geokalamias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα παιδια.Ειμαι κατοχος εδω και περιπου ενα μηνα του πλαιστατιον 3 και θελω να ομολογησω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος απο τα γραφικα και το ρεαλισμο του καινουργιου φιφα.Εδω και παρα πολλα χρονια ειχα να παιξω φιφα μιας και το προ με ειχε κερδισει.Παρολα αυτα ως φαν του ποδοσφαιρου και παροτι διστακτικος στην αρχη αλλα και βλεποντας τα διαφορα φορουμς αποφασισα να δωσω μια ευκαιρια στο φιφα και εντυπωσιαστικα απο το ντεμο παροτι στην αρχη ηταν λιγο περιεργα για μενα εχοντας συνηθισει τοσα χρονια το προ.Ετσι παιζοντας και το προ το ντεμο πειστηκα πως πλεον ακσιζει το φιφα και αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερο καθως θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο για την κοναμι να μην εχει επενδυσει σε μια νεα μηχανη γραφικων.Ως αποτελεσμα και αφου νοικιασα και το φιφα με καθηλωσε το ονλαιν παιχνιδι και οτι τις περισσοτερες φορες ειδικα βραδια ετρεχε σφαιρα χωρις κανενα προβλημα αποφασισα να το αγορασω και το περιμενω. Θα ηθελα καποιος απο αυτο το φορουμ να μου ευξηγησει αν ειναι δυνατον το ranked play πως λειτουργει και πως διαμορφωνεται το σκορ πχ αναλογα με τις νικες η ηττες λαμβανεις και θεση στην καταταξη? Επισης ενδιαφερομαι να μαθω αν υπαρχει καμμια λιγκα μεσω του φορουμ και πως λειτουργει. Ελπιζω οποιος γνωριζει να με διαφωτισει σε αυτες τις αποριες.Ευχαριστω
Blackjim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Το Live Season το εχει αγορασει κανεις? Βλεπω οτι οι 4000 ποντοι ειναι 50$ περιπου στο ebay. Νομιζω αν ειναι να το λιωσουμε το φιφα ολη την χρονια ( που θα το ξεσκισουμε ) , αξιζει να βαλουμε με 25? και μια live database ( 1600 ποντους θελει για ολα τα πρωταθληματα. μας μενουν και 2400 ποντοι δλδ ). Εχει κανεις κανα αξιοπιστο seller xbox live card που σου στελνει με mail τον κωδικο?
papeipa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1619457 Καρα Λολ και ειναι στο world class
anamenos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Anamenos μου γένεται πως πρέπει να αλάξεις avatar και υπογραφή!!! θα το κάνω, υπομονή :lol:
MiltoZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εχει κανεις κανα αξιοπιστο seller xbox live card που σου στελνει με mail τον κωδικο? http://www.offgamers.com/xbox-microsoft-c-3455.ogm?tpl=2
anamenos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 milto είναι μόνο για Αμερικάνικο live ή για όλα???
MiltoZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 milto είναι μόνο για Αμερικάνικο live ή για όλα??? Διαλέγεις την επιλογή EU
Blackjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 http://www.offgamers.com/xbox-microsoft-c-3455.ogm?tpl=2thanx Βεβαια αυτο με τους 4000 ποντους απο το ebay συμφερει περισσοτερο. Αλλα μιλαμε για μικρη διαφορα.
MiltoZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 thanx Βεβαια αυτο με τους 4000 ποντους απο το ebay συμφερει περισσοτερο. Αλλα μιλαμε για μικρη διαφορα. Ναι αλλά δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Στην μία περίπτωση έχεις να κάνεις με εταιρεία με 24/7 εξυπηρέτηση και στην άλλη με ιδιώτη. Μία φορά να γίνει μαλακία με το ebay φτάνει.
