Tantrikelo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 -Ρε παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω ένα βιντεάκι από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο στο eafootballworld? -Το σκ έπαιζα διπλάκια στο φίφα με έναν κολιτό στην κονσόλα του και σκόραρα ένα όμορφο τέρμα, το έκανα upload όπως είναι φυσικό στον λογαριασμό του αλλά θέλω να το μεταφέρω στον δικό μου μην μας πάρει και την δόξα Έχει κανείς ιδέα? http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1561160
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον παιζω manager mode και εφτασα αισιως στη σεζον 2015-2016 και ξαφνικα μολις τελειωνει η 4η αγωνιστηκη κολαει το χβοχ....το δοκιμασα σε 2 διαφορετικες κοπιες και παλι τα ιδια...αν ξεκινησω απο προηγουμενο save παει κανονικα μεχρι εκεινη την ημερομηνια....το θεμα ειναι οτι εχω μαζεψει 611εκτευρω....τα stuff upgrades ολα 10/10 και το ροστερ γεματο απο ταλεντα και κατω των 25(πολυ δουλεια με τα σκαουτινγκ)Ξερει κανεις τι παιζει?μεχρι εκει παει η κατι αλλο συμβαινει....πολλες οι ωρες καψιματος για να πανε χαμενες...... Τι λες τώρα, πότε έφτασες στο 2016? Εγώ είμαι ακόμα στην 10η αγωνιστική το 2008. Με Λεβερκούζεν και δεν είμαστε για πουθενά.
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ με 42 αγωνιστικές στην Β' Ισπανίας... πρώτη χρόνια είμαι ακόμα.
papeipa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παιζω ολη μερα manager κανονικα ολα τα παιχνιδα καψιμο τρελο...εχω γιουβε....word class....
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Pro_Evolution_Soccer_2009_PAL_XBOX360-STRANGE Για να σας δω, πόσοι θα μπείτε στον κόπο έστω να το κατεβάσετε για να του ρίξετε μια ματιά. Εγώ πάω πάσο. Eντελώς όμως, λυπάμαι τα 2 ευρώ του TDK.
frou-frou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Aπο ότι έπαιξα στο demo το Pro και έχω και το Fifa 09 στο xbox360 δεν θα το κατάκρινα τόσο πολύ. Είναι 1 κλασσικό Pro που το παίζω ακόμα, άσχετα αν το Fifa έχει ξεφυγει για τα καλά και το έχει αφήσει πίσω για τα καλά. Φυσικά παίζω πολύ περισσότερο campionato στο Fifa 09. Τελικά όμως επειδή κινούμαι και σε πολλούς χώρους και μαγαζιά, βλέπω οτί το Pro έχει πολύ φανατικούς οπαδούς όσο αρχαίο και να παραμένει από άποψη γραφικών και animation. Βέβαια όλοι περιμένουμε 1 next gen Pro που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό αλλά δεν το βλέπω προς το παρόν. Αυτό το έκανε το Fifa από το 2007 και μετά στις κονσόλες.
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ναι, έχει φανατικούς οπαδούς γιατί έχουν το κλασικό σκάλωμα στον εγκέφαλο ότι μόνο το Pro αξίζει. Είναι οι ίδιοι που και Λουκούμια Σύρου να πούλαγε ο Τσακατσούκας, αν έγραφε "Pro Λουκούμια" στο κουτί θα πήγαιναν να τα αγοράσουν και θα τα μασούσαν νομίζοντας ότι παίζουν ποδοσφαιράκι. Το next gen Pro θα το δούμε σε 20 χρόνια που θα σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με το -ήδη- πανάρχαιο PS2 (και θα έχουν όλοι XBOX βέβαια )
fabiawrc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 καλα ενταξει.επαιξα σημερα στο φιλο μου τον storm1672 το fifa 2009 σε xbox.το demo.με το που μπηκα στο γηπεδο λεω:τι γραφικαρες ειναι αυτες θεε μου!τι βαθος εχει το γηπεδο!τι ομορφος κοσμος! λεω ομως ενταξει το ποδοσφαιρακι ειναι πιο πολυ gameplay.αρχιζω και παιζω.υπεροχο animation.η αισθηση που δινω πασα,βγαζω προωθημενη η κεφαλια ολα ειναι ωραια και αμεσα.σου δινει αψογη αισθηση που νομιζω τα παλια φιφα ειχαν μια ψευτια σε αυτο. κλεινουμε το demo,στο οποιο ξενερωσα διοτι εχετε πει εδω οτι το βραδυ το fifa ειναι γαματο.βαζω pro 2009 demo.μονο απο τα μενου ξενερωσα.ε λοιπον οταν μπηκα στο γηπεδο εβαλα τα γελια!!παστελ χρωματα,μου φανηκε λες και επαιζα ποδοφαιρο με καρτουν.σα να συγρκινεις το grid σε γραφικα με colin mcray3.για να μην πω το 2. το θεμα ειναι το εγω παιζω μονο σε pc και απο οτι διαβαζω δεν ειναι καλο.θα δοκιμαστει παντως.nzeppos ο Ελληναρας δεν αλλαζει.εδω κραζουν το fifa χωρις να το εχουν παιξει καν!
