anamenos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχω παιξει το παιχνιδι και σκεφτομαι να παρω κονσολα για αυτο ειδικα.Με ενδιαφερει κυριως το online οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι. Ηθελα να σε ρωτησω αν παρατηρεις παρομοια πραγματα και στο online με αυτα που ανεφερες, η παρατηρουνται μονο offline.Γενικα υπαρχουν προβληματα στο online?Οποιος θελει απανταει... φίλε έχω παίξει τουλάχιστον 15 αγώνες online δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου lag εκτός αν τύχει να παίξει με Αμερικανάκι, το be o pro δυστυχώς αν δεν παίζει με συμπατριώτες σου είναι σχεδόν unplayable...
glad1at0re Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχώς δε βλέπω συχνά πλέον άτομα online για be a pro. Που χαθήκατε;
supermario29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχώς δε βλέπω συχνά πλέον άτομα online για be a pro. Που χαθήκατε; Ελα ντε!!! Που εισαστε ολοι!! Συνεχεια με κατι ξενους παιζω που ειναι ολοι επιθεση, ολοι αμυνα (κατι σαν μπασκετ)....
supermario29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Επισης καμμια ομαδα (club) εχει φτιαχτει να παιζουμε ολοι μαζι;;;
pantnick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 πες τα...σε αυτή που κάναμε δεν εχουμε βρεθεί ούτε στα αποδυτήρια...
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Φταίει η ριμάδα η οικονομική κρίση... με 3 παίκτες ούτε ξερή δεν παίζεις.
pantnick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 E φυσικά..τι θα έλεγες... Μου μπήκες και καπετάνιος και διέλυσες την ομάδα πριν καν παίξει.Θα μαζέψω υπογραφές να σε διώξω (5 λεπτά δουλειά)
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 E φυσικά..τι θα έλεγες... Μου μπήκες και καπετάνιος και διέλυσες την ομάδα πριν καν παίξει.Θα μαζέψω υπογραφές να σε διώξω (5 λεπτά δουλειά) Αν δεν έχεις στυλό, παραιτούμε κιόλας.
pantnick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Όχι ρε, ενα pm είναι.Μη μου κουράζεσαι πρόεδρε!
supermario29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αφηστε τις παραιτησεις/απολυσεις και να μαζευτουμε για να παιξουμε επιτελους!!!! Οι ξενοι ειναι Γ.Τ.Π. Ολοι επιθεση, ολοι αμυνα παιζουν. Αν παιξουμε σωστα θα τους παρουμε τα σωβρακα.
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το καλό είναι ότι εκτός από παίκτες δεν έχουμε και φιλάθλους για να με κράξουν...
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αν μιλάτε για τη Greeks United, μπήκα κι εγώ με τα πολλά (thx to Blackjim) αλλά ακόμα δεν έχω δει να παίζουμε κανένα αγώνα, 17-7-18 παραμένει και όσες φορές μπήκα dressing room ήμουν σαν την καλαμιά (ενώ υπήρχαν κάμποσοι της ομάδας να παίζουν fifa online).
supermario29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αν μιλάτε για τη Greeks United, μπήκα κι εγώ με τα πολλά (thx to Blackjim) αλλά ακόμα δεν έχω δει να παίζουμε κανένα αγώνα, 17-7-18 παραμένει και όσες φορές μπήκα dressing room ήμουν σαν την καλαμιά (ενώ υπήρχαν κάμποσοι της ομάδας να παίζουν fifa online). Δεν την ξερω την Greeks United. Μονο απο την Maines FC εχω παρει invite αλλα και εκει νεκρα υπαρχει στ' αποδυτηρια......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.