papeipa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 http://xbox360.ign.com/articles/919/919800p2.html nεο review
littlelouievegos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Να πω και εγω τις εμπειριες μου μετα απο κανα 20ωρο παιχνιδιου.. Αφηνω κατα μερος ολους τους επαινους που του αξιζουν καθως εχω αναφερθει ενδελεχως σε αυτο σε προηγουμενα ποστ μου και θα αρκεστω σε καποια σημεια που με ενοχλουν. 1. Το παιχνιδι εναντιον του Η/Υ στο πιο δυσκολο επιπεδο πολλες φορες κατανταει αηδια. Και για να εξηγουμαι.. Ενω ολα πηγαινουν καλα χανεις / κερδιζεις και ο ρυθμος ειναι μια χαρα, οταν θελει να παρει αποτελεσμα θα το παρει με καθε τροπο εκτος και αν αρχιζεις και κωλοβαρας για να μην σου παρουν την μπαλα. Κατι που πολλες φορες και αυτο με την πιεση που σου ασκουν ειναι πολυ δυσκολο. Ειναι τρομερα ενοχλητικο να συμβαινει αυτο γιατι σε αυτες τις στιγμες οτι και να κανεις ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. Δεν πα να ντριμπλαρεις, δεν πα να κοβεις απο την αντιθετη κατευθυνση θα βρει τροπο να σε κοψει. Κανει κατι απιστευτα τακλιν οταν του ξεφευγεις ενω δεν σου εχει παρει τα μετρα καν με LT+RT που αν δεν ειναι φαουλ τουλαχιστον ειναι εξωπραγματικα. 2. Σε συναρτηση με το σημειο 1 σε τετοιες στιγμες βγαζει κατι σεντρες με γυρισμενη την πλατη ή κατευθειαν τελειως α-ρεαλιστικες και πανε καρφι στο κεφαλι του επιθετικου. Μονο τα σουτ του δεν εχω παρατηρησει να πιανουν. Επισης για να διωξεις την μπαλα απο κορνερ μερικες φορες κατανταει τρομερα δυσκολο επισης. Οκ δεν εχω προβλημα αλλα οταν εχω 2 μπακ να φρουρουν το σεντερ και η μπαλα παει ακριβως στο κεφαλι του και ψηλοκρεμαστα μπαινει γκολ ε εκει με ξυριζει.. 3. Ωρες ωρες το να παρεις την μπαλα απο το Α.Ι ειναι πιαστο αυγο και κουρευτω.. Θα βρει τροπο μεσα απο double ή και triple marking και θα την περασει ή αποκταει immune οταν τον μαρκαρεις και περναει γιατι απλα ετσι γουσταρει..Ελεος.. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ οταν εσυ πας να ντριπλαρεις μια ωρα πριν παρα την σαφως βελτιωμενη αποκριση που εχει σε σχεση με το 08 και το euro , θα σε κοψει αμα θελει που να χτυπιεσαι.. Και με γυρισμενη πλατη και με ντριπλα αμα θελει θα σε κοψει.. Και αν τον περασεις guess what? Παρε την κλωτσια σου στην ψυχρα δεν αφηνει φαση να περασει χωρις να στην ριξει αν εχεις καλες προυποθεσεις.. Ακομα και αν δεν εχεις ομως οταν μαρκαρει πολυ βαραει στο ψαχνο. 4. Δοκιμασα και χειροκινητα και υποβοηθουμενα να βρω την χρυση τομη για καλες σεντρες (χωρις αυτο φυσικα να σημαινει οτι θελω την μπαλα να πηγαινει στο κεφαλι του παικτη τουναντιον μαλιστα) και δεν το πετυχαινω με τπτ.. Η μπαλα ή θα παει στο γαμο του καραγκιοζη ή θα βγει σε τελειως ασχετο σημειο απο εκει που την πηγαινω.. Και ενταξει αν αυτο συνεβαινε 7/10 φορες θα ηταν και ρεαλιστικο ετσι ειναι η πραγματικοτητα, αλλα αμα 10/10 πανε αλλου για αλλου τι να πω; Τοσο ασχετος ειμαι; Παροτι ολα αυτα φαινονται πολλα και καποια ισως να μου φαινονται εμενα, το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα και το εχουμε πει σχεδον ολοι πολλες φορες.. Απλα θα ηθελα ενα σαφως πιο ρεαλιστικο A.I.. Δυσκολο ναι, να κλεινει χωρους να μαρκαρει σωστα ναι... Αλλα οταν μου το κανεις σχεδον απροσπελαστο ε τοτε κατανταει αηδια.. Και δεν εχει να κανει με το επιπεδο δυσκολιας μην το πει κανενας αυτο.. Αυτα παρατηρουνται και σε κατωτερο επιπεδο και εχουν να κανουν με τρυπες στο gameplay και στο A.I..
