G_Zisis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Να κάνω μία ερώτηση.Στο Fifa τις πάσες,τα σουτ κτλ τα έχετε ρυθμίσει όλα στο manual;
teofross Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Να κάνω μία ερώτηση.Στο Fifa τις πάσες,τα σουτ κτλ τα έχετε ρυθμίσει όλα στο manual; Εγω τα εχω ολα στο semi,μην μου σπασουν και τα νευρα...
Blackjim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εγω τα εχω ολα στο semi,μην μου σπασουν και τα νευρα...Ολα στο semi και Through balls στο auto ( πιστευω το manual εκει δεν εχει νοημα. Δε μπορεις με τιποτε να σημαδεψεις εκει που θες στις μακρινες προωθημενες )
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, οπότε ας μιλήσω για εμένα. Εναντίον του AI τα έχω όλα στο semi, εκτός από through και long through που είναι manual. Επειδή όμως ο αδερφός μου αυτά τα δύο τα θέλει στο assisted, για να μην πρέπει να τα αλλάζουμε κάθε φορά (χρησιμοποιούμε το ίδιο profile) τελικά τα άφησα κι εγώ στο assisted. Στα random online παιχνίδια χρησιμοποιώ τις ίδιες ρυθμίσεις, αν και θα τα ήθελα όλα manual. Δυστυχώς όμως δεν ξέρεις τι βοήθειες χρησιμοποιεί ο άλλος (και με φίλτρο "all manual" δεν βρίσκεις πολλά sessions) οπότε... ίδιες ρυθμίσεις με πάνω. Στα διπλά με φίλους (είτε online, είτε στο σπίτι) όλα manual, εκτός από σουτ που το βάζουμε στο semi. To xειροκίνητο σουτ παραείναι δύσκολο, μπορεί να σουτάρεις με παιχταρά από τα τρία μέτρα και να πάει η μπάλα 20 μέτρα άουτ. Κατά βάθος θα προτιμούσα να τα είχα όλα στο manual, ομοίως και όλοι οι υπόλοιποι, και να παίζαμε σωστή μπαλίτσα. Νομίζω ότι αυτά που πρέπει να είναι οπωσδήποτε σε όχι-assisted είναι οι κοντινές και ψηλές πάσες. Με τις short passes στο manual γίνεται φοβερό παιχνίδι κέντρου (γιατί γίνονται πολλές λάθος μπαλιές, ειδικά υπό πίεση), ενώ με τις manual σέντρες/γιόμες μπορείς να κάνεις πραγματικά αυτό που θέλεις, να αλλάζεις παιχνίδι κατά βούληση, να σκάβεις την μπάλα, γενικά είναι απίστευτη φάση. Αλλιώς βάλτε τις πάσες στο assisted και παρακολουθήστε ένα... βελτιωμένο Pro (γιατί πλέον δεν θα είναι Fifa).
G_Zisis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ βασικά θα ήθελα να χρησιμοποιούν μόνιμα οι περισσότεροι το manual γιατί πιστεύω ότι μόνο τότε το Fifa γίνεται "καθαρό" simulation.Αλλά από τις λίγες προσπάθειες που έκανα διαπίστωσα ότι ο χειρισμός από τη μία γίνεται πολύ δύσκολος (ειδικά με το σκατοαναλογικό κατ' εμέ του x360) αλλά από την άλλη γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Μου γεννήθηκε όμως μια απορία.Αν και οι κανονικές και οι προοθημένες πάσες είναι στο manual και εσύ ο ίδιος επιλέγεις την κατέυθυνση και τη δύναμή τους,τότε ποια είναι από κει και πέρα η ουσιαστική διαφορά τους;
Blackjim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μου γεννήθηκε όμως μια απορία.Αν και οι κανονικές και οι προοθημένες πάσες είναι στο manual και εσύ ο ίδιος επιλέγεις την κατέυθυνση και τη δύναμή τους,τότε ποια είναι από κει και πέρα η ουσιαστική διαφορά τους;Γι αυτο ειπα δεν εχουν νοημα. Γιατι εσυ στις προωθημενες , υποθετω επιλεγεις τον χωρο που θες να ανοιξεις την μπαλα και αυτο μονο υπολογιζει ποσο γρηγορα θα φτασει ο συμπαιχτης σου εκει για να κανει στο αναλογο σημειο την πασα.Απλα στην πραξη ειναι πολυ ηλιθιες οι προωθημενες στο manual. Στην αρχη το ειχα παντα manual και ηταν πολυ δυσκολο να βγαλεις αυτο που θες. Εβαλα assisted τις προωθημενες και ειδα ασπρη μερα Στα αλλα με semi ειναι ιδανικη αναλογια δυσκολιας/βοηθειας για μενα.
