Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά τα 1vs1 δεν έχουν καθόλου lag. Άρα το netcode του παιχνιδιού δεν πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα. Τα 10vs10 από την άλλη συνήθως έχουν lag, ειδικά τις ώρες αιχμής αλλά και πάλι μπορεί να τύχει να παίζει καλά. Από εκεί και πέρα είναι μάλλον θέμα σύνδεσης του καθενός μας αλλά και των διαφορών XBOX Live-PSN.

Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φοβερο το φιφα!!!

Εχω τρελαθει με την κινηση των παικτων οταν δεν εχουν την μπαλλα.Συστηνω να μην αλλαζετε το συστημα των ομαδων που παιζεται,γιατι εχουν καλυτερη κινηση οι παικτες οταν παιζουν με το συστημα που εχουν απο το παιχνιδι.

Φυσικα και εχω φτιαξει τα δικα μου custom συστηματα με τους παικτες να ανεβοκατεβαινουν κ.λ.π,αλλα παιζοντας με καποιες ομαδες χωρις να τους αλλαξω συστηματα,εχω τρελλαθει με την κινηση των παικτων χωρις την μπαλλα και το πως πχ,οταν κανω επιθεση,οι επιθετικοι ανοιγουν χωρους και ανεβαινουν τα χαφ ....απιστευτο ποδοσφαιρακι!!!!!

Δημοσ.
Achievement Screamer χτες ενώ έπαιζα με τον Νικόλα. "score a goal from 30 yards" λέει και το έκανα με φάουλ.

εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω γκολ από φάουλ ή από κόρνερ,θέλει με κάποιο ειδικό κουμπί ;;

Δημοσ.
εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω γκολ από φάουλ ή από κόρνερ,θέλει με κάποιο ειδικό κουμπί ;;

Πήγαινε στη ARENA και τοποθέτησε τον παίχτη εκεί που θές και πάτα το D-PAD πρός μια κατεύθυνση και ο παίχτης εκτελεί φάουλ. Μετά δοκίμασε μόνο με τη δύναμη χωρίς να κουνάς το αναλογικό για να δεις πόσο χρειάζεται. Αφού βρείς τη δύναμη δοκίμασε το αριστερό αναλογικό για τα φάλτσα.

Δημοσ.

Μπορείς να δεις εδώ ένα θέμα που άνοιξε ο freakster αλλά εν συντομία, διαλέγεις πλευρά, γεμίζεις λίγο πιο κάτω από την μέση την μπάρα και βάζεις φάλτσα με τον αριστερό μοχλό. Όσο πιο καλός είναι ο παίκτης στα φάουλ (πχ Τότι κτλ) τόσο πιο εύκολο είναι.

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα την εκδοση multi3 που ειναι στα ισπανικα και πραγματικα η περιγραφη που κανουν ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε μου.....αν με τους αγγλους ηταν στο 9 τωρα ειναι σιγουρα στο 10!!!!Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια εκδοση με ολες τις γλωσσες?αν ναι παρακαλειται να δωσει λινκς του θειου και Rs και torrent!

Δημοσ.

Μια ερώτηση από'μένα:

Όταν πάμε να δημιουργήσουμε ένα tournament με knock-out αγώνες έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε τα ζευγάρια των αγώνων ή είναι τυχαία?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :-)

Δημοσ.

Με το πανω ανοιγει το μενου και μετα επιλεγεις μια απο τις 4 κατευθυνσεις, δεν θυμαμαι τωρα πιο ειναι το offside trap. Για τα συστηματα της επιθεσης πτς πρωτα το κατω και μετα τα υπολοιπα.

Δημοσ.

Λοιπον παιζω manager mode και εφτασα αισιως στη σεζον 2015-2016 και ξαφνικα μολις τελειωνει η 4η αγωνιστηκη κολαει το χβοχ....το δοκιμασα σε 2 διαφορετικες κοπιες και παλι τα ιδια...αν ξεκινησω απο προηγουμενο save παει κανονικα μεχρι εκεινη την ημερομηνια....το θεμα ειναι οτι εχω μαζεψει 611εκτευρω....τα stuff upgrades ολα 10/10 και το ροστερ γεματο απο ταλεντα και κατω των 25(πολυ δουλεια με τα σκαουτινγκ)Ξερει κανεις τι παιζει?μεχρι εκει παει η κατι αλλο συμβαινει....πολλες οι ωρες καψιματος για να πανε χαμενες......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...