Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες παντα να γραφετε στο 1χ και ΟΧΙ παραπανω...εγω χρησιμοποιω τα philips και κατα τη γνωμη μου ειναι τα καλυτερα....στα 3 χβοχ που εχουν περασει απο τα χερια μ ειτε με samsung,ειτε με Benq ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα!Pioneer 111D + Clone CD 5.2.9.1 top!Zeppo βλεπεις και ποσες ωρες παιζω φιφα την ημερα(vtampak150)......χωρις κανενα προβλημα....

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν νομίζω να φταίει η κόπια γιατί μέσες άκρες οι περισσότεροι την ίδια έχουμε (strange) και το πρόβλημα με τα unreadable το κάνει σε πολύ λίγους. Επιπλέον αν έφταιγε η κόπια πιθανολογώ ότι δεν θα ξεκίναγε ξαφνικά να βγάζει το λάθος μετά από 2 βδομάδες, θα το έκανε από την πρώτη μέρα.

Δεν νομίζω να φταίει η κονσόλα συνολικά. Μάλλον είναι θέμα dvdrom, το οποιο αλλάζεται (αγοράζεις ένα από ebay, του παιρνάς το παλιό dvd key, φλασάρεις και τέλος, έχεις και εφεδρικό drive!)

Επαναλαμβάνω, το πρόβλημα δεν είναι τόσο σημαντικό και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Το πολύ πολύ να μου σπάσει τα νεύρα για κανα μήνα, μετά θα βγει το NXE update και τέρμα τα disc errors. Πιο πολύ με απασχολεί αν θα γλυτώσουμε το ban ή όχι.

Βασικά δοκίμασε να αγοράσεις και κανα original παιχνίδι

Δημοσ.
Ρε παιδιά, αξίζει το κόπο, είναι να πάρω το Pro; Ποιό είναι καλύτερο φέτος;

to pro ξεχασέ το. εγω το κατέβασα τιμής ένεκεν για την ιστορία που κουβαλάει πάνω του, και την ψυχαγωγία που προσέφερε πρίν κάποια χρόνια.

Παίξε μία ώρα φίφα και μετά βάλε προ. 8α νομίζεις ότι παίζεις ξύλινο ποδοσφεράκι. χαχα

Δημοσ.

Προς phoenix_fl, φιλε δεν υπαρχει συγκριση .Το προ ειναι παρα πολυ πισω μην χαραμισεις τα χρηματα σου σαυτο θα το μετανιωσεις. το φιφα ειναι τρομερο φετος

Δημοσ.

Ας γραψω κι εγω και περιμενω απαντησεις..

Αγορασα το fifa για ps3 και ενω στην αρχη ολα τα εβλεπα τελεια αρχισα να ξενερωνω με τα:

1) Μετα απο καθετη μπαλια της ομαδας που ειναι στην επιθεση και ενω ολα δειχνουν οτι ο αμυντικος θα φτασει πιο γρηγορα στην μπαλα κανει κατι κουλα πλαγια βηματα και κατι τετοια, καθυστερει και τελικα την περνει ο επιθετικος την μπαλα και βγαινει τετ-α-τετ.

2) Μπαλια ψηλα (L1 + Δ) απο την ομαδα που κανει επιθεση παλι και ενω ολα δειχνουν και παλι οτι ο αμυντικος θα καθαρισει τη φαση ειτε με κεφαλια προς τα πισω στον GK η με κοντρολ, η με πασα σε αλλο αμυντικο, 7 στις 10 φορες κανει ΗΛΙΘΙΟ τσαφ που δεν γινεται ουτε 2 φορες ολη τη χρονια στο πραγματικο ποδοσφαιρο και στην παιρνει ο επιθετικος..

3) Μου ετυχε μια φορα να κανει λαθος πασα ο επιθετικος και η μπαλα να κυλαει σιγα σιγα προς τα εξω διπλα απ το δοκαρι, ο GK να κοιταει την μπαλα (και καλα ελεγχω) και στην τελικη η μπαλα να κολλαει πριν βγει εξω, ο GK να μην την πιανει και να ερχεται ο επιθετικος σαν κυριος με την ησυχια του και να βαζει γκολ.

4) Σου κανει φαουλ ο αμυντικος, μενεις ορθιος, αφηνει πλεονεκτημα και εκει που πας να συνεχισεις δινει το φαουλ χωρις να χασεις την μπαλα η να την αγγιξει καποιος αλλος εκτος απο σενα.

Δημοσ.
βασικά δοκίμασε να βγάλεις την μουσική off όπως και τους εκφωνητές ίσως να γλυτώσεις μερικά errors

Οι εκφωνητές είναι πάντα off (εδώ και πολλά χρόνια) ενώ η μουσική δεν παίζει ρόλο, γιατί το unreadable disc το πετάει πάντα μέσα στον αγώνα. Ούτε σε μενού, ούτε στην arena, ούτε πουθενά αλλού. Οπότε αυτό το σενάριο δυστυχώς δεν παίζει. Τα τελευταία 3-4 παιχνιδάκια που έπαιξα πήγαν καλά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πότε θα μου το ξαναβγάλει (κατά προτίμηση σε online όπως χθες, για να μου σπάσει περισσότερο τα νεύρα).

Έκανα το κόλπο του pot calibration στο μπρικαρισμένο Hitachi μου, για να πάρω το κολλάι. Από 3.3kOhm που ήταν το πήγα στο 3.1, άρα θεωρητικά κατάλαβα πώς θα το κάνω στο κανονικό drive (αν χρειαστεί, γιατί θέλω να το αποφύγω).