G_Zisis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Πάντως θέλω να πω κάτι σχετικά με το Fifa 09.Είχα διαβάσει από κάποιον εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος το είχε γράψει) ότι επειδή το Fifa έχει αρκετά μεγάλη δυσκολία και ότι δε προσελκύει πολλά άτομα,όπως αντιθέτως κάνει το arcadίστικο pes,για το λόγο του ότι είναι simulation και όχι ότι "κάτι" του λείπει,όπως αρκετοί έχουν αναφέρει.Αυτό πιστεύω ότι είναι λάθος.Το λέω αυτό γιατί ενώ το pes μέχρι το pes6 ήταν στο δρόμο του simulation,κανείς δεν το θεωρούσε τρομερά δύσκολο,ούτε τους περισσότερους τους τράβαγε το Fifa που ήταν arcade.Μου κάνει εντύπωση που τώρα διαβάζω πράγματα του τύπου "το simulation είναι για τους λίγους και τους harcore παίκτες". Αυτά πραγματικά δεν τα λέω ως προς επίθεση του Fifa ή υπεράσπιση του pes και συγγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο.Απλώς κι εγώ όταν δοκίμασα το Fifa δεν αισθάνθηκα μια τρελή χαρά για το game όπως αισθανόμουνα με το pes μέχρι το pes6. Βέβαια έκανα αυτό που έχετε πει.Μετά τη δοκιμή του Fifa 09 έβαλα καπάκι το pes09.Δεν σας λέω τη συνέχεια.Απλώς σας λέω ότι είμαι αντικειμενικό άτομο.Τα συμπεράσματα δικά σας...
klainmaingr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Seconded. Γενικά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που και τα δύο παιχνίδια είναι επιτέλους ευχάριστα playable αμφότερα. Αυτό μόνο καλό είναι για μας, διότι και οι δύο εταιρείες πλέον θα ανταγωνίζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν θα βλέπουμε μονόπλευρες καταστάσεις. Έτσι την πάτησε το πρό, όπου νόμιζε οτι είχε πιάσει τον κόσμο απο τα @@. Πλέον δεν νομίζω κανείς απο τους δύο να κάνει ξανά τέτοιο λάθος. Πάντως μετά απο μερικές μέρες φίφα έχω να πω οτι κατάλαβα γιατί το παίζω φέτος. Γιατί νομίζω οτι είναι ένα βελτιωμένο πρό. Η κάμερα πρώτη φορά είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ με το πρό και γενικά η αίσθηση ingame είναι ίδια. Απλά βλέπεις βελτιωμένα γραφικά-κινήσεις κτλ, Μέχρι πέρσι είχε κάτι περίεργα views πλαινά και γενικα πράγματα που μου ξένιζαν. Φέτος i felt like home..
G_Zisis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δε νομίζω πως είναι έτσι.Πιστεύω ότι η Konami πρέπει να αλλάξει ριζικά το κώδικα του pes που χρησιμοποιεί τώρα και όχι να τον ανανεώνει,αν θέλει βέβαια να ανταγωνιστεί το Fifa,αλλιώς ας τραβήξει το δρόμο του το κάθε game.
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μα ακριβώς εκεί πόνταρε και η EA Sports. Να τραβήξει κόσμο από το Pro, χρησιμοποιώντας παρόμοιες κάμερες (Tele), ρυθμίσεις, controls (New Analog), mode (Manager Mode), ακόμα και το Be a Pro (που λέτε ότι το είχαν τα Winning Eleven, αν και πιστεύω ότι η ΕΑ το έβαλε πέρσι για να προετοιμάσει τον κόσμο για το 10vs10, που αρχικά έλεγαν ότι θα ξεκινήσει το 2010 και όχι φέτος). Ο σκοπός είναι δηλαδή να πάρει όλα τα καλά simulation στοιχεία του Pro και να τα εξελίξει. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη μέσα σε ένα-ενάμιση χρόνο. Από το Fifa2008 που λέγαμε "παίζεται, δεν παίζεται" φτάσαμε στο Fifa09 (με τη μεσολάβηση του Euro08), που λέμε τώρα ότι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever (και χρόνια μπροστά από το Pro).
klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Zeppo to gamerscore σου στο fifa είναι bugarισμένο 274 λέει.. κάτι σου κλέβει ;p -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 03 : 05 : 35----- Μόλις άρχισαν και τα βιολιά. Για αρχή ένα μεγάλο αρνητικό. Αν ο άλλος έχει κάνει μαθήματα ρυθμικής και γενικά παίζει με lb+rs τα πράγματα είναι χλωμά. Το one man show που ήταν απο τα αρνητικά του πρό, το πήρε και αυτό αλλα όχι με απλές αλλαγές κατεύθυνσεις αλλα με τη μλκεια αυτή. Γενικα 2-3 games που μου λαχαν τελευταία είναι αντιποδόσφαιρο σε όλο του το μεγαλείο :| Επίοης δεν ξέρω αν έχετε προσέξει στην αρχή του αγώνα που όλη η ομάδα που δεν έχει σέντρα χοροπηδάει σοτν ίδιο ρυθμό μέχρι να γίνει η πάσα. Το ίδιο και στην άμυνα όπου αν σταματήσεις για replay θα δείς όλους τους αμυντικούς στην ίδια "φάση". Κατα τα άλλα το παιχνίδι είναι όντως το καλύτερο ποδόσφαιρο ever.
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει ρε σεις, έχει αρνητικά, δεν λέω. Οι τερματοφύλακες που ελέγχει το AI πολλές φορές συμπεριφέρονται όπως στο περσινό Fifa και δεν τολμάνε να κάνουν έξοδο ούτε μισό μέτρο. Η μπάλα στα απευθείας φάουλ που εκτελούν παίκτες όπως ο Κρ. Ρονάλντο παίρνει κάτι εξωπραγματικά φάλτσα. Γενικά έχω δει μπάλα να κοντράρει και να πιάνει κάτι απίστευτες ταχύτητες, λες και πάει σε γρήγορη κίνηση. Ευτυχώς το έχω δει μόνο μια φορά. Τα δοκάρια είναι υπερβολικά πολλά και αποτελούν... αναπόσπαστο στοιχείο σχεδόν κάθε αγώνα. Πολλές σέντρες πάνε πραγματικά όπου να 'ναι. Ειδικά πολλές απ' αυτές που βγαίνουν από την τελική γραμμή του άουτ, καταλήγουν στο ημικύκλιο της περιοχής (όπου φυσικά ποτέ δεν βρίσκεται παίχτης μας εκεί). Τα replay στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και μετά τη λήξη του αγώνα είναι ελάχιστα, συνήθως 3-4. Έτυχε σε πρόσφατο αγώνα που έληξε 1-0 να δείξει στο τέλος κάτι εντελώς καρα-άσχετα replay αλλά όχι το γκολ! Το σύστημα αποθήκευσης των replay είναι πραγματικά gtp. ΟΚ, είναι καλή η φάση να ανεβάζουμε τα γκολ στο eafootballworld, αλλά θα έπρεπε να μπορούμε να τα σώσουμε και τοπικά. Πάρα πολλές φάσεις που θα ήθελα να τις σώσω, δεν μπαίνω καν στον κόπο, αναλογιζόμενος τον περιορισμό στη χρονική διάρκεια αλλά και τη χρονοβόρο διαδικασία του upload. Επικρατεί γενικά γκρίνια για τους αμυντικούς που δεν λένε να ταμπουρωθούν πίσω και ανεβαίνουν διαρκώς, δημιουργώντας μεγάλα κενά στην άμυνα. Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει λίιιιιγο καλύτερο responsiveness. ΟΚ, υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το Fifa08 αλλά και πάλι μπορούν να το κάνουν λίγο καλύτερο. Τα προ-σέντρας animations όντως θυμίζουν συγχρονισμένη ρυθμική γυμναστική. Θα έπρεπε να το είχαν προσέξει αυτό το πράγμα, κάνει κρα. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει random καιρός στο Manager Mode. