Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση: ποια καμερα στο fifa 2009 ειναι αυτη που ειναι πιο ψηλα οπως ειδα και σε καποια video.

Παντα για ps3 μιλαω.

εγω παιζω με την tele υπαρχει κατι καλυτερο;

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ήμαρτον! Δηλαδή νταξ, έτσι μου 'ρχεται να το σπάσω. Άρχισε πάλι με τα unreadable discs. Τώρα ή τα δισκάκια φταίνε ή το dvdrom. Δεν το κάνει όμως σε άλλα παιχνίδια (αλλά να μου πείτε σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν ακούγεται να δουλεύει τόσο πολύ το dvdrom). Θα πάρω αύριο Verbatim να το ξαναγράψω κι αν κάνει πάλι τα ίδια παραγγέλνω επιτόπου νέο Hitachi. Ήμαρτον, δεν μπορούμε να παίξουμε ένα 10vs10 clubs σαν άνθρωποι, πάνω που καταφέραμε και μαζευτήκαμε 7-8 άτομα στη Greeks Utd.

Τι ελεγα κ εγω τα ιδια ακριβως.. unreadable disc μονο στο *Φιφα.. 2 κ ολας... Ισως σκεφτω να το παρω οριτζιναλ αν παιζει..

Δημοσ.
Μια ερωτηση: ποια καμερα στο fifa 2009 ειναι αυτη που ειναι πιο ψηλα οπως ειδα και σε καποια video.

Παντα για ps3 μιλαω.

εγω παιζω με την tele υπαρχει κατι καλυτερο;

με ολο το σεβασμο filthy70 ναι υπαρχει και λεγεται custom :-D

Δημοσ.
Τι ελεγα κ εγω τα ιδια ακριβως.. unreadable disc μονο στο *Φιφα.. 2 κ ολας... Ισως σκεφτω να το παρω οριτζιναλ αν παιζει..

Όπως κι εγώ που σκέφτομαι να πάρω νέο Hitachi και να το φλασάρω. Η 19/11 όμως τα αλλάζει όλα. Εκεί είναι όλη η ιστορία, τα παιχνίδια από το σκληρό. Από την άλλη θέλω να περιμένω, να δω τι θα γίνει και με τα ban. Γιατί αν τη φάω, τότε αναγκαστικά πάω για νέο 360, άρα θα αγοράσω το Fifa και δεν θα χρειαστεί αλλαγή drive. Ενώ στη δικιά σου περίπτωση, το original μπορεί να σου έρθει κουτί!

Όπως και να 'χει περιμένουμε το NXE update. Είναι πραγματικά μεγάλη στιγμή. Υπό μία έννοια το περιμένω από το 2005, ότι και παράτησα το Xbox One (που δούλευε με παρόμοιο τρόπο, παιχνίδια-στο-σκληρό) για να αρχίσω να ασχολούμαι με το 360 (άσχετα αν το δικό μου το αγόρασα 1 χρόνο αργότερα).

Ρε συ mihranalthaqafi, τι δισκάκια χρησιμοποιείς? Εγώ είμαι με TDK γραμμένα 2.4x. Αν είναι να στο κάνει και με Verbatim, τότε τη βάψαμε.

Δημοσ.
Όπως κι εγώ που σκέφτομαι να πάρω νέο Hitachi και να το φλασάρω. Η 19/11 όμως τα αλλάζει όλα. Εκεί είναι όλη η ιστορία, τα παιχνίδια από το σκληρό. Από την άλλη θέλω να περιμένω, να δω τι θα γίνει και με τα ban. Γιατί αν τη φάω, τότε αναγκαστικά πάω για νέο 360, άρα θα αγοράσω το Fifa και δεν θα χρειαστεί αλλαγή drive. Ενώ στη δικιά σου περίπτωση, το original μπορεί να σου έρθει κουτί!

Όπως και να 'χει περιμένουμε το NXE update. Είναι πραγματικά μεγάλη στιγμή. Υπό μία έννοια το περιμένω από το 2005, ότι και παράτησα το Xbox One (που δούλευε με παρόμοιο τρόπο, παιχνίδια-στο-σκληρό) για να αρχίσω να ασχολούμαι με το 360 (άσχετα αν το δικό μου το αγόρασα 1 χρόνο αργότερα).

