τα unreadable disc errors. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω το φοβερό δίλημμα "GoW2 ή Fable2". Νομίζω υπερέχει το δεύτερο, γιατί είναι πιο... ηρεμιστικό, ενώ με το GoW είσαι συνέχεια στην τσίτα (και δεν είμαστε για τέτοια τώρα). Ούτως ή άλλως θα τα ξαναπαίξω και τα δύο, ελέω co-op online campaign. Όπως καταλαβαίνεις έχουμε χάσει τον ύπνο μας μ' όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες Κοιμάμαι όποια ώρα ευκαιρήσω Το Φίφα πάντως εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά με το Verbatim... μέχρι πότε?
mihranalthaqafi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εχω γραψει Fable 2, Fallout 3, GOW 2.. Ποιο λες να ξεκινησω ωστε να κανω σωστη κατανομη χρονου/διασκεδασης;;
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Εχω γραψει Fable 2, Fallout 3, GOW 2.. Ποιο λες να ξεκινησω ωστε να κανω σωστη κατανομη χρονου/διασκεδασης;; Λίγο άσχετα με το Φίφα όλα αυτά, αλλά μην ξεχνάμε ότι η λογική είναι "παίζουμε διάφορα παιχνίδια και στο ενδιάμεσο πάντα ένα Φίφα!" Όσο για το τι να παίξουμε, είναι μάλλον θέμα γούστου. Εγώ θα προτιμούσα το Fable2 γιατί έχει λίγο (μάλλον πολύ!) απ' όλα και το πρώτο το είχα καραλιώσει. Το Fallout3 λίγο με ξενέρωσε με τις μάχες του αλλά θα το ξαναπιάσω. Επίσης φαίνεται ψιλοτεράστιο αν κάτσεις να ασχοληθείς με όλα τα sidequests και ψάξεις όλο το χάρτη. Το GoW2 είναι το GoW2, εγγύηση. Αυτό ψήνομαι να το παίξω online co-op όταν βγει και το αυθεντικό και το πάρουν διάφοροι -αφλασάριστοι- γνωστοί μου. Τελικά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον λίγο απ' όλα θα παίζω και πολύ Φίφα στο ενδιάμεσο. Σάμπως και τώρα αυτό δεν κάνω? Τελειώνω τη δεύτερη σεζόν στο Be a Pro. -----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 08 : 13 : 37----- ΟΚ τώρα είδα ότι βγήκε και το Dead Space, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.