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει random καιρός γενικά, να μην υπάρχει Night ή Dusk σε πολλά γήπεδα. Επικεντρώνομαι μεν σε μικρολεπτομέρειες, όταν όμως αυτές συσσωρευτούν αρχίζουν να μας ενοχλούν. Αυτό που έχω αρχίσει να καταλαβαίνω (και πολύ άργησα) είναι ότι σε τελική ανάλυση μπορεί και να μην θέλουν να τελειοποιήσουν το ποδοσφαιράκι, ώστε να προσδοκούμε και στην επόμενη χρονιά. Κάπως πρέπει να πουλάνε κάθε χρόνο, πώς να το κάνουμε. Όσο για το gamerscore, ναι είναι 274 αλλά ρε σεις ποτέ δεν τα κοιτάω αυτά, δεν παίζω για το gamerscore. Μια φορά μόνο είχα πιάσει ένα μεγάλο (600-700-800, δεν θυμάμαι πόσο, στο Mass Effect που το είχα καραλιώσει) και ενθουσιάστηκα. Όμως εκεί που καθόμουν και περίμενα το 360 να μου βγάλει κανα 20εύρο από το drive για επιβράβευση, με έγραψε στα @@ του και από τότε σταμάτησα να κοιτάω το gamerscore. Να πω για το Be a Pro: Seasons που παίζω. Έφτιαξα έναν CAM (AMC που λέμε οι του Μάνατζερ), πήγα στη Σλάβια Πράγας, όπου και έβγαλα τη μισή σεζόν στις ρεζέρβες και την υπόλοιπη στην πρώτη ομάδα. Μόνο προς το τέλος κατάφερα να καθιερωθώ ως βασικός. Στις ρεζέρβες μετά από ένα σημείο έπαιρνα όλη την ομάδα πάνω μου και έβαλα και 4 γκολ, αλλά στην πρώτη ομάδα για κάποιο περίεργο και αποτρόπαιο λόγο ο coach με έβαζε DMC, λες και είμαι ο Στολτίδης ξέρω γω. Δεν μπορούσα με τίποτα να παίξω σ' αυτή τη θέση με τα attributes που είχα βάλει στον παίχτη μου. Χάσαμε το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική. Στην Εθνική Ελλάδος έπαιξα ένα παιχνίδι με τις ρεζέρβες (αλλά η υπόλοιπη ομάδα ήταν η κανονική!) κι ένα με την πρώτη ομάδα. Πέτυχα γκολ στο ντεμπούτο (νταξ, με τη Νέα Ζηλανδία παίζαμε φιλικό). Τελειώνει η χρονιά, πετυχαίνω όλα τα objectives και μου κάνουν πρόταση αρκετές ομάδες, η σοβαρότερη εκ των οποίων ήταν το Ανόβερο (για βασικός). Τελικά όμως πήγα στην Καταραμένη Ομάδα (Man Utd) κι ας με ήθελαν μόνο για τις ρεζέρβες. Μέσα σε 15 αγώνες όμως κατάφερα να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα, να πετύχω 4 γκολ σε 9 αγώνες (συν 3-4 δοκάρια), να πάρω αρκετούς αγώνες των ρεζερβών εντελώς πάνω μου (σε κάποια παιχνίδια ήμουν και αρχηγός) ενώ έπαιξα κι άλλα 2 μέτρια παιχνίδια με την Εθνική, όπου με έχρισαν και "Key Player"! Έφτασα rating 76 και ανεβαίνω. Το πρόβλημά μου είναι ο Ferguson, που παίζει ένα περίεργο σύστημα και με βάζει συνεχώς αριστερό χαφ. Ήμαρτον! Ουσιαστικά παίζω για τον Scholes, που βρίσκεται λίγο πιο μπροστά μου και αποτελεί μόνιμη λύση για τις σίγουρες πάσες. Άντε και τον Tevez, που είναι κι αυτός σχεδόν αριστερός striker. Τον Ρονάλντο τον βλέπω μόνο από... μακρυά! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη "άβλα" από το να παίζεις στο Old Trafford. Το γήπεδο φαίνεται απίστευτο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και γουστάρεις να παίζεις, ακόμα και τη μέρα. Ιδού κι ένα μαγικό γκολ, εναντίον της Bolton, στο 4-0 που τους πατήσαμε. Γενικά στα εντός είμαστε από άλλο πλανήτη, 6-1-0 με γκολ 11-0 (και στη μοναδική ισοπαλία εναντίον της Westham παίζαμε 90' μονότερμα, κάναμε 15 σουτ και χάσαμε 3-4 δοκάρια). Πάσα του Scholes με τη μία (αλλού κοίταζε κι αλλού έδωσε...) και ο γερο-Ζέππος αλλάζει κατεύθυνση απότομα και βάζει το δεύτερο γκολ του με τα χρώματα της Καταραμένης Ομάδας. http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1748086 Ο απώτερος στόχος βέβαια είναι μια μέρα να πάω στη Ρεάλ! -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 04 : 14 : 06----- Να κι ένα ωραίο review που μόλις πέτυχα. http://www.cosmo.gr/Games/World/216693.html Κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει, εξυμνεί τα άφθονα θετικά στοιχεία του Fifa09, ενώ παράλληλα κράζει και το βρωμο-Pro (Τσακατσούκα, please die).