Προς το παρόν το γράφω σε Verbatim, 2.4x κι ο Θεός βοηθός.

-----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 11 : 11 : 10-----

Παιδες παντα να γραφετε στο 1χ και ΟΧΙ παραπανω...εγω χρησιμοποιω τα philips και κατα τη γνωμη μου ειναι τα καλυτερα....στα 3 χβοχ που εχουν περασει απο τα χερια μ ειτε με samsung,ειτε με Benq ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα!Pioneer 111D + Clone CD 5.2.9.1 top!Zeppo βλεπεις και ποσες ωρες παιζω φιφα την ημερα(vtampak150)......χωρις κανενα προβλημα....

Ρε συ, δεν είναι θέμα ταχύτητας. Το έχω το 360 δυο χρόνια τώρα και ζήτημα να μου έχει πετάξει unreadable disc σε 2-3 δισκάκια (από τα δεκάδες που έχω λιώσει). Ακόμα και όταν έγραφα 6x στα Verbatim μια χαρά πήγαινε. Σκέψου ότι το dvdrom που έχω τώρα είναι σχετικά καινούριο, το έχω λιγότερο από χρόνο (αφού το παλιό εμπρικαρίσθη).

Βασικά δοκίμασε να αγοράσεις και κανα original παιχνίδι

Εχμ, γενικά το αποφεύγω το άθλημα (ωστόσο όταν δοκίμασα να το εφαρμόσω με το Silent Hunter 3, ελέω Starforce, κινήθηκαν τα γρανάζια της Μοίρας, γιατί από το πολύ λιώσιμο ράγησε το δισκάκι και αναγκάστηκα να το αγοράσω και δεύτερη φορά). Όπως και να 'χει τα original δεν θα τα γλυτώσουμε, αφού το ban ε-ε-έρχεται...

Στο επίσημο forum της ΕΑ (αλλά και αλλού) υπάρχει κόσμος που έχει αναφέρει το unreadable disc error και έχω λόγους να πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς μιλούσαν για original παιχνίδια (γιατί ζήτησαν και πέτυχαν αντικατάσταση είτε του δισκακίου, είτε ολόκληρου του 360).

Δημοσ.
Εχμ, γενικά το αποφεύγω το άθλημα (ωστόσο όταν δοκίμασα να το εφαρμόσω με το Silent Hunter 3 ελέω Starforce κινήθηκαν τα γρανάζια της μοίρας, γιατί από το πολύ λιώσιμο ράγησε το δισκάκι και αναγκάστηκα να το αγοράσω και δεύτερη φορά). Όπως και να 'χει τα original δεν θα τα γλυτώσουμε, αφού το ban ε-ε-έρχεται...
εντάξει τώρα κατάλαβα γιατί ξενέρωσες με το προ... ;)

κοίτα σαφώς η 2,4χ θα σου δώσει καλύτερα ποιοτικά αποτέλεσμα οπότε δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις

και το 08 πέρσι εμένα μου έκανε κάτι χράτσα χρούτσα και το κοιτούσα στραβά αλλά μέχρι εκεί, πάντως αν συνεχίσει αγόρασε το, καλό στο drive και στην EA θα κάνεις ;)

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής με το Verbatim παίζει τούμπανο, κανένα πρόβλημα.

Για καλό και για κακό πάντως (και για την περίπτωση που θα ξαναβγάλει unreadable disc) έχω κοντά μου τα εργαλεία της επισκευής:

hilift004%20008.jpg

Έχετε ακούσει που λένε Κρουστική Συντήρηση?

Δημοσ.

To προβλημα δεν εχει να κανει με τα δισκακια απο τις κοπιες και τα ISO. Εχει να κανει με το δισκακι του παιχνιδιου γιατι εχω και κανονικη κονσολα και πρωτοτυπο το παιχνιδι και μου χει πεταξει unreadable disc error.

Δημοσ.
Μέχρι στιγμής με το Verbatim παίζει τούμπανο, κανένα πρόβλημα.

Για καλό και για κακό πάντως (και για την περίπτωση που θα ξαναβγάλει unreadable disc) έχω κοντά μου τα εργαλεία της επισκευής:

hilift004%20008.jpg

Έχετε ακούσει που λένε Κρουστική Συντήρηση?

χαχαχαχ καλό
Δημοσ.

το fifa 09 έχω παρατηρήσει ότι διαβάζει ασταμάτητα το dvd μέσα στο αγώνα(οποτε δεν είναι περίεργο να βγάζει disc errors) κάτι πολύ σπάνιο για αθλητικό τίτλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να τρώει κάποια κολληματάκια μέσα στις φάσεις κάτι που δεν υπήρχε στο euro εκτος από κάποια σουτ.το install θα βοηθήσει πολύ το fifa πιστεύω και ίσως να φύγουν και κάποια κολλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Δημοσ.

Φιλε να σε ρωτησω κατι?στο πλαιιστατιον 3 πως μπορεις να κανεις install to fifa 09?σε ρωταω γιατι μονο σε παιχνιδια που μου το ζηταει μπορω να κανω εγκατασταση αλλα μηπωσ γινεται και με αλλο τροπο για να τρεχει πιο γρηγορα.Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν μπορείς φιλε μου .το install του xbox θα είναι full δηλαδή όλο το game θα παίζει από τον σκληρό και δεν έχει σχέση με το παιχνίδι όπως στο ps3 δηλαδή θα γίνετε σε όλα τα παιχνίδια του.το ps3 χρησιμοποιεί βοηθητικό install σε games που το χρειάζονται και αποθηκεύει ένα μέρος στον σκληρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...