anamenos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 παιδιά υπάρχουν πάντως πολλά bugs , όχι στο gameplay αλλά σε θέματα διαιτησίας, εκτός από το πασίγνωστο bug με το πλεονέκτημα ακούστε τι μου έχει συμβεί.(1) Τελειώνει κανονικά το παιχνίδι και ενώ νικάω το κολλητό μου με 2-1 μόλις σφυρίζει την λήξη μετά μου δίνει κόκκινη κάρτα και μένω με 6 παίκτες με αποτέλεσμα τελικά το παιχνίδι να κατοχυρωθεί στον άλλο με 0-3 (2) Μπαίνει Goal και αντί να κατοχυρωθεί μου δείνει penalty (3) στην ίδια φάση ο αντίπαλος αμυντικός παίρνει κόκκινη και μετά από 1-2 λεπτά ξαναπαίρνει κόκκινη ο ίδιος αμυντικός. Τι είναι αυτά ΕΑ μπορείς να μας εξηγήσεις?????
s33k3rgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Να πω και εγω τις εμπειριες μου μετα απο κανα 20ωρο παιχνιδιου.. Αφηνω κατα μερος ολους τους επαινους που του αξιζουν καθως εχω αναφερθει ενδελεχως σε αυτο σε προηγουμενα ποστ μου και θα αρκεστω σε καποια σημεια που με ενοχλουν. 1. Το παιχνιδι εναντιον του Η/Υ στο πιο δυσκολο επιπεδο πολλες φορες κατανταει αηδια. Και για να εξηγουμαι.. Ενω ολα πηγαινουν καλα χανεις / κερδιζεις και ο ρυθμος ειναι μια χαρα, οταν θελει να παρει αποτελεσμα θα το παρει με καθε τροπο εκτος και αν αρχιζεις και κωλοβαρας για να μην σου παρουν την μπαλα. Κατι που πολλες φορες και αυτο με την πιεση που σου ασκουν ειναι πολυ δυσκολο. Ειναι τρομερα ενοχλητικο να συμβαινει αυτο γιατι σε αυτες τις στιγμες οτι και να κανεις ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. Δεν πα να ντριμπλαρεις, δεν πα να κοβεις απο την αντιθετη κατευθυνση θα βρει τροπο να σε κοψει. Κανει κατι απιστευτα τακλιν οταν του ξεφευγεις ενω δεν σου εχει παρει τα μετρα καν με LT+RT που αν δεν ειναι φαουλ τουλαχιστον ειναι εξωπραγματικα. 2. Σε συναρτηση με το σημειο 1 σε τετοιες στιγμες βγαζει κατι σεντρες με γυρισμενη την πλατη ή κατευθειαν τελειως α-ρεαλιστικες και πανε καρφι στο κεφαλι του επιθετικου. Μονο τα σουτ του δεν εχω παρατηρησει να πιανουν. Επισης για να διωξεις την μπαλα απο κορνερ μερικες φορες κατανταει τρομερα δυσκολο επισης. Οκ δεν εχω προβλημα αλλα οταν εχω 2 μπακ να φρουρουν το σεντερ και η μπαλα παει ακριβως στο κεφαλι του και ψηλοκρεμαστα μπαινει γκολ ε εκει με ξυριζει.. 3. Ωρες ωρες το να παρεις την μπαλα απο το Α.Ι ειναι πιαστο αυγο και κουρευτω.. Θα βρει τροπο μεσα απο double ή και triple marking και θα την περασει ή αποκταει immune οταν τον μαρκαρεις και περναει γιατι απλα ετσι γουσταρει..Ελεος.. