Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν εχω παιξει το παιχνιδι και σκεφτομαι να παρω κονσολα για αυτο ειδικα.Με ενδιαφερει κυριως το online οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι. Ηθελα να σε ρωτησω αν παρατηρεις παρομοια πραγματα και στο online με αυτα που ανεφερες, η παρατηρουνται μονο offline.Γενικα υπαρχουν προβληματα στο online?Οποιος θελει απανταει...

φίλε έχω παίξει τουλάχιστον 15 αγώνες online δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου lag εκτός αν τύχει να παίξει με Αμερικανάκι, το be o pro δυστυχώς αν δεν παίζει με συμπατριώτες σου είναι σχεδόν unplayable...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δυστυχώς δε βλέπω συχνά πλέον άτομα online για be a pro. Που χαθήκατε;

Ελα ντε!!! Που εισαστε ολοι!! Συνεχεια με κατι ξενους παιζω που ειναι ολοι επιθεση, ολοι αμυνα (κατι σαν μπασκετ)....

Δημοσ.

E φυσικά..τι θα έλεγες... Μου μπήκες και καπετάνιος και διέλυσες την ομάδα πριν καν παίξει.Θα μαζέψω υπογραφές να σε διώξω (5 λεπτά δουλειά)

Δημοσ.
E φυσικά..τι θα έλεγες... Μου μπήκες και καπετάνιος και διέλυσες την ομάδα πριν καν παίξει.Θα μαζέψω υπογραφές να σε διώξω (5 λεπτά δουλειά)

Αν δεν έχεις στυλό, παραιτούμε κιόλας.

Δημοσ.

Αφηστε τις παραιτησεις/απολυσεις και να μαζευτουμε για να παιξουμε επιτελους!!!!

Οι ξενοι ειναι Γ.Τ.Π. Ολοι επιθεση, ολοι αμυνα παιζουν. Αν παιξουμε σωστα θα τους παρουμε τα σωβρακα.

Δημοσ.

Αν μιλάτε για τη Greeks United, μπήκα κι εγώ με τα πολλά (thx to Blackjim) αλλά ακόμα δεν έχω δει να παίζουμε κανένα αγώνα, 17-7-18 παραμένει και όσες φορές μπήκα dressing room ήμουν σαν την καλαμιά (ενώ υπήρχαν κάμποσοι της ομάδας να παίζουν fifa online).

Δημοσ.
Αν μιλάτε για τη Greeks United, μπήκα κι εγώ με τα πολλά (thx to Blackjim) αλλά ακόμα δεν έχω δει να παίζουμε κανένα αγώνα, 17-7-18 παραμένει και όσες φορές μπήκα dressing room ήμουν σαν την καλαμιά (ενώ υπήρχαν κάμποσοι της ομάδας να παίζουν fifa online).

Δεν την ξερω την Greeks United. Μονο απο την Maines FC εχω παρει invite αλλα και εκει νεκρα υπαρχει στ' αποδυτηρια......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...