Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν την ξερω την Greeks United. Μονο απο την Maines FC εχω παρει invite αλλα και εκει νεκρα υπαρχει στ' αποδυτηρια......

Είναι όμως πεντακάθαρα... δεν μπορείς να πεις.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν την ξερω την Greeks United. Μονο απο την Maines FC εχω παρει invite αλλα και εκει νεκρα υπαρχει στ' αποδυτηρια......
Πες μου username να σου στειλω invite αν θες ( και οποιος αλλος θελει ).
Δημοσ.

Παιδια ειμαστε - σε ηττες γιατι ειμαι τραυματιας:P Το βραδυ μπαινει το μεγαλο CF να δουμε και καμοια ασπρη μερα:P

Δημοσ.

Παιδια λιγο help. Πως μπορεις να κρατας την αμυντικη γραμμη πισω και να μην ανεβαινουν οι μπακ σου μεχρι τη σεντρα?? Εχω δοκιμασει και βελακια κλπ αλλα οι αμυντικοι εχουν την ταση να πιεζουν ψηλα και να αφηνουν τρελους χωρους για through ball. Στο Pro πχ κρατωντας την αμυνα πισω αντιμετωπιζεις τους πολυ γρηγορους παιχτες. Στο Fifa νιωθω οτι δεν μπορω να κλεισω τις τρυπες και ειμαι εκτεθιμενος σε καθετες προς γρηγορους παιχτες. Οι ΑΙ επιθετικοι κανουν συνεχεια πολυ καλες κινησεις, ενω αντιθετα οι αμυντικοι δεν δειχνουν την αντιστοιχη οξυδερκεια και αντιληψη της φασης. (παντα σε διπλο με φιλο μιλαω)

Υπαρχουν καποια συγκεκριμενα settings οσον αφορα το βαθος της αμυνας?

Προσπαθω να κανω την μεταβαση απο το Pro, μ'αρεσει το random του παιχνιδιου αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που με ξενερωνουν. Οπως τα floating σουτ, οι ευκολες καθετες μπαλιες (semi-assisted) οπου ποτε δεν κοιταω αν την κανει ο Xavi η ο Vidic (παντα πιανουν την αμυνα στον υπνο αν την τελειοποιησεις) και ενοχλητικα bugs (πχ πλεονεκτημα). Στις σεντρες (semi-auto) δεν παρατηρησα να παιρνουν συχνα φαλτσο και οι περισσοτερες πανε σκαφτα παραλληλα χωρις curve.

Τελος μου λειπει η απλη τριπλιτσα του Pro με το R2/RT(slow dribble). Περα απο το στικ που δεν πολυσυμπαθω υπαρχει τροπος να κανεις μια απλη κοφτη τριπλα?

Δημοσ.
Παιδια λιγο help. Πως μπορεις να κρατας την αμυντικη γραμμη πισω και να μην ανεβαινουν οι μπακ σου μεχρι τη σεντρα?? Εχω δοκιμασει και βελακια κλπ αλλα οι αμυντικοι εχουν την ταση να πιεζουν ψηλα και να αφηνουν τρελους χωρους για through ball. Στο Pro πχ κρατωντας την αμυνα πισω αντιμετωπιζεις τους πολυ γρηγορους παιχτες. Στο Fifa νιωθω οτι δεν μπορω να κλεισω τις τρυπες και ειμαι εκτεθιμενος σε καθετες προς γρηγορους παιχτες. Οι ΑΙ επιθετικοι κανουν συνεχεια πολυ καλες κινησεις, ενω αντιθετα οι αμυντικοι δεν δειχνουν την αντιστοιχη οξυδερκεια και αντιληψη της φασης. (παντα σε διπλο με φιλο μιλαω)

Custom Tactics -> Defence

Defender line βαλτο Cover , και τα υπολοιπα αλλαξε τα οπως θες ;)

Δημοσ.

Thx Blackjim αλλα μαλλον δεν ειναι εκει το προβλημα καθως παντα το χω στο cover. Ισως πρεπει να ψαξω περισσοτερο τα βελακια και το workrate. Οι μεσοι μου ξεχνιουνται μπροστα και η αμυνα ανεβαινει στο κεντρο για να καλυψει.

Δημοσ.

Αψογο..εκανες προσποιηση για να περασει η μπαλα στον πισω παιχτη στην αρχη η εγινε τυχαια?

Παντως, με αφορμη αυτο το βιντεο θελω να κανω μια παρατηρηση στο οτι οι ΑΙ δεν μαρκαρουν παντα σωστα στο FIFA. Εχω την αισθηση και απο τα παιχνιδακια που παιζω οτι μαρκαρουν περισσοτερο μπαλα και οχι τοσο χωρους/παιχτες. Αποτελεσμα ειναι οι ελευθεροι χωροι που αναφερω στο πιο πανω ποστ. Γενικα εχω την εντυπωση οτι σε σχεση με το 08 εχουν βελτιωθει πολυ οι κινησεις των επιθετικων αλλα δεν εγινε αντιστοιχη δουλεια στους αμυντικους με αποτελεσμα να υπαρχει μια ανισορροπια μεταξυ τους. Ζαλιζονται κυνηγωντας την μπαλα, μπερδευονται και στο τελος χανουν τον αντιπαλο.

Στο Pro αντιθετα το passing game θελει περισσοτερο κοπο για να διασπασεις την αμυνα με τους αμυντικους να κρατανε θεσεις και να βγαινουν πιο γρηγορα πρωτοι στην μπαλα οταν χρειαζεται, ενω φαινεται να περιβαλλονται απο ενα ευρυτερο πεδιο δρασης απο οτι δειχνουν τα γραφικα. Αν θελει καποιος μπορει να σου σπασει τα νευρα πραγματικα παιζοντας μπετον αρμε πισω.

Δημοσ.

ρε ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ upload video? ισχη και για το ονλινε? η μονο οφφλινε?

-----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 10 : 09 : 49-----

Προσπαθω να κανω την μεταβαση απο το Pro, μ'αρεσει το random του παιχνιδιου αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που με ξενερωνουν. Οπως τα floating σουτ, οι ευκολες καθετες μπαλιες (semi-assisted) οπου ποτε δεν κοιταω αν την κανει ο Xavi η ο Vidic (παντα πιανουν την αμυνα στον υπνο αν την τελειοποιησεις) και ενοχλητικα bugs (πχ πλεονεκτημα). Στις σεντρες (semi-auto) δεν παρατηρησα να παιρνουν συχνα φαλτσο και οι περισσοτερες πανε σκαφτα παραλληλα χωρις curve.

Τελος μου λειπει η απλη τριπλιτσα του Pro με το R2/RT(slow dribble). Περα απο το στικ που δεν πολυσυμπαθω υπαρχει τροπος να κανεις μια απλη κοφτη τριπλα?

με ενα πατσακι θα φτιαχτει και η μπαλα...σχετικα με το φλοατινγκ σουτ. επισης, οταν κρατας LT, h RB (εξαρτατε και τι κοντρολς εχεις βαλει, δες στο configuration που λεει Pace control. kaneis κοντρολ τις μπαλας, μην τρεχεις, κρατα την μπαλα στα ποδια σου, και μετα κανε κοφτι τριπλα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...