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ οταν εσυ πας να ντριπλαρεις μια ωρα πριν παρα την σαφως βελτιωμενη αποκριση που εχει σε σχεση με το 08 και το euro , θα σε κοψει αμα θελει που να χτυπιεσαι.. Και με γυρισμενη πλατη και με ντριπλα αμα θελει θα σε κοψει.. Και αν τον περασεις guess what? Παρε την κλωτσια σου στην ψυχρα δεν αφηνει φαση να περασει χωρις να στην ριξει αν εχεις καλες προυποθεσεις.. Ακομα και αν δεν εχεις ομως οταν μαρκαρει πολυ βαραει στο ψαχνο. 4. Δοκιμασα και χειροκινητα και υποβοηθουμενα να βρω την χρυση τομη για καλες σεντρες (χωρις αυτο φυσικα να σημαινει οτι θελω την μπαλα να πηγαινει στο κεφαλι του παικτη τουναντιον μαλιστα) και δεν το πετυχαινω με τπτ.. Η μπαλα ή θα παει στο γαμο του καραγκιοζη ή θα βγει σε τελειως ασχετο σημειο απο εκει που την πηγαινω.. Και ενταξει αν αυτο συνεβαινε 7/10 φορες θα ηταν και ρεαλιστικο ετσι ειναι η πραγματικοτητα, αλλα αμα 10/10 πανε αλλου για αλλου τι να πω; Τοσο ασχετος ειμαι; Παροτι ολα αυτα φαινονται πολλα και καποια ισως να μου φαινονται εμενα, το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα και το εχουμε πει σχεδον ολοι πολλες φορες.. Απλα θα ηθελα ενα σαφως πιο ρεαλιστικο A.I.. Δυσκολο ναι, να κλεινει χωρους να μαρκαρει σωστα ναι... Αλλα οταν μου το κανεις σχεδον απροσπελαστο ε τοτε κατανταει αηδια.. Και δεν εχει να κανει με το επιπεδο δυσκολιας μην το πει κανενας αυτο.. Αυτα παρατηρουνται και σε κατωτερο επιπεδο και εχουν να κανουν με τρυπες στο gameplay και στο A.I.. Δεν εχω παιξει το παιχνιδι και σκεφτομαι να παρω κονσολα για αυτο ειδικα.Με ενδιαφερει κυριως το online οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι. Ηθελα να σε ρωτησω αν παρατηρεις παρομοια πραγματα και στο online με αυτα που ανεφερες, η παρατηρουνται μονο offline.Γενικα υπαρχουν προβληματα στο online?Οποιος θελει απανταει...
littlelouievegos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχω παιξει το παιχνιδι και σκεφτομαι να παρω κονσολα για αυτο ειδικα.Με ενδιαφερει κυριως το online οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι. Ηθελα να σε ρωτησω αν παρατηρεις παρομοια πραγματα και στο online με αυτα που ανεφερες, η παρατηρουνται μονο offline.Γενικα υπαρχουν προβληματα στο online?Οποιος θελει απανταει... Κοιτα σε διπλα απο 1-2 που εχω παιξει δεν εχω παρατηρησει τετοια φαινομενα.. Οι παρατηρησεις μου εχουν να κανουν κυριως με το A.I του παιχνιδιου στα μονα.. Το online γενικα φαινεται να δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης χωρις lag και αλλα προβληματα..
haloking Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μια ερώτηση από'μένα:Όταν πάμε να δημιουργήσουμε ένα tournament με knock-out αγώνες έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε τα ζευγάρια των αγώνων ή είναι τυχαία? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.