Martin_05 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτησω κατι ρε παιδες? Δεν σας ενοχλει που η μπαλα πηγαινει απο την μια περιοχη στην αλλη με χαρακτηριστικη ανεση? Που οι αμυντικοι μεσοι/αμυντικοι δεν διαβαζουν φασεις, δεν καλυπτουν χωρο και ειναι παντα ενα κλικ πισω απο εναν μετριο αλλα γρηγορο παιχτη? Που η αμυνα ανεβαινει μεχρι τη σεντρα χωρις λογο και αιτια? Που ακομα και στο semi-assisted η μαγικη thrοugh ball γινεται παιχνιδακι ακομα και απο εναν ατεχνο Gattuso με αποτελεσμα ολες οι φασεις να ναι πασα στην πλατη της αμυνας και τελειωσαμε? Που τα σουτ θυμιζουν πανσεληνιακο πρωταθλημα? Οι σεντρες που ειναι παντα ψηλοκρεμαστα γεμισματα? Τα δοκαρια που θυμιζουν Water Πολο? + τα πολλα Bugs (απαραδεκτο το πλεονεκτημα). Εχω ξενερωσει με το AI του παιχνιδιου. Ωραια τα animation, οι κεφαλιες, αψογα. Αλλα υπαρχουν χτυπητες αδυναμιες που δεν θα βοηθησουν πολυ την αντοχη του παιχνιδιου. Θελω να το συμαπθησω γιατι εχω βαρεθει και γω το ξυλινο Pro, αλλα δεν γινεται οταν η αναπτυξη δεν μοιαζει με αληθινο ποδοσφαιρο. Τα animations θα ειναι παντα ενα επιφανειακο κομματι οπως και να το κανουμε που μετα απο λιγo χανουν την λαμψη τους. Η ουσια θα φανει μετα απο λιγο καιρο. Δεν βιαζομαι ακομα να βγαλω συμπερασμα και θα περιμενω και το πατς. Το Pro κατα ενα σατανικο τροπο φαινεται παντως να παραμενει "πιο εξυπνο" και πιο ισορροπημενο ποδοσφαιρακι παρα την τεχνολογικη του κατωτεροτητα. Μακαρι να υπηρχε τροπος να συνδυασουμε το randomness και το smooth του ΦΙΦΑ με την τετραγωνη λογικη και ουσια του Pro..Maybe next year. Καποια ποστ απο τα φορουμ της ΕΑ ειναι ενδεικτικα για το συγεκριμενο προβλημα: "Okay, it's my third day with the game now. I'm now playing against people who aren't even playing football at all - they've simply mastered the ability to move the ball up field from player to player as though playing some class of ping pong. And yes I already know what you're going to say - but that's the whole point of football to move the ball upfield. This isn't football. It's ping pong. The way that this game is setup you don't need to know one single thing about football in order to excel at it. You only need to know how the though ball works, and then just abuse it, abuse it, abuse it. A few people here told me to shut up and learn how to defend against the through ball - ha! That is hilarious. This is like a pinball game. It happens so quickly you don't even have time to think. I can move the ball all the way up the field in about three seconds by bouncing the ball from defender to midfielder to forward - there's nothing you can to do to defend against this. In just three days, like a lot of others, I was able to learn the sequence. Ping pong, ping pong, ping pong! I can't believe how astonishingly bad this game is - wow, some of you guys who think this is real football.... just wow... have you ever drunk the kool-aid. I'm not saying that FIFA 08 was a great game (it was a flawed game in certain respects - no question about it) but at least you were allowed to be creative in your build up play. Here, chuck creativity out the window. This is a speed game designed for people who want to play a fast arcade game. A total disgrace. And yes I know that you don't care. So I'll say it now, I don't care that you don't care. If EA doesn't want us to be critical of the game that we spent a fairly large sum of money on then they shouldn't have this forum here. And don't try and tell me that this forum was put here so that we can all say how awesome 09 