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 κλεινουμε το demo,στο οποιο ξενερωσα διοτι εχετε πει εδω οτι το βραδυ το fifa ειναι γαματο.βαζω pro 2009 demo.μονο απο τα μενου ξενερωσα.ε λοιπον οταν μπηκα στο γηπεδο εβαλα τα γελια!!παστελ χρωματα,μου φανηκε λες και επαιζα ποδοφαιρο με καρτουν.σα να συγρκινεις το grid σε γραφικα με colin mcray3.για να μην πω το 2. το θεμα ειναι το εγω παιζω μονο σε pc και απο οτι διαβαζω δεν ειναι καλο.θα δοκιμαστει παντως.nzeppos ο Ελληναρας δεν αλλαζει.εδω κραζουν το fifa χωρις να το εχουν παιξει καν! Μπράβο, πες τα. Αυτό είναι που λέμε τόσο καιρό. Ότι αν κάτσει κάποιος να παίξει Fifa09 (χωρίς να είναι ιδιαίτερα προκατειλημμένος) και στα καπάκια βάλει Pro, δεν θα αντέξει ούτε ημίχρονο στο δεύτερο. Εγώ άντεξα 29' ακριβώς και μετά το έβγαλα.
frou-frou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εγώ 5 λεπτά άντεξα την έκδοση του Fifa 09 στο Pc. Tι χάλι είναι αυτό από την EA. Και καλά next generation φέτος. Πάλι καλά που υπάρχουν οι κονσόλες. Περιμένω την έκδοση του nba2k9 στο Pc για να συγκρίνω εταιρίες γιατί έχει λεχθεί οτί θα είναι next gen port από το χβοχ 360. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει.
dp@pa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Pro_Evolution_Soccer_2009_PAL_XBOX360-STRANGE Για να σας δω, πόσοι θα μπείτε στον κόπο έστω να το κατεβάσετε για να του ρίξετε μια ματιά. Εγώ πάω πάσο. Eντελώς όμως, λυπάμαι τα 2 ευρώ του TDK. ουτε καν το εψαξα, ουτε καν θα το κανω!....οντως..2 ευρω του ειναι πολλα! -----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 10 : 46 : 06----- FIFA 09 PATCH NEWS Obviously many of you in PAL regions have FIFA 09 now, and I'm sure you'll agree it's pretty much the best FIFA ever; but unfortunately as most of you will have noticed, a fair few bugs and glitches managed to sneak their way through into the final version. Rest assured that we at FSB have sent a bug list off to EA and along with the community feedback on the OFFICIAL EA FORUMS, the FIFA 09 development team are now beavering away on a patch and via the forums released this SHORT STATEMENT: "I just wanted to confirm that: 1 - we are still working on fixes for a patch 2 - the list is not final yet, anything you see currently posted is fake 3 - we'll know more in the coming week or so" ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΤΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ BUGS! BRAVO STHN ΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ!!! ΟΛΕΕΕ
Blackjim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Pro_Evolution_Soccer_2009_PAL_XBOX360-STRANGE Για να σας δω, πόσοι θα μπείτε στον κόπο έστω να το κατεβάσετε για να του ρίξετε μια ματιά. Εγώ πάω πάσο. Eντελώς όμως, λυπάμαι τα 2 ευρώ του TDK. οχι ρε συ , 2? για να γελασεις κανα 20λεπτο ειναι πολλα?Ασε που ολο και καποιον μπαφιασμενο θα βρεις να το δωσεις το σουβερ μετα. Εγω θα το γραψω γιατι πραγματικα θελω να δω ποσο εχουν ξεμεινει απο "evolution" εκει στην σιμπας τιμ...
anamenos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 επιτέλους το πείρα και εγώ το κολοπαίχνιδο...
grmako Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Anamenos μου γένεται πως πρέπει να αλάξεις avatar και υπογραφή!!!
dp@pa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 επιτέλους το πείρα και εγώ το κολοπαίχνιδο... lool..τοσο καλο ε? λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.