Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει και κάποια αρνητικά το φιφα09 αλλά ρε παιδιά το pro έχει ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Αν και το έπαιξα στο pc χθες το pro2009 και μου φάνηκε διαφορετικό προς το καλύτερο από τις κονσόλες. Υπόψην, το pc μου είναι θηρίο...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nzeppos τι εγινε τελικα με το Φιφα το ξαναγραψες σε χαμηλοτερη ταχυτητα; Σου παιζει κανονικα;;

(αμαν ρε φιλε τι κολλημα ειναι κ αυτο με τον Τσακατσουκα!!!)

Το έγραψα στην ίδια ταχύτητα (2,4χ) αλλά σε διαφορετική μάρκα δισκακίου (Verbatim αντί για TDK) και μέχρι στιγμής πάει μια χαρά, δεν έχει βγάλει κάποιο λάθος. Όμως από την άλλη και τα TDK κανονικά έπαιζαν για 2 βδομάδες και μετά...

Όσο για τον Τσακατσούκα, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι αυτή τη στιγμή έχω ήδη αργήσει να πάω στη δουλειά, θα αργήσω ακόμα περισσότερο γιατί ξέρω ότι τέτοια ώρα δεν θα βρω να παρκάρω, έχω 3-4 ανθρώπους και με περιμένουν για κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε και πάλι όμως κάθομαι εδώ, ίσα ίσα να προλάβω να τονε κράξω για άλλη μια φορά, το αρχιλαμόγιο, τον απατεώνα, το κάθαρμα που μας κορόιδευε επί έναν ολόκληρο χρόνο με το online του PES. Άστον εκεί να βγάζει για τα επόμενα 50 χρόνια ποδοσφαιράκια optimized για το PS2.

Δημοσ.

Εχετε παρατηρησει κατι αναλογο στo online? Φαινεται πολυ χειροτερο απο το κουβαλημα της μπαλας δυστυχως.

Όπως είπα και παραπάνω, ΝΑΙ , υπάρχουν τύποι που παίζοντας αντιποδόσφαιρο κάνουν όλα όσα αναφέρονται στο φόρουμ που λές. Υπάρχουν πράγματα στην άμυνα που πρέπει να διορθωθούν άμεσα και ΝΑΙ το πρό έχει πολύ πιο αποτελεσματική, και λογική όπως λές, άμυνα.

Δημοσ.

Γι' αυτό μην παίζετε ονλάιν, φέρτε στο σπίτι σας έναν φίλο σας για διπλό, και αν σας κάνει καμιά τέτοια βλακεία δώστε του καμιά φάπα για να μάθει.:-D

Δημοσ.

Ναι δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα σε ενα φιατακι και μια πορσε, αλλα αν εχεις λαστιχο

τοτε το φιατακι θα σε φαει. Η ουσια εχει να κανει με την λειτουργικοτητα του πακετου. Σοβαρα bugs σαν αυτο δεν επιτρεπουν να μιλαμε για πιστη εξομοιωση.

Ολο και περισσοτεροι παραπονιουνται για τις τρυπες στο αμυντικο ΑΙ. Συγγνωμη παιδια, αλλα δεν μπορει να θεωρειται καλυτερο ποδοσφαιρακι το ΦΙΦΑ οταν απλα δεν μπορεις να παιξεις ποδοσφαιρο. Το Pro ποτε δεν ειχε τετοια σοβαρη ανισορροπια. Ακομα και το κουβαλημα της μπαλας στο 08 γινοταν απο μερικους παιχτες σαν τον Ανρι, Ροναλντο κλπ και με καλη αμυνα/φαουλ κατι γινοταν. Εδω επαιξα Μπαγερν Ολυμπιακος και ακομα και ο Κοβασεβιτς ξεφευγει λες και ειναι 20 χρονων παλι, αν τον τροφοδοτησεις σωστα.

Ενας αργος αμυντικος δεν εχει καμια ελπιδα στο παιχνιδι. Και οι περισσοτεροι αμυντικοι ειναι αργοι. Καταστρεφει καθε φαντασια στην αναπτυξη του παιχνιδιου. Τα αλλα που γκρινιαζω πιστευω οτι φτιαχνουν με ενα πατς (τα σουτ δεν ειπα οτι πανε παντα στο θεο, απλα η μπαλα απο ενα σημειο και μετα χανει τη βαρυτητα αφυσικα) αλλα το συγκεκριμενο δεν ξερω, ισως ειναι πολυπλοκο θεμα ΑΙ. Οφλαιν εχω να παιξω αιωνες...αν ενα ποδοσφαιρακι δεν μπορει να σταθει αξιοπρεπως σε διπλο, χωρις χτυπητες αδυναμιες για να εκμεταλλευεσαι, ειναι για μενα αποτυχημενο. Εκτος αν οντως το εκαναν επιτηδες για να φαινονται πιο εντυπωσιακα τα ματς στον αδαη 15χρονο.

