margiannis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά είναι κανείς για κανα FIFA τώρα?Gamertag Giannis1993GR:-)
pantnick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Γιάννη κάνε προπόνηση,δεν θα γλιτώσεις!!!!
margiannis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μη φοβάσαι.Προσέλαβα προσωπικο προπονητή:lol:
anamenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Polaki και τι ηλικία έχει αυτός που το έγραψε???
s33k3rgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτησω κατι γιατι σκεφτομαι να παρω ps3 μονο και μονο για το fifa.Εχω ακουσει οτι το online mode (1 vs 1) ειναι πολυ χειροτερο σε σχεση με το 1 vs 1 σε offline mode.Ισχυει κατι τετοιο και ποιες οι διαφορες αν υπαρχουν? Εμενα με ενδιαφερει κυριως το 1 vs 1 στο online και φανταζομαι οτι θα πορωθω και με το 10 vs 10.
alou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φίλε διαφορές επί της ουσίας δεν υπάρχουν απλά η εμπειρία του online είναι πάντα λίγο διαφορετική. Και με μηδενικό lag υπάρχει μία απειροελάχιστη καθυστέρηση στην ανταπόκριση που μάλλον δεν θα σου γίνει καν αισθητή (συνήθως). Κατά τα άλλα καμμία διαφορά. Για τον λόγο που ψήνεσαι να πάρεις κονσόλα πάντως εγώ θα σκεφτόμουν και το 360 που έχει απείρως καλύτερο online και είναι αρκετά πιο φθηνό, το παιχνίδι εννοείται είναι ακριβώς το ίδιο και στις δυο κονσόλες. Βέβαια αν έχεις κολλητούς που είναι ήδη στο PSN μόνο, εκεί θα πας αν όμως όχι σκέψου το.
s33k3rgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φίλε διαφορές επί της ουσίας δεν υπάρχουν απλά η εμπειρία του online είναι πάντα λίγο διαφορετική. Και με μηδενικό lag υπάρχει μία απειροελάχιστη καθυστέρηση στην ανταπόκριση που μάλλον δεν θα σου γίνει καν αισθητή (συνήθως). Κατά τα άλλα καμμία διαφορά. Για τον λόγο που ψήνεσαι να πάρεις κονσόλα πάντως εγώ θα σκεφτόμουν και το 360 που έχει απείρως καλύτερο online και είναι αρκετά πιο φθηνό, το παιχνίδι εννοείται είναι ακριβώς το ίδιο και στις δυο κονσόλες. Βέβαια αν έχεις κολλητούς που είναι ήδη στο PSN μόνο, εκεί θα πας αν όμως όχι σκέψου το. Ευχαριστω για την καθησυχαστικη απαντηση σου οσον αφορα το online. Τωρα για το 360 που μου λες, οι λογοι που επιλεγω το ps3 ειναι στο οτι εχω καταληξει οτι ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν συστημα απο το 360.Δεν ξερω για το online του ps3 ,αν υπαρχει καποιος να μας διαφωτισει.
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά είναι κανείς για κανα FIFA τώρα?Gamertag Giannis1993GR:-) Καλό παιχνίδι Γιάννη. Sorry που την έκανα έτσι και δεν κάθησα για rematch, αλλά θα έπεφτε παντόφλα (άντε να εξηγήσεις στη γκόμενα ότι στο online δεν μπορούμε να παρατήσουμε το παιχνίδι στη μέση και φτάσαμε μέχρι τα πέναλντι).
Blackjim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1408382 I love this game :)
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ξεκίνησα Be a Pro: Seasons. Εννοείται σε ρεζέρβες μισοτελειωμένης ομάδας, στη Σλάβια Πράγας (ούτε καν στην Σπάρτα). Στην αρχή 2-3 μέτριες εμφανίσεις αλλά μετά πήρα τα πάνω μου και ήδη έχω φτάσει τον παίχτη στο 65. Θέση CAM, να κάνω παιχνίδι. Είχα να παίξω τόσο πολύ Be a Pro από το περσινό Fifa και τούτο δω το 'φχαριστιέμαι πολύ περισσότερο για έναν πολύ απλό λόγο: responsiveness. Στο Be a Pro χρειάζονται γενικά πολύ γρηγορότερες αντιδράσεις γιατί μία η κάμερα που χάνεις λίγο την προοπτική του χώρου, μία η θέση του CAM που σε κυνηγάνε τρεις να σε θερίσουν, χρειάζονται πολύ γρήγορες αντιδράσεις. Και το Fifa09 τις έχει. Λιώσιμο μιλάμε.
alexzzz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Achievement Screamer χτες ενώ έπαιζα με τον Νικόλα. "score a goal from 30 yards" λέει και το έκανα με φάουλ.
supermario29 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Επιτελους μετα απο 1 χρονο ευχαριστιεμαι ποδοσφαιρακι!!!! 10vs10, 5vs5, 1vs1 και ολα χωρις lag!!!! Βεβαια ειμαι ακομα ασχετος και κανω συλλογη απο γκολ......
s33k3rgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Επιτελους μετα απο 1 χρονο ευχαριστιεμαι ποδοσφαιρακι!!!! 10vs10, 5vs5, 1vs1 και ολα χωρις lag!!!! Βεβαια ειμαι ακομα ασχετος και κανω συλλογη απο γκολ...... Ενας λεει οτι εχει lag αλλος λεει οτι δεν εχει.Εγω πως θα βγαλω το συμπερασμα μου που θελω να παρω ps3 για αυτο το παιχνιδι ειδικα?
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εγώ με 1mbps γραμμή και συνδεμένο το xbox στο pc για internet έχω lag πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.