is. It's a disgrace. A complete and utter disgrace" ************************************** "Do you actually play online or just against the AI, you see against the AI defending is easy as they dont exploit the match engine, people on the other hand it's a different matter. The defensive line is a bug IMO and one that should be fixed oh and i exploit the issue which i'll probably get flamed for, i use LA Galaxy 2 star team which has two quick forwards, and my approach to the game when playing online is move the ball as quick up the pitch as possible trigger a run for one of my strikers and play a chipped through ball. However due to the fact my players haven't got the strength like the 5 star team defenders quite often they'll get brushed of the ball, but i'll usually get 3 or 4 attaempts to score during the match by this approach. When i play someone using say Man Utd as long as they dont use the same tactical approach or exploit as i've done then i can defend pretty well, but if i face someone who'll move the ball quickly up the pitch and then chip throughball to Ronaldo then i'll get mullered and thats with me setting my defensive line to deep and playing defensive. Thats also why the top players in the leaderboard are using LA Galaxy they have sussed the exploit and use it to their advantage, and gain huge amounts of points by using lower league teams. Oh and before anyone flames me for saying any of the above, i use a weak team and play to it's advantages which is speed with the two strikers". ********************************************* Εχετε παρατηρησει κατι αναλογο στo online? Φαινεται πολυ χειροτερο απο το κουβαλημα της μπαλας δυστυχως.
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Πέρα από όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει το Fifa, η διαφορά με το Pro εξακολουθεί να είναι χαοτική, δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση. Αν το ένα είναι πινγκ πονγκ, όπως λένε κάποιοι τύποι στο φόρουμ της ΕΑ (αναπολώντας το πάναργο Fifa08), το άλλο είναι υπερδιαστημικό φλιπεράκι, το οποιο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αυτόματες πάσες, αυτόματες σέντρες, αυτόματα σουτ και ανελέητο πάνω κάτω, με τους παίχτες να έχουν μηδενική αδράνεια. Οι περισσότεροι που έχουν κολλήσει με το Fifa πλέον δεν αντέχουν να παίξουν Pro ούτε 5 λεπτά (εγώ ούτε 2). Οι διαφορές Fifa-Pro δεν είναι μόνο στα γραφικά ή στα animations. Είναι ότι το ένα είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει μέχρι σήμερα, ενώ το άλλο ένα μεγάλο φάσκελο που μας ρίχνει κάθε χρόνο ο πανάθλιος/κατάπτυστος Τσακατσούκας και πολλοί από μας το γουστάρουμε και νομίζουμε ότι είμαστε και μάγκες (γιατί μια πανάγνωστη μπάντα έγραψε ένα ηλίθιο τραγούδι για μπάφους και Μπρο). (Οι σέντρες δεν είναι όλες "ψηλοκρεμαστά γεμίσματα", δοκιμάστε να κάνετε σέντρα με διπλό πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού. Τα σουτ δεν πάνε όλα στο φεγγάρι. Χρειάζεται να συνηθίσετε να σουτάρετε με το σώμα υπό σωστή γωνία, βάζοντας τη σωστή δύναμη, με τον σωστό παίχτη, το σωστό πόδι, με τη σωστή ταχύτητα, κλπ. Μάλλον τα αυτόματα σουτ του Pro είναι εξωπραγματικά, που σου δίνουν την εντύπωση ότι η -τηλεκατευθυνόμενη- μπάλα έχει μέσα μόλυβδο και ζυγίζει 50 κιλά).
mihranalthaqafi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 nzeppos τι εγινε τελικα με το Φιφα το ξαναγραψες σε χαμηλοτερη ταχυτητα; Σου παιζει κανονικα;; (αμαν ρε φιλε τι κολλημα ειναι κ αυτο με τον Τσακατσουκα!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.