Το χω πει ξανα..εχω ΒΑΡΕΘΕΙ τους αυτοματισμους του Προ, τις πασες που δεν ελεγχεις κλπ. Αλλα η διαφορα ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιησα αναληθοφανεις καρμπον κινησεις για να νικησω απεναντι σε εμπειρο αντιπαλο. γιατι απλα δεν πιανουν. Πρεπει οντως να αναπτυχθεις σωστα. Μην κολλατε στο οτι ειναι ρομποτ, και στριβουν και κανουν..πρεπει απο καθε παιχτη να παρεις τα καλυτερα του στοιχεια (δυναμη/πλειμεικιν/ρισπονς/ποστ ποσισιονιν) για να χτισεις σωστα μια επιθεση. Και καλες πασες δεν βγαζει ο καθε αμπαλος. Στο ΦΙΦΑ μπορεις να παρεις το Βυντρα και να τον κανεις να μοιραζει τελειες σκαφτες ασσιστ πανω απο μια αμυνα που δεν ξερει που βρισκεται. Αφανταστα ενοχλητικο και βαρετο.

Δημοσ.

Άρχισαν να με κουράζουν τα διπλά, σπίτι.

Όταν το κάνεις αυτό εδω και μια δεκαετία (χωρίς υπερβολή) και κατα βάση παίζεις με τα ίδια άτομα - ίδιες ομάδες - ίδια αποτελέσματα ε κάπου θέλεις λίγο και την έκπληξη :P

Φυσικά τα cup είναι uber fun αλλα όχι και για κάθε μέρα.

Απο την άλλη όταν δεν έχεις όντως τον άλλο δίπλα να του πείς δυο λογάκια, ε το πράγμα είναι περίεργο.. αλλα μ'αρέσει. Δεν ξέρω αν μπορείς να έχεις και voice chat όταν παίζεις online με κάποιον. Εκεί θα είχε γέλιο.. Διαδικτιακά μπινελίκια κτλ :P

Πάντως το φίφα καλό χρύσο, αλλα δεν έχει περάσει ακόμα το υπέρτατο τέστ της "μάζωξης".

Επιφυλάσσομαι :P

-----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 04 : 28 : 18-----

Στο ΦΙΦΑ μπορεις να παρεις το Βυντρα και να τον κανεις να μοιραζει τελειες σκαφτες ασσιστ πανω απο μια αμυνα που δεν ξερει που βρισκεται. Αφανταστα ενοχλητικο και βαρετο.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν και αυτό που λές ισχύει, δεν είναι τόσο ενοχλητικό ώστε να είναι unplayble το παιχνίδι. Αν βάλεις και τα άπειρα καλά στοιχεία που έχει το φίφα καταλήγεις καλώς η κακώς σε μονόδρομο.

Το θέμα είναι οτι αυτό που λές, ΔΕΝ το κάνει το ΑΙ ούτε και ο κολλητός σου που θα παίξετε μαζί, αλλα κάποιος ιταλός στο live. Οπότε αφορά κατα βάση το ονλάιν κομμάτι και δεν επηρεάζει τόσο το off.

Btw χθες κάηκα και με custom ομάδα (για να το κάνω ένα γρήγορο πέρασμα) τελείωσα το be a pro ως legend σε club & national.

ΔΥΣΚΟΛΟ! ΠΟΛΥ!! Αν δεν έχεις καλούς παίκτες να σε στηρίζουν δεν βγάζεις εύκολα ούτε τους στόχους τις περιόδου αλλα πόσο μάλλον δεν παίρνεις και legendary status. Δεν ενθουσιάστηκα κατα τα άλλα και δεν το προτείνω. Simαρα τους αγώνες αφότου τελείωνα με τους στόχους και έτσι το κατάφερα σε ένα βράδυ. Κυρίως για την εμπειρία.

Πέρασε και δεν με ακούμπησε. Άντε ξανά αν το πιάσω μόνο για 10ν10.

Μου έμεινε το manager mode αλλα δεν περιμένω και πολλά πράγματα.

