Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάρτε και ένα γκολάκι ποίημα στο τέλος του αγώνα. Έχω την Καταραμένη Ομάδα (βλ. Man Utd) εναντίον της Sunderland. Από 0-2 ισοφαρίζω 2-2 στο τέλος.

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1684021

καλα ρε συ εφαγες δυο γκολ απο την sunderland και μας το λες κι ολας :devil:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσε, μη λες τίποτα. Πάλι καλά που ήρθε κι ένα 2-2, γιατί έχω σιχαθεί τα 0-0 και τα 1-0. Ας παίξω επιτέλους κι ένα αγώνα που να μπουν μερικά γκολ.

Χθες βράδυ παίξαμε μερικά 10vs10 (για την ακρίβεια 5vs5) με την Greeks United και δεν πήγαμε πολύ άσχημα, μάλλον το αντίθετο. Ήταν η πρώτη φορά που παίζω 10vs10 σε Club και πραγματικά έχει εντελώς άλλη αίσθηση από τους αγώνες που έπαιζα μέχρι τώρα, που ο καθένας έκανε ό,τι του κά... πνιζε (τι νομίζατε?)

Ελπίζω να το επαναλάβουμε σήμερα. Όποιος μπαίνει πρώτος στο dressing room ας ρίχνει ένα γρήγορο μήνυμα του στυλ "DR" στους υπόλοιπους, για να μαζευόμαστε.

Εκτός κι αν λιώνω το Fable2 εκείνη την ώρα!

Δημοσ.

Registration for FIWC online qualifiers go live today

Players worldwide can start qualifying online for the ultimate football gaming championship

With the launch of FIFA 09 in North America and Asia players can now register for the fifth FIFA

Interactive World Cup (FIWC) season.

FIWC 09 registration to participate in the online leg of the tournament takes place inside the

FIWC mode of FIFA 09 on the PS3 which has been made accessible for today for gamers

around the world. At the end of the qualifiers, the 13 best online players will have secured their

space in the Grand Final, which takes place next Spring.

Hopeful players will also be able to compete at one of 19 physical FIWC 09 Qualifier Events

across the globe. Details about these live qualifier events will be made available over the

coming weeks at http://www.FIFA.com/FIWC.

Participation pays as the ultimate winner will not only be recognized as the best virtual footballer

by the real life world governing body of football FIFA, but he will also receive an invitation to the

FIFA World Player Gala along with a USD $20,000 cash prize and an all new KIA ʽSoulʼ. For the

first time in the tournamentʼs history, the runner up will receive USD $5,000, while the player

coming third will be awarded USD $1,000.

To learn more about FIFA 09 visit http://www.FIFA09.ea.com.

Δημοσ.

Εψαξα τα θεματα και δε βρηκα τιποτα, ειμαι φαν των Fifa γενικοτερα τατελευταια 3 χρονια αλλα προτιμησα απο το Μαιο και μετα να παιζω Pro 08, τι να αγορασω τωρα και γιατι?

Fifa 09 η Pro 09; Εχω ps3

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν βρήκες τίποτα ρε boy? έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι προ τέλος, lets fifa. Νομίζω γενικώς αποδεκτή η άποψη ότι το φιφα είναι μακράν καλύτερο φέτος.

Δημοσ.
ρε ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ upload video? ισχη και για το ονλινε? η μονο οφφλινε?

-----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 10 : 09 : 49-----

με ενα πατσακι θα φτιαχτει και η μπαλα...σχετικα με το φλοατινγκ σουτ. επισης, οταν κρατας LT, h RB (εξαρτατε και τι κοντρολς εχεις βαλει, δες στο configuration που λεει Pace control. kaneis κοντρολ τις μπαλας, μην τρεχεις, κρατα την μπαλα στα ποδια σου, και μετα κανε κοφτι τριπλα..

Αντε να δουμε το πατσακι. Ειδικα το πλεονεκτημα παντως ειναι καρα broken. Τους εχω εμπιστοσυνη παντως γιατι γενικα εχει πεσει τρομερη δουλεια. To pace control βοηθαει αλλα ειναι λιγο διαφορετικο απο το Προ.