Ρε συ mihranalthaqafi, τι δισκάκια χρησιμοποιείς? Εγώ είμαι με TDK γραμμένα 2.4x. Αν είναι να στο κάνει και με Verbatim, τότε τη βάψαμε.

TDK DVD+R Double Layer 8x ειναι τα τελευταια 20 <αντιγραφα ασφαλειας> που εχω καψει.. Εμενα με προβληματιζει γιατι το παιχνιδι επαιζε κανονικα και μετα την σαβουρα τα εφτυσε και το drive και το disk. Οταν εκανα το swap, το καινουργιο drive ΠΑΛΙ δεν επαιζε ουτε το παλιο ουτε μια ολοκαινουργια κοπια που εκαψα....

Πολυ περιεργο πραγμα...

Δημοσ.
Με strange/verbatim/2,4x/imgburn/pioneer215d = win

Δεν ξέρω σε βάθος χρόνου πάντως μέχρι σήμερα όλα οκ.

Εδώ strange/TDK/2,4x/pioneer111. Το θέμα είναι ότι το ρημάδι έπαιζε κανονικά για πάνω από 10 μέρες. Κάποια στιγμή έβγαλε ένα unreadable κι από κει και πέρα το πετάει όποτε του γουστάρει (πάντα μέσα σε αγώνα). Αν γυρίσω το 360 από όρθιο->ανάσκελα ή το ανάποδο, παίζει κανονικά για λίγα παιχνίδια και μετά πάλι τα ίδια. Ξανάγραψα το παιχνίδι, έπαιξε κανονικά μια μέρα και τώρα τα ίδια. Το έκανα βίδες και το καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα, τζίφος.

TDK DVD+R Double Layer 8x ειναι τα τελευταια 20 <αντιγραφα ασφαλειας> που εχω καψει.. Εμενα με προβληματιζει γιατι το παιχνιδι επαιζε κανονικα και μετα την σαβουρα τα εφτυσε και το drive και το disk. Οταν εκανα το swap, το καινουργιο drive ΠΑΛΙ δεν επαιζε ουτε το παλιο ουτε μια ολοκαινουργια κοπια που εκαψα....

Πολυ περιεργο πραγμα...

Είναι ανησυχητικό το ότι άλλαξες drive και έκανε πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι γίνεται ρε γμτ. Εγώ λέω να πάρω μερικά Verbatim σήμερα και να δοκιμάσω και μ' αυτά, είναι η πιο φθηνή λύση. Αααααχ, τι ευλογημένη η μέρα που θα περάσω τα παιχνίδια στο σκληρό και θα ησυχάσω μία και καλή.

Δημοσ.

nzeppo, είχα κι εγώ παρόμοια προβλήματα στο πρώτο 360 μου...αν υποθετικά αποκλείσουμε τον λόγο κακής εγγραφής, από εκεί και πέρα φαίνεται πως έχει αρχίσει να τα παίζει το laser....δοκίμασε αυτήν την λύση πριν πας σε αλλαγές drive κτλ. : δυνάμωσε λίγο τη δέσμη του laser του dvd drive... σε εμένα δούλεψε αρκετά αποδοτικά.;)

Δημοσ.

Καλό. Τα ίδια κόλπα που κάναμε και στο Xbox One δηλαδή. Θα το δοκιμάσω το βράδυ, αφού πρώτα πειραματιστώ με ένα παλιό μπρικαρισμένο Hitachi που έχω. Κακή εγγραφή πάντως δεν είναι, γιατί όπως είπα το έγραψα 2 φόρες και μάλιστα η πρώτη δούλευε κανονικά για σχεδόν 2 βδομάδες. Thanks βρε johnny.

Δημοσ.

Το ξέρω οτι θα ακουστώ βλάκας ελιτιστής.. αλλα υπάρχει ανταγωνισμός στο live? Σε βάζει με άτομα του ίδιου επιπέδου ή τυχαία; Στην πρώτη περίπτωση και επειδή τώρα άρχισα να παίζω, φαντάζομαι με βάζει με τα low lvl γίδια μέχρι να ανέβω οπότε οκ. Αν δεν ισχύει αυτό...omg..

Επίσης είναι τεράστια @@ κάποιοι που τραβάνε καλώδιο στο 85 και ενώ έχουν φάει 2-3 γκολάκια.

Έχω παίξει καμια 10ρια αγώνες live και 6 άτομα το έχουν κάνει ήδη αυτό.. bad rep με τη μία φυσικά.. αλλα τζάμπα καίει η λάμπα..