Δημοσ.

martin_05 μπορείς να κλήσεις λίγο καλύτερα την άμυνα σου με τις τακτικές...

πάντως τα ΑΙ των επιθετικών είναι εξαιρετικά και πράγματι η γρήγοροι επιθετικοί δύσκολα πιάνονται (Βλ Τορρες)

Δημοσ.
martin_05 μπορείς να κλήσεις λίγο καλύτερα την άμυνα σου με τις τακτικές...

πάντως τα ΑΙ των επιθετικών είναι εξαιρετικά και πράγματι η γρήγοροι επιθετικοί δύσκολα πιάνονται (Βλ Τορρες)

Συμφωνώ απόλυτα anamenos! Martin με λίγα tweaks στο custom tactics και ιδιαίτερα ένα edit στο formation λύνεται εν μέρει το ζήτημα. Και επιπλέον σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν διάφοροι που επειδή δεν έχουν ζωή ψάχνουν να βρούν bugs να εκμεταλλευτούν για να κερδίσουν τρέφοντας έτσι το κόμπλεξ τους αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Και στην τελική τόσοι ήμαστε εδώ στο insomnia που δεν παίζουμε έτσι και μπορείς να βρείς πολλά gamertags!!!

Δημοσ.

Να σας πω την αλήθεια αυτό με τα κενά στην άμυνα σε όσα διπλά έχω παίξει δεν το έχω παρατηρήσει. Το έχω δει μόνο στο Be a Pro:Seasons. Στα διπλά όλο κάτι 0-0, 1-0, άντε και 1-1 να φέρουμε (χωρίς πολλές φάσεις, γίνεται κυρίως παιχνίδι κέντρου).

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Απλώς όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω μπορεί να εξαλειφθεί με σκάλισμα των formations και custom tactics. Άσχετα αν ο περισσότερος κόσμος δεν πολυασχολείται με αυτά (ούτε κι εγώ, αν θέλω να παλεύω με τα tactics βάζω και Μάνατζερ).

Δημοσ.

Αυτο ακριβως. Το ΑΙ των επιθετικων ειναι πλεον σε υψηλα επιπεδα, και δεν εχω παραπονο απο το Off the Ball τους πλεον. Διαρκως ψαχνουν κενα, κανουν runs, ακομα και ενα μπακ συμπεριφερεται επιθετικα πολυ εξυπνα. Ομως το δυστυχημα ειναι οτι το αμυντικο ΑΙ δεν ειναι εφαμιλλο του και εκει χαλαει η συνταγη. Πειραματιζομαι με συστηματα αλλα δεν βρισκεις ευκολα ακρη καθως ειτε θα παιζεις πολυ αμυντικα ειτε θα εισαι τρυπιος. Το χειροτερο ειναι οτι απλα ξενερωνω να φτιαχνω τοσο απλα φασεις.

Klainmain..Ναι οκ, αλλα τα διπλα που παιζω συνηθως ειναι αρκετα φορτισμενα οποτε ασυναισθητα οδηγεισαι στην απλη λυση που σου προσφερει το ΑΙ. You just cant help it.:rolleyes: Κριμα πραγματικα γιατι κατα τα αλλα και παρα καποια μικροπροβληματα ειχει φοβερη αισθηση το παιχνιδι. Ισως παρασυρθηκαν απο τη γκρινια για το αργο και κλειστο 08 και θελησαν να το κανουν πιο ανοιχτο.

Δημοσ.
Αυτο ακριβως. Το ΑΙ των επιθετικων ειναι πλεον σε υψηλα επιπεδα, και δεν εχω παραπονο απο το Off the Ball τους πλεον. Διαρκως ψαχνουν κενα, κανουν runs, ακομα και ενα μπακ συμπεριφερεται επιθετικα πολυ εξυπνα. Ομως το δυστυχημα ειναι οτι το αμυντικο ΑΙ δεν ειναι εφαμιλλο του και εκει χαλαει η συνταγη. Πειραματιζομαι με συστηματα αλλα δεν βρισκεις ευκολα ακρη καθως ειτε θα παιζεις πολυ αμυντικα ειτε θα εισαι τρυπιος. Το χειροτερο ειναι οτι απλα ξενερωνω να φτιαχνω τοσο απλα φασεις.