Δημοσ.

Ranked match τελος για εμενα!!!!Δεν γινεται να νικας στο 20κεπτο 3-0 να κανει quit ο αλλος και να χρεωνεσαι εσυ την ηττα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε αυτο το κομματι η ΕΑ μενει στην ιδια ταξη!!!!Μονο εγω το εχω δει αυτο το φαινομενο?

Δημοσ.
Εψαξα τα θεματα και δε βρηκα τιποτα, ειμαι φαν των Fifa γενικοτερα τατελευταια 3 χρονια αλλα προτιμησα απο το Μαιο και μετα να παιζω Pro 08, τι να αγορασω τωρα και γιατι?

Fifa 09 η Pro 09; Εχω ps3

Εγώ θα σου πρότεινα να τα νοικιάσεις και τα δύο (ή να δεις σε κάποιο φίλο σου) για να κρίνεις ιδίοις όμασοι. Η διαφορά όμως είναι χαώδης. Το Fifa είναι χρόνια μπροστά, τα ποδοσφαιράκια δεν συγκρίνονται. Πλέον έχουν μείνει κάποια ελάχιστα επιχειρήματα (δικαιολογίες θα τις ονόμαζα εγώ) υπέρ του Pro. Του στιλ "έχει Champions' League", καλύτερες φάτσες, λίγο καλύτερη off the ball κίνηση, συνεχή ρυθμό πάνω-κάτω και άλλα παρόμοια. Για το καθένα από αυτά υπάρχει και το αντίστοιχο αντεπιχείρημα. Πάρε Fifa με κλειστά τα μάτια, να παίξεις next gen ποδοσφαιράκι.

Ranked match τελος για εμενα!!!!Δεν γινεται να νικας στο 20κεπτο 3-0 να κανει quit ο αλλος και να χρεωνεσαι εσυ την ηττα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε αυτο το κομματι η ΕΑ μενει στην ιδια ταξη!!!!Μονο εγω το εχω δει αυτο το φαινομενο?

Το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις υπάρχει από πέρσι και δυστυχώς δεν έχει λυθεί ακόμα. Δεν είμαι σίγουρος αν σου χρεώνεται ήττα αλλά σίγουρα βολεύει όσους γουστάρουν τα DNF. Νομίζω ότι σου χρεώνεται νίκη μόνο αν ο άλλος κάνει quit, στην περίπτωση όμως που σβήσει εντελώς το 360 δύσκολα τα πράγματα (και φυσικά μπορείς να δεις αν είναι ακόμα online από το σχετικό μενού με τους πρόσφατους αντιπάλους). Λύσεις γιαλαντζί του στιλ "παίζε μόνο με φίλους σου" ή "παίζε unranked matches όπου γενικά ο κόσμος δεν την σκαπουλάρει αν χάνει" έχουν οριακή επιτυχία. Από την άλλη μπορείς να βάζεις συγκεκριμένα όρια στο DNF% όταν ψάχνεις για παιχνίδι.

Νομίζω όμως ότι υπάρχει μεγάλη πίεση προς την ΕΑ για το συγκεκριμένο θέμα και όλοι ελπίζουν ότι κάτι θα γίνει με το επερχόμενο major update του παιχνιδιού. Αλλιώς το γυρνάμε στο 10vs10!

Δημοσ.

Fifa λέμε...

Μόλις έπαιξα λίγο live καΙ 10ν10 και το παιχνίδι ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!

Δεν ξαναβάζω πρό μάλλον..

Το σούτ δεν μπορώ όμως να συνηθίσω με τίποτα :|

Δημοσ.