Δημοσ.
Sry για το off topic , αλλα αυτο το "παιχνιδια απο τον σκληρο" με ψιλοκουφανε.

Μπορω να εχω details? :confused:

Δημοσ.

Με το NXE update της 19/11 (τελικά σε κάποιες χώρες θα βγει 30/10 είπαν) θα μπορούμε να περνάμε το παιχνίδι στο σκληρό δίσκο και θα παίζει από εκεί. Το δισκάκι θα χρειάζεται μεν να βρίσκεται μέσα στο dvdrom (όπως γίνεται στο PS3) αλλά όλη τη δουλειά θα την κάνει ο σκληρός.

Γλυτώνουμε τη φασαρία που κάνει το dvdrom. Γλυτώνουμε τα unreadable disc errors, μειώνουμε αισθητά το loading time. Ε, τι άλλο να ζητήσουμε?

Δυστυχώς βέβαια δεν θα γλυτώσουμε τις 90-100 λίρες του 120άρη σκληρού (παίζουν και αρκετά φθηνότεροι βέβαια). Σε καμια βδομάδα θα τον παραγγείλω (από κανα ebay εννοείται, τα 150 ευρώ που κοστίζει ο σκληρός στο Ελλάντα είναι απίστευτη κλεψιά).

Δημοσ.

nzeppos και εμενα μου το ειχε κανει αυτο μια φορα στο φιφα09. μετα καπακι επαιξε κανονικα. δεν ξερω αν μηπως φταίει και η εκδοση που ειχαμε κατεβασει απο το TL.

Οπως και το saint rows 2 μου ειχε κολησει μια φορά. Κατεβασα την αμερικάνικη εκδοση και ετρεχε κανονικα.

offtopic :Θελω να πιστευω οτι δεν φταιει η κονσολα. γιατι αν σκεφτω οτι πρεπει να παρω νεο Χ360 που δεν φλασαρεται, παιζει να πα8ω και εγκεφαλικο.

επι του παροντος εχς βαλει ενα nyko intercooler για να δροσιζω την κατασταση.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να φταίει η κόπια γιατί μέσες άκρες οι περισσότεροι την ίδια έχουμε (strange) και το πρόβλημα με τα unreadable το κάνει σε πολύ λίγους. Επιπλέον αν έφταιγε η κόπια πιθανολογώ ότι δεν θα ξεκίναγε ξαφνικά να βγάζει το λάθος μετά από 2 βδομάδες, θα το έκανε από την πρώτη μέρα.

Δεν νομίζω να φταίει η κονσόλα συνολικά. Μάλλον είναι θέμα dvdrom, το οποιο αλλάζεται (αγοράζεις ένα από ebay, του παιρνάς το παλιό dvd key, φλασάρεις και τέλος, έχεις και εφεδρικό drive!)

Επαναλαμβάνω, το πρόβλημα δεν είναι τόσο σημαντικό και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Το πολύ πολύ να μου σπάσει τα νεύρα για κανα μήνα, μετά θα βγει το NXE update και τέρμα τα disc errors. Πιο πολύ με απασχολεί αν θα γλυτώσουμε το ban ή όχι.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να φταίει η κόπια γιατί μέσες άκρες οι περισσότεροι την ίδια έχουμε (strange) και το πρόβλημα με τα unreadable το κάνει σε πολύ λίγους. Επιπλέον αν έφταιγε η κόπια πιθανολογώ ότι δεν θα ξεκίναγε ξαφνικά να βγάζει το λάθος μετά από 2 βδομάδες, θα το έκανε από την πρώτη μέρα.

Δεν νομίζω να φταίει η κονσόλα συνολικά. Μάλλον είναι θέμα dvdrom, το οποιο αλλάζεται (αγοράζεις ένα από ebay, του παιρνάς το παλιό dvd key, φλασάρεις και τέλος, έχεις και εφεδρικό drive!)

Επαναλαμβάνω, το πρόβλημα δεν είναι τόσο σημαντικό και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Το πολύ πολύ να μου σπάσει τα νεύρα για κανα μήνα, μετά θα βγει το NXE update και τέρμα τα disc errors. Πιο πολύ με απασχολεί αν θα γλυτώσουμε το ban ή όχι.

βασικά δοκίμασε να βγάλεις την μουσική off όπως και τους εκφωνητές ίσως να γλυτώσεις μερικά errors

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...