Klainmain..Ναι οκ, αλλα τα διπλα που παιζω συνηθως ειναι αρκετα φορτισμενα οποτε ασυναισθητα οδηγεισαι στην απλη λυση που σου προσφερει το ΑΙ. You just cant help it.:rolleyes: Κριμα πραγματικα γιατι κατα τα αλλα και παρα καποια μικροπροβληματα ειχει φοβερη αισθηση το παιχνιδι. Ισως παρασυρθηκαν απο τη γκρινια για το αργο και κλειστο 08 και θελησαν να το κανουν πιο ανοιχτο.

φιλε martins,δοκιμασε στα σουτ σου να πατας το κουμπι του pace control μαζι θα δεις μεγαλη διαφορα..οπως επισης και στις σεντρες..γενικα αυτο που θελω ν πω ειναι οτι το παιχνιδι εχει σπασει σε κομματια αρκετα και με συνδιασμους κουμπιων και των σωστων κουμπιων αναλογως την περισταση,πετυχαινεις αυτο που θελεις χωρις να φαινεται κατι αφυσικο..αν για παραδειγμα πατησεις τη σεντρα για να αλλαξεις παιχνιδι και μετα πατησεις τη σεντρα με τον ιδιο τροπο για να γεμισεις τιην περιοχη δεν θα εχει την ιδια αποτελεσματικοτητα..πρεπει αναλογως τη φαση που θελεις να δημιουργησεις να πατησεις και τα σωστα κουμπια η συνδιασμο κουμπιων στην τελικη..για παραδειγμα ειναι τετ-α-τετ με τον goalie ε δεν γινεται να μην το πλασαρεις και να πας να τον σκοτωσεις απο το μισο μετρο..καταλαβαινεις τι θελω να πω.ειναι απαιτητικο σαν παιχνιδι και εχει καποια πραγματα που πρεπει να διορθωθουν αλλα οσον αφορα το gameplay εχει πολυ βαθος και δεν ειναι κ τοσο απλο.ειδικα αν τα settings σου δεν τα εχεις assisted και παιζεις σε world class και legendary.επισης δοκιμασε οταν παιζεις να κουνας τον αριστερο σου μοχλο και να μην πατας το τρεξιμο συνεχεια κατι που γινοταν κατα βαση στο προ.θα δεις πολυ πιο αληθοφανες ποδοσφαιρο και θα εισαι πιο αποτελεσματικος..;).ολα αυτα π σου λεω τα βλεπουν και αλλοι και ειναι απλα προτροπες ,δεν εχουν υφος περιεργο ελπιζω να εγινα κατανοητος.

υ.γ. οπως ειπε και καποιο παιδι σε προηγουμενο post πολλα εχουν να κανουν με το τροπο που παιζεις ,πολλοι προσπαθουν να μεταφερουν τον τροπο που επαιζαν προ στο φιφα ,απλα δεν γινεται.και εγω ειμαι ενας απο αυτους.το παιχνιδι πρεπει να το μαθεις εξαρχης.

Δημοσ.

Βασικά αν έχεις δει τα περισσότερα παράπονα τα κάνουν όσοι έχουν έρθει από το Pro στο φετινό Fifa. Ενώ όσοι "ξεσκόνισαν" το Fifa08 αλλά και το Euro08 έχουν μπει εδώ και καιρό στη λογική του παιχνιδιού και δεν έχουν πρόβλημα. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε αλλιώς, πώς να το κάνουμε.

Δημοσ.
Βασικά αν έχεις δει τα περισσότερα παράπονα τα κάνουν όσοι έχουν έρθει από το Pro στο φετινό Fifa. Ενώ όσοι "ξεσκόνισαν" το Fifa08 αλλά και το Euro08 έχουν μπει εδώ και καιρό στη λογική του παιχνιδιού και δεν έχουν πρόβλημα. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε αλλιώς, πώς να το κάνουμε.

ναι θα συμφωνησω απλα επειδη ειδα καποια παραπονα απο το martins και θελησα να πω την αποψη μου ,βγηκαν παραπανω πραγματα στη φορα.:-)

υ.γ το μονο εκνευριστικο πραγμα ειναι οτι στα button configuration δεν ειναι και τοσο customize οσο εσυ θες να ειναι.γτ προσωπικα εχω συγκεκριμενα buttons για προ και φιφα. αν γ παραδειγμα αλλαξεις το pace control το attack list θα αλλαξει και το αντιστοιχο κουμπι στο defence list..απλα μια παρατηρηση σε κατι που ειδα και δεν μαρεσε ελπιζω σε επομενη εκδοση να ταλλαξουν οπως το χουν κανει φιφα και προ στα settings τους σε pc εκδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...