Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το FIFA βασικά θά έχει τρεις επιλογές όσον αφορά την ταχύτητα. Εδώ μάλλον έχουν βάλει το πιο γρήγορο. Αν και φαίνεται ωραίο κι έτσι.:-)

Δημοσ.
Το FIFA βασικά θά έχει τρεις επιλογές όσον αφορά την ταχύτητα. Εδώ μάλλον έχουν βάλει το πιο γρήγορο. Αν και φαίνεται ωραίο κι έτσι.:-)

εισαι σιγουρος? το διαβασες καπου????επειδη η τελευταια φορα που το ειχε αυτο ειταν πολλη παλια! ...πριν τα next gen.!

Δημοσ.
εισαι σιγουρος? το διαβασες καπου????επειδη η τελευταια φορα που το ειχε αυτο ειταν πολλη παλια! ...πριν τα next gen.!

ναι αυτό συζητάτε πολύ έντονα στα forum της EA , αν και νομίζω έχει επιβεβαιωθεί και από τους Moderators...

Δημοσ.

Ρε παιδια ημαρτον σας φαινεται γρηγορο γιατι ειναι σε προτζεκτορα!Εχετε παιξει φιφα 08 σε προτζεκ να δειτε ταχυτητα!!!!Καλα με το προ χανεσε

Δημοσ.
Ρε παιδια ημαρτον σας φαινεται γρηγορο γιατι ειναι σε προτζεκτορα!Εχετε παιξει φιφα 08 σε προτζεκ να δειτε ταχυτητα!!!!Καλα με το προ χανεσε

Ping pong οταν παιζεις με το προ ...και οχι μονο, δοκιμασατε απλα να κανετε σουτ απο την μεση στο προ με projectora? λολ....παιζαμε 2 vs 2 και δεν παιζαμε σαν ομαδα, αλλα ο καθε ενας μονος του, οποιος ντιπλαρι την μπαλα οσο μπορει, ασε ξενερωμα μεγαλο! λολ.

Δημοσ.

1) Υπάρχει κάποιος λόγος που σε όλα τα exclusive gameplay videos αυτοί που παίζουν είναι άμπαλοι; Ούτε 2 πάσες δε μπορούν ν' αλλάξουν... :Ρ

2) Σ'ένα σχόλιο από κάτω λένε ότι αυτός που ακούγεται είναι ο κανονικός ισπανός εκφωνητής...Αν και χλωμό, προλαβαίνω να μάθω ισπανικά :)

3) Μερικά collision animations είναι πράγματι πολύ ρεαλιστικά - αν και το βίντεο δε βοηθάει πολύ - όμως έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες σηκώνονται απ το έδαφος λίγο αφύσικα.

4) Το ότι από το 1.30 και μετά αλλάζει το contrast του προτζέκτορα οφείλεται σε κάποιον εξωγενή παράγοντα ή υπάρχει πρόβλεψη για αλλαγή καιρικών συνθηκών κατα τη διάρκεια του αγώνα;

5) Η μπαλίτσα κολλάει στο χόρτο όπου έχει πολύ νερό! That's f***ing awesome dude!

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=U2kWTlPpKF4

Δεν ξερω αν οι πολλοι το εχουν ηδη δει αλλα εγω εχω παθει πλακα με την κηνηση του παικτη.Οχι μονο "γενικα" κηνηση αλλα εαν παρατηρησει προσεκτικα κανεις τα ποδια των παικτων την ωρα που τρεχουν ,τριπλαρουν ή πασαρουν μιλαμε για πολυ ρεαλισμο.καλα το ξεσπασμα - ανοιγμα του ronaldo και το φαουλ που του κανουν ειναι ολα τα λεφτα.πολυ κοντα στο αληθινο παιχνιδι

Δημοσ.

Προσέξτε και την ανάσα που παίρνει ο Κριστιάνο όταν πάει να εκτελέσει το φάουλ και κουνιέται το σώμα του! Απλά απίστευτη λεπτομέρεια!

Το pro2009 άραγε θα έχει τέτοια λεπτομέρεια? LOL

Τακατσούκα τα βλέπεις αυτά ή κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου?

Δημοσ.
Προσέξτε και την ανάσα που παίρνει ο Κριστιάνο όταν πάει να εκτελέσει το φάουλ και κουνιέται το σώμα του! Απλά απίστευτη λεπτομέρεια!

Μην αποπροσανατολιζεις τον τσακατσουκα!!!

Εχει αλλες δουλειες να κανει πρωτα. Οπως π.χ. να φτιαξει το online που ειναι Γ.Τ.Π.

Δημοσ.

γουσταρω να σε ακουω να λες τετοια..λολ..Σε βλεπω να παιζεις μονο φιφα φετος...Γουσταρωωωωω λολ

Δημοσ.

Μην βιάζεσαι. Εγώ το έχω πει. Αν το pro2009 δεν κολλάει καθόλου, έχει καλό online, έχει πιο αργό ρυθμό, και αν έφτιαξαν τους τερματοφύλακες, πάλι pro θα παίξω...

Απλά περιμένω να δω και να κρίνω...LOL

Δημοσ.
Μην βιάζεσαι. Εγώ το έχω πει. Αν το pro2009 δεν κολλάει καθόλου, έχει καλό online, έχει πιο αργό ρυθμό, και αν έφτιαξαν τους τερματοφύλακες, πάλι pro θα παίξω...

Απλά περιμένω να δω και να κρίνω...LOL

Χλωμο το βλεπω..αλλα και παλι, οτι θες κανεις, απλα μην ξενερωσεις και φετος και να ακουμε τα ιδια και τα ιδια...ετσι.. και οχι να μου τρεχεις και να μου αγωραζεις ολα τα βερσιονς για ολα τα συστηματα ετσι ωστε να μας πεις γιατι το ενα ειναι χειροτερο απο το αλλο..ετσι..σε παρακαλω πολακι, ενα θα παρεις, ειτε για το Xbox η Playstation και ενα review θα κανεις...οχι 14 διαφορετικα βερσιον...σε ξερω γιαυτο σου το λεω. :)..

Δημοσ.
να είχε δώσει και την κόκκινη όμως καλά θα ήταν...πάλι Tai Chi παιχνίδια θα βλέπουμε;

πες τα

Αυτο το πραγμα να μην δινει κοκκινη με τπτ εκτος αν εισαι τελευταιος παιχτης πρεπει να διορθοθει αμεσα γιατι ειναι μειονεκτημα...

πελατακο Dpapa πως παει????:P (Panos13 GR)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...