Ήμαρτον! Δηλαδή νταξ, έτσι μου 'ρχεται να το σπάσω. Άρχισε πάλι με τα unreadable discs. Τώρα ή τα δισκάκια φταίνε ή το dvdrom. Δεν το κάνει όμως σε άλλα παιχνίδια (αλλά να μου πείτε σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν ακούγεται να δουλεύει τόσο πολύ το dvdrom). Θα πάρω αύριο Verbatim να το ξαναγράψω κι αν κάνει πάλι τα ίδια παραγγέλνω επιτόπου νέο Hitachi. Ήμαρτον, δεν μπορούμε να παίξουμε ένα 10vs10 clubs σαν άνθρωποι, πάνω που καταφέραμε και μαζευτήκαμε 7-8 άτομα στη Greeks Utd.

Δημοσ.

Εννοείται. Είτε φάω ban είτε όχι, έναν 120άρη θα τον πάρω την ίδια μέρα που θα βγει το update (αν και μάλλον θα τον έχω παραγγείλει πιο μπροστά από ebay).

Στο επίσημο φόρουμ της ΕΑ είδα μερικούς που είπαν ότι είχαν κι αυτοί παρόμοια προβλήματα και το unreadable disc εμφανιζόταν μόνο στα Fifa (ακόμα και το περσινό). Είναι καθαρά θέμα dvdrom-δισκακίου και ανελέητου διαβάσματος/βιασμού του δισκακίου από το Fifa09.

Πότε θα έρθει η 19/11, πότεεεεεε?

Δημοσ.

Eγώ original το έχω αλλά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μέχρι τώρα.

Πάντως διαβάζει πάρα πολύ από το drive όντως!

Και κάτι ακόμα που ήθελα να πώ για τα 2 κορυφαία soccer games της αγοράς.

Προς το παρόν τώρα έχω κολλήσει και στο Pro στο Pc που τελικά είναι πολύ καλύτερο από to 08 αλλά όχι ακόμα next gen.

Bέβαια μόλις βάζω το Fifa 09 ξεχνιέμαι. Είναι next gen καθαρά με τρελλά animations και physics.

Πιστεύω πως αν η 2Κ βγάλει ποδοσφαιράκι στα επίπεδα του 2k στο μπάσκετ θα πούμε αντίο και στο Fifa και στο Pro.

Δημοσ.

Σημερα επεξα και εγω για πρωτη φορα το fifa 09 σε ενα μαγαζι της γειτονιας μου.Ειχα μεγαλη περιεργεια μετα απο ολα αυτα τα διθυραμβικα λογια που ειχα ακουσει απο τους περισσοτερους. Και πραγματι ως ενα μερος αξιζε ολα αυτα τα καλα λογια που ειχα ακουσει.Μετα απο αυτο που ειδα θα παρω κονσολα (μαλλον ps3) ειδικα για το fifa (Hardcore football fun γαρ). Με λιγα λογια τα θετικα points ειναι τα παρακατω:

- Δυνατοτητα για manual πασες, σουτ, σεντρες οτι πρεπει για next-gen παιχνιδι.

- Ωραιοτατο gameplay χωρις πολλα εμφανη bugs (βεβαια επεξε μονο γυρω στις 3 ωρες)

- Πολυ καλα γραφικα (μονο οι φατσες δεν με ενθουσιασαν)

- Off the ball των παιχτων. Πραγματικα εξαιρετικο.

- Ανταποκριση του χειριστηριου πολυ καλη (ps3).Σχεδον οτι ηθελα το εκανε.

Και καποια λιγα αρνητικα τα οποια μαλλον οφειλονται στην ασχετοσυνη μου

- Εφαγα 15 γκολ και τα 14 ηταν απο κεφαλιες και γεμισματα στην περιοχη του cpu.

- Μερικες φορες οι παιχτες μου εκαναν καποια χαζα λαθη (συμβαινουν ομως στο ποδοσφαιρο)

- Τωρα οσον αφορα το bug που γραφεται απο πολλους δηλαδη το sidestepping του παιχτη οταν του γινεται καθετη πασα εγω ειδα οτι μαλλον με αυτη την κινηση ο παιχτης δειχνει οτι δεν εχει καλη ισορροπια και του ειναι δυσκολο να ακολουθησει την μπαλα.

Αυτα γενικα απο εμενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...